kendime yeni bir ben lazım... diyenler ... buyursunlar

Merhaba kızlar öğlen neler yedim yazayım...

12:00 da

1 porsyon tavuk sote
1 porsyon salata
üstüne de 1 bardak su ... :)

ara öğün için kendime elma ve portakal getirdim... saat 15:30 16:00 gibi yerim olmazsa... duruma göre belki 18 de falan da yerim yada nescafe içerim ama akşam yemeğim yok...

bu lezzet topu nasıl birşey oluyor kendin mi yapıyorsun yoksa marketten mi alıyorsun

markette öyle satılıyor canım, bahçıvanın lezzet topu peyniri. pek değişik bişey değil, tuzsuz beyaz peynir gibi

bi tanesi 25 kuruş büyüklüğünde yuvarlak ve şuanda midemde

Tatlım ben normalde zaten bıtter alır yerdim hep çok seviyorum yani 1 paketi hemen bitirebilirim yani
O baba yyiğit benimm

canım bu normal bitter değil, % 80 kakao. bende bitter severim hele ki antep fıstıklı ise, ama bu acı geldi ya

Saat 15:15 Te kucuk bir Elma yedim... AMA hala modem bulanio acaba bugn ekmek yemedim ufal bir ekmege peynirmi koydursamda yesem

Saat 15:15 Te kucuk bir Elma yedim... AMA hala modem bulanio acaba bugn ekmek yemedim ufal bir ekmege peynirmi koydursamda yesem

canım böyle durumlarda şu mukavva diyet bisküvileri bana çok iyi gelio, midemin suyunu çekio. normalde sevmem ama araba tutmasında falan ii gelir, yanında belki birazda peynir. zaten bende peynir diyince akan sular durur

Nugunki menum

sabah.bir dilim kepek ekmeginde krem peynir meyva suyu

ara. Bi paket milka buyuk hata sonra uc tane elma

aksam , tavuk kizartmasi bukadar umarim kilo almam

canım böyle durumlarda şu mukavva diyet bisküvileri bana çok iyi gelio, midemin suyunu çekio. normalde sevmem ama araba tutmasında falan ii gelir, yanında belki birazda peynir. zaten bende peynir diyince akan sular durur

Gene yapamadım gene elim ekmeğe gitmedi pişman olmaktan korktum... bende gittim ayran aldım 300 ml...

belki son noktayı yarım portakalla yaparım...

Diz kapağı ile altının tam arası.. valla acıdıktan sonra 5 defa yapıcakmışız.. 10a kadar say dinlen bir daha yap:)

Nugunki menum

sabah.bir dilim kepek ekmeginde krem peynir meyva suyu

ara. Bi paket milka buyuk hata sonra uc tane elma

aksam , tavuk kizartmasi bukadar umarim kilo almam
Canım bitter ye çikolatayı.. Vücut 20 derece sıcaklıkla bitteri yakıyor.. Yani zaten vücudumuz 36 derece olduğu için yakıyoruz hemen. Ama normal çikolata için 65 derece istiyor. Yani 2 3 güne ancak yakıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…