kendime yeni bir ben lazım... diyenler ... buyursunlar

Günaydın kızlaar :)
Pes etmek yok, her tökezlediğimizde yeniden devam etmeliyiz. :) zaten yol o kadar kolaysa bir terslik olabilir.

Yarım litre suyumla başladım güne.

Sabah 07.45
1 haşlanmış yumurta
5 küçük yeşil zeytin
1 çatal ucu kadar beyaz peynir
1 dilim kepek ekmeği

Biliyorum canım ablamda bizzat gördüm aynı olayı... benim evlendikten sonra da salmamam lazım sonuçta zaten var olan bir polikistik overim var kilo almam onları daha da tetikliyor hem kilo almanın önüne geçemiyorum hemde bebek konusunda da sıkıntı yaşama olasılığım yüksek... tabii inşallah yaşamayanlardan olurum sonuçta her pko hastası yaşamıyormuş bunu...

dün eve ancak saat 10 da varabildim 9 da geldim annemi iğneye götürdük tabi hastaneye gidiş geliş yürüyerek 10 da evdeydim şimdi o saatten sonra yemek mi yiyim...

bu arada hastane yolunda teyzemin zoruyla şu kabuklu yer fıstıklarından 3 tane yedim içleri toplamda 5 ti yani...

eve geldim ablam yeşil çay hazırlamış bol limonlu içerken çeyrek ayva yedim ama ufak ayvanın çeyreği...

yanında da 1 badem, 1 şam fıstığı, 10 tane beyaz leblebi

daha sonradan da yarım çaybardağı kadar tarçınlı kahve içtim ama dahayanamadım artık gittim yattm...

bu sabah arkadaşlarıma sözüm vardı erken buluştuk zaten çok ta uykum var ...

kahvaltıda saat 07:15 te kepek ekmeğine sandwiç ekmekleriyle domates salatlık ve peynir yanına çay

şimdi de tarçınlı kahve yaptım kendime zira regl olmuşum tatlı çekmemeli canım...

kızlar öncelikle hepiniz çok sağolun, inatçı bir aslan burcu olarak sorunun üstüne gittim ve çözdüm
yani ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm, şimdi hepinize tek tek yazıcam

ihmal etme bakim burayı su konusunda emin değilim ama ben hazır içecek içmediğim için kuru bi yemek varsa yiyemiyorum susuz yaaaa ızgara tavuk falan mümkün deil yiyemem

Aksam yemegim cokmu oldu ne ya
5 kofte
1 dilim borek kasar patates puresi
Ekmek yerine patates yedim
Ben nzaman ev disindz biyere gitsem kabiz oluyorum.kvalidemde kaliyorum 2 gundur ciksmadim karnim tas gibi
bence hiç de çok olmamış patates, asıl köfteler büyükse sıkıntı sanki bu arada kayısılı form çayı bende çok işe yarıyo

Su konusunu bende oyle biliyorum.ben kisin fazla icemiyorjm 1 litre anca.sabah kalkinca icim yaniyor 2 bardak ac karnina iciyorum hemen gun icindede 3_4 bardak iciyorum

canım arttırmaya çalış, bi de kızlar suyu ardı ardına içince günlük su hakkınıza saymayın. suyun yudum yudum çay içer gibi içildiğinde faydası oluyormuş. ben artık çay kupama doldurum yudum yudum 2 litreye tamamlıyorum(tabi arada soluksuz içtiğimde oluo )

bende evlendikten sonra aldım bi de yedirmeyi seven ve güzel yemek yapan bi eşin olursa çok fena direk 5 kilo gelio ki, ben çok dikkat ettiğimi sanıyodum

buarada bende pko yum canım3 yıldır doğum kontrol hapı kullanıyorum. her pko da hamile kalma sıkıntısı olmuyor hatta çoğunda olmuyor gönlünü ferah tut sen

bence yazmaya devam et canım, ne kaçırdığını bilirsin annenleymişsin tabi ki bazı kaçamaklar olucak ama hamurişi kaçamakları iki ya da üç ısırık şeklinde tutmaya çalış yemeklerden de doyacak kadar kaçamak yap onlar sağlıklı kaçamak

Aslında çok güzel diyet yaparız da biz biraz yemeyi seviyor ve emzirme nin arkasına saklaniyoruz. Bahanesi hazır rahat oluyoruz.
Sonra dikkat te ediyorum ama veremiyorum oluyor
benim için öyle ama kizlar
aynen öyle ya bende artık kaçamak yazmışsam ve şu sebeple bu sebeple diyosam yanına not düşüyorum kendime 'bahaneler bahaneler' diye bakalım kontrol mekanizmamı oturtup, bahane sunmayı kesicem inşallah

şerbet için hiç pişman değilim bol tarçınlı, bol yeni baharlı, bol cevizliydi. bence çok sağlıklı bi kaçamaktı bira çok geç saatte oldu olmasa iyiydi ama bi içimi ferahlattın sağolasın canım.

Aynı durumdayım bugün çok kötü bir gün geçirdim.. Menü olarak.. Misafirliğe gittim.. Yedim ya;( bugün yazamam çok utanırım ama yarın söz dengeleyeceğim..

canım yaz kaçamaklarını, kar zarar dengesini tartışırız.sende görmüş olursun toplamda ne yemişsin yememişsin olmadı böle kızarız sana niye kaçamak yaptın diye

eveeeeettt dün canım sıkkın olunca yazmamışım ne yediğimi toplam yazayım

sabah
neskafe sek+ bi kare(parmak ucu büyüklüğünde) antep fıstıklı bebek çikolatası

ara
şekersiz çay

öğle
30 g kadar biftek(aslında büyük bi parça daha vardı ama içi pişmemiş ağzıma atınca midem bulandı yiyemedim)
midem bulandığı için bol tuzlu bol limonlu salatayla tamamladım yemeği
3 tane de elma dilim patates

ara
portakal

ara
şekersiz çay+ 3 kare fıstıklı çikolata

akşam(sorunu çözünce iştah açıldı )
200 g biftek
4 tane elma dilim patates
nohutlu pirinç pilavı(nohutlarını seçtim-1 kaşık kadardı, pirinç kısmı 3 kaşık falan)
salata
samsa tatlısı diye bişey yedim, hiç beğenmedim(hamurişi şerbetli bi tatlı) avuç ayası kadardı.

dünkü menü dengesiz ve çok fenaydı ama yinede yazdım. böle kafama patlatında akıllanıyım diye

bu sabah
eşim taş ekmek diye bişey almış(beyaz ekmeğin büyükçesi gibi ve hakkaten taş gibi zor çiğnedim )
1 dilim ondan yedim
1 dilimde yağlı beyaz peynir
2 kupa şekersiz çay

buarada bugün tartıda çooookkk güzel bir rakam gördüm

kızlar buarada tek tek menülerinizi (kendimce) değerlendirmeye çalışıyorum, sizi kızdırmıyorumdur inşallah. kızdırmayı hiç istemem

kızlar buarada tek tek menülerinizi (kendimce) değerlendirmeye çalışıyorum, sizi kızdırmıyorumdur inşallah. kızdırmayı hiç istemem

Asla canım bence çokta iyi oluyor biz burda birbirimizi motive etmek ve eksiklerimizi fazlalarımızı tartışmamız gerek... mesela kaç zamandır kendimi çok kötü hissediyorum ama yavaş yavaş hem sizlerle motive olup düzenimi değiştirmeye başlayınca kendime geldim sanki... daha rahat nefes alıyorum daha rahat yürüyorum... önceden her sabah zincirlikuyu metrobüsten yukarı çıkarken nefes nefese kalıyordum bi 5 dk kendime gelemiyordum nefesimi düzene sokarken şimdi çok daha kısa sürüyor nefesimi düzene sokmak... bunlar hep sizlerin sayesinde... hepinize teşekkür ediyorum kızlar...

fit hatunlar olucaz hepimiz bu sabah eşimi beni süzerken yakaladım hiçte bişey sölemez gıcık bakışından anlarım, bi de yedirmeye çalışmasından

bi an dedim acaba çok mu yorum yapıyorum, normaldede konuşmayı severim zaten bende sana teşekkür ederim canım benim

fit hatunlar olucaz hepimiz bu sabah eşimi beni süzerken yakaladım hiçte bişey sölemez gıcık bakışından anlarım, bi de yedirmeye çalışmasından

eşin istemiyor mu zsayıflamanı... eniştemde öyle ablam ne xaman diyete başlasa başlıyor caydırmak için elinden geleni yapmaya

eşin istemiyor mu zsayıflamanı... eniştemde öyle ablam ne xaman diyete başlasa başlıyor caydırmak için elinden geleni yapmaya

canım boy 158, başladığımda(1 ay falan oldu) 57,5-58 arasıydım. şuan 54 kiloyum, kilom çok olmadığı için hemen farkediliyor bende başlıyor benim sevdiğim kek, cips, çikolata ne varsa almaya ya da yemek yapmışsa beğenmedin dimi diye trip atıyor yemezsem biliyorda diyette olduğumu, çok fena çoooookkk ama yıldıramıyor, ben daha inatçıyım

buarada öğle menüm
2 tane kuru patlıcan dolması(büyüklerdi baya,1 yesem iyiydi ama aç hissediyorum başka bişey yememek için yedim)
1 büyük kase yoğurt
salata

akşama annem geliyor şehir dışından, mümkün oldukça girerim. diyeti bırakmıcam ama tabi kaçamaksız olmaz
sağlıklı kaçamaklar yapıcam(mesela hamurişi börek değilde, bulgurla yapılmış kısır gibi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…