Dogrudur ama evde yoktu bitter bir iki parca yeyim derken bi baktim paket bitmis :)Canım bitter ye çikolatayı.. Vücut 20 derece sıcaklıkla bitteri yakıyor.. Yani zaten vücudumuz 36 derece olduğu için yakıyoruz hemen. Ama normal çikolata için 65 derece istiyor. Yani 2 3 güne ancak yakıyoruz
Nihalcim azminden dolayı tebrik ederimmm :)
Bu seferlik olsun o zaman:) ben artık eve bitter alıyorum hep hiç sevmezdim ama alıştım tavsiye ederimDogrudur ama evde yoktu bitter bir iki parca yeyim derken bi baktim paket bitmis :)
Canım bu iradeyi sakın bozma.. Müthiş bir gelin olacaksın bu iradeyle.. Senin başarı hikayem konusundaki yazılarını da biz beğeniceezz :)Canım çok teşekkür ederim portakal da yerim diyordum ama nescafe içtim sade 1 saat önce sanırım kesti canım istemiyor...
bazen zorluk çekiyorum ama kendimi frenlemeyi başarıyorum ve buda bende şaşkınlık yaratıyor çünkü hiç yapamazdım...
hele ki bu aralar gelen teklifleri görseniz...
dün akşam gelen soslu spagettimi dersiniz, öğlen gelen halk ekmeğimi ki çok severim... saat 16:00 da gelen fıstıklı 2 dilim baklavayımı dersin... hepsini bir çırpıda elimin tersiyle itiverdim çok şaşkınım...
Bu seferlik olsun o zaman:) ben artık eve bitter alıyorum hep hiç sevmezdim ama alıştım tavsiye ederim
Canım bu iradeyi sakın bozma.. Müthiş bir gelin olacaksın bu iradeyle.. Senin başarı hikayem konusundaki yazılarını da biz beğeniceezz :)
Diz kapağı ile altının tam arası.. valla acıdıktan sonra 5 defa yapıcakmışız.. 10a kadar say dinlen bir daha yap:)
Canım çok teşekkür ederim portakal da yerim diyordum ama nescafe içtim sade 1 saat önce sanırım kesti canım istemiyor...
bazen zorluk çekiyorum ama kendimi frenlemeyi başarıyorum ve buda bende şaşkınlık yaratıyor çünkü hiç yapamazdım...
hele ki bu aralar gelen teklifleri görseniz...
dün akşam gelen soslu spagettimi dersiniz, öğlen gelen halk ekmeğimi ki çok severim... saat 16:00 da gelen fıstıklı 2 dilim baklavayımı dersin... hepsini bir çırpıda elimin tersiyle itiverdim çok şaşkınım...
Ve işte bir çikolata daha... diyette olmasam ve bu saatlerde acıkmış olsam millet bu kadar hevesle getirmez heee annamadım gitti... ama ben arkadaşa vericem bunu yemem hayır bozmammmm...
Canim sen pek zayifmisin yanlis bakmadimsa kac olmayi dusunuyosunkızlar ben malum bu hafta kilo aldım, annemde gitti. yarın yoğurt+meyve
cuma sebze+yoğurt
cumartesi meyve+sebze+yoğurt yapacağım
pazar kilomu düzeltebilirsem mutlu olacağım
Ve işte bir çikolata daha... diyette olmasam ve bu saatlerde acıkmış olsam millet bu kadar hevesle getirmez heee annamadım gitti... ama ben arkadaşa vericem bunu yemem hayır bozmammmm...
Canim benim kizim1,5 yaşındaKizlar hangi gunler kilo bildirimi yapiliyo zyneb nekadarlik bebegin allah bagislasin
Allah bagislasin benimde kizim oldu uc aylik birde oglum var o buyuk baya 12 yasinda ama kizlar cok baskaCanim benim kizim1,5 yaşında
Aynencanım daha kemerle kalmayıp o pantolon kökten değişecek, azmine ve menülerine hayranım zaten.
Insanlar boyledir kabuguna bakar icinde ki güzelliği goremez bosver bu onlarin kaybi bizim kazancimiz ise senin gibi tatli ve azimli birini tanimis olmakçok teşekkür ederim canımzaten normalde kışlık pantolonu almam lazımdı şimdiye dedim ki depocu abiye sen bekle ben şubat sonu alıcam dedim tmm dedi oda şubat sonuna 85 falan olabilsem yeni bir pantolonla yeni bir yarışa daha başlarım bu da bol gelcek falan diye...
aslında her daim böyle değilimdir... bazen damarım bir tutar sanırım şuan öyle oldu o zaman sonunu getiririm... şuanda da böyle olmam hem gelinlik heycanı hemde biraz çevremden gördüğüm fazlaca üzücü şeyler... bana belki de akıllarınca kötülük yapıp beni kırdılar kendilerini eğlendirdiler belki ama sanırım ben bunu iyiliğe çevirdim bu yüzden şuan çok mutluyum...
Baslarda bende uyuyamadim ama alisiyorum en azindan uyandigimda mutlu uyaniyorum cok ac hissederseniz yatarken yogurt yada sut icebilirsiniz
Ftm sen cok zayifmisin sen yesende olur canim
kuzuuuuu bende neskafe içiyorum, kap gel keyif yapalım yalnız benimkinin yanında %80 bitter çikolata var bir kare. bu çikolata baya acıymış ya, öyle atamadım ağzıma hemen acı çikolata bi kare ya da iki kare tüketildiğinde diyeti destekliyormuş. zaten bunu bi oturuşta bitirecek baba yiğit olduğunu zannetmiyorum
Haha memnuniyetle o hangi marka cikolataki oyle %80 bitter benm en cok gordugum su %60 olan ulker arada lazm olursa alirim o %80 den AMA smdi degil
yalnız sayfamizi cok nescafe ve bitterci gordum tam benik tarzim %100 bitter i bile yerim o derecede
Aynen kizlar farklidir hele bi buyusun sevdirsin kendini bide o zaman görAllah bagislasin benimde kizim oldu uc aylik birde oglum var o buyuk baya 12 yasinda ama kizlar cok baska
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?