kendime yeni bir ben lazım... diyenler ... buyursunlar

Yaa masaallah benim de hedefim bu tip beslenmek hem cok saglikli
Ben bunun gercekten faydasini gordum kilom daha hizli gidiyo dogumdan once normal hayatimdi bu asla yemezdim aksamlari hic kilo almazdim yesem kesin alirimda hamileyken yedim aksamlari simdi tekrar bu duzene donmek zor oldu ama basardim galiba alistim biraz

ben dortte beste bitiremem canim ya zaten uykusuz bi hayatim var bide yemezsem haylazimin pesinden kosacak enerjiyi bulamam ki
offf kilo vermek ne zor

gerçekten azim istiyo arkadaşım Tebrikler
Darisi basima diyeyim

Hayir canim tabi ki soyle haklisin ama.bazen böyle yapmak zorunda kaliyorum kizimdan ve ev islerinden firsat bulamıyorum
Anladim canim bende aynisini yapmistim o yuzden dedim bu dedigimide dene belki daha hizli olur kilonda fazlaysa daha cabuk verirsin benim yavasladi artik zayifladikca yavasliyo kilon azalinca

Kesinlikle açken geçiştirmelik yersem ben de hayatta doymuyorum. Sonra sürekli bir şeylere dadanıyorum.

Iyi geceler kizlar günün en erken kalkıp en gec yatana benim galiba
herkes azimli maşallah. Hep böyle devam edin kızlar.
Bugün yogun ve yorgun geçen bir gündü.
Sabah görüşürüz

yok güzelim niye kızıyım yaaaa evet yemekte sorun yok ama tatlı ve atıştırmalıklar çok fenaaa. adetim yaklaştı belki ondandır bugün annem gidiyor, gündüz kaçırsam bile akşamları hafif geçirmeye çalışıcam basen içinde plates diyolar hatta ebru şallının skiny jeans ini aldım ama nerdeeee. o popişi kaldırsam büyümezdi zaten
bu arada el bileğini en ince yerinden mezura ile ölçtüm ben canım

menün ağır değil canım çok güzel hatta ben anca 18:00 gibi evde oluyorum, yemek işi 19:00 gibi oluyo

boyum 165 te kol bileğimi bilemiyorum mezuram yok evde ölçiyim ben bu arada ftm27 sen ne minik bi kızmışsın öyle yav 14.5 bilek çıy diye kırılır kızzzz.... benim ki 18 19 20 falan çıkar heralde

yaaaaaa bi tek popom büyük

Benim tam 15 sınırında çıkıyor ya. 49 kilo olmak farz oldu. Kendimi iyice toparlamaya karar verdim. Hadi bakalım.

bizim yapımız benziyor sanırım canım, boy kilo çok yakınız

hepimize kocaman günaydınlar.yeni bir sabaha merhaba iradeli bir akşam geçirdim çok şükür. artık alıştım sanırım.Nefsimi terbiye etmekte bayağı ilerledim.sabah kahvaltım yumurtasız bildiğiniz diyet kahvaltısıydı.3 bardak suyumu içtikten sonra bir bardak hibiskus içiyorum.hem sindirime hem metabolizmaya yardımcı.öğlene kadar epeyce sıvı tüketiyorum.öğle yemeğinden sonra da bir bardak şekersiz çay içerim. ardından biberiye çayı bir bardak.tabi bunca sıvı tüketiminden sonra lavabo yollarını da aşıttığımı söylememe gerek yoktur uzun lafın kısası elimden geleni yapıyorum burada ki tüm arkadaşlarım gibi

günaydın, musmutlu günlerrrr

dün akşam
köz yarım domates
köz yarım soğan
bol salata
yarım kepçe mercimek çorba
köz patlıcan salatası

ara 3 küçük dilim fıstıklı baklava
yarım su bardağı patlamış mısır

söz artık bugün dikkat edeceğim

sabah

2 dilim pastırma
1 çok ince dilim kaşar
1 ince dilim ekmek
1 yeşil zeytin iriydi
1 lezzet topu peynir
2 bardak şekersiz çay

happy_bride belki 65 e düşünce bileğinde incelir bi miktar canım, olabilir mi sence

Şöle bir bileğime baktımda evt canım bileğimde etli butlu inşallah azalır ama şunu söylemek isterim ki ablamla bana bebekken bol bol kemik iğnesi vurulmuş dolayısıyla kemiklerimiz de baya iri ... misal orta okulda ilk boy attığımda 50 kiloya falan düşmüştüm ama o zaman leğen kemiklerim çıkıodu... sanıyorum 56 57 falan olmam en mantıklısı olacak benim için inşallaaaahhhhhh allahımmmm...amin...

canım boyunda güzel 56-57 de fıstık gibi bi gelin olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…