kendime yeni bir ben lazım... diyenler ... buyursunlar

Maşallah kilon iyi aslında boyuna göre kilolu kategorisinde değilsin orta sayılır... ahh ahhh 165cm boyum var 64 65 olduğum zamanları hatırlıyorum bende kendimi kilolu zannederdim hep... ama kiloları geri alınca anladım zayıfmışım o zaman...

sabahki nescafe sonrası birşey yemedim...

saat 12:00 da

1 kase çorba
1 porsyon salata
1 dilim kepek ekmek
2 parça (kuşbaşı kadar) tavuk

walla canım evlilik +5 kilo hamilelik +? kilo o yüzden 50 civarında kalmaya çalışmam lazım, boy kısa olunca kilo alımında kıvrımlar çabuk kayboluyo(en azından bende öyle) bi de benim eşim kendine çok dikkat eder, evde eliptik bisiklet, stepper, dumblar(her boyu) var, çalışır onlarla onun yanında fit olmak istiyorum zaten 53 ün altına çooookkk zor düşerim, kırılma noktam hep 53 oldu

haha... anlıyorum seni nişanlımda beni bunalıma sokuyor... kendisi 80 kiloymuşta çok kiloluymuşta vermesi lazımmışta... bari benim yanımda söyleme diyorum... hayır ama senin için demiyorum ben diyor... şimdi benim diyet gazımla oda girdi diyete ... bir kk muhabbetide akşam onla yapıyoruz telefon da :)

Bu arada teşekkür ederim

ben yemeyince benimkide tribe griyo, az yiyo eskiden aman o da yesin benim yüzümden yemiyo derdim, ama böyle 7 ayda 5 kilo alınca bi duuur dedim, artık yemezse yemesin diom. kırılmasın diye yemek çok lezzetli olmuş canım ama daha fazla yıyemem falan diyorum(bu arada yemekleri haftaiçi genelde o yapar ve eli gerçekten çok lezzetlidir)

günün kaçamağı bahane yok, ceza var.
bi yarım saat markette dolaştıktan sonra gerçekten çok büyük bi özveri ile o kadar kalorinin içinden:
ülker smartt çikolata: 10g ---56 kalori
ceza 45 dakka yürüyüs

BENDE YAPTIMMMMMMM ALLAHIMMMMM... AMAN ALLAHIMMMMM...

saat 15:00 te bir kare sütlü milka yedim allahım naaptım çok pişmanımmmm...

1 kare çikolata için mi bu feryat? Tek parça? Şifa olur yahu bir küçük parça. :)

Sabahtan sonra suya devam.
Saat 12.00
3 köfte
1 tabak spagetti (3-4 yk tekabül eder)
1 yk kısır
1 yk zeytinyağlı pırasa
Az salata
1 küçük kase yoğurt

Yoğurtlu makarna üç öğün yiyebileceğim bir besin. O yüzden çorba yerine makarnayı tercih ettim. :)
Bu saate kadar da bir sade Türk kahvesi içtim. Şimdi yeşil çayımı yudumluyorum.

16.30 da bir portakal yiyeceğim.

canım yaz kaçamaklarını, kar zarar dengesini tartışırız.sende görmüş olursun toplamda ne yemişsin yememişsin olmadı böle kızarız sana niye kaçamak yaptın diye
Dün börek kek patates salatası kapuska dolmadı nutellalı ekmek yedim.. Offf çom kızın bana yaaa!!! Bugün 6 da kalktım. Sert bir kahve ile güne başladım. 10 da kaşar ve bir dilim kepek ekmeği yedim. Şuana kadar da sadece yeşil çay içtim.. Dünün acısını çıkartıyorum.. Ders çalıştığım için acıkmıyorum da.. Zaten benim sorunum akşam 9dan sonra başlıyor.. İçime kurt kaçıyor sanki o saatte.. Puff.. Bu arada siz cevap yazdıkça ben mutlu oluyorum.. Ftm cim bir de bir şey soracağım.. Ben de bebek istiyorum da kaç kilo aldın hamilelikte.. Dedin ya doğum hamilelik..

Canııımmm nerelerdeydin seeenn

kız allah seni napmasın, pişmanlık yok 40 kalori falandır. ceza ekstra 20 dk yürüyüş yada 15 dakka spor. çıtır gelin oluncek

canım sana spor cezası vermek vardı ama ders çalışıyormuşsun kıyamam kaçamakları en azından bi tanede bırakmaya çalış bundan sonra, yoksa
orda yanlış anlaşılmışım canım henüz hamilelik geçirmedim, hatta hamilelik +? kilo yazdım. hamilelik kilolarından çok korktuğum için zayıf hamile kalmak istiyorum, zayıflama çabam bu yüzden

ben makarna yiyince çabuk acıkıyorum yaaa bi saat içinde bişeyler yemek istiyorum

gulit_me buarada canım akşam yemeğini bol sebze ve salatayla doldur+ bi kase yoğurt. sindirim sisteminde uzun kalıyor posalı besinler, kalorisi de düşük. olmadı ben stresten ders çalışırken yazın salatalık, kışın havuç kemirirdim aklının bi köşesinde kalsın. o anda hissedilen psikolojik açlık, sadece bişey yeme ihtiyacı. salatalığın bi tanesi 20 kalori, havuç un orta boyu 25 kalori

buarada kızlar heppinizi ben haftasonu giremem annem geldi, annem kayınvalide falan derken çok zor. yazabilirsem menülerimi yazarım, yoksa beni mazur görün herkese bol eksili günler

kız allah seni napmasın, pişmanlık yok 40 kalori falandır. ceza ekstra 20 dk yürüyüş yada 15 dakka spor. çıtır gelin oluncek

Kızdım kendime çünkü 2 tane bile yiyebilirdim ama tuttum... 1 taneyi bian da attım ağzıma bilemezsiniz nası ani oldu... neyse tmm akşam hastane yolu yürümek + evde de spor yapıcam... zaten akşam yemeği yok yemiyorum... bu akşam leblebi de yok 3 5 tane bile yok zaten 2 ymk kaşığı (ölçtüm) aldım cebime sabahtan ama biraz o arkadaşa biraz buna biraz öbürüne derken 1 tane bile yemeden bitti... ama aç hissetmiyorum kendimi...

Canıımm evet bana ceza lazım da.. Evet ya bu misafirlik olayından nefret ediyorum.. Akşam ıspanak yaptım ben de bol yoğurtla onu yiyicem.. Evet bu salatalık atıştırması güzelmiş teşekkür ederim.. Canım hamilelik de aynı durum yaa.. Ben de zayıf hamile kalmak istiyorum.. Aynı durumdayız..

Canııımmm nerelerdeydin seeenn
Ay geldim kuzum bu sabahtan itibaren inş. güzel olur. :)
ben makarna yiyince çabuk acıkıyorum yaaa bi saat içinde bişeyler yemek istiyorum
Yoğurt, köfte, azcık pırasa vs olunca tuttu beni. Yoksa dediğin doğru tek yiyince kesinlikle acıkıyor insan.
Canım aç kalmak kilo vermeni sağlamaz. 1 kare çikolata da vücuduna zarar vermez, aksine ölçüsü kaçmadıkça faydalıdır da. Lütfen kendine eziyet etme.

Yarım litre suyumla başladım güne.

Sabah 07.45
1 haşlanmış yumurta
5 küçük yeşil zeytin
1 çatal ucu kadar beyaz peynir
1 dilim kepek ekmeği

16.30 da 1 portakal ve 12 tane çıtır leblebi yedim.

Akşam 18.20
4 yk pırasa
3 yk yoğurt
Biraz lahana turşusu

Birkaç saat sonra biraz tuzsuz fıstık atıştırabilirim. Bir de mlife'ın patates cipsini aldım, bir pakette toplamda 184 kalori varmış. Yağ oranı baya düşük ama tuz var işte cips neticede Birkaç tane ile ona şans vermeyi düşünüyorum ilerleyen saatlerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…