AmA akşam yememişsin.. İnşallah canım îstrdiğin kiloda olırsun düğününde:)Haklısın canım ama mayıs a kadar en azından istediğim kiloya varabilsem sonrasını sporla halledicem ama bak öğlen ywmeğinden sonra dolandıkça tek tek leblebi attım ağzıma bi 15 tane dha vardır...
Simdi de 1 ufak elma yedim...
Akşam nişan var pasta masta yemicem ztn evde de çok duramıcam hazırlanıp çıkıcam ayak ustu atarım ağzıma bişiler... Bu aradaaaa sıkı durun kızlar yarın tartılıyoruz... İnşallah hepimiz istediğimiz kadar kilo vermişizdir...
Bi şok olsamda şole 91 falan çıksam ayyyy ne gzl olur
Selam kizlar
selam sayfamızin güzel insanlari
ben cok kotu iki gun gecirdim maalesef
hem yeme acisindan hem ailemle problemler oldu onun icin de girip yazamadim.
ahh ah tatlilara hic dayanamıyorum
Haklısın canım.. Ben de kolay kilo alıyorum dikkat etmek lazım
bence akşam ekmeğin çok olmuş.. Yoksa yumurta peynir zeytin kilo aldırmaz.. Cips de o kadardan bişey olmaz ama sonra tekrar yemek yemeseydin keşke.. Bugün yürüyüş yap çıkar acısını.. Bir de gözün ayfın canım annen için:)
Haklısın canım ama mayıs a kadar en azından istediğim kiloya varabilsem sonrasını sporla halledicem ama bak öğlen ywmeğinden sonra dolandıkça tek tek leblebi attım ağzıma bi 15 tane dha vardır...
Simdi de 1 ufak elma yedim...
Akşam nişan var pasta masta yemicem ztn evde de çok duramıcam hazırlanıp çıkıcam ayak ustu atarım ağzıma bişiler... Bu aradaaaa sıkı durun kızlar yarın tartılıyoruz... İnşallah hepimiz istediğimiz kadar kilo vermişizdir...
Bi şok olsamda şole 91 falan çıksam ayyyy ne gzl olur
Ben artık yazamayacağım maalesef.çünkü çalışmam gerekiyo.ayrıca moralimde çok bozuk.size başarılar diliyorum.ama kilo bildiriminde bulunmaya çalışacağım.fakat sık suk giremeyeceğim
Nihalcim sen iyice az yemeye başladın.. Bünyene dikkat et kuzu gelin olacaksın sen çok yorulcaksın sağlığına dikkat et.. Kızlar bir de betül de yazmıyor sanki bu aralar.. Tatli tombik vardı.. Diyeti. Bıraktılarsa ceza verelim onlara :)
şimdi tartıldım.69.4
Sonunda kilo verebildim.direncim Kırıldı :)
Ama bu hafta Bayağı çok greyfurt ve Yeşilçay tükettim.bu haftada aynı diyetime devam edicem.
Geçen hafta 72.3 tüm.yani toplamda
72.3-69.4=2.9 kg vermişim :):):):):):):):)
Yani yazmıyorum ama diyeti bırakmadım.ben zaten yaklaşık bir senedir dikkat ediyorum.
Ben hiç vermemişim yaa 58 yine.. Ama bir anda verdim ya ondan sanırım.. Şimdi durağan dönemdeyim.. Sabah kahvaltımı da yazayım.. 2 dilim beyaz ekmek beyaz peynir 5 tane zeytin 1 tane bu banvitin tavul burgerlerinden var ya ondan.. Bu arada beyülcüm moralini bozma lütfen.. İyi ol.. Kilo olayına da çok sevindim darısı bizim başımıza)
haha ayni esimmmmmcanım boy 158, başladığımda(1 ay falan oldu) 57,5-58 arasıydım. şuan 54 kiloyum, kilom çok olmadığı için hemen farkediliyor bendebaşlıyor benim sevdiğim kek, cips, çikolata ne varsa almaya ya da yemek yapmışsa beğenmedin dimi diye trip atıyor yemezsem biliyorda diyette olduğumu, çok fena çoooookkk ama yıldıramıyor, ben daha inatçıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?