Oyle yaptim canimkarnıbahar şöyle bol yoğurtlu pul biberli
Ay yok canim 2 tane var bende cok sukur Allah olmayanlara versindry_ik
Canım bi ara ben de hergün ondan içiyordum.. Ödem attırıyor diye.. Ama hamilelik düşünüyorsan içme düşüğe sebep olabilirmiş.. Diğer türlü çok yararlı tadına da alışıyorsun zaten
Eki Görüntüle 1398610
sonsuz_ol bu haftalık aynı mı yazayım canım seni?
M myheavenakgUvercin Nefisss R rebelmusic A aysegul3333 kızlar bildirimde bulunacak mısınız?
Akbulutj ya çok özür dilerim tabloya neden yazmamışım seni gözümden mi kaçmış acaba? :S Bu 3 tarihteki kilolarını yazarsan hemen ekliyim. :)
Bence yemelisin kendini bukadar kasma ama simdi degil sabahlari en gec ikide aksam yedigin direkt yag olarak sana donecektir ben hergu kesin tatli bise yerim ama kahvaltida o yedigin gun icerisnde eriyipgidiyo aksam oyle degilCanim cokkkkkkkkk cikolata istiyorrr .cocuklar yerken kendimden gectim
Sekersiz kahvenin yaninda kucuk kare yesemmi .haftada 1 yerim diyodum ama gun bugun mu bilmiyorum
Canim cokkkkkkkkk cikolata istiyorrr .cocuklar yerken kendimden gectim
Sekersiz kahvenin yaninda kucuk kare yesemmi .haftada 1 yerim diyodum ama gun bugun mu bilmiyorum
Gunduz canim istemiyoki simdi kriz gibi geldi .ben hergun koca cikolata vs yerdim bunye alisik istiyoBence yemelisin kendini bukadar kasma ama simdi degil sabahlari en gec ikide aksam yedigin direkt yag olarak sana donecektir ben hergu kesin tatli bise yerim ama kahvaltida o yedigin gun icerisnde eriyipgidiyo aksam oyle degil
Merhaba kızlar konuları dun den beri okudum... Ben bugn çok dehşet bir gün yaşadm... Yaptığm şey hiç sağlıklı değildi ama elimden gelen bir sey yoktu hayatın suruklediği bir gün yaşadım robotumsuydum sanki...
Ablam bir detoks çorbası öğrenmiş içinde sebze namına yok yok tek olmayanlar yağ tuz... Amacım tüm gün detoks yapmaktı ama olmadı...
Ben baştan anlatiyim gunu sabah 09:00 kalktm ve kalkar kalkmaz bazı işlermden dolayı kahvaltı etmeden fırladım dışarı tabi yağmur altında 1 saat yuruyerek yapmam gerekiyordu işlerimi neyse ki 1 saatte bitti ki eve dondum...
Saat 10 da
Sabah 2 buçk kepçe kadar koydum içtim o sebze çorbasından... Hemen ardından annemle tekrar çıktık dışarı oraya koştur buraya şuraya derken saat 13:30 da bir sade neskafe içtm... Hemen ardından gene başladım koştrmaya tam heh işimiz bitti dedğimizde saat 17:00 idi ve ben hala bişi yememiştim...
Saat 18:00 da annem bir altın ekmek aldı kendine 1 cimdik aldım ucundan attm agzıma...
Eve geldim softa hazırlanırken ablam minnacık bir muz boldu verdi 4 te 1 nden kucuk ve softayı kurduk...
Akşam yemeğim 19:30
4 ymk kaşığı kapuska ama içinde çok az pirinç var
1 porsyon salata az yağlı
Bir yarım saat önce sekersiz falan menengiç kahvesi yaptık içtm
Şimdide yeşil çay içiyorum...
bence simdi meyve ye. sabah kahvalti sonrasindaki ara ogunde iki kare ye
Gunduz canim istemiyoki simdi ktiz gibi geldi .ben hergun koca cikolata vs yerdim bu ye alisik istiyo
Yedimki zatenama kucuk minnacik tadimlik
Aksam yemegin cok guzel ama dedigin gibi diger ogunler olmamis.bu gibi durumlarda galeta,badem iyi oluyor atistirmak icin.Merhaba kızlar konuları dun den beri okudum... Ben bugn çok dehşet bir gün yaşadm... Yaptığm şey hiç sağlıklı değildi ama elimden gelen bir sey yoktu hayatın suruklediği bir gün yaşadım robotumsuydum sanki...
Ablam bir detoks çorbası öğrenmiş içinde sebze namına yok yok tek olmayanlar yağ tuz... Amacım tüm gün detoks yapmaktı ama olmadı...
Ben baştan anlatiyim gunu sabah 09:00 kalktm ve kalkar kalkmaz bazı işlermden dolayı kahvaltı etmeden fırladım dışarı tabi yağmur altında 1 saat yuruyerek yapmam gerekiyordu işlerimi neyse ki 1 saatte bitti ki eve dondum...
Saat 10 da
Sabah 2 buçk kepçe kadar koydum içtim o sebze çorbasından... Hemen ardından annemle tekrar çıktık dışarı oraya koştur buraya şuraya derken saat 13:30 da bir sade neskafe içtm... Hemen ardından gene başladım koştrmaya tam heh işimiz bitti dedğimizde saat 17:00 idi ve ben hala bişi yememiştim...
Saat 18:00 da annem bir altın ekmek aldı kendine 1 cimdik aldım ucundan attm agzıma...
Eve geldim softa hazırlanırken ablam minnacık bir muz boldu verdi 4 te 1 nden kucuk ve softayı kurduk...
Akşam yemeğim 19:30
4 ymk kaşığı kapuska ama içinde çok az pirinç var
1 porsyon salata az yağlı
Bir yarım saat önce sekersiz falan menengiç kahvesi yaptık içtm
Şimdide yeşil çay içiyorum...
Bugun cok yorucuydu benim icin.aslinda sporumh 2-3 gundur ihmal ediyorum .agrikesici alip uzandim ama yarin islh yoparlanip leslie yapacamo zaman affiyet bal seker olsun. leslie 1 mil seni beklersaka bi yana olur oyle sifa olsun :)
Bugun cok yorucuydu benim icin.aslinda sporumh 2-3 gundur ihmal ediyorum .agrikesici alip uzandim ama yarin islh yoparlanip leslie yapacam
canim bari sut ic bi bardak
Aksam yemegin cok guzel ama dedigin gibi diger ogunler olmamis.bu gibi durumlarda galeta,badem iyi oluyor atistirmak icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?