Ay saol cnm ya motive oldum.gerci ben 10 kg verdigim donemde haftada 2 kere %70-80 kakaolu bitterlerden yiyordum.hic yememekte olmuyor kararini bildikten sonra.miktar onemli canim bence ara ogun olmus, ben cikolataya cok kotu bakmiyorum. antioksidan sonucta, onemli olan miktari. ki sende kucuk bi parca yemissin. bende bulabilirsem aci cikolatalar var, kakao orani cok yuksek(antioksidan orani yuksek) onlardan alicam. hergun bi parca yicem :)
Bugunlukte boyle olsun kacamak yaptiginda odesmis olursunEvet canım yatarken sut içebilirim özellikle...
Yanıma badem falan almadım çnku bugn amacım detoks yapmaktı öğlen gibi de evde oluruz diodum ama olamadı zaten yoğunluktanda durup biyelerden alamadım...
Bugunlukte boyle olsun kacamak yaptiginda odesmis olursun
Evet canım yatarken sut içebilirim özellikle...
Yanıma badem falan almadım çnku bugn amacım detoks yapmaktı öğlen gibi de evde oluruz diodum ama olamadı zaten yoğunluktanda durup biyelerden alamadım...
Canım ben ne zaman detoks yapmaya kalksam daha beter sonuçlanıyor. Sen yine kendine hakim olmuşsun. Ama ben kendimi tanıdım mesela, detoks hiç bana göre değil. :)
Canim sen baya zayifsin kac kilo olmak istiyosunCanım ben ne zaman detoks yapmaya kalksam daha beter sonuçlanıyor. Sen yine kendine hakim olmuşsun. Ama ben kendimi tanıdım mesela, detoks hiç bana göre değil. :)
semire oncelikle bebegin hayirli olsun gule gule buyut kuzuyu kilon da gayet iyi bu kadar vermişsin hedefine yakin zamanda ulasirsin insaallahTsk ederim sevindim buna o halde sizinleyim:) kilomdan bahsedeyim olmasa iyi ama malesef kadinlarin kaderinde var galiba bu sorun iki aydir kilo vermeye cabaliyorum 69 kiloydum dogumdan sonra uc ay once bir kizim oldu iki ayda 60 kilo 400 grm oldum simdi 55 kilo olmak istiyorum insallah
Ahh ah sorma canim kilo vermek cok zor en cok uzuldugum temmuzda 75 kiloydum ve su an 80 ve gram gram gidiyoCanııımmm ben de poğaçayı yedim.. Ama yarın size söz veriyorum yürüyüş yapacağım.. Zaten güne 6 da kalkarak başlıyorum hep.. Kahve kahvaltı 10 gibi ders çalışıyorum. Yarın hem temizlik yapıcam herm yürüyüş.. Tatlım sen de iyi gidiyorsun bir de annesin sonuçta doğum kilolarını yıllarca veremeyen kişiler tanıyorum.. Ben sana inanıyorum istediğin kiloya ulaşacaksın!
Tabi ki pes etmek yok direncin kirilacak ve sakir sakir gidecek kilolarinGünaydin 70.7 yine hayal kırıklığı ama içimdeki duygu pes etmek yok yola devam
AynAynen canim haklisin hep uyaralum birbirimizidry_ik .!.:Bende bu haftadan cok umutluyum.azmin devamli olur islh.bundan sonra olumlu dusunup olumlu yazalim.yapamadim kacirdim olmasin destek olalim birbirimize.kendimden biliyorum kacamaginizda olsa burayi birakmayin yazin ipin ucu kaciyor sonra
Tsk ederim allah herkese nasip etsin.semire oncelikle bebegin hayirli olsun gule gule buyut kuzuyu kilon da gayet iyi bu kadar vermişsin hedefine yakin zamanda ulasirsin insaallah
Buyur canim aramiza hosgeldinBende size katilmk istiyorum ark.
Hayır tabi ki kilolar ini vereceksin ve yüzünde zayıflamis olacak cok tatlu bir hanfendi olacaksinBugnn yaşadıklarımdan sonra kaçamak yapasımda yok kına gecem için yer baktık bugün ay çok heyecanlandım... Bi an durdum ve dusundm bizim martın 6 sından sonra hemen nilah gunu almamız lazm ya bulamazsak diye... Resm çekilcem dimi ben başvuru için ayyy tombikmi çekilcemmmmmmmm ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?