kendime yeni bir ben lazım... diyenler ... buyursunlar

canım boyunda güzel 56-57 de fıstık gibi bi gelin olursun

inşallah canım ağzın kalorisi en azından bal yesin inşallah... inşallah en kısa zamanda ve sağlıklı olarak istediğimiz kiloya geliriz... bu arada en sevindiğim ne biliyormusunuz artık üniformamın pantalonu bol bol geliyor ve kemerim 1. noktadayken 3. ye geldi hemde rahat rahat oluyor... bu hafta sonuna kadar inşallah 4. yü zorlamayı istiyorum...

canım daha kemerle kalmayıp o pantolon kökten değişecek, azmine ve menülerine hayranım zaten.

canım daha kemerle kalmayıp o pantolon kökten değişecek, azmine ve menülerine hayranım zaten.

çok teşekkür ederim canım zaten normalde kışlık pantolonu almam lazımdı şimdiye dedim ki depocu abiye sen bekle ben şubat sonu alıcam dedim tmm dedi oda şubat sonuna 85 falan olabilsem yeni bir pantolonla yeni bir yarışa daha başlarım bu da bol gelcek falan diye...

aslında her daim böyle değilimdir... bazen damarım bir tutar sanırım şuan öyle oldu o zaman sonunu getiririm... şuanda da böyle olmam hem gelinlik heycanı hemde biraz çevremden gördüğüm fazlaca üzücü şeyler... bana belki de akıllarınca kötülük yapıp beni kırdılar kendilerini eğlendirdiler belki ama sanırım ben bunu iyiliğe çevirdim bu yüzden şuan çok mutluyum...

densizlere bak hele, neyse senin için iyi olduysa sorun yok kuzum

Aynen canim ... Simdi bi sade Nescafe icesim geldi calissin metabolizma gitsin aclik yansin yaglar yuppiiii...

kuzuuuuu bende neskafe içiyorum, kap gel keyif yapalım yalnız benimkinin yanında %80 bitter çikolata var bir kare. bu çikolata baya acıymış ya, öyle atamadım ağzıma hemen acı çikolata bi kare ya da iki kare tüketildiğinde diyeti destekliyormuş. zaten bunu bi oturuşta bitirecek baba yiğit olduğunu zannetmiyorum

Haha memnuniyetle o hangi marka cikolataki oyle %80 bitter benm en cok gordugum su %60 olan ulker arada lazm olursa alirim o %80 den AMA smdi degil

hehe öyledir o çikolatalar aynı 1 kaşık kakao yer gibi :)) afiyet olsun kızlar,selamlar

Haha memnuniyetle o hangi marka cikolataki oyle %80 bitter benm en cok gordugum su %60 olan ulker arada lazm olursa alirim o %80 den AMA smdi degil

benim iştahı biliosun bi iki gündür, kesti valla ne yalan söyleyim. yine ülkerde canım

hehe öyledir o çikolatalar aynı 1 kaşık kakao yer gibi :)) afiyet olsun kızlar,selamlar

ayy evet ama neskafe ile süper gitti

Vavvv hic duymamistim 80 hele 90 I bende arastirayim onu... Bu arada benm enistemde seker var suan ben yemesem belki ona ARA ogunde 1karecik gonul rahatligiyla verebilir ablam sanirim

Vavvv hic duymamistim 80 hele 90 I bende arastirayim onu... Bu arada benm enistemde seker var suan ben yemesem belki ona ARA ogunde 1karecik gonul rahatligiyla verebilir ablam sanirim
canım şeker için doktora danışmadan vermeyin nolur nolmaz

He yok ztn doktor diyeti var da enistem arada kacamak yapio en azindan yapiosa da sagliksiz kacamak yapmaz hem belki bakarsiniz ona da acisi ceza gibi gelir he

Ogle yemegi
3 tane izgara kofte
bi lokmacik lavas
yarim kase salata

ara (yerim yanimda getirdim :))
4 lezzet topu peynir
1 incecik dilim kasar
4 tane iri yesil zeytin
2 kiraz domates

isten cikmadan bi ara daha yapicam
bi bardak ayran
bi portakal

aksam sebze ve yogurt dusunuyorum. iki gunluk beslenmemden dolayi ceza ekmek yok

Merhaba kızlaar ben bugün Kahvaltıda 1 simit ve beyaz peynir yedim.. Ben öğlen yemiyorum ya simit dokunmaz diye düşündüm.. Ftm bu arada benim eşim sporcu. Plates lastiğiyle bir hareket var. Böyle koltuğun ucuna oturuyorsun. Lastiği dizlerinin altına bağlıyorsun. Ayağını açabildiğin kadar açıyorsun. Sonra az az kapatıyorsun. Ama lastik sıkı olandan olacak. Benimki mor renk. Akşam yaparken foto atarım anlamadıysan

anladım galiba canım, sadece yeri diz kapağının üstü mü olacak altımı onu anlamadım sanırım? gerçi önce lastik almam lazım, haftasonu alırım olmazsa. bi de kaç kez tekrarlıyoruz, ya da içimizden sayacak mıyız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…