kendime yeni bir ben lazım... diyenler ... buyursunlar

Dogrudur ama evde yoktu bitter bir iki parca yeyim derken bi baktim paket bitmis :)

Nihalcim azminden dolayı tebrik ederimmm :)

Canım çok teşekkür ederim portakal da yerim diyordum ama nescafe içtim sade 1 saat önce sanırım kesti canım istemiyor...

bazen zorluk çekiyorum ama kendimi frenlemeyi başarıyorum ve buda bende şaşkınlık yaratıyor çünkü hiç yapamazdım...

hele ki bu aralar gelen teklifleri görseniz...

dün akşam gelen soslu spagettimi dersiniz, öğlen gelen halk ekmeğimi ki çok severim... saat 16:00 da gelen fıstıklı 2 dilim baklavayımı dersin... hepsini bir çırpıda elimin tersiyle itiverdim çok şaşkınım...

Ve işte bir çikolata daha... diyette olmasam ve bu saatlerde acıkmış olsam millet bu kadar hevesle getirmez heee annamadım gitti... ama ben arkadaşa vericem bunu yemem hayır bozmammmm...

Dogrudur ama evde yoktu bitter bir iki parca yeyim derken bi baktim paket bitmis :)
Bu seferlik olsun o zaman:) ben artık eve bitter alıyorum hep hiç sevmezdim ama alıştım tavsiye ederim
Canım bu iradeyi sakın bozma.. Müthiş bir gelin olacaksın bu iradeyle.. Senin başarı hikayem konusundaki yazılarını da biz beğeniceezz :)

inşallah canım inşallah... allah hepimize nasip etsin o günleri

Ve işte bir çikolata daha... diyette olmasam ve bu saatlerde acıkmış olsam millet bu kadar hevesle getirmez heee annamadım gitti... ama ben arkadaşa vericem bunu yemem hayır bozmammmm...

walla bravo, bende irade falan kalmadı

kızlar ben malum bu hafta kilo aldım, annemde gitti. yarın yoğurt+meyve
cuma sebze+yoğurt
cumartesi meyve+sebze+yoğurt yapacağım
pazar kilomu düzeltebilirsem mutlu olacağım

ZLFTH, post: 39248417, member: 622665"]Bu seferlik olsun o zaman:) ben artık eve bitter alıyorum hep hiç sevmezdim ama alıştım tavsiye ederim
Canım bu iradeyi sakın bozma.. Müthiş bir gelin olacaksın bu iradeyle.. Senin başarı hikayem konusundaki
kızlar ben malum bu hafta kilo aldım, annemde gitti. yarın yoğurt+meyve
cuma sebze+yoğurt
cumartesi meyve+sebze+yoğurt yapacağım
pazar kilomu düzeltebilirsem mutlu olacağım
Canim sen pek zayifmisin yanlis bakmadimsa kac olmayi dusunuyosun

Canım ben ce kilonu hızlı verecek gibisin bu menulerle yanında spor şart sana yoksa sarkarsın çok kötü durur. 20 dk başlayıp arttirmalisin. Zumba eğlenceli ve guzel

Insanlar boyledir kabuguna bakar icinde ki güzelliği goremez bosver bu onlarin kaybi bizim kazancimiz ise senin gibi tatli ve azimli birini tanimis olmak

Haha memnuniyetle o hangi marka cikolataki oyle %80 bitter benm en cok gordugum su %60 olan ulker arada lazm olursa alirim o %80 den AMA smdi degil

yalnız sayfamizi cok nescafe ve bitterci gordum tam benik tarzim %100 bitter i bile yerim o derecede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…