- 24 Ocak 2009
- 1.177
- 1.044
- 683
- 32
Canııımm gelinnn olmak çok güzel.. Geçen de dedim zaten o dönem bir kilo verimi oluyor.. Bir de gelinlikçini iyi seç.. Onlar öyle hileler yApıyor ki çok iyi gözükebiliyorsun.. Evlendikten sonra da dikkat et.. Çünkü kolay alınıyor.. Evlenince diyete devaamm :)
İnşallah dilediğin kiloya ulaşırsın istediğin vakitte... inşallah hepimiz ulaşırız... bende 2013 te ablamın düğünü için kilo vermiştim o zaman 85 86 falan olmuştum ne demeye saldıysam kendimi sanki tığ gibi olmuşumda saldım kendimi... o zamandan bu zamana 10 11 kilo aldım düşünün şimdi şubat sonuna kadar vereyim diye dua ediyorum... işin şakası bende yazmamışım öğlen i
sabah kahvaltımdan sonra öğlene kadar tek bitki çayı içtim...
öğlen 12:00 da
1 tabak yeşil mercimek yemeği sularından yemedim çatalla tanelerini yedim hep
1 kase yoğurt
öğlen ekmek yok zaten bakliyat yedim...
saat 16:00 da 1 ufak dilim yarım kibrit kutusu kadar beyaz peynir yedim
saat 17:30 da 1 ufak boy portakal yedim
yanlız suyu mu 1 buçuk litre kadar içebildim az içmişim ama napiyim 5 dakka da bi lavaboya gitmem gerekiyor ama eleman olmayınca gidemiyorum pufff...
Kızlar ya bir türlü kendimi toparlayamıyorum. Sürekli cozasım geliyor.Söz yazmaya çalışacağım adam akıllı bundan sonra ya. Kendimi kandırıyorum resmen. :/
Evet canım bir sarmanım var, Boncuk. :) Ne güzelmiş ya, benim de iki taneydi ama birine araba çarptı maalesef. Bahçeye çıkıyorlar da o yaramaz sokağa geçmişti..
Kızlar bir de bugün bir bilgi edindim ne kadar doğru bilemiyorum ama, suyu yemeklerden yarım saat önce kesip, yarım saat- 1 saat sonra devam etmek gerekiyormuş. Sıvı ile katıyı karıştırmamak için. Çünkü mide genişliyormuş. Bilemedim pek, araştırmak lazım.
Ay kendine gel catlaw ya!
bence hiç de çok olmamış patates, asıl köfteler büyükse sıkıntı sankiAksam yemegim cokmu oldu ne ya
5 kofte
1 dilim borek kasar patates puresi
Ekmek yerine patates yedim
Ben nzaman ev disindz biyere gitsem kabiz oluyorum.kvalidemde kaliyorum 2 gundur ciksmadim karnim tas gibi
Su konusunu bende oyle biliyorum.ben kisin fazla icemiyorjm 1 litre anca.sabah kalkinca icim yaniyor 2 bardak ac karnina iciyorum hemen gun icindede 3_4 bardak iciyorum
Biliyorum canım ablamda bizzat gördüm aynı olayı... benim evlendikten sonra da salmamam lazım sonuçta zaten var olan bir polikistik overim var kilo almam onları daha da tetikliyor hem kilo almanın önüne geçemiyorum hemde bebek konusunda da sıkıntı yaşama olasılığım yüksek... tabii inşallah yaşamayanlardan olurum sonuçta her pko hastası yaşamıyormuş bunu...
dün eve ancak saat 10 da varabildim 9 da geldim annemi iğneye götürdük tabi hastaneye gidiş geliş yürüyerek 10 da evdeydim şimdi o saatten sonra yemek mi yiyim...
bu arada hastane yolunda teyzemin zoruyla şu kabuklu yer fıstıklarından 3 tane yedim içleri toplamda 5 ti yani...
eve geldim ablam yeşil çay hazırlamış bol limonlu içerken çeyrek ayva yedim ama ufak ayvanın çeyreği...
yanında da 1 badem, 1 şam fıstığı, 10 tane beyaz leblebi
daha sonradan da yarım çaybardağı kadar tarçınlı kahve içtim ama dahayanamadım artık gittim yattm...
bu sabah arkadaşlarıma sözüm vardı erken buluştuk zaten çok ta uykum var ...
kahvaltıda saat 07:15 te kepek ekmeğine sandwiç ekmekleriyle domates salatlık ve peynir yanına çay
şimdi de tarçınlı kahve yaptım kendime zira regl olmuşum tatlı çekmemeli canım...
Arkadaslar kizimdan dolayı tam yazamadim kusura bakmayin
herkese teşekkürler
bugün ve iki gun menumu yazmayacagim cunku cok kotu tatil ve annemlerdeyim isin ucu kaciyo kusura bakmayin
boyle kotu menulerle sizlere yorum yazmaya yuzum yok acikcasi
aynen öyle ya bende artık kaçamak yazmışsam ve şu sebeple bu sebeple diyosam yanına not düşüyorum kendime 'bahaneler bahaneler' diyeAslında çok güzel diyet yaparız da biz biraz yemeyi seviyor ve emzirme nin arkasına saklaniyoruz. Bahanesi hazır rahat oluyoruz.
Sonra dikkat te ediyorum ama veremiyorum oluyor
benim için öyle ama kizlar
Bira mayalıdır ama idrara çıkarttır.. Bir taneden de göbek olmaz:) şerbet içinde bazı yörelerde hayır diyemezsin zaten.. Eğer içmezsen annenin hasta olacağına inanırlar.. Ben çok severim şahsen de zaten.. Yani yapıcak bir şeyin yoktu :)
Aynı durumdayımbugün çok kötü bir gün geçirdim.. Menü olarak.. Misafirliğe gittim.. Yedim ya;( bugün yazamam çok utanırım ama yarın söz dengeleyeceğim..
kızlar buarada tek tek menülerinizi (kendimce) değerlendirmeye çalışıyorum, sizi kızdırmıyorumdur inşallah. kızdırmayı hiç istemem
Asla canım bence çokta iyi oluyor biz burda birbirimizi motive etmek ve eksiklerimizi fazlalarımızı tartışmamız gerek... mesela kaç zamandır kendimi çok kötü hissediyorum ama yavaş yavaş hem sizlerle motive olup düzenimi değiştirmeye başlayınca kendime geldim sanki... daha rahat nefes alıyorum daha rahat yürüyorum... önceden her sabah zincirlikuyu metrobüsten yukarı çıkarken nefes nefese kalıyordum bi 5 dk kendime gelemiyordum nefesimi düzene sokarken şimdi çok daha kısa sürüyor nefesimi düzene sokmak... bunlar hep sizlerin sayesinde... hepinize teşekkür ediyorum kızlar...
fit hatunlar olucaz hepimizbu sabah eşimi beni süzerken yakaladım hiçte bişey sölemez gıcık bakışından anlarım, bi de yedirmeye çalışmasından
eşin istemiyor mu zsayıflamanı... eniştemde öyle ablam ne xaman diyete başlasa başlıyor caydırmak için elinden geleni yapmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?