- 30 Aralık 2014
- 315
- 248
- 53
- 39
Ogle yemegi
3 tane izgara kofte
bi lokmacik lavas
yarim kase salata
ara (yerim yanimda getirdim :))
4 lezzet topu peynir
1 incecik dilim kasar
4 tane iri yesil zeytin
2 kiraz domates
isten cikmadan bi ara daha yapicam
bi bardak ayran
bi portakal
aksam sebze ve yogurt dusunuyorum. iki gunluk beslenmemden dolayi ceza ekmek yok
Tatlım ben normalde zaten bıtter alır yerdim hep çok seviyorum yani 1 paketi hemen bitirebilirim yani
O baba yyiğit benimm
canım bu normal bitter değil, % 80 kakao. bende bitter severim hele ki antep fıstıklı ise , ama bu acı geldi ya
markette öyle satılıyor canım, bahçıvanın lezzet topu peyniri. pek değişik bişey değil, tuzsuz beyaz peynir gibi
Benim midem pis yaaa ben yiyorum
Tuzsuz olması çok iyiymiş ayyy bende bakayım ona bi hemde çok pratik gibi geldi
Saat 15:15 Te kucuk bir Elma yedim... AMA hala modem bulanio acaba bugn ekmek yemedim ufal bir ekmege peynirmi koydursamda yesem
canım böyle durumlarda şu mukavva diyet bisküvileri bana çok iyi gelio, midemin suyunu çekio. normalde sevmem ama araba tutmasında falan ii gelir, yanında belki birazda peynir. zaten bende peynir diyince akan sular durur
Diz kapağı ile altının tam arası.. valla acıdıktan sonra 5 defa yapıcakmışız.. 10a kadar say dinlen bir daha yap:)anladım galiba canım, sadece yeri diz kapağının üstü mü olacak altımı onu anlamadım sanırım? gerçi önce lastik almam lazım, haftasonu alırım olmazsa. bi de kaç kez tekrarlıyoruz, ya da içimizden sayacak mıyız?
Canım bitter ye çikolatayı.. Vücut 20 derece sıcaklıkla bitteri yakıyor.. Yani zaten vücudumuz 36 derece olduğu için yakıyoruz hemen. Ama normal çikolata için 65 derece istiyor. Yani 2 3 güne ancak yakıyoruzNugunki menum
sabah.bir dilim kepek ekmeginde krem peynir meyva suyu
ara. Bi paket milka buyuk hata sonra uc tane elma
aksam , tavuk kizartmasi bukadar umarim kilo almam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?