Peki onlarda böle yapay birşey oluyormu şeker falan
Iyi yapmissin canim spor sart dedigin gibigünaydınlar hepimizeişe başlamadan menülerimi yazayım dedim.sabah bol beyaz lahanalı salata bir yumurta bir tatlı kaşığı lor yedim bir dilim kepek ekmğiyle.dün akşamım çok verimli geçti.kabaktan bol dere otlu naneli domatesli bir yemek yaptım yogurtla 6 gibi yedim.Bol su ile beraber tabi gün boyu suya devam.bide netten bir spor aleti aldım belki sizin de gözünüze çarpmiştir Revoflex Xtreme Egzersiz Aleti dün geldi.Akşam misafirler olmasına rağmen dört gözle gitmelerini bekledim.Biraz geç gittiler ama denemek için gece yarısı ilk sıftahımı yaptım gerçekten güzel bir ürün fiyatına göre ve devamlı yapıldığında oldukça faydası olduğunu nette okudum.sabahta kahvaltıdan önce 15 dakika karın için çalıştım ve şu anda karın kaslarım karıncalanıyor sanırım doğru yoldayım günde 30 dakika aktivite şart arkadaşlar diyetisyenim haftada 200 dakika aktivite verdi çünkü iş ev çocuk derken yürüyüş imkanım pek olmuyor.Bu alet benim işime yarar.su içmeyi unutmayın.3 bardak suyumu içtim şimdide hibiskus içecem
Canim bende su hastasiyim gece bile icmeye kalkarim o derece bak yazarken bile canim istedidur bakıyım gaza mı geldim ne bizde de eliptik bisiklet var. o zaman bugünkü hedefler:
menü belli zaten
öğle arası 1 saat yürüyüş tempolu (en az 6 km)
akşam 15 dk eliptik bisiklet(dayanamıyorum hiç, dayanma sürem 10 dk. arttırmaya çalışıcam)
eşimle 45 dk yada 1 saat yürüyüş(onun sıkılmasına bağlı değişir)
evdeki dumblelarla kol ve sırt çalışması(10 dk)
arka bacak ve basen (10 dk)-- gitsin basenler yansın kül olsun
buarada bu sporu hergün yapamam, hedef haftada 2 ya da 3
ama hergün 1 saat yürüyüş kesin olacak bundan sonra
su konusunda herkesle yarışabilirim :) şuana kadar 5 bardak, niyeyse çok seviyorum su içmeyi :)
Gitme tabi cok iyi yapmissin sunca emegin bosa mi gitsincanım benim geçmiş olsun... bu arada sporla alakalı yorumunuda gördüm de alıntı yapamadım canım... evet haklısın spor şart fakat şu ara özellikle hadi eşofmanları giyim spor yapim yapamıyorum... ama gün içerisinde aktif olduğumdan dolayı şu sıralar zaten saatlerce spor yapmış gibi yorgun oluyorum... geçen izin günlerimde yaptığım şu uzuuunnn yürüyüşlerimden de bahsetmiştim ya zaten... yanlız aktif olamadığım şöle miskinlik yaptığım dönemlerde genellikle ablamlarla tempolu yürüyüşe çıkıyoruz...
ve akşamdan beri bakamamıştım yazdığınız iltifatlar için çok teşekkür ederim bu azmim sizlerin sayesinde oluştu aslında :) sizleri çok seviyorum
bu arada dün akşam burda içtiğim nescafe sonra evde sadece 1 bardak süt ve yeşilçay içtim...
bu sabah ise
kepekli sandwiç ekmeğine domates salatalık ve beyaz peynir valla akşamdan yemediğim için acıkmışım azcık bırakcaktım ama yedim hepsini
öğlen kızlar pilavcıya gidelim diyorlar dedim orda benim yiyebileceğim pilav dışı bişi varsa gelirim yoksa gelmem ddm
Yap bence canim arada vucuduna odul de lazim hem sasirtmaca olurEvet zor ama imkansız olmadı :) gitmedik biz iki arkadaş pilavcıya diğerleri gitti... gerçi her ne olursa olsun beğenmedim öğlen yemeğimi... çoğunlukla tavuk yemek zorunda kalıyorum ama bugün bi umutla güzeldir dedim valla tavuk görünümlü balık yedim sanki hiç hoşlanmadım
saat 12:00 da
didilmiş 1 porsyon tavuk
1 porsyon salata
1 dilim kepek ekmek
yanımda süt getirdim nescafe içerim diye ayrıca portakal ve elma da getirdim :)
bu hafta sonu anneannemin mevlüdü var evde sanırım bizimkiler hazır bişiler alıcaklar pide gibi falan pazar günü belki tartıdan sonra miniminnacık bir pide opsyonu yapsam sizce kilo vermeme sıkntı olurmu
Sagooll canniimmcanım öyle çok almamışsındır üzülme.. Allah kavuştursun canım
Ama kilo almıyosuuunn hem senin bebişin var onun arkadında koştururken bile zayıflarsın
Canıımm benim görümcem de kanada da yaşadı baya buraya gelince ekmeekk diye ölüyordu resmen.. Sen iyi tarafından bak zaten kilo vermek için kesecektim ekmeği
Geçmiş oldun tatlım yine de çok yememişsin..
Ağlamak güzeldir dökülerken yaşlar gözünden.. Yaz tabi canım hatta dertleşiriz de istersen.. İçine atma sakın.. Ve been.. Bu sabah peynir zeytin yumuttalı kahvaltı yaptım. Böyle kahvaltı yapınca acıkıyorum. 1 muz yedim. Ara gibi oldu işte.. Şimdi nescafemi içiyorum:) yemek yapcam evi toparlıycam ders çalışcam derken akşam olur zaten
Sagooll canniimm
evet tek umudum kizimin pesinde kostururken kilo vermekti hatta dua bile ederdim Cok hareket li olsun hemen kilolarimi vereyim diye am rinci kısmı kabul oldu ikinci kisminda tik yoksaka bir yana cok inatci bir bunyem var muthis zor gidiyo kilolar
su an iyi canim baticon suruyoruz ara araCok gecmis olsun canim.simdi iyi mi bebisin?
Ahh insaallah o kirilma noktasini bi bulsamcanim seninde bir kirilma noktan vardir vücudunun ama onu bulmalisin ben bugun kendimi asiroya kaçmadan serbest biraktim yarin da oruç olacagim icin. Ve esim yarin nobetci oldugu ixin yedigime daha dikkat ederim insaallah
Kizlar okadar hareketli oluyomu ya benimki surekli uyuyo 4 aylik olcak pek hareketli olmucak sanirim oglum nefes aldirmazdi kizim tam tersi pek uysalcanim seninde bir kirilma noktan vardir vücudunun ama onu bulmalisin ben bugun kendimi asiroya kaçmadan serbest biraktim yarin da oruç olacagim icin. Ve esim yarin nobetci oldugu ixin yedigime daha dikkat ederim insaallah
Kizlar okadar hareketli oluyomu ya benimki surekli uyuyo 4 aylik olcak pek hareketli olmucak sanirim oglum nefes aldirmazdi kizim tam tersi pek uysal
Hareketli cocuk cok zeki oluyo oglumdan biliyorum okul hayati baya basarili benim kizda hareketli olmucak belki ama kesin cok konucak agzinda hep bir laf var simdidenBenim kizim felaket hareketli 10 da uyanırelinde boyama kkitabı ile saat 12 1 e kadar ayakta canım. Ve cok ama cok konuşur. Aimdi diyeceksiniz her xçocuk çok konuşur diye ama bu herkesin dikkatini çekecek kadar çok konuşur.
Oğlum da daha küçük bilemiyorum o ne olur korkuyorum ablasindan daha çok konuşursa diye
neden ve o zaman lar hiç bitmiyor
ama iyiki de varlar
Kizlar okadar hareketli oluyomu ya benimki surekli uyuyo 4 aylik olcak pek hareketli olmucak sanirim oglum nefes aldirmazdi kizim tam tersi pek uysal
Biri sakin olursa biri hareketli oluyor benim kizim da cok hareketli cok sosyal benim tam zittimBenim kizim felaket hareketli 10 da uyanırelinde boyama kkitabı ile saat 12 1 e kadar ayakta canım. Ve cok ama cok konuşur. Aimdi diyeceksiniz her xçocuk çok konuşur diye ama bu herkesin dikkatini çekecek kadar çok konuşur.
Oğlum da daha küçük bilemiyorum o ne olur korkuyorum ablasindan daha çok konuşursa diye
neden ve o zaman lar hiç bitmiyor
ama iyiki de varlar
En son kacta yedin canim bana fazla geldi menun birazBu arada menum
sabah 2dilim koy ekmegi
1 haşlanmış yumurta
5zeytin 2tatli kasigi ayva reçeli
ara yarim muz 1portakal yarim kase yogurt
oglen birtabak kuru fasulye 4-5 kasik plav
ara 2-3 kraker
aksam firinda kofte patates cok az yagli
Yogurtlu brokoli ve karnibahar salatası
aksam ara iki avuc tuzlu fistik (coookkk seviyorum)
kizlar yanlisim varsa söyleyin lutfen
kizim gec uyudu yesil cay icemedim
su 3litre
spor 20 dk
egzersiz lastigimi buldumgulit_me in onerdigi hareketede baslicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?