kendime yeni bir ben lazım... diyenler ... buyursunlar

AmA akşam yememişsin.. İnşallah canım îstrdiğin kiloda olırsun düğününde:)

Ben menüme devam edeyim. Akşam makarna haşladım 7 yemek kaşığı makarnayı yoğurtla yedim :)

Ben artık yazamayacağım maalesef.çünkü çalışmam gerekiyo.ayrıca moralimde çok bozuk.size başarılar diliyorum.ama kilo bildiriminde bulunmaya çalışacağım.fakat sık suk giremeyeceğim

Selam kizlar
selam sayfamızin güzel insanlari
ben cok kotu iki gun gecirdim maalesef
hem yeme acisindan hem ailemle problemler oldu onun icin de girip yazamadim.

gecmis olsun canim. sorunlari atlat diyet halledilir

ahh ah tatlilara hic dayanamıyorum

himm o zaman tatli isteyince iki lokmada kalmaya calissan olur mu ki??

Sagolasin canim, walla kacirdim ekmekleri haklisin

insallah canim

Ben artık yazamayacağım maalesef.çünkü çalışmam gerekiyo.ayrıca moralimde çok bozuk.size başarılar diliyorum.ama kilo bildiriminde bulunmaya çalışacağım.fakat sık suk giremeyeceğim

kolay gelsin canim, moralini bozma hic bisey icin! Degmiyor

Herkese yaz dedim, bende kotu menumu yazayim :)

Kahvaltidan sonra
Deveci armutun ucte biri
iki dilim portakal
yarim mandalina
fistikli draje 3 tane

aksam
Hamsi 350-400 g vardir. tika basa yedim :)
Salata koca bi kase
ekmek yarima yakin beyaz
Yarim bardak kola ( cok sevmem aslinda, icmis bulundum)

Yemekten sonra
sekersiz cay
15 tane kucuk kestane

diyet kalmadi. ben ekmegi ne kadar cok yiyomusum megerse :'(

Ever kizlar nisandan geldik... Eve geldik telastan hicbisi yemedim ordada ztn ole pasta masta yoktu olsada yemezdim ztn saat 17:30daki Elma da tuttu yani ac degilm sit icerim AZ sonra iyi geliyo sut

Yok tatlım birakirmiyim hi evet cçarşambaya kadar saldım oldum 89 çok güzel dikkat ediyorum bugün sabah 86.9 çıktım yarın yazarim

şimdi tartıldım.69.4
Sonunda kilo verebildim.direncim Kırıldı :)
Ama bu hafta Bayağı çok greyfurt ve Yeşilçay tükettim.bu haftada aynı diyetime devam edicem.
Geçen hafta 72.3 tüm.yani toplamda
72.3-69.4=2.9 kg vermişim :):):):):):):):)
Yani yazmıyorum ama diyeti bırakmadım.ben zaten yaklaşık bir senedir dikkat ediyorum.

Ben hiç vermemişim yaa 58 yine.. Ama bir anda verdim ya ondan sanırım.. Şimdi durağan dönemdeyim.. Sabah kahvaltımı da yazayım.. 2 dilim beyaz ekmek beyaz peynir 5 tane zeytin 1 tane bu banvitin tavul burgerlerinden var ya ondan.. Bu arada beyülcüm moralini bozma lütfen.. İyi ol.. Kilo olayına da çok sevindim darısı bizim başımıza )

masallah benim bi ayda verdigim kilo :)

Bende 54.0
Sadece 700 g gitti ama saglik olsun acelem yok sonucta :)))

olsun canim direnir direnir bir anda duser. seninki de direnme doneminde demekki, spor yapabilsen daha cabuk kirilir diye dusunuyorm.

Bu sabah
bi tane yumurtayla omlet
beyaz peynir bir kalin dilim
lezzet toplari diye bi peynir var ondan 5 tane
3 en irisinden yesil zeytin
tatli kirmizi biber, domates
tahin- pekmez
4 dilim beyaz ekmek
bi tane findikli ekmek

Temizlik 1 saat

3 Kucuk tas seklindeki cikolatalardan

Annem gidince daha dikkat edicem. bu sefer anlastik tatli yapmadik :)

Kızlar hani yoksunuz ortada ben geldim veeeee madem öyle ilk tartılan ben olayımmmm... Allah dualarını kabul etti kızlar tamı tamımana 91.0 çıktımmmmm

Ben sıcağı sıcağına kahvaltımı yazayım...

2dilim kepek ekmek
Yarım kk beyaz peynir
İşaret parmğm boyunda ama ince 3 parça saçaklı peynir
5 zeytin
1 kibrt kutusu buyuklukte kırmızı biber konserve
Yağsız tavada kavrulmuş soğan avuç ortası kadar
2 dilim dalam
2 catal omlet şeklinde yumurta
Sekersz cay

Sayıları fazla ama az az dı yani orta boy duz tabagın içini anca aldı birde öğlen yemeğiyle bir oldu kahvaltım. Bundan sonra ara oğun ve akşam yemeği olarak devam ederim... :)

Slm kizlar
Ev disina cikinca duzenim gitti.normalde ana ogunlerim 8.30 , 13:30 , 7.30 du .kvalidemde kalinca kahvalti oglene kaydi aksam saatimde 9 a kaydi.
Dunde kacamagim oldu .kizimda saolsun 25 liraya internet paketi aldim 2 saatte benden habersiz al video seyret bitirmis kampanya yapamadan o yuzden giremedim.
2 gun gecmisini yazmayacam

Bugun
2 dilim cavdar ekmegi
1 yumurta
Az sekerli cay
2 halka sucuk (cok ozendim)
Domates
3 zeytin

haha ayni esimmmmm
gecen seneki grubumuzdaki kizlar biliyodu diyete basladigimda 1 ay icinde 10 kere profiterol ve pasta aldi.kosu banti var ablamin bana verdi eve sokmuyor.spora yazdirmiyor. Kafayi yedirtiyor bana.

Kızlar bugün 70.8 çıktım misafiri gelicek tam 15 kişilik yemek hazırladım inş .yemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…