sEn istemisin ama oyle olmasini allah bagislasin oy pek tatli oluyolar masallah hepsineBiri sakin olursa biri hareketli oluyor benim kizim da cok hareketli cok sosyal benim tam zittim
Ayni canim yedi gibiEn son kacta yedin canim bana fazla geldi menun biraz
Dedigin gibi hareketli cocuk zeku olurMa
sEn istemisin ama oyle olmasini allah bagislasin oy pek tatli oluyolar masallah hepsine
Canim yavas yavas biraz geriye ceksen bu saati alti yapsan once sonra bes inan hersey farkli olcak ben bugun en son dortte yedim bestede sutlu kahve ictim sutlu kahve uzun sure tok tutuyo bir hafta yapinca dayaniyosun hic canin bise istemiyoAyni canim yedi gibi
Canım belki de hani durağan dönem oluyor sonra pat diye gidiyor ya kilo o döneme gitmişsindir! Bir de evet hareket çok faydalı.. Ama doğru yapılınca o kadar acıyor ki benim sürekli kalçam ağrıyor.. Eşim nasıl dalga geçiyor benleSagooll canniimm
evet tek umudum kizimin pesinde kostururken kilo vermekti hatta dua bile ederdim Cok hareket li olsun hemen kilolarimi vereyim diye ama duanin birinci kısmı kabul oldu ikinci kisminda tik yoksaka bir yana cok inatci bir bunyem var muthis zor gidiyo kilolar
Benim için de en zoru o.. Ben öğlen hiç acıkmıyorum. 6 buçuk da akşam yemek saatimiz! Ama ben 9 dan sonra bir acıkıyorum! Mesela şuan karnım senfoni orkestrası mübarekCanim yavas yavas biraz geriye ceksen bu saati alti yapsan once sonra bes inan hersey farkli olcak ben bugun en son dortte yedim bestede sutlu kahve ictim sutlu kahve uzun sure tok tutuyo bir hafta yapinca dayaniyosun hic canin bise istemiyo
Iste canim bunu degistirmek mumkun ben bunu ogrendim kendini zorla bigun sabah cok iyi ye oglende cok iyi ye yani doyana kadar ye sonra o gun aksam acikiyomusun bir bak bunu kesfedin derim bana cok faydasi oldu eger acikmiyorum diye yemessen gunduz aksam kacinilmaz acikmak bu durumu bende yasamistim ama degistirdim duzenimi boyle cok iyi gidiyoCanım belki de hani durağan dönem oluyor sonra pat diye gidiyor ya kilo o döneme gitmişsindir! Bir de evet hareket çok faydalı.. Ama doğru yapılınca o kadar acıyor ki benim sürekli kalçam ağrıyor.. Eşim nasıl dalga geçiyor benleama ben spor özürlüyümdür.. Nefret ederim zaten.. Belki sen kolay yaparsın
Benim için de en zoru o.. Ben öğlen hiç acıkmıyorum. 6 buçuk da akşam yemek saatimiz! Ama ben 9 dan sonra bir acıkıyorum! Mesela şuan karnım senfoni orkestrası mübarek
OFf haklısın aslında ama bana imkansızmış gibi geliyor.. Bir de hani bizde akşam yemeği önemliydi bekarken de işte tüm aile bir arada falan.. Şimdi eşimle de ancak akşam yemekte beraber yiyebiliyoruz.. Ama deniycem.. Teşekkür ederimIste canim bunu degistirmek mumkun ben bunu ogrendim kendini zorla bigun sabah cok iyi ye oglende cok iyi ye yani doyana kadar ye sonra o gun aksam acikiyomusun bir bak bunu kesfedin derim bana cok faydasi oldu eger acikmiyorum diye yemessen gunduz aksam kacinilmaz acikmak bu durumu bende yasamistim ama degistirdim duzenimi boyle cok iyi gidiyo
Ben aksam 7 dide yedigimde hic kilo veremem salata dahi yesem veremem herkes belkide oyle degildir malesef ben ac uyumak zorundayim bu kilolar bi gitsin aksam cips yemeyi ozledim ilk is bu yemekle cok aram olmaz ama ivira zivira dayanamamOFf haklısın aslında ama bana imkansızmış gibi geliyor.. Bir de hani bizde akşam yemeği önemliydi bekarken de işte tüm aile bir arada falan.. Şimdi eşimle de ancak akşam yemekte beraber yiyebiliyoruz.. Ama deniycem.. Teşekkür ederim
Dortte yiyorum yemek agirsa hafifse en gec beste ben besten sonra oruc tutuyorum resmen sadece suEn son kaçta yemek yiyorsun ama ana yemek olarak süt falan değil
Canim yavas yavas biraz geriye ceksen bu saati alti yapsan once sonra bes inan hersey farkli olcak ben bugun en son dortte yedim bestede sutlu kahve ictim sutlu kahve uzun sure tok tutuyo bir hafta yapinca dayaniyosun hic canin bise istemiyo
benim geriye almam zor esim gelince yiyoruz onu yemekte yalniz birakmami istemez yani yemem gerek sadece oturms olmaz kilomu da kabul etmedigi icin onun yaninda dikkat etmem cok zorOFf haklısın aslında ama bana imkansızmış gibi geliyor.. Bir de hani bizde akşam yemeği önemliydi bekarken de işte tüm aile bir arada falan.. Şimdi eşimle de ancak akşam yemekte beraber yiyebiliyoruz.. Ama deniycem.. Teşekkür ederim
Canim bir çikolata dedigin bir paket miBen uc ogun yemiyorum sabah gec kalktigim icin bi kahvalti bide aksam yiyorum aradada tatli bise kesin yiyorum sutum kesilmesin diye
NAsil kabul etmiyo kilonu onu anlamadim vermenimi istemiyo benim esim sorun etmiyo zayiflamak istedigimi bildigi icinbenim geriye almam zor esim gelince yiyoruz onu yemekte yalniz birakmami istemez yani yemem gerek sadece oturms olmaz kilomu da kabul etmedigi icin onun yaninda dikkat etmem cok zor
Bazen bir paket cikolata bazen kek pasta ne olursa ama erken yiyorum en gec birde boyle kilo almiyorum verdimde baya uc ayda on kilo verdim tabi onlari aksam yedigimde aliyodum en iyisi sabah hatta cok sevdigim seyleri kahvaltida yiyorum kremali pasta gibiCanim bir çikolata dedigin bir paket mi
Vayy bu süpermiiişBazen bir paket cikolata bazen kek pasta ne olursa ama erken yiyorum en gec birde boyle kilo almiyorum verdimde baya uc ayda on kilo verdim tabi onlari aksam yedigimde aliyodum en iyisi sabah hatta cok sevdigim seyleri kahvaltida yiyorum kremali pasta gibi
Canim hamur isini kestim aslinda arada pasta yiyorum ama ekmek nerdeyse hic yemiyorum iki uc gune bir bir dilim oda kepekli ekmeksiz yasayabiliyorum kola falan icmiyorum iste tatli bise yiyorum yemesemde olurda kizim ac kalir ozamanda en cok tatli sut yapiyoSemiree bendensin abur cubur ve hamurişi yaa.. Dayanması çok zor.. Dokunmayın zeynebime ah bu eşler zaten.. Benim eşim de kilo muhabbetinde sinir ediyor beni:) diyetle olmazmış o işler.. Spor şartmış.. Kendi mesleği tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?