kendime yeni bir ben lazım... diyenler ... buyursunlar

anammmm ben onu yiyemem bu bile acı geldi, sanki sen misin tatlı isteyen al bakayım sana gibi cezalandırmış gibi hissettim
aynen öyle canım ,onun yerine bir kaşık kakao ye aynı bitter kayısı da %80 bitter çikolata kadar olabilir,denersen günkurusu daha iyi

simsims sayfamizdda seni gormek ne guzel ara sira uğra ilham ver bize
merhaba canımmm seve seve ugrarım sayfanıza gayet güzel bir grup oldunuz,gayette güzel gidiyorsunuz,takipteyim

Teşekkürler sevindim ama iyi giden arkadaslarim ne yazikki ben yerimde sayiyorum ama olsun onlarin azmi bana yetiyor

Simdi ekmek yemiyorum zaten buranin ekmegi guzel degil aramiyorum ama orda olsam dayanamazdim hamileyken o sicak firin ekmeklerine as erdim resmen ama burda yok malesef hasretten olucem

Simdi ekmek yemiyorum zaten buranin ekmegi guzel degil aramiyorum ama orda olsam dayanamazdim hamileyken o sicak firin ekmeklerine as erdim resmen ama burda yok malesef hasretten olucem
Nerdesin canim sen
evet ya gurbet zor bilirim ilk evlendigimde vana gelin gitmistim

Van olsa keske en azindan vatanin avusturyadayim iki sene oldu geleli ama hala alisamadim her gun gun sayiyorum yaz gelsin diye gurbet gercekten zor ekmegini ozlicegim hic aklima gelmezdi :)

Iyi geceler azimli guzel insanlar
menum
sabah uyaninca 4-5 kayisi kurusu ve on tane badem yedim ve is yaptim
12 gibi kahvalti 10 siyah zeytin ve 2dilim koy ekmegi
ara 1kase kizimin muhallebisi nden cok sade ve az sekerli
Oglen yemegini yine atladim ne yazik ki halbuki kararliydim oglen iyi yiyip aksami hafif gecircektim ama kizimin eli kapiya sikisti morardi ve kanadı hastaneye gitmem gerekti ve ogle yemegi gecti ordan gelince ara yaptim
ara 1 kupa nescafe yaninda mavi Yeşil light bisküvi 1 paket
aksam 1 tabak prasa corbasi 7-8 kasik kuru fasulye bol salata aksam yesil cay ve su
hani verdiğimi mm sozleeeerrr

Van olsa keske en azindan vatanin avusturyadayim iki sene oldu geleli ama hala alisamadim her gun gun sayiyorum yaz gelsin diye gurbet gercekten zor ekmegini ozlicegim hic aklima gelmezdi :)
merhaba canım aslında sen kendin de yapabilrsin ekmegi, hiç denedin mi?

Oyle insan yasamadan anlamiyo
Rabbim kavustursun arkadaşım

geçmiş olsun canım … kendine anlayışlı ol,bugün böyle geçtiyse yarın da böyle geçecek degil,yarını daha iyi planlarsın saati saatine yersin,hem hayat bazen bizim kontrolümüzde degil..

Merhaba canim yapiyorumda aynisi olmuyo onlar in pisirdigi firinin tadi baska hatta burda turk firinlari var ama onlar bile tutturamiyo o somun ekmekleri
aanladım canım senin ki ekmek degil hasret,Allah kavuştursun gurbet çok zor haklısın..

Cok garip bi vucut tipim var
bol giyinmeyi severim ama bekarken giydigim şeyler hala oluyo bunları hamileykende giydim zayif kende 80 kiloykende bu nası bi tip ben anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…