Cok sukur canim iyi korkuttu beni basta ama korkulcak bisey yok dedi doktorTsk ederim ins gecmis olsun nasil simdi bebis iyimi allah korusun
Haklisin bi anda gider mi dersingeçmiş olsun canım … kendine anlayışlı ol,bugün böyle geçtiyse yarın da böyle geçecek degil,yarını daha iyi planlarsın saati saatine yersin,hem hayat bazen bizim kontrolümüzde degil..
bir anda mı aldın kiloları?ne kadar sürede aldın?Haklisin bi anda gider mi dersin
dokuz ay on gundebir anda mı aldın kiloları?ne kadar sürede aldın?
Ne guzel yazmissin hosuma gitti ama aglama azmet her defasinda yeniden baslaHani kizmayacaktim sana
Hani kilo verene kadar o malum konuya takilmayacaktim
Olmadi iste yine icerledim kizdim astim suratimi
Ama yok yok simdi aglamayacagim
Sen uyu oyle aglayacagim bütün kadinlarin yaptigi gibi
Gulecegim ama içime atacagim
Bütün dusuncesizliklerin bir yana
Hic bi zaman ince olamayacagin düşüncesi Yakıyo beni sanirim artik alismali kabullenmeli
Yok yok sen uyu oyle aglayacagim
Yavrumun uzun kirpiklerinin guzelligine bakip aglayacagim
Rahmetli Dedecigimin o masmavi guzel gözlerini düşünüp aglayacagim
Sen uyu oyle ağlayacagim
YA evet cok degil ama aksama yigildi birazSevindim iyi olmasina menune baktimda pek bise yememissin bundan azida zarar
anladımmdokuz ay on gunde
Dogru soyluyosun simsims zamana yayacagim seni ve azimli arkadaslarim i takipteyimanladımm:)) hemen almıyoruz ki kiloları,niye hemen vermeyi bekliyoruz.. kendine anlayışlı ol,zaman ver
Yedi yedi bucuk gibiydiAksam kacta yedin bence yigilmamis az yemissin 7,8 kasik ne var bunda cok az ben baya yedim bugun tabi besten sonra yemedim ama vermicem yarina kilo en azindan almamda ins
Beden alisiyo herseye ben bu duruma alistim galiba almiyorum kilo ama yerimde sayiyorum fazla kacirdigimda aksam yemesemde tabi yesem bide alirdim buna sukur yarin biraz daha az yicem en azinda cikolata yemesem yeterYedi yedi bucuk gibiydi
ya aksam yemediysen verirsin bence sonucta emziriyosun yakarsin insaallah
Iyi geceler azimli guzel insanlar
menum
sabah uyaninca 4-5 kayisi kurusu ve on tane badem yedim ve is yaptim
12 gibi kahvalti 10 siyah zeytin ve 2dilim koy ekmegi
ara 1kase kizimin muhallebisi nden cok sade ve az sekerli
Oglen yemegini yine atladim ne yazik ki halbuki kararliydim oglen iyi yiyip aksami hafif gecircektim ama kizimin eli kapiya sikisti morardi ve kanadı hastaneye gitmem gerekti ve ogle yemegi gecti ordan gelince ara yaptim
ara 1 kupa nescafe yaninda mavi Yeşil light bisküvi 1 paket
aksam 1 tabak prasa corbasi 7-8 kasik kuru fasulye bol salata aksam yesil cay ve su
hani verdiğimi mm sozleeeerrr
Hani kizmayacaktim sana
Hani kilo verene kadar o malum konuya takilmayacaktim
Olmadi iste yine icerledim kizdim astim suratimi
Ama yok yok simdi aglamayacagim
Sen uyu oyle aglayacagim bütün kadinlarin yaptigi gibi
Gulecegim ama içime atacagim
Bütün dusuncesizliklerin bir yana
Hic bi zaman ince olamayacagin düşüncesi Yakıyo beni sanirim artik alismali kabullenmeli
Yok yok sen uyu oyle aglayacagim
Yavrumun uzun kirpiklerinin guzelligine bakip aglayacagim
Rahmetli Dedecigimin o masmavi guzel gözlerini düşünüp aglayacagim
Sen uyu oyle ağlayacagim
YA evet cok degil ama aksama yigildi biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?