kendime yeni bir ben lazım... diyenler ... buyursunlar

dur bakıyım gaza mı geldim ne bizde de eliptik bisiklet var. o zaman bugünkü hedefler:
menü belli zaten
öğle arası 1 saat yürüyüş tempolu (en az 6 km)
akşam 15 dk eliptik bisiklet(dayanamıyorum hiç, dayanma sürem 10 dk. arttırmaya çalışıcam)
eşimle 45 dk yada 1 saat yürüyüş(onun sıkılmasına bağlı değişir)
evdeki dumblelarla kol ve sırt çalışması(10 dk)
arka bacak ve basen (10 dk)-- gitsin basenler yansın kül olsun

buarada bu sporu hergün yapamam, hedef haftada 2 ya da 3
ama hergün 1 saat yürüyüş kesin olacak bundan sonra

su konusunda herkesle yarışabilirim :) şuana kadar 5 bardak, niyeyse çok seviyorum su içmeyi :)

canım benim geçmiş olsun... bu arada sporla alakalı yorumunuda gördüm de alıntı yapamadım canım... evet haklısın spor şart fakat şu ara özellikle hadi eşofmanları giyim spor yapim yapamıyorum... ama gün içerisinde aktif olduğumdan dolayı şu sıralar zaten saatlerce spor yapmış gibi yorgun oluyorum... geçen izin günlerimde yaptığım şu uzuuunnn yürüyüşlerimden de bahsetmiştim ya zaten... yanlız aktif olamadığım şöle miskinlik yaptığım dönemlerde genellikle ablamlarla tempolu yürüyüşe çıkıyoruz...

ve akşamdan beri bakamamıştım yazdığınız iltifatlar için çok teşekkür ederim bu azmim sizlerin sayesinde oluştu aslında :) sizleri çok seviyorum

bu arada dün akşam burda içtiğim nescafe sonra evde sadece 1 bardak süt ve yeşilçay içtim...

bu sabah ise
kepekli sandwiç ekmeğine domates salatalık ve beyaz peynir valla akşamdan yemediğim için acıkmışım azcık bırakcaktım ama yedim hepsini

öğlen kızlar pilavcıya gidelim diyorlar dedim orda benim yiyebileceğim pilav dışı bişi varsa gelirim yoksa gelmem ddm

wuhuuuu kim tutar seni, tebrik ederim arkadaşım. arkadaş ortamları diyet yapanlar için çok zor, hele ki pilav seviyolarsa

bence de su içmek şart ama sende epeyce spor yapıyormussun canım ya ben senin kadar olamam daha çok yolum var

bence de su içmek şart ama sende epeyce spor yapıyormussun canım ya ben senin kadar olamam daha çok yolum var

yok canım ya normalde yapmıyorum, seni görünce gaza gelip hedef koydum. bakalım haftada 2 kez yapmayı düşünüyorum

öğle arası 45 dk tempolu yürüyüş

yok canım ya normalde yapmıyorum, seni görünce gaza gelip hedef koydum. bakalım haftada 2 kez yapmayı düşünüyorum

öğle arası 45 dk tempolu yürüyüş
bugün ankarada hava çok güzeldi.bende yemekten önce yarım saat yürüdüm.ben yapacam sporumu valla sabah yarım saat akşam yarım saat hedef koydum ama zayıflamışım etek ve pantolonlardan hissediyorum artık.14 şubat diyetisyen randevumuz var o güne kadar tartılmıyacam. sadece bu sabah spor yapmadan önce basen bel göbek kol her yerimi ölçtüm bi kağıda yazdım.iki hafta sonra tekrar ölçecem bakalım zafer bizim olacakkk

[QUOTE="semiree, post: 3924976

Canim sen pek zayifmisin yanlis bakmadimsa kac olmayi dusunuyosun

canim ne yazikki boyum kisa cogu arkadasa gore :-( boyum 158. Simdilik 50 falan olmak istiyorum[/QUOTE]
Boyumuz ayniymis benimde 50 olmam gerekiyo ama 55 de iyi

wuhuuuu kim tutar seni, tebrik ederim arkadaşım. arkadaş ortamları diyet yapanlar için çok zor, hele ki pilav seviyolarsa

Evet zor ama imkansız olmadı :) gitmedik biz iki arkadaş pilavcıya diğerleri gitti... gerçi her ne olursa olsun beğenmedim öğlen yemeğimi... çoğunlukla tavuk yemek zorunda kalıyorum ama bugün bi umutla güzeldir dedim valla tavuk görünümlü balık yedim sanki hiç hoşlanmadım

saat 12:00 da
didilmiş 1 porsyon tavuk
1 porsyon salata
1 dilim kepek ekmek

yanımda süt getirdim nescafe içerim diye ayrıca portakal ve elma da getirdim :)

bu hafta sonu anneannemin mevlüdü var evde sanırım bizimkiler hazır bişiler alıcaklar pide gibi falan pazar günü belki tartıdan sonra miniminnacık bir pide opsyonu yapsam sizce kilo vermeme sıkntı olurmu

canim ne yazikki boyum kisa cogu arkadasa gore :-( boyum 158. Simdilik 50 falan olmak istiyorum
Boyumuz ayniymis benimde 50 olmam gerekiyo ama 55 de iyi[/QUOTE]

canım yanlış hatırlamıyorsam senin bebişin vardı, ben henüz doğum da yapmadım. tıırrssıyorum :)

bir parça, maksimum iki parça erken saatlerde ve bol salata ile üçüncü parçayı yemek istersen açıp gelinlik modellerine ve ordaki kızlara ne kadaaaaarrrrr çoooooookkkk yakıştığına bak, iştah falan kalmaz. denenmiş bi yöntemdir

kızlar ben malum bu hafta kilo aldım, annemde gitti. yarın yoğurt+meyve
cuma sebze+yoğurt
cumartesi meyve+sebze+yoğurt yapacağım
pazar kilomu düzeltebilirsem mutlu olacağım
canım öyle çok almamışsındır üzülme.. Allah kavuştursun canım
Teşekkürler sevindim ama iyi giden arkadaslarim ne yazikki ben yerimde sayiyorum ama olsun onlarin azmi bana yetiyor
Ama kilo almıyosuuunn hem senin bebişin var onun arkadında koştururken bile zayıflarsın
Simdi ekmek yemiyorum zaten buranin ekmegi guzel degil aramiyorum ama orda olsam dayanamazdim hamileyken o sicak firin ekmeklerine as erdim resmen ama burda yok malesef hasretten olucem
Canıımm benim görümcem de kanada da yaşadı baya buraya gelince ekmeekk diye ölüyordu resmen.. Sen iyi tarafından bak zaten kilo vermek için kesecektim ekmeği
Geçmiş oldun tatlım yine de çok yememişsin..
Ağlamak güzeldir dökülerken yaşlar gözünden.. Yaz tabi canım hatta dertleşiriz de istersen.. İçine atma sakın.. Ve been.. Bu sabah peynir zeytin yumuttalı kahvaltı yaptım. Böyle kahvaltı yapınca acıkıyorum. 1 muz yedim. Ara gibi oldu işte.. Şimdi nescafemi içiyorum:) yemek yapcam evi toparlıycam ders çalışcam derken akşam olur zaten

Zaten öğlen olacak kuran iki bile olmaz yarıya bolunuo ya yarım 1 parçasını yerim yanında ayran tatlıya hiç yanaşmam akşamda sadece salata yerim olur biter dimi ama... su içmem lazım su su offfff hiç sevmioruummmmm

Canım sen varya en az 3 lt suyu tamamlasan hem daha sağlıklı hem de daha çok kilo verirsin

tamam canım anlaştık o zaman, ama su iç susuz olmazz..

Canım sen varya en az 3 lt suyu tamamlasan hem daha sağlıklı hem de daha çok kilo verirsin

bencede

CAnım suyu sevmeyenlere içine azcık kimon sık derler.. Tadını hiç bilmiyorum ama dene istersen..

tamam bu şişe bitsin hemen kantinden limon alıp sıkıcam birde öyle içicem suyu yazın kiraz atıp o şekil içmeyi seviyordum ama kışın naapmalı bilmiorum deneyelim bakalm

tamam bu şişe bitsin hemen kantinden limon alıp sıkıcam birde öyle içicem suyu yazın kiraz atıp o şekil içmeyi seviyordum ama kışın naapmalı bilmiorum deneyelim bakalm
Bir dene belki başka meyve koyup denersin..

o zaman çok kolaaayyyy donmuş kirazlar var kuzum yazı bekleme

hem fenomen olursun kirazlı su içerek zayıfladı diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…