- 30 Aralık 2014
- 315
- 248
- 53
- 39
canım boy 158, başladığımda(1 ay falan oldu) 57,5-58 arasıydım. şuan 54 kiloyum, kilom çok olmadığı için hemen farkediliyor bendebaşlıyor benim sevdiğim kek, cips, çikolata ne varsa almaya ya da yemek yapmışsa beğenmedin dimi diye trip atıyor yemezsem biliyorda diyette olduğumu, çok fena çoooookkk ama yıldıramıyor, ben daha inatçıyım
Maşallah kilon iyi aslında boyuna göre kilolu kategorisinde değilsin orta sayılır... ahh ahhh 165cm boyum var 64 65 olduğum zamanları hatırlıyorum bende kendimi kilolu zannederdim hep... ama kiloları geri alınca anladım zayıfmışım o zaman...
sabahki nescafe sonrası birşey yemedim...
saat 12:00 da
1 kase çorba
1 porsyon salata
1 dilim kepek ekmek
2 parça (kuşbaşı kadar) tavuk
walla canım evlilik +5 kilo hamilelik +? kiloo yüzden 50 civarında kalmaya çalışmam lazım, boy kısa olunca kilo alımında kıvrımlar çabuk kayboluyo(en azından bende öyle) bi de benim eşim kendine çok dikkat eder, evde eliptik bisiklet, stepper, dumblar(her boyu) var, çalışır onlarla onun yanında fit olmak istiyorum zaten 53 ün altına çooookkk zor düşerim, kırılma noktam hep 53 oldu
günün kaçamağı bahane yok, ceza var.
bi yarım saat markette dolaştıktan sonra gerçekten çok büyük bi özveri ile o kadar kalorinin içinden:
ülker smartt çikolata: 10g ---56 kalori
ceza 45 dakka yürüyüs
1 kare çikolata için mi bu feryat? Tek parça? Şifa olur yahu bir küçük parça. :)BENDE YAPTIMMMMMMM ALLAHIMMMMM... AMAN ALLAHIMMMMM...
saat 15:00 te bir kare sütlü milka yedim allahım naaptım çok pişmanımmmm...
Dün börek kek patates salatası kapuska dolmadı nutellalı ekmek yedim.. Offf çom kızın bana yaaa!!! Bugün 6 da kalktım. Sert bir kahve ile güne başladım. 10 da kaşar ve bir dilim kepek ekmeği yedim. Şuana kadar da sadece yeşil çay içtim.. Dünün acısını çıkartıyorum.. Ders çalıştığım için acıkmıyorum da.. Zaten benim sorunum akşam 9dan sonra başlıyor.. İçime kurt kaçıyor sanki o saatte.. Puff.. Bu arada siz cevap yazdıkça ben mutlu oluyorum.. Ftm cim bir de bir şey soracağım.. Ben de bebek istiyorum da kaç kilo aldın hamilelikte.. Dedin ya doğum hamilelik..canım yaz kaçamaklarını, kar zarar dengesini tartışırız.sende görmüş olursun toplamda ne yemişsin yememişsinolmadı böle kızarız sana niye kaçamak yaptın diye
Canııımmm nerelerdeydin seeenn
1 kare çikolata için mi bu feryat? Tek parça? Şifa olur yahu bir küçük parça. :)
Sabahtan sonra suya devam.
Saat 12.00
3 köfte
1 tabak spagetti (3-4 yk tekabül eder)
1 yk kısır
1 yk zeytinyağlı pırasa
Az salata
1 küçük kase yoğurt
Yoğurtlu makarna üç öğün yiyebileceğim bir besin.O yüzden çorba yerine makarnayı tercih ettim. :)
Bu saate kadar da bir sade Türk kahvesi içtim. Şimdi yeşil çayımı yudumluyorum.
16.30 da bir portakal yiyeceğim.
BENDE YAPTIMMMMMMM ALLAHIMMMMM... AMAN ALLAHIMMMMM...
saat 15:00 te bir kare sütlü milka yedim allahım naaptım çok pişmanımmmm...
Dün börek kek patates salatası kapuska dolmadı nutellalı ekmek yedim.. Offf çom kızın bana yaaa!!! Bugün 6 da kalktım. Sert bir kahve ile güne başladım. 10 da kaşar ve bir dilim kepek ekmeği yedim. Şuana kadar da sadece yeşil çay içtim.. Dünün acısını çıkartıyorum.. Ders çalıştığım için acıkmıyorum da.. Zaten benim sorunum akşam 9dan sonra başlıyor.. İçime kurt kaçıyor sanki o saatte.. Puff.. Bu arada siz cevap yazdıkça ben mutlu oluyorum.. Ftm cim bir de bir şey soracağım.. Ben de bebek istiyorum da kaç kilo aldın hamilelikte.. Dedin ya doğum hamilelik..
1 kare çikolata için mi bu feryat? Tek parça? Şifa olur yahu bir küçük parça. :)
Saat 12.00
3 köfte
1 yk kısır
1 yk zeytinyağlı pırasa
Az salata
1 küçük kase yoğurt
Yoğurtlu makarna üç öğün yiyebileceğim bir besin.O yüzden çorba yerine makarnayı tercih ettim. :)
Saat 12.00
3 köfte
1 yk kısır
1 yk zeytinyağlı pırasa
Az salata
1 küçük kase yoğurt
kız allah seni napmasın, pişmanlık yok 40 kalori falandır. ceza ekstra 20 dk yürüyüş yada 15 dakka spor. çıtır gelin oluncek
Canıımm evet bana ceza lazım da.. Evet ya bu misafirlik olayından nefret ediyorum.. Akşam ıspanak yaptım ben de bol yoğurtla onu yiyicem.. Evet bu salatalık atıştırması güzelmiş teşekkür ederim.. Canım hamilelik de aynı durum yaa.. Ben de zayıf hamile kalmak istiyorum.. Aynı durumdayız..gulit_me buarada canım akşam yemeğini bol sebze ve salatayla doldur+ bi kase yoğurt. sindirim sisteminde uzun kalıyor posalı besinler, kalorisi de düşük. olmadı ben stresten ders çalışırken yazın salatalık, kışın havuç kemirirdim aklının bi köşesinde kalsın. o anda hissedilen psikolojik açlık, sadece bişey yeme ihtiyacı. salatalığın bi tanesi 20 kalori, havuç un orta boyu 25 kalori
Ay geldim kuzum bu sabahtan itibaren inş. güzel olur. :)Canııımmm nerelerdeydin seeenn
Yoğurt, köfte, azcık pırasa vs olunca tuttu beni. Yoksa dediğin doğru tek yiyince kesinlikle acıkıyor insan.ben makarna yiyince çabuk acıkıyorum yaaabi saat içinde bişeyler yemek istiyorum
Canım aç kalmak kilo vermeni sağlamaz. 1 kare çikolata da vücuduna zarar vermez, aksine ölçüsü kaçmadıkça faydalıdır da. Lütfen kendine eziyet etme.Kızdım kendime çünkü 2 tane bile yiyebilirdim ama tuttum... 1 taneyi bian da attım ağzıma bilemezsiniz nası ani oldu... neyse tmm akşam hastane yolu yürümek + evde de spor yapıcam... zaten akşam yemeği yok yemiyorum... bu akşam leblebi de yok 3 5 tane bile yok zaten 2 ymk kaşığı (ölçtüm) aldım cebime sabahtan ama biraz o arkadaşa biraz buna biraz öbürüne derken 1 tane bile yemeden bitti... ama aç hissetmiyorum kendimi...
Yarım litre suyumla başladım güne.
Sabah 07.45
1 haşlanmış yumurta
5 küçük yeşil zeytin
1 çatal ucu kadar beyaz peynir
1 dilim kepek ekmeği
Saat 12.00
3 köfte
1 yk kısır
1 yk zeytinyağlı pırasa
Az salata
1 küçük kase yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?