kendime yeni bir ben lazım... diyenler ... buyursunlar

Bende 1.57 yim 39-78 arasi kilo deneyimim.varbanada diyetisyen ideal kilomu 53 demisti ama ben kendime en cok 57 yi yakistiriyodum.cok sıska hissediyodum 49 50 iken.gerci 70 altina inmeye raziyim birak 50 leri
Bolgesel kilom oldugu icin ben zayif gorunmuyorum 57 lerde bacaklarim ve kollarim hic kilo almiyo verirkende ilk onlardan gidiyo 50 olursam belki orantili olurum diye dusunuyorum ama 54 de iyi 50 lili rakami bir gorseydim

dry_ik canım belki iri kemiklisindir. @missipipi den öğrendim bende. ortaymış kemiklerim ve gerçekten 49-50 de iyi oluyorum :)
Yok canim iri kemikli degilim ama ben biraz baliketli olmayi seviyorum.eski resimlerime bakan herkeste oyle diyor.en basta esim zayif halimle dalga gecerdi onun yuzundende bu haldeyim ona gore normalim ve diyetime karsii

dry_ik canım belki iri kemiklisindir. @missipipi den öğrendim bende. ortaymış kemiklerim ve gerçekten 49-50 de iyi oluyorum :)
Yok canim iri kemikli degilim ama ben biraz baliketli olmayi seviyorum.eski resimlerime bakan herkeste oyle diyor.en basta esim zayif halimle dalga gecerdi onun yuzundende bu haldeyim ona gore normalim ve diyetime karsii

Bilegimi olctum 16cm cikti ince kemikli oldiguma gore 3cm fazla 22 kilo fazla olunca normaldir

canım bilek 15 cm üstü kalın diyor ama tabi kilodan olabilir

ben çooookkk yedim
hindi sotenin sadece hindisi 90 g vardır
salata
3 kaşık erişte

aslında iyi bi öğle yemeği yapmıştım, şimdiye kadar
sonraaaaa
2 küçük ekler
10 tane falan badem
4 tane selanik gevreği

ikram edildi ve ben geri çeviremedim, zaten tuhaf bi şekilde hala açım. noluyo yaaaa doyamıyorum

Oglen iyide sonra kacirmissin.bende oglene kadar iyiyim ama sonra noluyosa oluyorum acliktan off

Oglen yemegim
1 tabak bol acili karnibahar
Yarim kepce corba
1 dilim cavdar ekmegi
Yarim kase yogurt

Oglen iyide sonra kacirmissin.bende oglene kadar iyiyim ama sonra noluyosa oluyorum acliktan off

sorma havanın dengesizliği vuruyor herhalde, hayır çok tatlı seven biri de değilim, yediğimden bişey de anlamadım. hepsini yemem 5 dakka sürdü

teşekkürler arkadaşlar.alıntı yapmayı bulamadım o yüzden ortaya yazıyorum. NIHL canım bence sabah kahvaltısını kesinlikle atlama.en önemli öğün.Haftanın dört sabahı yumurta yiyorum ben.bu sabah da yedim haşlanmış olarak.bir tatlı kaşığı lor peyniri.iki zeytin bol salata.salatayı da marul ve beyaz lahana ağırlıklı yapıyorum.yağ,tuz,nar ekşisi,tuz yok.limon sıkıyorum sadece üzerine.beyaz lahanayı eksik etmeyin salatanızdan.soğanı severim ama onun yerine pırasa doğruyorum ince ince.bolca yaparsam 2 gün yetiyo eşimle beraber yaptığımız için diyet salata pek dayanmıyor bişe.Öğlen de iş yerinde yayla çorbası çıkmıştı bir kase onu içtim.iki lokma da patates püresi.yarım saat sonra ara öğünüm var.10 leblebi bir küçük elma yiyecem. haftanın 3 akşamı da sadece salata yiyorum.bu yaptığım salataya iki kaşık yoğurt ekleyip mis gibi yiyorum.birde doktor tavsiyesi baklagilleri haslayıp buzluğa attım.(nohut,fasulye,bulgur) sadece salata yediğim akşamlarda buzluktan hemen çıkarıp 3 kaşık koyuyorum hangisini yemek istersem.Kilo işi çok zor.Bende sırf oğluma daha iyi annelik yapabilmek için bu yola girdim.Çünkü beni şişko yağlı bir kadın olarak hatırlamasını istemiyorum eşimde kilolu.Kendimize söz verdik.Çocuğumuz için bu işe devam edeceğiz beraber diyet yapmamızda çok iyi oldu çünkü böylelikle birbirimize destek oluyoruz.Bu arada eşimde iki hafta da 4 kg verdiçok mutluyuz bu şekilde devam edip amacımıza ulaşacağız inşallah

Hoşgeldin maralgözlü.. Ben de akşamları gitiyorum genelde:) şuan da diyetisyen eşliğinde misin merak ettim?? Bir de en azından orantılıymışsın bu da güzel.. Umarım hep birlikte veririz kilolarımızk

Canııımm aynı dertten muzdaribiz!! Ben de kocaman basen var yaaa sinir oluyorum! Off en zor giden yer de basen
Canımm ben bugün menünü beğendim:) en azından öğün atlamamışsın çok çok.. Tebrik ederim kuZu
Evet canım o kür iştahı da kapatıyor bu da bir artısı :) gram da olsa yaşasıın kilo vermeeek

Menün çok güzelmiş canım.. Hep beraber vericez moral bozmak yok
canım bu ara sen iştahlı geldin bana kız hamiş olmayasııın :) şaka bir tarafa bence yemeklerin güzel de araların çok oluyo biraz.. Aralarına dikkat edersen sorun kalamayacak:) kızmadın umarım. Ve eveeet ben ne yedim??? Sabah kepek ekmeğime tostumu yaptım:) biz eşimle grip olacak gibiyiz 12 gibi greyfurt portakal havuç sıkıp içtim.. Akşama da kuru fasülye pilav yaptım.. Önden çorba.. Hepsinden tadarım.. Yani pilav da yerimm.. Belki akşam yürüyüş yaparım.. Bu arada sonsuz_ol ben çok su içiyorım! Günde 20 bardak rahat içiyorum.. Suyu çok severim!!! Ama spor.. S semiree ve hepfit denim ben de (

Bi de canım bileğinizi nasıl ölçüyorsunuz

Bu gunki menulerim sabah iki yumurta meyva suyu biraz ceviz ,
ara
bir elma bi tane cikolata kizim icin cani tatli istemis
oglen yada aksam ben aksamlari yemiyorum en son dortte yemek yiyorum
karniyarik, pilav salata simdide cay icicem kapatiyorum gunu baska bise yok nasil menum agir gibi aslinda ama erken yedigim icin kilo almayip veriyorum tavsiye ederim aksam yemediginiz surece 4 e kadar rahat olunut metobolizma iyi calisiyor boyle

Diyetisyen eşliğinde yapiyorum diyetimi.bu 3.haftam.kalori hesabina gore diyet.ama oyle cok azda degil kalorilerimiz.goz karari yapip yiyorum.bu aksam da lahana sarmasi yaptim bol pirasa ve kararinda bulgurla.onu yiyecezz inşallah.verecez bu kilolari emin olun.yillar once bi gsm operatorunun saglikli yasam diye bi msj paketi vardi.ona kaydoldum.telefonuma gunde bes kere sms ler geliyodu.hem motive edici hem saglik bilgileri veren.o sayede kilo verdim.bu nedenle burda birbirimize destek verirsek herseyin ustesinden geliriz.bi kac ay seker yemesek ölmeyiz belki ama bu kilolari veremezsek her hastaliga davetiye cikaririz.bir mesai daha biter ben eve gider :) firsat bulursam girerim iyi aksamlar.bol iradeli aksamlarr:)

Evettt sabah ki ara öğünümden sonra öğlen e dek bişiy yemedim

12:00 da

1 kase ezo gelin çorbası
1 dilim kepek ekmek

saat 14:00 da yarım mandalina

saat 15 te kaçamak olduuuu ama midem çok bulandığından hayr diyemedim
1 tane olips naneli

saat 16:15 te falan

sabahtan kalan ekmeğimi yedim...

bunların üzerine tabiiki de ikinci olips i reddettim...

bu saatten sonra akşam yemeği düşünmüyorum zaten de akşam ya bir meyve yada süt içerim diyorum... inşallah midem bulanmaya devam etmez ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…