kızlar ben bir süre giremeyeceğim ailesel nedenlerle canım oldukça sıkkın. kendinize iyi bakın
ay gelin mi olcan Allah tamamina erdirsin.gelinlk daga guzel durur kilo verince azimlisin islh verirsin.hedefin olmasada ne versen kardir daha zamanin var.ftm27 insallah cabucak gecer sikintilarin AMA genede kendini uzmemeye bak canim
dry_ik diyette ne yeniyim ne eski surekli bir kilo alip verme kavgasi halindeyim... AMA eylulun ilk haftasi evleniyorum kismetse bit gelinlik hevesiyle basladim sıkı diyete oncesnde sanki anlayamadm bi ciddiyetini.. Kafama dank edince napıyorum dedim ve başladm...artık amacım bu ay sonuna kadar en azından bi 7 8 kilo verdiğimi görmek sonrası içinde hedefim mayıs sonuna kadar 70 e inmek en az daha da verirsem ne mutlu...
ay gelin mi olcan Allah tamamina erdirsin.gelinlk daga guzel durur kilo verince azimlisin islh verirsin.hedefin olmasada ne versen kardir daha zamanin var.
bende senin gibi 1 senedir alip veriyorum birakmayip devam etseydim simdi hedefimdeyim.baslayali 1 hafta oldu ve 1 ay olmadan 69.9 da olsa 70 altina inmek istiyorum
Evet canım bir sarmanım var, Boncuk. :) Ne güzelmiş ya, benim de iki taneydi ama birine araba çarptı maalesef. Bahçeye çıkıyorlar da o yaramaz sokağa geçmişti..@catlaw bu arada merhaba sormadan edemicemkedin var mı? bende iki tane var da , merekıma yenik düştüm
yanlis yazmisim kadar yerine kasar yazmisimAksam yemegim cokmu oldu ne ya
5 kofte
1 dilim borek kadar patates puresi
Ekmek yerine patates yedim
Ben nzaman ev disindz biyere gitsem kabiz oluyorum.kvalidemde kaliyorum 2 gundur ciksmadim karnim tas gibi
Su konusunu bende oyle biliyorum.ben kisin fazla icemiyorjm 1 litre anca.sabah kalkinca icim yaniyor 2 bardak ac karnina iciyorum hemen gun icindede 3_4 bardak iciyorumKızlar ya bir türlü kendimi toparlayamıyorum. Sürekli cozasım geliyor.Söz yazmaya çalışacağım adam akıllı bundan sonra ya. Kendimi kandırıyorum resmen. :/
Evet canım bir sarmanım var, Boncuk. :) Ne güzelmiş ya, benim de iki taneydi ama birine araba çarptı maalesef. Bahçeye çıkıyorlar da o yaramaz sokağa geçmişti..
Kızlar bir de bugün bir bilgi edindim ne kadar doğru bilemiyorum ama, suyu yemeklerden yarım saat önce kesip, yarım saat- 1 saat sonra devam etmek gerekiyormuş. Sıvı ile katıyı karıştırmamak için. Çünkü mide genişliyormuş. Bilemedim pek, araştırmak lazım.
Ay kendine gel catlaw ya!
Sağol nhl insaallah verecegim dedigin gibi ama sutum hep coktu ams yine de olsun diye yedim ve netice ortada ne yazikkiÜzülme dokunmayın_zeynebime emin ol kısa zamanda vericeksin kilonu... emzirme dönemindemisin... eğer öyleysen normalde anneler ve çevresi süt olsun diye abanıyorlar şu eczanelerdeki oralet gibi çaylara tatlılara falan ama ben bundan 2 3 sene önce rastgele doktorlar programını izlerken bir endokrinoloji uzmanı emziren annelerin süt ü olsun diye bir karışım vermişti... istersen emziriyorsan dene... komşumuza söylemiştim çokta diyet yapmadan baya kilo verdi hemde sütü de baya oldu...
Sagol arkadasim burdayim hatalarimi gormek icinay mesajdan sonra gördümsen de farkındaymışsın canım, süpersin doğum kiloları da neymiş, nasıl teker teker geldilerse teker teker töve töve gönderirsin sen
canım benim menünde protein yok gibionun haricinde azıcık karbonhidrat fazla ayrıca ben sana yazıyorum ki
Teşekkürler arkadaş larim haklisiniz hepiniz bundan sonra dikkat edecegim bunun icin burdayimBen de sana katılıyorum fazla karbonhidrat ağırlıklı sebze ve protein çok çok az....
Ahh ahh sorma bence de simdi bu haldeyim bende ama artik kurtulacagimahh sorma bende hamileyken kilo veriyorum ama sutum yok diye oyle bi yedimki aslinda mantiken yediklerimle ilgisi olmadigini bilsemde vicdan yapip ne duysam yaptim.gecenin 3 unde sevmedigim halde 2 bardak pekmezli su ,helvalar vs
Ama sonuc olmayan sut gelen 7 kilo oldu.aliskanlik kaldi gece yemeside oyuzden sistikce sistim
Sağol nhl insaallah verecegim dedigin gibi ama sutum hep coktu ams yine de olsun diye yedim ve netice ortada ne yazikki
Bira mayalıdır ama idrara çıkarttır.. Bir taneden de göbek olmaz:) şerbet içinde bazı yörelerde hayır diyemezsin zaten.. Eğer içmezsen annenin hasta olacağına inanırlar.. Ben çok severim şahsen de zaten.. Yani yapıcak bir şeyin yoktu :)şimdiiiidry_ik
dün aşurede tuttum kendimi
akşam menüsüne sadece yarım dilim kepekli ekmek eklendi
ve fakaaaaaattttt gelelim ilerleyen saatlere
bebek görmeye gittik
bol cevizli lohusa şerbeti(türk kahvesi fincanında)
bunun için azarlayabilirsiniz kızlar
gece 11 de 1 tane 50lik fıçı bira(çok ısrar ettiler, bahaneler bahaneler)
Aynı durumdayımArkadaslar kizimdan dolayı tam yazamadim kusura bakmayin
herkese teşekkürler
bugün ve iki gun menumu yazmayacagim cunku cok kotu tatil ve annemlerdeyim isin ucu kaciyo kusura bakmayin
boyle kotu menulerle sizlere yorum yazmaya yuzum yok acikcasi
Bana da diyetisyem demişti canım.. Canın bir şeyi isterse mutlaka nefsini körelt dedi.. Doğrusunu yapıyorsun yanikızlar ben aşure yada sevdiğim bir şeyle karşılaşınca ya çok az yiyerek yada tadına bakarak nefsin koreltiyorum eğer hiç yemezsem aklımda kalıyor sonradan patlama yaşıyorum mesele kendini tutup az yemekte galiba
Sen de iyi bak.. Paylaşmak istersen de burdayız.. Sıkmamaya çalış canınıkızlar ben bir süre giremeyeceğim ailesel nedenlerle canım oldukça sıkkın. kendinize iyi bakın
Canııımm gelinnn olmak çok güzel.. Geçen de dedim zaten o dönem bir kilo verimi oluyor.. Bir de gelinlikçini iyi seç.. Onlar öyle hileler yApıyor ki çok iyi gözükebiliyorsun.. Evlendikten sonra da dikkat et.. Çünkü kolay alınıyor.. Evlenince diyete devaamm :)ftm27 insallah cabucak gecer sikintilarin AMA genede kendini uzmemeye bak canim
dry_ik diyette ne yeniyim ne eski surekli bir kilo alip verme kavgasi halindeyim... AMA eylulun ilk haftasi evleniyorum kismetse bit gelinlik hevesiyle basladim sıkı diyete oncesnde sanki anlayamadm bi ciddiyetini.. Kafama dank edince napıyorum dedim ve başladm...artık amacım bu ay sonuna kadar en azından bi 7 8 kilo verdiğimi görmek sonrası içinde hedefim mayıs sonuna kadar 70 e inmek en az daha da verirsem ne mutlu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?