kendime yeni bir ben lazım... diyenler ... buyursunlar

İşte geldim kızlar ... Bugn izin gunmdu ve evdeki net artık skıntısz çalışmakta neyse şöyle bir okudumda yazılanları baya katılımcımız var güzel...

Öncelikle dun yediklerimden sonra saat 17.00 da sabjki ekmeğimi yemiştm ve akşm ymk yemedm onun yerine kuçuk bir ayvanın çeyreği ve 1 bardak sut

Bugün sabah ve öğlen birlkte

3siyah zetin
3 yeşil zeytin
Yarım kibrt kutusu beyaz pynir
1 kibrit kutusu kadar orgu ve saçaklı pynir karışık
2.5 dilim tam buğday tost ekmeği 60 gr civarı
1 çorba kaşığı yağsız soğanı kavurup çok az zytn yğı doktum yedm

Saat 17:00da 1avuç beyaz leblebi

Akşam yemeği 20:00
2 ymk kaşığı etli nohut
4 yk yoğurt
5 6 dilim turp

Saat 21:30ceyrek ayva sut

Bunun dışında 1saat yuruyuş ve yeşil çayım da var

Bu arada okudumda yazılanları biz burda yarışmıyoruz gunluk tutuyoruz her turlu derdimizi skıntımızı elbette anlatıcaz ve birbirimizi motive edicez...

Benim cussem misal kocaman bişey ama yuzume baktılarmı yüzden göstermediğim soyleniyor yaşımı ama malesef bende çevremden gordum sıkıntıyı iş yerinden mudurlerimden yeri geldi akrabamdan arkadsımdan... Bakıyorsun yuzune soylenmiyor hiçbişey ama ya arkandan konuşuluyor yada laf arasında iğneleneniyorsun en canını yakanda bu oluyor işte... Ahhh ahhh dertlendim şimdi

maşallah çok güzel bi menü olmuş

günaydınnnn fıstıklarrr
çoooooooooooooooooookkkkkkk güzel bi gün olsun hepimiz için

kahvaltım(aceleyle )
1 bardak süt
yarım dilim kepek ekmeği

öğle(belli şimdiden yazıyım kaçak yapmıyım)
yaklaşık 30 g et haşlama
zyt taze fasulye 4 kaşık
yoğurt 2 kaşık
yağsız limonlu salata
belki 1 dilim ekmek(bundan pek emin değilim )

@catlaw bu arada merhaba sormadan edemicem kedin var mı? bende iki tane var da , merekıma yenik düştüm

Gunaydin kizlar.dun gece zor gecti ilkgun ve erken yemistim.
Sabah ac ve bitap kalktimkahvaltim
Yarim haslanmis yumurta
3 zeytin
Domates
1 ince dilim kasar
Yasasin 1 cay kasigina indirdim sekerimi eskiden 3 katardim
1 dilim ç.ekmegi

Yas konusunda bende uyuz oluyorum.32 yasindayim 2 cocugum var ve topku ortama gittigimde hep elestri aliyorjm yasin kac 2 cocuk yapmissin genelde 24_27 arasi diyorlar ama suda var okuldaki veliler benden buyukte olanlar abla diyor gelde cildirma kimisi 10 yas ufaltiyo kimisi 10 yas buyultuyor .takmayin boyle seyleri bazen fesatliktanda yapiyorlar .biraz kilişe bi laf olcak ama sizin hisstettiginiz onemli.ben hala topuklu ayakkabi giyerken cokmu kadinsi oldum diyorum esime e kadinim ve anneyim zaten demekki ruhum genc kalmis

yaş konusunu yeni farkettim, evet takılmayın bencede bende kısa boylu olduğum için ufak duranlardanım. iş yerine dışardan gelen kimse beni sallamıyor. küçük görünmekte iyi değil önemli olan mutlu ve çıtır hissetmeeekkk

Selam kızlaaarr ben bu sabah kahvaltıya misafir aldım. Tabi ben de yedim.. Peynir zeytin 1 2 çatal patates kızartması yedim. Ekmek de yedim. Ama bu sebeple akşam sadece çorba salata yedim.. Benden bugünlük bu kızlar.. Biliyorum o patates ve ekmek yenmemeliydi ama dayanamadım

Kahvaltı
1/2 greyfurt
2 ceviz
1 yumurta

1 bardak yeşilçay
2 kuru incir

Öğle
1 yumurta
1/2 greyfurt
3 közlenmiş biber

1 bardak Yeşilçay
2 kuru incir

Akşam
1 greyfurt
1,5 potsiyHaşlama tavuk.

1 bardak Yeşilçay

Bugün başarılı bi Gündü benim için. Çünkü Nursel in mutfağı diye bir yemek Programı var ve onu izledim.profiterol yapımı için.ama bir sürü lezzetli şeyleri de izlemiş oldum.yapıp yemek çok istedim.ama kendimi tuttum. Sonra kardeşim eve gelirken ( normalde almaz) profiterol almış.resmen nefsimle mücadele ettim.öğlen olsa hadi neyse ama akşam kesinlikle tatlı yenmez.sadece kokladım.bütün solunum yollarımı yoğun çikolata kokusuyla doldurdum.ama yemedim :))))) ve birazdan uyuyacağım. Tatlıcık ise dolapta uslu uslu duruyo, çok şükür midemde değil :)))) uzun süredir kilo veremiyodum.vücudum dirence girmişti.bence bu imtihanı başarıyla atlattığım için yarına kilo vermiş olarak uyanacağımı düşünüyorum.herkese iyi geceler...

Merhaba
menum sabah kucuk iki dilim t bugday ekmekten kasarli tost peynir zeytin recel
ara bir fincan salep
oglen bir muz yarim kase muhallebi bir kupa nescafe
aksam buyuk bir tabak kısır bol marul ve tarhana çorbası
manti vardi ama sadece tadina baktimbu basarimdan oturu kendimi kutluyorum

super bi menu arkadasim darisi basima

Bildiğim kadarı ile kısır büyük bir tabak yenecek kadar hemde akşam masum değil ama olsun menu güzel sadece kısır kısmı fazla olmus

Günaydın kızlar yavaş yavaş toparlandık sanırım artık daha güzel menüler çıkartıyoruz... dün girip yazamadım depresifler gibi evde paso film izledim yattım falan ama menüme gene de dikkat ettim...

dün sabah kahvaltı ve öğlen birlikte saat 10:30

3 siyah zeytin
3 yeşil zeytin
2 dilim tam buğday
1 kibrit kutusundan az daha fazla beyaz peynir...

saat 15:00 da film eşliğinden 1 kase beyaz leblebi ve 1 bardak süt içtim...

saat 19:30 gibi akşam yemeği

2 yemek kaşığı ıspanak prinçsiz
4 ymek kaşığı yoğurt
sayısını hatırlamıyorum 7 8 tane heralde turp

bunun dışında bir şey yemedim ama dün ki leblebi çok şişirmiş olmalı ki hala tok gibiyim maksat kahvaltı olsun diye de yedim bişeyler...

bu sabah ki kahvaltım

100 gr tam buğday sandwicin yarısı 50 55 gram elle boldum...
içinde peynir ve 3 sosis vardı hepsinin yarısı işte...

bol diyetli ve bol kararlı bir gün diliyorum kızlar...

çok iyi bilirim bu hissi nişanlığımı alırken çok yaşadım bunu hemen hemen her mağazada... normal bir giysi olsa alma çık ama alman gerekense insan bunalıma giriyor... birde satış elemanları kilolu olmasaydınız sizin kabahatiniz der gibi davranıyor ya çal başına giysiyi çık diyor şeytan

süpersin ben olsam hayattta dayanamazdım,ellerim acıyana kadar alkışşş

evde olan biri için çoooookkkkk güzel geçmiş, evde olduğumda sanki mutfakla ilişki seviyemiz artıyo

günaydınlarrr

dünkü menümü tamamlıyım:
öğlen ekmek yemedim
ikindi 1 büyük elma
akşam
1,5 tabak türlü
1 dilim kepek ekmek
1 avuç ayası kadar pide yedim valla
hatta gece 1,5 da tartılıp +300 görünce sinirlenip :
1,5 avuç ayası kadar pide
en yağlısından beyaz peynir(2 dilim vardır)
7-8 tane yeşil zeytin yedim

bu sabah henüz
1 dilim kepek ekmek
1 dilim tam yağlı beyaz peynir
2 bardak şekersiz çay

gündüz menü iyi gidiyor ama gece içime şeytan kaçıyor

evde olan biri için çoooookkkkk güzel geçmiş, evde olduğumda sanki mutfakla ilişki seviyemiz artıyo

eee napıcaksın gelinlik hırsı... ya yeme içme olarak iyiyim de işte su içmeyide unutmasam bi... şuan form çayıyla zencefil limon çayını karıştırdım ve koca bir kupa içiyorum... bu şişkinlik anca böle gider... :)

Gunaydin
Aksami yazmamisim sanirim.
1 kucuk haslanmis kabak
Yafim kase yogurt
Yagsiz salata

Sabah
Yarim haslanmis yumurta
1 dilim cavdar ekmegi
3 zeytin
Domates
Sekersiz cay

Ara bitki cayi
Ve sporda yaptim leslie 2 mil,zumba 10 dk anca ,egzersiz

bu sabah henüz
1 dilim kepek ekmek
1 dilim tam yağlı beyaz peynir
2 bardak şekersiz çay

gündüz menü iyi gidiyor ama gece içime şeytan kaçıyor
bende ogleden sonra cok halsizlesiyorum uykum geliyor acikiyorum cokk ama kacamak yapmadim henuz,aksamlari cabuk geciyor artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…