- 30 Aralık 2014
- 315
- 248
- 53
- 39
teşekkürler arkadaşlar.alıntı yapmayı bulamadım o yüzden ortaya yazıyorum. NIHL canım bence sabah kahvaltısını kesinlikle atlama.en önemli öğün.Haftanın dört sabahı yumurta yiyorum ben.bu sabah da yedim haşlanmış olarak.bir tatlı kaşığı lor peyniri.iki zeytin bol salata.salatayı da marul ve beyaz lahana ağırlıklı yapıyorum.yağ,tuz,nar ekşisi,tuz yok.limon sıkıyorum sadece üzerine.beyaz lahanayı eksik etmeyin salatanızdan.soğanı severim ama onun yerine pırasa doğruyorum ince ince.bolca yaparsam 2 gün yetiyo eşimle beraber yaptığımız için diyet salata pek dayanmıyor bişe.Öğlen de iş yerinde yayla çorbası çıkmıştı bir kase onu içtim.iki lokma da patates püresi.yarım saat sonra ara öğünüm var.10 leblebi bir küçük elma yiyecem. haftanın 3 akşamı da sadece salata yiyorum.bu yaptığım salataya iki kaşık yoğurt ekleyip mis gibi yiyorum.birde doktor tavsiyesi baklagilleri haslayıp buzluğa attım.(nohut,fasulye,bulgur) sadece salata yediğim akşamlarda buzluktan hemen çıkarıp 3 kaşık koyuyorum hangisini yemek istersem.Kilo işi çok zor.Bende sırf oğluma daha iyi annelik yapabilmek için bu yola girdim.Çünkü beni şişko yağlı bir kadın olarak hatırlamasını istemiyorumeşimde kilolu.Kendimize söz verdik.Çocuğumuz için bu işe devam edeceğiz beraber diyet yapmamızda çok iyi oldu çünkü böylelikle birbirimize destek oluyoruz.Bu arada eşimde iki hafta da 4 kg verdi çok mutluyuz bu şekilde devam edip amacımıza ulaşacağız inşallah
sen boyunu söyle bana, bi de kol bileğinin ölçüsünü kaç cm
Ben iple ölçtüm, sonra da ipi metreyle ölçtüm.Yaa bileğinizi nasıl ölçüyorsunuzzzz
Çok mantıklı :))Ben iple ölçtüm, sonra da ipi metreyle ölçtüm.
merhaba arkadaşlar.bende sizin gibi diyet yapıyorum.kilomu söylemekte sakınca görmüyorum 95 kg :) iki hahtadır diyetisyen kontrolünde diyet yapıyoruz eşimle beraber.99 kigo ile başlamıştım.bu sabah aç karına 95 çıktım.daha önce üniversite yıllarında da kendi çabamla diyet ve spor yapmıştım.o zamanlar en kilolu olduğum dönemler 86 kiloydum.Fakat 8 ayda bol yürüyüş ve yememe dikkat etmemle 63 kg ya indim.sonra bir rehavetle hep o kiloda kalacağımı sandım ama malesef öyle olmadı.iş hayatı,evlilik birde üstüne çocuk derken bir patates çuvalından farksız haldeyim :) kendimle hep barışığımdır. kimileri vucudumun orantılı olduğunu söyler. öyledir de.her tarafıma yağlarım orantılı şekilde dağılmıştır
uzun lafın kısası beni de aranıza alır tavsiyelerinizi deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. ankardan aranıza katıldım.hepinize az kalorili mutlu günler
hossgeldin maralgozlu sagolsun arkadaşım benim adima demis zatenCanım benim konu sahibimiz adına ben hoşgeldin diyim, sonsuz_ol akşamları bebişi yatırınca girebiliyor anca. yağlarının orantılı dağılması ne güzel, benim kiloma göre baya büyük bi popo var. üst hiç yok alt maşallah, çok kötü duruyo
Benim bu listeye gore 56 kilo olmam gerekiyo hayatimda gormedigim rakamlar
Canim masaallah ne guzel dayaniyosun yaaGunaycin kizlar sonunda sabah oldu artik biseler yiyebilirim menum iki yumurta iki uc tane ceviz meva suyu cok acikmisim sabah sabah kimsenin cani bise istemez bende cok acikmis uyanirim aksam ac yattigimdan olsa gerek. Herkese mutlu bir gun olsun bol sulu:)
Dayanmakta sorun yokta gece pek iyi uyuyamiyorum ac yattigim icin hemen sabah olsun istiyorum b3n dorde kadar pek diyet yapmiyorum baya doyuruyorum kendimi tatli bile yiyorum benim diyet aksamlari hic bise yemememC
Canim masaallah ne guzel dayaniyosun yaa
Cok iyi sabaha kesin gider 500 grm en azKizlar en son size 16:00 16:30 gbi yedigm ekmegmdeb bhsettim sonrasinda saat 19:00 da sade nescfe ictim ve eve gelis 21:00
Bu saatten sonra ymk yenmez diyerek sut icicektm AMA sut bitmis... Bende 3 dlm falan portakal ceyrek ayva yedim veee bitirdimmmmmm
Canim baktim yediklerine cok fazla ara yapiyosun sanirim ve bu yuzden doyman pek mumkun degil ben bunu yapmistim daha once ve kendimi durduramiyodum her atistirman seni doyurmadigi icin her saat acikman normal bu aralar yerine doyana kadar ye daha iyi bence ben simdi doyana kadar yiyorum tabi hayatimda ekmek ama bide dortte beste bitiriyorum inanki canin aksam pek bise istemiyo ama atistirmayla gecistirmeye kalktigimda her saat acikmistim burak vermeyi almistim kilo isine karismis gibi olmamisimdir insallahMenum Sabah 2 dilim esmer koy ekmegi 1 haşlanmış yumurta 1 kirmizi biber peynir zeytin yarim dilim kremali kek
Ara ince bir dilim armut 2 dilim portakal
Ara bir kase patlamis misir yarim kase mercimek çorbasi 1 bardak sutlu neskafe
ara bir muz bir kac cubuk kraker
Ara 3 ymk kasigi pul biber naneli yogurt
Aksam 7-8 kasik ispanak yemegi salata 1dilim ekmek
Su 2,5 litre
Aksam bir kupa yeşil çay
Spor 20 dk bir kac Jimlastik hareketi
veee su an biraz aciktim reglimi n ilk gunu ve doydugumu hissetmiyorum bi kac kuru kayisi attim agzima Allah affetsin
Yaa masaallah benim de hedefim bu tip beslenmek hem cok saglikliDayanmakta sorun yokta gece pek iyi uyuyamiyorum ac yattigim icin hemen sabah olsun istiyorum b3n dorde kadar pek diyet yapmiyorum baya doyuruyorum kendimi tatli bile yiyorum benim diyet aksamlari hic bise yememem
Hayir canim tabi ki soyle haklisin ama.bazen böyle yapmak zorunda kaliyorum kizimdan ve ev islerinden firsat bulamıyorumCanim baktim yediklerine cok fazla ara yapiyosun sanirim ve bu yuzden doyman pek mumkun degil ben bunu yapmistim daha once ve kendimi durduramiyodum her atistirman seni doyurmadigi icin her saat acikman normal bu aralar yerine doyana kadar ye daha iyi bence ben simdi doyana kadar yiyorum tabi hayatimda ekmek ama bide dortte beste bitiriyorum inanki canin aksam pek bise istemiyo ama atistirmayla gecistirmeye kalktigimda her saat acikmistim burak vermeyi almistim kilo isine karismis gibi olmamisimdir insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?