- 30 Aralık 2014
- 315
- 248
- 53
- 39
canım boyunda güzel 56-57 de fıstık gibi bi gelin olursun
inşallah canım ağzın kalorisi en azından bal yesin inşallah... inşallah en kısa zamanda ve sağlıklı olarak istediğimiz kiloya geliriz... bu arada en sevindiğim ne biliyormusunuz artık üniformamın pantalonu bol bol geliyor ve kemerim 1. noktadayken 3. ye geldi hemde rahat rahat oluyor... bu hafta sonuna kadar inşallah 4. yü zorlamayı istiyorum...
canım daha kemerle kalmayıp o pantolon kökten değişecek, azmine ve menülerine hayranım zaten.
çok teşekkür ederim canımzaten normalde kışlık pantolonu almam lazımdı şimdiye dedim ki depocu abiye sen bekle ben şubat sonu alıcam dedim tmm dedi oda şubat sonuna 85 falan olabilsem yeni bir pantolonla yeni bir yarışa daha başlarım bu da bol gelcek falan diye...
aslında her daim böyle değilimdir... bazen damarım bir tutar sanırım şuan öyle oldu o zaman sonunu getiririm... şuanda da böyle olmam hem gelinlik heycanı hemde biraz çevremden gördüğüm fazlaca üzücü şeyler... bana belki de akıllarınca kötülük yapıp beni kırdılar kendilerini eğlendirdiler belki ama sanırım ben bunu iyiliğe çevirdim bu yüzden şuan çok mutluyum...
Aynen canim ... Simdi bi sade Nescafe icesim geldi calissin metabolizma gitsin aclik yansin yaglar yuppiiii...
hehe öyledir o çikolatalar aynı 1 kaşık kakao yer gibi :)) afiyet olsun kızlar,selamlarkuzuuuuu bende neskafe içiyorum, kap gel keyif yapalım yalnız benimkinin yanında %80 bitter çikolata var bir kare. bu çikolata baya acıymış ya, öyle atamadım ağzıma hemen acı çikolata bi kare ya da iki kare tüketildiğinde diyeti destekliyormuş. zaten bunu bi oturuşta bitirecek baba yiğit olduğunu zannetmiyorum
Haha memnuniyetle o hangi marka cikolataki oyle %80 bitter benm en cok gordugum su %60 olan ulker arada lazm olursa alirim o %80 den AMA smdi degil
hehe öyledir o çikolatalar aynı 1 kaşık kakao yer gibi :)) afiyet olsun kızlar,selamlar
%99 olanı denemişligim var hala evde duruyor
%99 olanı denemişligim var hala evde duruyor
canım şeker için doktora danışmadan vermeyin nolur nolmazVavvv hic duymamistim 80 hele 90 I bende arastirayim onu... Bu arada benm enistemde seker var suan ben yemesem belki ona ARA ogunde 1karecik gonul rahatligiyla verebilir ablam sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?