- 30 Aralık 2014
- 315
- 248
- 53
- 39
çok geçmiş olsun canım, kendini iyi hissedince sıcak bişeyler içersin
maralgozlu bu topikin en hızlı ve çok kilo verenide happy_bride dir . hiçte söylemez
Accık mütevazi takılayım ddim napiyim...
biz şimdi kol bileğimizi ölçücez annamadım ki
Bolgesel kilom oldugu icin ben zayif gorunmuyorum 57 lerde bacaklarim ve kollarim hic kilo almiyo verirkende ilk onlardan gidiyo 50 olursam belki orantili olurum diye dusunuyorum ama 54 de iyi 50 lili rakami bir gorseydimBende 1.57 yim 39-78 arasi kilo deneyimim.varbanada diyetisyen ideal kilomu 53 demisti ama ben kendime en cok 57 yi yakistiriyodum.cok sıska hissediyodum 49 50 iken.gerci 70 altina inmeye raziyim birak 50 leri
Yok canim iri kemikli degilim ama ben biraz baliketli olmayi seviyorum.eski resimlerime bakan herkeste oyle diyor.en basta esim zayif halimle dalga gecerdi onun yuzundende bu haldeyim ona gore normalim ve diyetime karsiidry_ik canım belki iri kemiklisindir. @missipipi den öğrendim bende. ortaymış kemiklerim ve gerçekten 49-50 de iyi oluyorum :)
Yok canim iri kemikli degilim ama ben biraz baliketli olmayi seviyorum.eski resimlerime bakan herkeste oyle diyor.en basta esim zayif halimle dalga gecerdi onun yuzundende bu haldeyim ona gore normalim ve diyetime karsiidry_ik canım belki iri kemiklisindir. @missipipi den öğrendim bende. ortaymış kemiklerim ve gerçekten 49-50 de iyi oluyorum :)
Kilodan canim cunku nisanda takilan saatim olmuyor artik.ozaman tam geliyodu ayarlatmistikcanım bilek 15 cm üstü kalın diyorama tabi kilodan olabilir
Oglen iyide sonra kacirmissin.bende oglene kadar iyiyim ama sonra noluyosa oluyorum acliktan offben çooookkk yedim
hindi sotenin sadece hindisi 90 g vardır
salata
3 kaşık erişte
aslında iyi bi öğle yemeği yapmıştım, şimdiye kadar
sonraaaaa
2 küçük ekler
10 tane falan badem
4 tane selanik gevreği
ikram edildi ve ben geri çeviremedim, zaten tuhaf bi şekilde hala açım. noluyo yaaaa doyamıyorum
Kilodan canim cunku nisanda takilan saatim olmuyor artik.ozaman tam geliyodu ayarlatmistik49 kiloydum nisanda
Oglen iyide sonra kacirmissin.bende oglene kadar iyiyim ama sonra noluyosa oluyorum acliktan off
Hoşgeldin maralgözlü.. Ben de akşamları gitiyorum genelde:) şuan da diyetisyen eşliğinde misin merak ettim?? Bir de en azından orantılıymışsın bu da güzel.. Umarım hep birlikte veririz kilolarımızkmerhaba arkadaşlar.bende sizin gibi diyet yapıyorum.kilomu söylemekte sakınca görmüyorum 95 kg :) iki hahtadır diyetisyen kontrolünde diyet yapıyoruz eşimle beraber.99 kigo ile başlamıştım.bu sabah aç karına 95 çıktım.daha önce üniversite yıllarında da kendi çabamla diyet ve spor yapmıştım.o zamanlar en kilolu olduğum dönemler 86 kiloydum.Fakat 8 ayda bol yürüyüş ve yememe dikkat etmemle 63 kg ya indim.sonra bir rehavetle hep o kiloda kalacağımı sandım ama malesef öyle olmadı.iş hayatı,evlilik birde üstüne çocuk derken bir patates çuvalından farksız haldeyim :) kendimle hep barışığımdır. kimileri vucudumun orantılı olduğunu söyler. öyledir de.her tarafıma yağlarım orantılı şekilde dağılmıştır
uzun lafın kısası beni de aranıza alır tavsiyelerinizi deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. ankardan aranıza katıldım.hepinize az kalorili mutlu günler
Canııımm aynı dertten muzdaribiz!! Ben de kocaman basen var yaaa sinir oluyorum! Off en zor giden yer de basenCanım benim konu sahibimiz adına ben hoşgeldin diyim, sonsuz_ol akşamları bebişi yatırınca girebiliyor anca. yağlarının orantılı dağılması ne güzel, benim kiloma göre baya büyük bi popo var. üst hiç yok alt maşallah, çok kötü duruyo
Canımm ben bugün menünü beğendim:) en azından öğün atlamamışsın çok çok.. Tebrik ederim kuZuMerhaba canım aramıza hoşgeldin sanırım sayfa da kilosu birbirine en yakın ikimiziz... bu sayfa da rahat rahat kilonu yediğini içtiğini kaçamağını her yaptığın aktiviteyi paylaşabilirsin... biz hem diyet yapıp hemde çok eğleniyoruz :) inşallah hepimize az kalorili günler olur...
bu arada sabah menümü yazayım...
bu sabah öncelikle hiç ama hiç iyi değilim sabah ta tramvayda başladı mide bulantım... sanırım dün yağmur altında üşüttüm...o yüzden sabah çorba içemedim hemen hemen
2 dilim kadar kızarmış kepek ekmeği vardı kıtır arasında 1 dilim salam ve az bişi 2 saçak kadar saçaklı peynir
yanında çay içemedim içeydim belki bastırırdı mide bulantımı...
birde ara öğün almadım yanıma bakayım buralarda arıcam meyve falan alabilirsem...
he bu arada ekmeğimin ucundan biraz kırdım hemen hemen 1 tost ekmeğine yakın ı içinde gene salam ve saçaklı peynir var akşam ara öğünü yapacağm...
Evet canım o kür iştahı da kapatıyor bu da bir artısı :) gram da olsa yaşasıın kilo vermeeekGunaydin kizlarr
Coklu alinti halaaa yapamiyorum.teldende geri don bak yaz zor oluyor.herkesin yorumunu okudum.cikolata icin tavsiyeleriniz icin saolun.ufacik lokma bile nefsimi koreltti dedigim gibi onu yemeseydim dayanamayip koca kase pudingi goturcektim.
Yeni gelen arkadaslar da hosgelmis
Benimle ayni kiloda kimse yok sanirim ya cok altim ya ustum var.kendimi kiyaslamak istiyorum gaza gelmek icin
Sabah midem bombostu aksam ekmeksiz salata yemenin faydasini gordum bikacyuz gramda gitmiscok mutlu oldum
Sabah yine maydonoz kurunden yaptim daha kolay ictim.bugun.dun dallarini ayirmamistim sanirim.o puturluk tiksindirdi
Pesinden su ve kahvaltim
Istahim yok aslinda acim ama zorlan yedim
1 haslanmis yumurta ve cay
Artik acikacagimi biliyorum arada tadimlik biseyler yerim
Menün çok güzelmiş canım.. Hep beraber vericez moral bozmak yokGunaydin kizlar bugun tartildim ve kilomun ustune uc kilo daha alark iyice obezitede gidiyorum 63 olmusum tam on uc kilo ne demek neyse sabah gozumu acr acmaz kayisili cayimi ictim ve yrim saat yurudum ise gekdim ve kahvaltida bir haslanmis yumurta bir domstes ve sltalik yanindd bir demet maydanoz (hic sevmem) iki catald ppeynir bir ayd en azindn bes kilo gitmeli sbah yazim dedim
canım bu ara sen iştahlı geldin bana kız hamiş olmayasııın :) şaka bir tarafa bence yemeklerin güzel de araların çok oluyo biraz.. Aralarına dikkat edersen sorun kalamayacak:) kızmadın umarımben çooookkk yedim
hindi sotenin sadece hindisi 90 g vardır
salata
3 kaşık erişte
aslında iyi bi öğle yemeği yapmıştım, şimdiye kadar
sonraaaaa
2 küçük ekler
10 tane falan badem
4 tane selanik gevreği
ikram edildi ve ben geri çeviremedim, zaten tuhaf bi şekilde hala açım. noluyo yaaaa doyamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?