kendime yeni bir ben lazım... diyenler ... buyursunlar

teşekkürler canım tavsiyelerin için... ben zaten kesinlikle kahvaltıyı atlamıyorum öğlenden sonra ara öğünlerimi az az ve sık yapıyorum özellikle çalıştığım günler akşam yemekleri yemiyorum... izin günlerim de yiyorum akşam ama oda en fazla 4 yemek kaşığı yemek ve salata oluyor yada bazen sırf yoğurt...

benim tek eksiğim işte suyla çok aram yok inanın nasıl istiyorum şuan su içmek kendime pembe cam şişe aldım hatta ama midem bugün zaten iyi değil anca yarım litreyi zorla zorla içtim yani çok kötü oluyorum

he bu arada maralgozlu alıntı yapacağın yazının hemen alt köşesinde beğen çoklu alıntı falan yazar... çoklu alıntı ya tıklayıp ardından mesaj yazacağın yere gel ve hemen altındaki alıntıları ekle butonuna bas tamam de alıntı eklenir...

sen boyunu söyle bana, bi de kol bileğinin ölçüsünü kaç cm

boyum 165 te kol bileğimi bilemiyorum mezuram yok evde ölçiyim ben bu arada ftm27 sen ne minik bi kızmışsın öyle yav 14.5 bilek çıy diye kırılır kızzzz.... benim ki 18 19 20 falan çıkar heralde

Cokk aciktim ve aksami erken yaptim.benim sorunum 12-18 arasi cok acikiyorum oda yalnizliktan sanirim.oglene kadar kosturmaktan vakit nasil geciyor anlamiyorum isim bitince cocuklar tv ye el koyuyor bi oraya bi buraya bakinip acikasim geliyor :)

Aksam esim gelince vakit geciyor anlamiyorum nasil gece oluyor.

arada 1 tane cicibebe ve sekersiz sutlu turk kahvesi ictim

Dunku salatadan yaptim koca tabak ama yarisini yedim catladim yanindada 1 tane ligt etimek

Yaa bileğinizi nasıl ölçüyorsunuzzzz

Kizlar en son size 16:00 16:30 gbi yedigm ekmegmdeb bhsettim sonrasinda saat 19:00 da sade nescfe ictim ve eve gelis 21:00

Bu saatten sonra ymk yenmez diyerek sut icicektm AMA sut bitmis... Bende 3 dlm falan portakal ceyrek ayva yedim veee bitirdimmmmmm

hossgeldin maralgozlu sagolsun arkadaşım benim adima demis zaten evet hepbirlikte vereceğiz insaallah kilolarimizi

C
Canim masaallah ne guzel dayaniyosun yaa

Menum Sabah 2 dilim esmer koy ekmegi 1 haşlanmış yumurta 1 kirmizi biber peynir zeytin yarim dilim kremali kek
Ara ince bir dilim armut 2 dilim portakal
Ara bir kase patlamis misir yarim kase mercimek çorbasi 1 bardak sutlu neskafe
ara bir muz bir kac cubuk kraker
Ara 3 ymk kasigi pul biber naneli yogurt
Aksam 7-8 kasik ispanak yemegi salata 1dilim ekmek
Su 2,5 litre
Aksam bir kupa yeşil çay
Spor 20 dk bir kac Jimlastik hareketi
veee su an biraz aciktim reglimi n ilk gunu ve doydugumu hissetmiyorum bi kac kuru kayisi attim agzima Allah affetsin

Cok iyi sabaha kesin gider 500 grm en az

Canim baktim yediklerine cok fazla ara yapiyosun sanirim ve bu yuzden doyman pek mumkun degil ben bunu yapmistim daha once ve kendimi durduramiyodum her atistirman seni doyurmadigi icin her saat acikman normal bu aralar yerine doyana kadar ye daha iyi bence ben simdi doyana kadar yiyorum tabi hayatimda ekmek ama bide dortte beste bitiriyorum inanki canin aksam pek bise istemiyo ama atistirmayla gecistirmeye kalktigimda her saat acikmistim burak vermeyi almistim kilo isine karismis gibi olmamisimdir insallah

Dayanmakta sorun yokta gece pek iyi uyuyamiyorum ac yattigim icin hemen sabah olsun istiyorum b3n dorde kadar pek diyet yapmiyorum baya doyuruyorum kendimi tatli bile yiyorum benim diyet aksamlari hic bise yememem
Yaa masaallah benim de hedefim bu tip beslenmek hem cok saglikli

Hayir canim tabi ki soyle haklisin ama.bazen böyle yapmak zorunda kaliyorum kizimdan ve ev islerinden firsat bulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…