- 30 Aralık 2014
- 315
- 248
- 53
- 39
maşallah çok güzel bi menü olmuşİşte geldim kızlar ... Bugn izin gunmdu ve evdeki net artık skıntısz çalışmakta neyse şöyle bir okudumda yazılanları baya katılımcımız var güzel...
Öncelikle dun yediklerimden sonra saat 17.00 da sabjki ekmeğimi yemiştm ve akşm ymk yemedm onun yerine kuçuk bir ayvanın çeyreği ve 1 bardak sut
Bugün sabah ve öğlen birlkte
3siyah zetin
3 yeşil zeytin
Yarım kibrt kutusu beyaz pynir
1 kibrit kutusu kadar orgu ve saçaklı pynir karışık
2.5 dilim tam buğday tost ekmeği 60 gr civarı
1 çorba kaşığı yağsız soğanı kavurup çok az zytn yğı doktum yedm
Saat 17:00da 1avuç beyaz leblebi
Akşam yemeği 20:00
2 ymk kaşığı etli nohut
4 yk yoğurt
5 6 dilim turp
Saat 21:30ceyrek ayva sut
Bunun dışında 1saat yuruyuş ve yeşil çayım da var
super bi menu arkadasim darisi basimaKahvaltı
1/2 greyfurt
2 ceviz
1 yumurta
1 bardak yeşilçay
2 kuru incir
Öğle
1 yumurta
1/2 greyfurt
3 közlenmiş biber
1 bardak Yeşilçay
2 kuru incir
Akşam
1 greyfurt
1,5 potsiyHaşlama tavuk.
1 bardak Yeşilçay
Bugün başarılı bi Gündü benim için. Çünkü Nursel in mutfağı diye bir yemek Programı var ve onu izledim.profiterol yapımı için.ama bir sürü lezzetli şeyleri de izlemiş oldum.yapıp yemek çok istedim.ama kendimi tuttum. Sonra kardeşim eve gelirken ( normalde almaz) profiterol almış.resmen nefsimle mücadele ettim.öğlen olsa hadi neyse ama akşam kesinlikle tatlı yenmez.sadece kokladım.bütün solunum yollarımı yoğun çikolata kokusuyla doldurdum.ama yemedim :))))) ve birazdan uyuyacağım. Tatlıcık ise dolapta uslu uslu duruyo, çok şükür midemde değil :)))) uzun süredir kilo veremiyodum.vücudum dirence girmişti.bence bu imtihanı başarıyla atlattığım için yarına kilo vermiş olarak uyanacağımı düşünüyorum.herkese iyi geceler...
Bildiğim kadarı ile kısır büyük bir tabak yenecek kadar hemde akşam masum değil ama olsun menu güzel sadece kısır kısmı fazla olmusMerhaba
menum sabah kucuk iki dilim t bugday ekmekten kasarli tost peynir zeytin recel
ara bir fincan salep
oglen bir muz yarim kase muhallebi bir kupa nescafe
aksam buyuk bir tabak kısır bol marul ve tarhana çorbası
manti vardi ama sadece tadina baktimbu basarimdan oturu kendimi kutluyorum
Bi de ek olarak mağazada incecik bi Kızın denediği aynada kendini alımlı alımlı bi Sağına bi soluna bakarken sizde o kıyafetin en büyük boyunu istediğinizde satış görevlisinin onun size göre bedeni yok yada getirdiği kıyafetin büyük bedenin bile size olmadığını kabinde Tecrübe ettiğinizde aynada düğmelerinin kapanmadığını ve o kızda görüp hayalinizde oluşturduğunuz görüntüyle alakası olmadığını ayna karşısında gördüğünüzde yaşanan hayal kırıklığı, o Sırada içine girmek için zorladığınız kıyafeti çıkarırken kendine hakaret ve ucube gibi hissetme duygusu korkunç bişey.bu seneye kadar bu yüzden alışverişe çıkamazdım bile.çünkü kendimi Shrek filmindeki Fiona gibi hissediyordum.şimdi az biraz bu psikolojiden kurtuldum gibi
Kahvaltı
1/2 greyfurt
2 ceviz
1 yumurta
1 bardak yeşilçay
2 kuru incir
Öğle
1 yumurta
1/2 greyfurt
3 közlenmiş biber
1 bardak Yeşilçay
2 kuru incir
Akşam
1 greyfurt
1,5 potsiyHaşlama tavuk.
1 bardak Yeşilçay
Bugün başarılı bi Gündü benim için. Çünkü Nursel in mutfağı diye bir yemek Programı var ve onu izledim.profiterol yapımı için.ama bir sürü lezzetli şeyleri de izlemiş oldum.yapıp yemek çok istedim.ama kendimi tuttum. Sonra kardeşim eve gelirken ( normalde almaz) profiterol almış.resmen nefsimle mücadele ettim.öğlen olsa hadi neyse ama akşam kesinlikle tatlı yenmez.sadece kokladım.bütün solunum yollarımı yoğun çikolata kokusuyla doldurdum.ama yemedim :))))) ve birazdan uyuyacağım. Tatlıcık ise dolapta uslu uslu duruyo, çok şükür midemde değil :)))) uzun süredir kilo veremiyodum.vücudum dirence girmişti.bence bu imtihanı başarıyla atlattığım için yarına kilo vermiş olarak uyanacağımı düşünüyorum.herkese iyi geceler...
Günaydın kızlar yavaş yavaş toparlandık sanırım artık daha güzel menüler çıkartıyoruz... dün girip yazamadım depresifler gibi evde paso film izledim yattım falan ama menüme gene de dikkat ettim...
dün sabah kahvaltı ve öğlen birlikte saat 10:30
3 siyah zeytin
3 yeşil zeytin
2 dilim tam buğday
1 kibrit kutusundan az daha fazla beyaz peynir...
saat 15:00 da film eşliğinden 1 kase beyaz leblebi ve 1 bardak süt içtim...
saat 19:30 gibi akşam yemeği
2 yemek kaşığı ıspanak prinçsiz
4 ymek kaşığı yoğurt
sayısını hatırlamıyorum 7 8 tane heralde turp
bunun dışında bir şey yemedim ama dün ki leblebi çok şişirmiş olmalı ki hala tok gibiyim maksat kahvaltı olsun diye de yedim bişeyler...
bu sabah ki kahvaltım
100 gr tam buğday sandwicin yarısı 50 55 gram elle boldum...
içinde peynir ve 3 sosis vardı hepsinin yarısı işte...
bol diyetli ve bol kararlı bir gün diliyorum kızlar...
günaydınnnn fıstıklarrr
çoooooooooooooooooookkkkkkk güzel bi gün olsun hepimiz için
kahvaltım(aceleyle)
1 bardak süt
yarım dilim kepek ekmeği
öğle(belli şimdiden yazıyım kaçak yapmıyım)
yaklaşık 30 g et haşlama
zyt taze fasulye 4 kaşık
yoğurt 2 kaşık
yağsız limonlu salata
belki 1 dilim ekmek(bundan pek emin değilim)
evde olan biri için çoooookkkkk güzel geçmiş, evde olduğumda sanki mutfakla ilişki seviyemiz artıyo
bende ogleden sonra cok halsizlesiyorum uykum geliyor acikiyorum cokk ama kacamak yapmadim henuz,aksamlari cabuk geciyor artikbu sabah henüz
1 dilim kepek ekmek
1 dilim tam yağlı beyaz peynir
2 bardak şekersiz çay
gündüz menü iyi gidiyor ama gece içime şeytan kaçıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?