- 25 Ocak 2015
- 23
- 29
- 8
- 35
TesekkurlerHoşgeldin canım.. Biz de bırakıp gidildik başka gruptasonsuz_ol topladı tekrardan bizi sağolsun :) en kısa zamanda ideal kilolarımıza ulaşmamız dileğiyle
Tabi ki arkadasim aramiza hosgeldin menu kilo bildirimi ve sağlıklı yasamla ilgili bilgiler paylasirsan seviniriz ayrica gecen sefer nasıl vermistin kilolari biraz tuyo verebilirsin bize
kilolu olmak kotu tabiki hem saglik hem goruntu icin ama bukadarda kendine kotuluk yapma azimle hersey oluyor tek sikintimiz kilo olsa keske destegimizle azimle islh gitcek kilolar.bende bi ara sutum yok diye yiye yiye 80 e dayanmistim her verdigim 1 kilo bile yuk gibi rahatlatti beni .Bi de ek olarak mağazada incecik bi Kızın denediği aynada kendini alımlı alımlı bi Sağına bi soluna bakarken sizde o kıyafetin en büyük boyunu istediğinizde satış görevlisinin onun size göre bedeni yok yada getirdiği kıyafetin büyük bedenin bile size olmadığını kabinde Tecrübe ettiğinizde aynada düğmelerinin kapanmadığını ve o kızda görüp hayalinizde oluşturduğunuz görüntüyle alakası olmadığını ayna karşısında gördüğünüzde yaşanan hayal kırıklığı, o Sırada içine girmek için zorladığınız kıyafeti çıkarırken kendine hakaret ve ucube gibi hissetme duygusu korkunç bişey.bu seneye kadar bu yüzden alışverişe çıkamazdım bile.çünkü kendimi Shrek filmindeki Fiona gibi hissediyordum.şimdi az biraz bu psikolojiden kurtuldum gibi
Ben 78 kusurken 46 beden giyiyordum yazlik alusverise ciktigimda 70_71 arasiydim yine kot alacakken bi cesaretle pembe mavi pantolonlara gitti elim deneyim dedim belki sigarim bi giydim bol bi kucugunu gidip aldim yine bol gittim 42 beden pantolon aldim kendime o anki mutlulugu nasil tarif edeyim sanki icimde havayi fisekler patliyordu.Inşallah :))))
Ama en Güzeli giydiklerimiz yakışacak üzerimize.kıyafet alırken Olanları değil beğendiklerimizi alacağız.ve bu beni Zayıf gösterdi mi derdinden kurtulacağız.ve kabine girdiğimizde denediğimiz şey olmadığında bi büyüğünü değil bi küçüğünü istemek çok daha güzel olacak.
sonsuz_ol
M myheaven
@NIHL
T tatlitambak
akgUvercin
gulit_me
Nefisss
B Betulll1934
Kızlar tabloda bir hata var mı bakınız. Ben bildirimi yarın sabah yapacağım, güncelleriz o zaman tekrar. Bildirmeyenler de yarın bildirsin bence en geç. :)[/QUOT
Slm,benide listeye ekler misin bugun basladim.baslangic kilom 73
Myheaven 65, dry_ik 73, ftm27 55.5 canım bir de bu arkadaşlar var:) çok sağol emeğine ellerine sağlık :)
ilk olarak yazdıklarımı motive edici bulmana sevindim.bunun için teşekkür ederim.hikayeme gelince yazsan roman olur derler ya o cinsten :) ama Şunları diyebilirim.şuan 24 yaşındayımve boyum 175.geçen sene bu Realist kararı aldığımda 110 kg ydum.tam olarak Şubat'ın 15 inde başladım.şimdi 72 kg yum.58-59 A kadar da düşmek istiyorum açıkçası.kg verirken herhangi zayıflatıcı ilaç, Çay ve türevlerini kullanmadım.şunuda itiraf etmeliyimki zor değildi.bu zamana kadar neden kilo vermediğime çok üzülüyorum.fakat bu kararı alırken etkilendiğim sosyal, psikolojik ve fizyolojik sebepleri anlatsam çok uzar bu konu.o yüzden burada bitiriyorum. :)Kızlar mrb :) kimimiz çalışıyoruz kimimiz de benim gibi kpssye hazırlanıyoruz kimimizin düğün koşturması var.. Akşam yazmış oluyoruz geneldedry_ik bir de pazar rehaveti :)) B Betulll1934 biraz kilo verme hikayenden bahseder misin güzel motive ediyorsun çünkü :) kızlaarr ben regl iken 2 kilo fazla çıkıyorum demiştim ya tartıldım 60. Demeeek 58 olmuşuumm :) bu arada iddiayı kaybedicem ama olsun sağlıklı ve zayıf olacağım :) ben bugün 1 dilim peynir 5 adet zeytin 1 çeri domates yedim. Bir de ekmek kızarttım. 1 dilim yedim. Öğlen misafirim geldi kek poğaça yapmıştım ama sadece 1 dilim minicik kek yedim. Henüz başka bir şey yemedim ama 10 gibi süt içerim.. Yeşil çaya devam.. Tadını da seviyorum ama tuvaletten çıkamıyorum onu içtikçe :)
Hemen hemen aynı yaştayız ben de 25 yaşındayım. Ben de 58im şuan boyun 165. Ben antidepresan ve doğum kontrol hapıyla kilo aldım. 10 kilo falan.. 68i görmüştümilk olarak yazdıklarımı motive edici bulmana sevindim.bunun için teşekkür ederim.hikayeme gelince yazsan roman olur derler ya o cinsten :) ama Şunları diyebilirim.şuan 24 yaşındayımve boyum 175.geçen sene bu Realist kararı aldığımda 110 kg ydum.tam olarak Şubat'ın 15 inde başladım.şimdi 72 kg yum.58-59 A kadar da düşmek istiyorum açıkçası.kg verirken herhangi zayıflatıcı ilaç, Çay ve türevlerini kullanmadım.şunuda itiraf etmeliyimki zor değildi.bu zamana kadar neden kilo vermediğime çok üzülüyorum.fakat bu kararı alırken etkilendiğim sosyal, psikolojik ve fizyolojik sebepleri anlatsam çok uzar bu konu.o yüzden burada bitiriyorum. :)
Ben yeni katıldım.yani ben bugün tartıldığımda 72,3 çıktım.yanlış yere Yazılmış.geçen hafta yoktum çünküsonsuz_ol
M myheaven
@NIHL
T tatlitambak
akgUvercin
gulit_me
Nefisss
B Betulll1934
Kızlar tabloda bir hata var mı bakınız. Ben bildirimi yarın sabah yapacağım, güncelleriz o zaman tekrar. Bildirmeyenler de yarın bildirsin bence en geç. :)
Ben yeni katıldım.yani ben bugün tartıldığımda 72,3 çıktım.yanlış yere Yazılmış.geçen hafta yoktum çünkü
Canim masaallah bayagi az yiyosun bu duzenle bence verirsin en azindan 8 li rakamlari gorursunOlur arada öyle tartının yuzunu gprmek istememe duygusu ama geçicek inşallah gün gelecek tartılar bizim en iyi dostumuz olacak bu arada kızlar sizce şubat sonuna kadar 85 86 falan olbilrmiyim bu diyetle hiç bozmadan
Evet arkadasim goreceksinBende bu sabah katıldım aranıza :) ama ben yaklaşık bir Yıldır yediklerime dikkat ediyorum ve kiloda verdim.vermeyede devam etmek istiyorum.Fakat biraz bıkkınlık gelir gibi oldu.buradaki samimiyeti görünce bana yardımcı olacağını düşündüm.ve bu sabah tartıldıldım 72.3 . Gerçi yaklaşık iki buçuk aydır aynı kilodayım.inşallah 60 Ları kısa zamanda tartıda görürüm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?