kendime yeni bir ben lazım... diyenler ... buyursunlar

Ya ben de hamileşik planlıyorum bu sebeple kilo vermek istiyorum.. Ben de kahvaltı da ya tost yapıyorum yapmasam da 2dilin tahıllı ekmek yiyorum sonra ekmek yemiyorum ama

Ben hic spor yapmiyorum nedense birturlu yapamiyorum ayaga kalkiyorum yapayim diye sonra tekrar oturuyorum hic bise yapmadan engelliyo bisse beni

58 kiloyom boy 165.. 55 olmak istiyorum

Sormak istedigini sorabilirsin yardimci olabilirsem ne mutlu bende soyle bir huy var ben kilo vermeye baslayinca illa herkes vercek cevremde surekli kilodan konusuyorum
Süpermiş bu valla:)) ben de bi alıyorum bi veriyorum.. Ocakta 65 le başlamıştım sanırım tam hatırlamıyorum.. Ama yumuşadım ya.. Böyle yumuş yumuş oldum.. Ona da moralim bozuldu biraz.. Sen spor yapmadan sıkı kalabiliyor musun bari

Sen cok zayifsin o boya gore bence dusun bebek artik zaten ilk aylarda bulanti oluyo kilo veriyosun biraz benim boy 157 kilo 60.500ben 55 olsam iyi senin boy uzunmus inceciksindir simdi
Yok canım.. Zaten ben genetik olarak ne kadar zayıf olursam olayın incecik gözükmem.. Şuan da balık etli duruyorum.. Bir de benim basenlerin kocamann!! Ve böyle tuhaf bir göbeğim var! Böyle tam göbek deliğimin orası top yutmuşum gibi

Ben calisirken kas yapmisim galiba ama bacak ve kollarima malesef gobek bendede var yeni dogum yaptim bide normal bendede sifir basen aksine ustum baya kalin keske basen olaydi hamilelikte bir grm almadiya basanlerim , iste once yumusuyosun ama sonra topluyo kendini tekrardan gobek icin yapmam gerekir spor ama canim istemiyo havalar duzelince yururum sadece yurumeyi seviyorum sen bebisi dusun argik nasilsa hamile kalinca alcaksin kilo biran once dogur sonra verirsin. Buarada ben 58 kloyla hamile kaldim 74 kiloyla dogurdum 4 ay kadar oluyo 4u dogumda gitti 10 u bu dort ayda gitti simdi 60 iki kilo sonra hamile kaldigim zamana donmus olcam ama ideal kilom 53 olmali en az

ayy bizim bu çilemiz benim annem de hamileliklerinde çok kilo alıyormuş ben de alıcam muhtemel.. Sen çok iyi vermişsin maşallah.. Nazar etmiyim:) Allah bağışlasın canım bebişini de darısı başıma inşallah :) sen emziriyorsun emzirirken de verirsin:) çok iyi gerçekten yaa

Kolay verilmiyo ama isteyince oluyo hamileken bol protegin alirsan vermende kolay olur hemde cok kilo almassin ins benden bukadar bugun uyumaya gidiyorum yarin gorusuruz iyi geceler

Kolay verilmiyo ama isteyince oluyo hamileken bol protegin alirsan vermende kolay olur hemde cok kilo almassin ins benden bukadar bugun uyumaya gidiyorum yarin gorusuruz iyi geceler
İyi geceler teşekkür ederim anlattıklarım için

Kizlar gunaydin cok moralim bozuk benim bugun. Dun aksam bizim evin Balik gunuydu eve geldik gala anca pisiriolar yemegi... Hadi ddiler illa ye tmm ddm madem

Saat 21:00 olmustu AMA en son 17:30 da yedigim 2 dlm portakal ve ceyrek elmadan sonra 3 istavrit kizartilmis AMA bide 2porsyon kadar salata yedim onu kacrdim biraz Kabul cok lzzetliydi AMA

Ve Ben sike yaptim Bu sabah tartiya ciktm ve asil moral bozkligu burda 1kilo fazla ciktim... Dunya yikildi ya pazar a NE kaldi Bu kadar ac geziorm nasil alabildm ya nasil Ben galiba veremicem ya ooooffffffff

Nerdesiniz kizlar uyudunuzmu bugunki menum

sabah et kavurma bir porsiyon

ara, bir cikolata yine malesef

aksam bir porsiyon makarna ustune sutlu kahve bukadar ogle yemegim olmadigi icin bisey olmaz heralde cikolatadan umarim

canım kalori olarak kesin geçmemişsindir ama kalorinin kaliteli besinlerden(protein,süt,yoğurt vb) gelmesi lazım diye biliyorum. aynı kaloride olmasına rağmen proteinler metabolizmayı hızlandırırken, şeker ve şekerli besinler yağlandırıyor diye okumuştum. bi de sen bak istersen. gerçi bende çikolataya hiiiiçççç karşı değilim ama bitirme hepsini, o senin yavaş yavaş ye

Canim bende su hastasiyim gece bile icmeye kalkarim o derece bak yazarken bile canim istedi
ama kizim sevmiyo icmiyo ya zorla iciriyorum resmen

canım çocuklarda susama duygusu açlık duygusuyla karışıyormuş, çocuklar susamanın ne olduğunu ayırt edemiyorlar, hatta bi çok yetişkinde de aynı bu durum. annem kardeşim için funtik mini su sebili almıştı. tabi başta her yer su oldu (1,5-2 yaşındaydı o zamanlar) ama oynarken su da içmeyi öğrendi

benimki de çok inatçı yaaa çok kolay alıyorum(kilo kilo) ama gram gram veriyorum

afiyet olsun canım

Ve Ben sike yaptim Bu sabah tartiya ciktm ve asil moral bozkligu burda 1kilo fazla ciktim... Dunya yikildi ya pazar a NE kaldi Bu kadar ac geziorm nasil alabildm ya nasil Ben galiba veremicem ya ooooffffffff

moralini bozma tuzu kes bu iki gün, bağırsak doluluğu ve tuz su tutmuştur. bi günde o kadar alamazsın canım

moralini bozma.kimi dönemlerde fazla çıkabiliriz tartıda.azmettik başaracağız merak etme

su an iyi canim baticon suruyoruz ara ara

çoooookkkkk geçmiş olsun

canım biraz akşam atıştırmalarını ve tatlıyı kessen tuzlu fıstık çok ödem tutar, en azından çiğ olanını ye

anammm çoooookkk tatlıdır, kız çocuklarına ayrı bi zafım var sanırım

Hareketli cocuk cok zeki oluyo oglumdan biliyorum okul hayati baya basarili benim kizda hareketli olmucak belki ama kesin cok konucak agzinda hep bir laf var simdiden

yirim yirim

Canim yavas yavas biraz geriye ceksen bu saati alti yapsan once sonra bes inan hersey farkli olcak ben bugun en son dortte yedim bestede sutlu kahve ictim sutlu kahve uzun sure tok tutuyo bir hafta yapinca dayaniyosun hic canin bise istemiyo

ya ben dün yedide yemek yedim, dedim bende yapabilirim yemicem bişey sonuç yarım büyük boy elma, bi bardak süt

bizde aynı ya, ben yemesem o da bozulur geçiştirir yemez. ben de kıyamam

Dun bakmadm AMA kiloma yani Bu hafta menulerimi gordunuz almis olamam dimi almismiymdir... Yanima zaten form caylari getrdim bir suru tum hafta aslinda tuzluda yemedm cok moralim bozuldu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…