kendime yeni bir ben lazım... diyenler ... buyursunlar

Hazir su icmeyi dene canim bide bir kac gun icsen sonra vucut kendi istiyo suyu ben bir bardak bile icmedigim gunler vardi simdi iki kesin hemde zorlamiyorum susuyorum

Kızlar akşam da musakka yapmıştım. 4 yemek kaşığı yedim. Yanında da yoğurt:) musakkanın patlıcanlarını kızartmadım yağsız fırınladım..

Kızlar selamlar.. :)

Kendimi sıktıkça aklım yemekten çıkmıyor yani. Hayır normalde zaten çok yiyen bir insan değilim ama, böyle obur obur yiyince.. Midem bulanıyor resmen öğünlerden sonra. Kendime neden eziyet ediyorsam. Ben kilo bildirimini pazartesi yapacağım. Cumartesi pazar giremeyeceğim çünkü nete. Almışımdır diye düşünüyorum ancak umudum inş almamışımdır. :)

Nerdesiniz kizlar uyudunuzmu bugunki menum

sabah et kavurma bir porsiyon

ara, bir cikolata yine malesef

aksam bir porsiyon makarna ustune sutlu kahve bukadar ogle yemegim olmadigi icin bisey olmaz heralde cikolatadan umarim

Iyi yapmissin canim spor sart dedigin gibi
tabiki suya da devam
teşvik edelim birbirimizi

Canim bende su hastasiyim gece bile icmeye kalkarim o derece bak yazarken bile canim istedi
ama kizim sevmiyo icmiyo ya zorla iciriyorum resmen

Gitme tabi cok iyi yapmissin sunca emegin bosa mi gitsin
cok cok iyi gidiyosun
bende çok seviyorum grubumuzu

Yap bence canim arada vucuduna odul de lazim hem sasirtmaca olur

Sagooll canniimm
evet tek umudum kizimin pesinde kostururken kilo vermekti hatta dua bile ederdim Cok hareket li olsun hemen kilolarimi vereyim diye ama duanin birinci kısmı kabul oldu ikinci kisminda tik yok saka bir yana cok inatci bir bunyem var muthis zor gidiyo kilolar

canim seninde bir kirilma noktan vardir vücudunun ama onu bulmalisin ben bugun kendimi asiroya kaçmadan serbest biraktim yarin da oruç olacagim icin. Ve esim yarin nobetci oldugu ixin yedigime daha dikkat ederim insaallah

canim seninde bir kirilma noktan vardir vücudunun ama onu bulmalisin ben bugun kendimi asiroya kaçmadan serbest biraktim yarin da oruç olacagim icin. Ve esim yarin nobetci oldugu ixin yedigime daha dikkat ederim insaallah
Ahh insaallah o kirilma noktasini bi bulsam

Kizlar okadar hareketli oluyomu ya benimki surekli uyuyo 4 aylik olcak pek hareketli olmucak sanirim oglum nefes aldirmazdi kizim tam tersi pek uysal

Bu arada menum
sabah 2dilim koy ekmegi
1 haşlanmış yumurta
5zeytin 2tatli kasigi ayva reçeli
ara yarim muz 1portakal yarim kase yogurt
oglen birtabak kuru fasulye 4-5 kasik plav
ara 2-3 kraker
aksam firinda kofte patates cok az yagli
Yogurtlu brokoli ve karnibahar salatası
aksam ara iki avuc tuzlu fistik (coookkk seviyorum)
kizlar yanlisim varsa söyleyin lutfen
kizim gec uyudu yesil cay icemedim
su 3litre
spor 20 dk
egzersiz lastigimi buldum gulit_me in onerdigi hareketede baslicam

Kizlar okadar hareketli oluyomu ya benimki surekli uyuyo 4 aylik olcak pek hareketli olmucak sanirim oglum nefes aldirmazdi kizim tam tersi pek uysal

Benim kizim felaket hareketli 10 da uyanırelinde boyama kkitabı ile saat 12 1 e kadar ayakta canım. Ve cok ama cok konuşur. Aimdi diyeceksiniz her xçocuk çok konuşur diye ama bu herkesin dikkatini çekecek kadar çok konuşur.
Oğlum da daha küçük bilemiyorum o ne olur korkuyorum ablasindan daha çok konuşursa diye
neden ve o zaman lar hiç bitmiyor
ama iyiki de varlar

Hareketli cocuk cok zeki oluyo oglumdan biliyorum okul hayati baya basarili benim kizda hareketli olmucak belki ama kesin cok konucak agzinda hep bir laf var simdiden

Biri sakin olursa biri hareketli oluyor benim kizim da cok hareketli cok sosyal benim tam zittim

En son kacta yedin canim bana fazla geldi menun biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…