Kesinlikle arada bitter olmali kahvelerin ve kahve muhabbetlerinin yanindaAy saol cnm ya motive oldum.gerci ben 10 kg verdigim donemde haftada 2 kere %70-80 kakaolu bitterlerden yiyordum.hic yememekte olmuyor kararini bildikten sonra.
Mesela aksama puding yaptim eger o minik cikolatayi yemeseydim pudingte kesin kacamak yapacaktim simdi gozum yok :))
Canım 50ye bir düşmek istiyorum, yapım kilo almaya çok müsait. Klasik göbek ve basen muhabbeti işte. :)Canim sen baya zayifsin kac kilo olmak istiyosun
Ya alaydın kuzum ??? Şükrett! :)@catlaw kilom 79.8 off gram gram resmen sinir oluyorum ya
HaklisinCanım 50ye bir düşmek istiyorum, yapım kilo almaya çok müsait. Klasik göbek ve basen muhabbeti işte. :)
Ya alaydın kuzum ??? Şükrett! :)
Canım bitter çikolata her gün bir parça yîyebilirsin.. Bir de tadellenin bir de adını hatırlamadığım bir markanın şekersiz çikolatası var. Diyetisyen bana ondan yiyebilirsin her gün dedi.. Aklında bulunsun canımCanim cokkkkkkkkk cikolata istiyorrr .cocuklar yerken kendimden gectim
Sekersiz kahvenin yaninda kucuk kare yesemmi .haftada 1 yerim diyodum ama gun bugun mu bilmiyorum
Merhaba kızlar konuları dun den beri okudum... Ben bugn çok dehşet bir gün yaşadm... Yaptığm şey hiç sağlıklı değildi ama elimden gelen bir sey yoktu hayatın suruklediği bir gün yaşadım robotumsuydum sanki...
Ablam bir detoks çorbası öğrenmiş içinde sebze namına yok yok tek olmayanlar yağ tuz... Amacım tüm gün detoks yapmaktı ama olmadı...
Ben baştan anlatiyim gunu sabah 09:00 kalktm ve kalkar kalkmaz bazı işlermden dolayı kahvaltı etmeden fırladım dışarı tabi yağmur altında 1 saat yuruyerek yapmam gerekiyordu işlerimi neyse ki 1 saatte bitti ki eve dondum...
Saat 10 da
Sabah 2 buçk kepçe kadar koydum içtim o sebze çorbasından... Hemen ardından annemle tekrar çıktık dışarı oraya koştur buraya şuraya derken saat 13:30 da bir sade neskafe içtm... Hemen ardından gene başladım koştrmaya tam heh işimiz bitti dedğimizde saat 17:00 idi ve ben hala bişi yememiştim...
Saat 18:00 da annem bir altın ekmek aldı kendine 1 cimdik aldım ucundan attm agzıma...
Eve geldim softa hazırlanırken ablam minnacık bir muz boldu verdi 4 te 1 nden kucuk ve softayı kurduk...
Akşam yemeğim 19:30
4 ymk kaşığı kapuska ama içinde çok az pirinç var
1 porsyon salata az yağlı
Bir yarım saat önce sekersiz falan menengiç kahvesi yaptık içtm
Şimdide yeşil çay içiyorum... Canım detoks ben de denerim ama çok iyi bir şey değil.. Ben de detoks yapcağım zaman ters teper genelde.. Bir daha yapma bence.. Onun yerine yemeğini ye sebze ağırlıklı.. Koşturacağın zaman yanına galeta falan al tatlımm
M Sağol tatlıımmm.. Sen de moralini bozma kesinlikle.. En azından kilo almıyoruz oleyy bizeeeAhh ah sorma canim kilo vermek cok zor en cok uzuldugum temmuzda 75 kiloydum ve su an 80 ve gram gram gidiyo
neyse sana da basarilar hem ders hem diyet kolay degil bilirim
bugun oructum sahurda 7-8 kuru kayisi ve bir muz yedim aksam iftarda bir kepce sehriye çorbası hamsi tava bol yesillik ve soğan iki lokma lavas tadimlik
cayin yaninda bir dilim kremali kek 5-6 fistik simdi yeşil cay ve soda icecegim
Suyum yaklaşık 2 litre olmustur
Spor da yapamadim
Kizlar bence spor konusunda birbirimizi uyaralim hergun spor ve su bildirimi de yapalim
Bugun iki litre ictim spor yapmiyorum malesef birturlu istemiyo canim
merhaba arkadaşlar.bende sizin gibi diyet yapıyorum.kilomu söylemekte sakınca görmüyorum 95 kg :) iki hahtadır diyetisyen kontrolünde diyet yapıyoruz eşimle beraber.99 kigo ile başlamıştım.bu sabah aç karına 95 çıktım.daha önce üniversite yıllarında da kendi çabamla diyet ve spor yapmıştım.o zamanlar en kilolu olduğum dönemler 86 kiloydum.Fakat 8 ayda bol yürüyüş ve yememe dikkat etmemle 63 kg ya indim.sonra bir rehavetle hep o kiloda kalacağımı sandım ama malesef öyle olmadı.iş hayatı,evlilik birde üstüne çocuk derken bir patates çuvalından farksız haldeyim :) kendimle hep barışığımdır. kimileri vucudumun orantılı olduğunu söyler. öyledir de.her tarafıma yağlarım orantılı şekilde dağılmıştır
uzun lafın kısası beni de aranıza alır tavsiyelerinizi deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. ankardan aranıza katıldım.hepinize az kalorili mutlu günler
Merhaba canım aramıza hoşgeldin sanırım sayfa da kilosu birbirine en yakın ikimiziz... bu sayfa da rahat rahat kilonu yediğini içtiğini kaçamağını her yaptığın aktiviteyi paylaşabilirsin... biz hem diyet yapıp hemde çok eğleniyoruz :) inşallah hepimize az kalorili günler olur...
bu arada sabah menümü yazayım...
bu sabah öncelikle hiç ama hiç iyi değilim sabah ta tramvayda başladı mide bulantım... sanırım dün yağmur altında üşüttüm...o yüzden sabah çorba içemedim hemen hemen
2 dilim kadar kızarmış kepek ekmeği vardı kıtır arasında 1 dilim salam ve az bişi 2 saçak kadar saçaklı peynir
yanında çay içemedim içeydim belki bastırırdı mide bulantımı...
birde ara öğün almadım yanıma bakayım buralarda arıcam meyve falan alabilirsem...
he bu arada ekmeğimin ucundan biraz kırdım hemen hemen 1 tost ekmeğine yakın ı içinde gene salam ve saçaklı peynir var akşam ara öğünü yapacağm...
Bende 1.57 yim 39-78 arasi kilo deneyimim.varBoyuma gore hala kiloluyum boyum 1.57 kilomda 50 olmali ama 55 simdilik hedef cok acim ama ya sadece aksam yemiyorum onada zor dayaniyorum
Aynen bende oyle 50 kiloda ideal olurumcanım belki iri kemiklisindir.missipipi den öğrendim bende. ortaymış kemiklerim ve gerçekten 49-50 de iyi oluyorum :)
Hosbuldummm hergun yazacm ogun ogun ki birileri bilsin yedigimi ki azimlenimBuyur canim aramiza hosgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?