kendime yeni bir ben lazım... diyenler ... buyursunlar

ftm27 insallah cabucak gecer sikintilarin AMA genede kendini uzmemeye bak canim

dry_ik diyette ne yeniyim ne eski surekli bir kilo alip verme kavgasi halindeyim... AMA eylulun ilk haftasi evleniyorum kismetse bit gelinlik hevesiyle basladim sıkı diyete oncesnde sanki anlayamadm bi ciddiyetini.. Kafama dank edince napıyorum dedim ve başladm...artık amacım bu ay sonuna kadar en azından bi 7 8 kilo verdiğimi görmek sonrası içinde hedefim mayıs sonuna kadar 70 e inmek en az daha da verirsem ne mutlu...

ay gelin mi olcan Allah tamamina erdirsin.gelinlk daga guzel durur kilo verince azimlisin islh verirsin.hedefin olmasada ne versen kardir daha zamanin var.
bende senin gibi 1 senedir alip veriyorum birakmayip devam etseydim simdi hedefimdeyim.baslayali 1 hafta oldu ve 1 ay olmadan 69.9 da olsa 70 altina inmek istiyorum

Oglen menumu yazmaya unutmusum kuafore gittim.

6 kasik tavuklu yagsiz turlu
3 kasik yogurt
1 dilim cavdar ekmegi

simdide ara olarak sekersiz kahve iccem

İnşallah dilediğin kiloya ulaşırsın istediğin vakitte... inşallah hepimiz ulaşırız... bende 2013 te ablamın düğünü için kilo vermiştim o zaman 85 86 falan olmuştum ne demeye saldıysam kendimi sanki tığ gibi olmuşumda saldım kendimi... o zamandan bu zamana 10 11 kilo aldım düşünün şimdi şubat sonuna kadar vereyim diye dua ediyorum... işin şakası bende yazmamışım öğlen i

sabah kahvaltımdan sonra öğlene kadar tek bitki çayı içtim...

öğlen 12:00 da
1 tabak yeşil mercimek yemeği sularından yemedim çatalla tanelerini yedim hep
1 kase yoğurt

öğlen ekmek yok zaten bakliyat yedim...

saat 16:00 da 1 ufak dilim yarım kibrit kutusu kadar beyaz peynir yedim

saat 17:30 da 1 ufak boy portakal yedim

yanlız suyu mu 1 buçuk litre kadar içebildim az içmişim ama napiyim 5 dakka da bi lavaboya gitmem gerekiyor ama eleman olmayınca gidemiyorum pufff...

Kızlar ya bir türlü kendimi toparlayamıyorum. Sürekli cozasım geliyor. Söz yazmaya çalışacağım adam akıllı bundan sonra ya. Kendimi kandırıyorum resmen. :/

@catlaw bu arada merhaba sormadan edemicem kedin var mı? bende iki tane var da , merekıma yenik düştüm
Evet canım bir sarmanım var, Boncuk. :) Ne güzelmiş ya, benim de iki taneydi ama birine araba çarptı maalesef. Bahçeye çıkıyorlar da o yaramaz sokağa geçmişti..

Kızlar bir de bugün bir bilgi edindim ne kadar doğru bilemiyorum ama, suyu yemeklerden yarım saat önce kesip, yarım saat- 1 saat sonra devam etmek gerekiyormuş. Sıvı ile katıyı karıştırmamak için. Çünkü mide genişliyormuş. Bilemedim pek, araştırmak lazım.

Ay kendine gel catlaw ya!

Aksam yemegim cokmu oldu ne ya
5 kofte
1 dilim borek kasar patates puresi
Ekmek yerine patates yedim
Ben nzaman ev disindz biyere gitsem kabiz oluyorum.kvalidemde kaliyorum 2 gundur ciksmadim karnim tas gibi

Aksam yemegim cokmu oldu ne ya
5 kofte
1 dilim borek kadar patates puresi
Ekmek yerine patates yedim
Ben nzaman ev disindz biyere gitsem kabiz oluyorum.kvalidemde kaliyorum 2 gundur ciksmadim karnim tas gibi
yanlis yazmisim kadar yerine kasar yazmisim

Su konusunu bende oyle biliyorum.ben kisin fazla icemiyorjm 1 litre anca.sabah kalkinca icim yaniyor 2 bardak ac karnina iciyorum hemen gun icindede 3_4 bardak iciyorum

Sağol nhl insaallah verecegim dedigin gibi ama sutum hep coktu ams yine de olsun diye yedim ve netice ortada ne yazikki

ay mesajdan sonra gördüm sen de farkındaymışsın canım, süpersin doğum kiloları da neymiş, nasıl teker teker geldilerse teker teker töve töve gönderirsin sen
Sagol arkadasim burdayim hatalarimi gormek icin

Ahh ahh sorma bence de simdi bu haldeyim bende ama artik kurtulacagim

Arkadaslar kizimdan dolayı tam yazamadim kusura bakmayin
herkese teşekkürler
bugün ve iki gun menumu yazmayacagim cunku cok kotu tatil ve annemlerdeyim isin ucu kaciyo kusura bakmayin
boyle kotu menulerle sizlere yorum yazmaya yuzum yok acikcasi

Sağol nhl insaallah verecegim dedigin gibi ama sutum hep coktu ams yine de olsun diye yedim ve netice ortada ne yazikki

Aslında çok güzel diyet yaparız da biz biraz yemeyi seviyor ve emzirme nin arkasına saklaniyoruz. Bahanesi hazır rahat oluyoruz.
Sonra dikkat te ediyorum ama veremiyorum oluyor
benim için öyle ama kizlar

Bira mayalıdır ama idrara çıkarttır.. Bir taneden de göbek olmaz:) şerbet içinde bazı yörelerde hayır diyemezsin zaten.. Eğer içmezsen annenin hasta olacağına inanırlar.. Ben çok severim şahsen de zaten.. Yani yapıcak bir şeyin yoktu :)

Aynı durumdayım bugün çok kötü bir gün geçirdim.. Menü olarak.. Misafirliğe gittim.. Yedim ya;( bugün yazamam çok utanırım ama yarın söz dengeleyeceğim..

Bana da diyetisyem demişti canım.. Canın bir şeyi isterse mutlaka nefsini körelt dedi.. Doğrusunu yapıyorsun yani

Canııımm gelinnn olmak çok güzel.. Geçen de dedim zaten o dönem bir kilo verimi oluyor.. Bir de gelinlikçini iyi seç.. Onlar öyle hileler yApıyor ki çok iyi gözükebiliyorsun.. Evlendikten sonra da dikkat et.. Çünkü kolay alınıyor.. Evlenince diyete devaamm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…