kendime yeni bir ben lazım... diyenler ... buyursunlar

Merhaba kızlar ben eve yeni girebildm. Saat 15:00 daki çikolatadan sonra bişi yemedim... Hala yemedim bu saatten sonrada yemiyim artık yani... Meyve yesem diyorum inanınki hiç halim yok... Halsizim tum kemiklerim agrıyor... Ayaklarım hele sızlıyor... Uyumak istiyorum... Ablam geldi şimdi odaya meyve hazırlamış duydumu iç sesimi ne

Çeyrek armut
1 portakal yedim kızlar... 25 dk flnda ayktydm ve geldm uzandm ... Dahadda yemem bişi

canım günde(gündüz vakti) 1 kare hatta 2 kare yenilebilir bence! çikolata bol magnezyum çinko içerir. diyet yaparken bunlara da ihtiyacımız var. önemli olan bunlar için kendimize minik spor karşılığı koyabilmek ve maksimum 2 de durabilmek, sen bi tanecik yemişsin hiiiiiçççç bişey olmaz. ama bence ağzına atıp bitirmek yerine damağında erite erite lezzetine vararak ye

tabi canım, kuzenim kilolu hamile kaldı bi de üstüne hamilelikte 30 kilo aldı zaten derim çok kolay çatlıyor, her yerim çatlar herhalde(ergenlikte oluştu çatlaklarım ki ben hiç 58 i geçmeme rağmen) öyle olmaktan korkuyorum

sonrasında ülker smartt çikolata vardı---56 kalori

veeeee annem geldi
yoldan gelince yemek aramaz, çay ve yanına kahvaltı hazırladık
6 dilim sucuk
1 yumurta(yağda)
4 dilim beyaz ekmek
1 dilim tam buğday ekmeği
4 tane siyah zeytin
tulum peyniri 1 tatlı kaşığı
beyaz peynir 1 dilim
1 tatlı kaşığı kadar bal

saat 21:00 gibi 1 tane mandalina+2 badem

saat 23:00 (ah eşim vah eşim)
yine patates cipsi almış(lays) sade 5 tane yuvarlak
1,5 dilim tam buğday ekmeği
1 çatal peynir
6 tane siyah zeytin

çok oturunca acıktım dün
saat 02:00 gibi falan yattık
kocayı işe gönderdim, annemlerde uyuyo bi buraya bakayım dedim
kızlar özletmeyin kendinizi ikinci sayfaya düşmüşüz

çok yedim ama bugün annemi de dolaştırmak bahanesiyle telafi edicem inşallah

Çeyrek armut
1 portakal yedim kızlar... 25 dk flnda ayktydm ve geldm uzandm ... Dahadda yemem bişi

canım bu kadar uzun süreli açlık iyi değil, şartlar böyleysede en azından bi kase yoğurt falan yeseydin keşke ama yine de azmine hayranım o nişanlın gelinlikle seni görünce ağzını yerlerden toplayamayacak

buarada kahvaltımı yazayım kaçamak olmasın
1 tane haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
yarım domates
5 zeytin
ekmek konusunda ceza verdim kendime akşamdan sonra
şekersiz çay

Evet kızlar dün aslında fazla aç bırakmak için yememezlik etmedim ama çok yoğunduk ve fırsat bulamadım... aslında yanımda armut falan getirmiştim... ama böyle oldu neyse artık... gerçi bu aralar halsizliğimin diyetle alakası olduğunu sanmıyorum... sadece dinlenmeye ihtiyacım var :)

bu sabah kalkar kalkmaz 1 su bardağı su içtim

az önce de

2 dilim kadar kepek ekmeği
1 kk beyaz peynir
1 hafif acı biber
4 adet zeytin

belki az sonra süt içerim sonrada bir ilaç başım ağrıyabilir, hissediyorum...

bu arada temennilerin için teşekkürler inşallah inşallah inşallah çok amin...

bende kahvaltıdan sonra 20 tane beyaz leblebi yedim saat 09:00 yada 09:10 gibi

birde 2 bardak sade nescafe içtim bu saate kadar uyanamadım ayılamadım bugün...

Selam kizlar
selam sayfamızin güzel insanlari
ben cok kotu iki gun gecirdim maalesef
hem yeme acisindan hem ailemle problemler oldu onun icin de girip yazamadim.

ahh ah tatlilara hic dayanamıyorum

Selam kizlar
selam sayfamızin güzel insanlari
ben cok kotu iki gun gecirdim maalesef
hem yeme acisindan hem ailemle problemler oldu onun icin de girip yazamadim.

Olsun canım telafi edersin.. umarım sorunlarını halletmişsindir... yeme içme her şekilde illa düzelir yani...

bu arada öğlen yediklerimi sayayım ...

saat 12:20

1 kase yayla çorbası
1 porsyon salata az yağlı
1 tane kuşbaşı kadar tavuk pirzola

Dogru soyluyosun canim onemli olan kalpler kirilmasin
pazartesi gunu bomba gibi listeyle döneceğim insaallah

Haklısın canım.. Ben de kolay kilo alıyorum dikkat etmek lazım
bence akşam ekmeğin çok olmuş.. Yoksa yumurta peynir zeytin kilo aldırmaz.. Cips de o kadardan bişey olmaz ama sonra tekrar yemek yemeseydin keşke.. Bugün yürüyüş yap çıkar acısını.. Bir de gözün ayfın canım annen için:)

Nihalcim sen iyice az yemeye başladın.. Bünyene dikkat et kuzu gelin olacaksın sen çok yorulcaksın sağlığına dikkat et.. Kızlar bir de betül de yazmıyor sanki bu aralar.. Tatli tombik vardı.. Diyeti. Bıraktılarsa ceza verelim onlara :)

Haklısın canım ama mayıs a kadar en azından istediğim kiloya varabilsem sonrasını sporla halledicem ama bak öğlen ywmeğinden sonra dolandıkça tek tek leblebi attım ağzıma bi 15 tane dha vardır...

Simdi de 1 ufak elma yedim...

Akşam nişan var pasta masta yemicem ztn evde de çok duramıcam hazırlanıp çıkıcam ayak ustu atarım ağzıma bişiler... Bu aradaaaa sıkı durun kızlar yarın tartılıyoruz... İnşallah hepimiz istediğimiz kadar kilo vermişizdir...

Bi şok olsamda şole 91 falan çıksam ayyyy ne gzl olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…