kendime yeni bir ben lazım... diyenler ... buyursunlar

geçmiş olsun canım … kendine anlayışlı ol,bugün böyle geçtiyse yarın da böyle geçecek degil,yarını daha iyi planlarsın saati saatine yersin,hem hayat bazen bizim kontrolümüzde degil..
Haklisin bi anda gider mi dersin

Hani kizmayacaktim sana
Hani kilo verene kadar o malum konuya takilmayacaktim
Olmadi iste yine icerledim kizdim astim suratimi
Ama yok yok simdi aglamayacagim
Sen uyu oyle aglayacagim bütün kadinlarin yaptigi gibi
Gulecegim ama içime atacagim
Bütün dusuncesizliklerin bir yana
Hic bi zaman ince olamayacagin düşüncesi Yakıyo beni sanirim artik alismali kabullenmeli
Yok yok sen uyu oyle aglayacagim
Yavrumun uzun kirpiklerinin guzelligine bakip aglayacagim
Rahmetli Dedecigimin o masmavi guzel gözlerini düşünüp aglayacagim
Sen uyu oyle ağlayacagim

Kizlar ben yazarim arada boyle sizi sikmamistir umarim
hüzünlü aksamlarimdan biri yine

Ne guzel yazmissin hosuma gitti ama aglama azmet her defasinda yeniden basla

Aksam kacta yedin bence yigilmamis az yemissin 7,8 kasik ne var bunda cok az ben baya yedim bugun tabi besten sonra yemedim ama vermicem yarina kilo en azindan almamda ins

Aksam kacta yedin bence yigilmamis az yemissin 7,8 kasik ne var bunda cok az ben baya yedim bugun tabi besten sonra yemedim ama vermicem yarina kilo en azindan almamda ins
Yedi yedi bucuk gibiydi
ya aksam yemediysen verirsin bence sonucta emziriyosun yakarsin insaallah

Yedi yedi bucuk gibiydi
ya aksam yemediysen verirsin bence sonucta emziriyosun yakarsin insaallah
Beden alisiyo herseye ben bu duruma alistim galiba almiyorum kilo ama yerimde sayiyorum fazla kacirdigimda aksam yemesemde tabi yesem bide alirdim buna sukur yarin biraz daha az yicem en azinda cikolata yemesem yeter

Kilosu fazla olan bir arkadasa tavsiye ettim besten sonra hic bise yememesini arkadasim uyguladi uc gunde uc kilosu gitmis tabi 94 kiloydu fazla kilolu oldugu icin bukadar fazla gitti bende once hizli verdim kilo azalinca yavasladi

[QUOTE="semiree, post: 3924976

Canim sen pek zayifmisin yanlis bakmadimsa kac olmayi dusunuyosun[/QUOTE]

canim ne yazikki boyum kisa cogu arkadasa gore :-( boyum 158. Simdilik 50 falan olmak istiyorum

Cok gecmis olsun canim.simdi iyi mi bebisin?

canım sende benim gibi el ayak çekildikten sonra duygularını yaşayan birisin galiba? walla bak simsims de burda, önceliğimiz kendimizi sevmek olmalıtabi bi de bebişleri , hiçbişey kendimizi üzmeye değmiyor.

YA evet cok degil ama aksama yigildi biraz

bencede normal yemişsin canım

günaydın fıstıklarrrr
tabi gece gece bensiz yazıştınız, uyanamadınız. ben o saatlerde ohooooo kaçıncı uykumda oluyorum, uyku çookkk tatlı

bu sabah sözümde durdum güne
1 kase çilek+ 3 kaşık yoğurt+ tarçınla başladım(2 saatte bir bu karışımı yicem, sadece meyve değişecek-yanımda elma ve portakal var)

başlangıç 54,5 kilo. bakalım bi işe yarıcak mı?

günaydınlar hepimize işe başlamadan menülerimi yazayım dedim.sabah bol beyaz lahanalı salata bir yumurta bir tatlı kaşığı lor yedim bir dilim kepek ekmğiyle.dün akşamım çok verimli geçti.kabaktan bol dere otlu naneli domatesli bir yemek yaptım yogurtla 6 gibi yedim.Bol su ile beraber tabi gün boyu suya devam.bide netten bir spor aleti aldım belki sizin de gözünüze çarpmiştir Revoflex Xtreme Egzersiz Aleti dün geldi.Akşam misafirler olmasına rağmen dört gözle gitmelerini bekledim.Biraz geç gittiler ama denemek için gece yarısı ilk sıftahımı yaptım gerçekten güzel bir ürün fiyatına göre ve devamlı yapıldığında oldukça faydası olduğunu nette okudum.sabahta kahvaltıdan önce 15 dakika karın için çalıştım ve şu anda karın kaslarım karıncalanıyor sanırım doğru yoldayımgünde 30 dakika aktivite şart arkadaşlar diyetisyenim haftada 200 dakika aktivite verdi çünkü iş ev çocuk derken yürüyüş imkanım pek olmuyor.Bu alet benim işime yarar.su içmeyi unutmayın.3 bardak suyumu içtim şimdide hibiskus içecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…