kendime yeni bir ben lazım... diyenler ... buyursunlar

Ay saol cnm ya motive oldum.gerci ben 10 kg verdigim donemde haftada 2 kere %70-80 kakaolu bitterlerden yiyordum.hic yememekte olmuyor kararini bildikten sonra.
Mesela aksama puding yaptim eger o minik cikolatayi yemeseydim pudingte kesin kacamak yapacaktim simdi gozum yok :))

Evet canım yatarken sut içebilirim özellikle...

Yanıma badem falan almadım çnku bugn amacım detoks yapmaktı öğlen gibi de evde oluruz diodum ama olamadı zaten yoğunluktanda durup biyelerden alamadım...
Bugunlukte boyle olsun kacamak yaptiginda odesmis olursun

Bugunlukte boyle olsun kacamak yaptiginda odesmis olursun

Bugnn yaşadıklarımdan sonra kaçamak yapasımda yok kına gecem için yer baktık bugün ay çok heyecanlandım... Bi an durdum ve dusundm bizim martın 6 sından sonra hemen nilah gunu almamız lazm ya bulamazsak diye... Resm çekilcem dimi ben başvuru için ayyy tombikmi çekilcemmmmmmmm ...

Evet canım yatarken sut içebilirim özellikle...

Yanıma badem falan almadım çnku bugn amacım detoks yapmaktı öğlen gibi de evde oluruz diodum ama olamadı zaten yoğunluktanda durup biyelerden alamadım...

Canım ben ne zaman detoks yapmaya kalksam daha beter sonuçlanıyor. Sen yine kendine hakim olmuşsun. Ama ben kendimi tanıdım mesela, detoks hiç bana göre değil. :)

Canım ben ne zaman detoks yapmaya kalksam daha beter sonuçlanıyor. Sen yine kendine hakim olmuşsun. Ama ben kendimi tanıdım mesela, detoks hiç bana göre değil. :)
Canim sen baya zayifsin kac kilo olmak istiyosun

Hayirli geceler citir hatunlar selam azimli arkadaslarim
ben geldim kizimi uyuttum yatili misafirimin yataklarini yaptim veee geldim

Masaallah sayfalar guzel ilerlemis simdi cevaplayacagim insaallah

bugun oructum sahurda 7-8 kuru kayisi ve bir muz yedim aksam iftarda bir kepce sehriye çorbası hamsi tava bol yesillik ve soğan iki lokma lavas tadimlik
cayin yaninda bir dilim kremali kek 5-6 fistik simdi yeşil cay ve soda icecegim
Suyum yaklaşık 2 litre olmustur
Spor da yapamadim

Kizlar bence spor konusunda birbirimizi uyaralim hergun spor ve su bildirimi de yapalim

semire oncelikle bebegin hayirli olsun gule gule buyut kuzuyu kilon da gayet iyi bu kadar vermişsin hedefine yakin zamanda ulasirsin insaallah

Ahh ah sorma canim kilo vermek cok zor en cok uzuldugum temmuzda 75 kiloydum ve su an 80 ve gram gram gidiyo
neyse sana da basarilar hem ders hem diyet kolay degil bilirim

A
dry_ik .!.:
Bende bu haftadan cok umutluyum.azmin devamli olur islh.bundan sonra olumlu dusunup olumlu yazalim.yapamadim kacirdim olmasin destek olalim birbirimize.kendimden biliyorum kacamaginizda olsa burayi birakmayin yazin ipin ucu kaciyor sonra
AynAynen canim haklisin hep uyaralum birbirimizi

Boyuma gore hala kiloluyum boyum 1.57 kilomda 50 olmali ama 55 simdilik hedef cok acim ama ya sadece aksam yemiyorum onada zor dayaniyorum

Hayır tabi ki kilolar ini vereceksin ve yüzünde zayıflamis olacak cok tatlu bir hanfendi olacaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…