Ben bunun gercekten faydasini gordum kilom daha hizli gidiyo dogumdan once normal hayatimdi bu asla yemezdim aksamlari hic kilo almazdim yesem kesin alirimda hamileyken yedim aksamlari simdi tekrar bu duzene donmek zor oldu ama basardim galiba alistim birazYaa masaallah benim de hedefim bu tip beslenmek hem cok saglikli
ben dortte beste bitiremem canim ya zaten uykusuz bi hayatim var bide yemezsem haylazimin pesinden kosacak enerjiyi bulamam kiCanim baktim yediklerine cok fazla ara yapiyosun sanirim ve bu yuzden doyman pek mumkun degil ben bunu yapmistim daha once ve kendimi durduramiyodum her atistirman seni doyurmadigi icin her saat acikman normal bu aralar yerine doyana kadar ye daha iyi bence ben simdi doyana kadar yiyorum tabi hayatimda ekmek ama bide dortte beste bitiriyorum inanki canin aksam pek bise istemiyo ama atistirmayla gecistirmeye kalktigimda her saat acikmistim burak vermeyi almistim kilo isine karismis gibi olmamisimdir insallah
gerçekten azim istiyo arkadaşım TebriklerBen bunun gercekten faydasini gordum kilom daha hizli gidiyo dogumdan once normal hayatimdi bu asla yemezdim aksamlari hic kilo almazdim yesem kesin alirimda hamileyken yedim aksamlari simdi tekrar bu duzene donmek zor oldu ama basardim galiba alistim biraz
Anladim canim bende aynisini yapmistim o yuzden dedim bu dedigimide dene belki daha hizli olur kilonda fazlaysa daha cabuk verirsin benim yavasladi artik zayifladikca yavasliyo kilon azalincaHayir canim tabi ki soyle haklisin ama.bazen böyle yapmak zorunda kaliyorum kizimdan ve ev islerinden firsat bulamıyorum
Canim baktim yediklerine cok fazla ara yapiyosun sanirim ve bu yuzden doyman pek mumkun degil ben bunu yapmistim daha once ve kendimi durduramiyodum her atistirman seni doyurmadigi icin her saat acikman normal bu aralar yerine doyana kadar ye daha iyi bence ben simdi doyana kadar yiyorum tabi hayatimda ekmek ama bide dortte beste bitiriyorum inanki canin aksam pek bise istemiyo ama atistirmayla gecistirmeye kalktigimda her saat acikmistim burak vermeyi almistim kilo isine karismis gibi olmamisimdir insallah
canım bu ara sen iştahlı geldin bana kız hamiş olmayasııın :) şaka bir tarafa bence yemeklerin güzel de araların çok oluyo biraz.. Aralarına dikkat edersen sorun kalamayacak:) kızmadın umarım. Ve eveeet ben ne yedim??? Sabah kepek ekmeğime tostumu yaptım:) biz eşimle grip olacak gibiyiz 12 gibi greyfurt portakal havuç sıkıp içtim.. Akşama da kuru fasülye pilav yaptım.. Önden çorba.. Hepsinden tadarım.. Yani pilav da yerimm.. Belki akşam yürüyüş yaparım.. Bu arada sonsuz_ol ben çok su içiyorım! Günde 20 bardak rahat içiyorum.. Suyu çok severim!!! Ama spor.. S semiree ve hepfit denim ben de (
Bu gunki menulerim sabah iki yumurta meyva suyu biraz ceviz ,
ara
bir elma bi tane cikolata kizim icin cani tatli istemis
oglen yada aksam ben aksamlari yemiyorum en son dortte yemek yiyorum
karniyarik, pilav salata simdide cay icicem kapatiyorum gunu baska bise yok nasil menum agir gibi aslinda ama erken yedigim icin kilo almayip veriyorum tavsiye ederim aksam yemediginiz surece 4 e kadar rahat olunut metobolizma iyi calisiyor boyle
boyum 165 te kol bileğimi bilemiyorum mezuram yok evde ölçiyim ben bu arada ftm27 sen ne minik bi kızmışsın öyle yav 14.5 bilek çıy diye kırılır kızzzz.... benim ki 18 19 20 falan çıkar heralde
Benim tam 15 sınırında çıkıyor ya. 49 kilo olmak farz oldu.Kendimi iyice toparlamaya karar verdim. Hadi bakalım.
Benim bu listeye gore 56 kilo olmam gerekiyo hayatimda gormedigim rakamlar
boy 165 bilek 15 cm
Bilegimi olctum kizlar boy 165 cm bilek 16.5 hayret daha buyuk bkliodum
ben dortte beste bitiremem canim ya zaten uykusuz bi hayatim var bide yemezsem haylazimin pesinden kosacak enerjiyi bulamam ki
offf kilo vermek ne zor
öyle çıkmış canım
Canim aslinda 65 gozumde cok gbi gozukuo AMA haziran a Kadrki hedefim suanlik o hadi bakalim Bu arada Bu sabah kahvaltim
1 kase ezo gelin corbasi
canım sen iri kemikliye giriyorssun 65 civarı uygun senin için listeye göre
hepimize kocaman günaydınlar.yeni bir sabaha merhabairadeli bir akşam geçirdim çok şükür. artık alıştım sanırım.Nefsimi terbiye etmekte bayağı ilerledim.sabah kahvaltım yumurtasız bildiğiniz diyet kahvaltısıydı.3 bardak suyumu içtikten sonra bir bardak hibiskus içiyorum.hem sindirime hem metabolizmaya yardımcı.öğlene kadar epeyce sıvı tüketiyorum.öğle yemeğinden sonra da bir bardak şekersiz çay içerim. ardından biberiye çayı bir bardak.tabi bunca sıvı tüketiminden sonra lavabo yollarını da aşıttığımı söylememe gerek yoktur uzun lafın kısası elimden geleni yapıyorum burada ki tüm arkadaşlarım gibi
Şöle bir bileğime baktımda evt canım bileğimde etli butlu inşallah azalır ama şunu söylemek isterim ki ablamla bana bebekken bol bol kemik iğnesi vurulmuş dolayısıyla kemiklerimiz de baya iri ... misal orta okulda ilk boy attığımda 50 kiloya falan düşmüştüm ama o zaman leğen kemiklerim çıkıodu... sanıyorum 56 57 falan olmam en mantıklısı olacak benim için inşallaaaahhhhhh allahımmmm...amin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?