- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
Dun bakmadm AMA kiloma yani Bu hafta menulerimi gordunuz almis olamam dimi almismiymdir... Yanima zaten form caylari getrdim bir suru tum hafta aslinda tuzluda yemedm cok moralim bozuldu ya
Canım salata çok yemişsin ya şişirmiltir.. Ya da vücudun ödem tutmuştur.. Böyle dikkate kolay mı kilo almak.. Sen sakın moraliniz bozma.. İyi gidiyorsuunnKizlar gunaydin cok moralim bozuk benim bugun. Dun aksam bizim evin Balik gunuydu eve geldik gala anca pisiriolar yemegi... Hadi ddiler illa ye tmm ddm madem
Saat 21:00 olmustu AMA en son 17:30 da yedigim 2 dlm portakal ve ceyrek elmadan sonra 3 istavrit kizartilmis AMA bide 2porsyon kadar salata yedim onu kacrdim biraz Kabul cok lzzetliydi AMA
CAnım ben biberiye yeşil çay funda yaprağı mate kekik hepsinden 100 gr alıyırum. Karıştırıyoruum içiyorum.. Her gün 3 bardak:) çok lezzetli oluyor denemeni tavsiye ederim.. Biberiye çayı demişsin ya ordan geldi aklımaöğlen yarım lahmacun ve bol salata yedim.çorba yoktu o yüzden yiyemedim ama dokundu sanki.alışmışım çorbaya çorbasız olmaz valla. bol su içiyorum gene durmadan ama rahatsız oldum bi daha yemem valla. su içe içe daha eritecem o yarım lahmacunuşimdi biberiyeli çayımı içeyim bari ,güzel bir müzik açayım kafamı boşaltayım
Canim nerden gitti bilmiyorum ama bende dort gundur hic vermemistim durup durup bianda gidiyo verdiklerimide hic almadim insallah gelmez geri zaten iki uc gun ayni kilo cikarsam gitmis demektinben bi haftada verirsem şükrediyorum, nası yaaşaka bi yana çok güzel olmuş arkadaşım, kalıcı yağdan vermiş ol inşallah
öğle yemeğinde ete hiç acımıyorum, iyi yapmışsın, süper yapmışsın. bende olsam bende yapardımakşama susuz sebze
Yumurta guzel tok tutuyo sen oglende guzel yeki aksam acikmayasin yemessen aksam kesin acikirsin
Daha yemedim.. Zaten 2 saat sonra eşimle yiycez ya sadece çorba içicem şimdilik planım o..Yumurta guzel tok tutuyo sen oglende guzel yeki aksam acikmayasin yemessen aksam kesin acikirsin
Yaninda salata ye bari menun cok az bende simdi corba ictim salata yedim birazda et haslama simdi burda saat3 bucuk artik bise yemem sadece sutlu kahve icerim bir saat sonra, sonrada su icerim yatana kadarDaha yemedim.. Zaten 2 saat sonra eşimle yiycez ya sadece çorba içicem şimdilik planım o..
Tamam canım teşekkür ederim.. Şimdi meyve yiyorum ben deYaninda salata ye bari menun cok az bende simdi corba ictim salata yedim birazda et haslama simdi burda saat3 bucuk artik bise yemem sadece sutlu kahve icerim bir saat sonra, sonrada su icerim yatana kadar
Gayet guzel menun cok yememisin eger bu saatten sonra yemessen kesin gidicek gramlar kilolar insEvet kizlar oglenden sonra form cay I ictm taa ki smdiye kadar yemedm bisi AZ once sabahtan kalan kucuk ekmegimi yedim iicnde domates salatalik ve peynir vardi
Sabahki olaydan sonra kendimi değişik hissediyorum öğlen güzel yedim diye çok acıkmadım şimdiye acıkırdım çok ama sanki acıkmayınca ddm acaba fazlamı yedim... toplu olarak yazayım yediklerimi
sabah 08:30
kepekli sandwiç ekmeği içinde domates salatalık peynir(3 te 1 i sanırım 65 70 gram kadar)
öğlen 12 :00
1 tabak sebzeli tavuk fleto
300 ml ayran
saat30
sabahtan kalan 30 35 gramlık ekmeğim...
bu arada henüz 1 buçuk litre oldu suyum öğlenden sonra eleman eksikliğinden lavaboya gidemem diye doğru düzgün su içemedim...ama içicem bu akşam o su içilecek
Gayet guzel menun cok yememisin eger bu saatten sonra yemessen kesin gidicek gramlar kilolar ins
Yok canim bende midemi kotu hissedersem bir bardak sut iciyorum bazen hatta iyi bile mide agrimiyo ozaman ben uzun sure ac kaliyorum midem agrimasin diye iciyorumyok yemem ama belki süt içebilirim gece yatmadan ilaç içiyorum çünkü midemi bulandırmasın diye sorun olmaz sanırım dimi
Evet kizlar oglenden sonra form cay I ictm taa ki smdiye kadar yemedm bisi AZ once sabahtan kalan kucuk ekmegimi yedim iicnde domates salatalik ve peynir vardi
Sabahki olaydan sonra kendimi değişik hissediyorum öğlen güzel yedim diye çok acıkmadım şimdiye acıkırdım çok ama sanki acıkmayınca ddm acaba fazlamı yedim... toplu olarak yazayım yediklerimi
sabah 08:30
kepekli sandwiç ekmeği içinde domates salatalık peynir(3 te 1 i sanırım 65 70 gram kadar)
öğlen 12 :00
1 tabak sebzeli tavuk fleto
300 ml ayran
saat30
sabahtan kalan 30 35 gramlık ekmeğim...
bu arada henüz 1 buçuk litre oldu suyum öğlenden sonra eleman eksikliğinden lavaboya gidemem diye doğru düzgün su içemedim...ama içicem bu akşam o su içilecek
Evet canim kilon yok diyo bosver diyo gercekten de oyle 80 kilo olduguma kimse inanmiyo siki vucudum boyda gostermiyoNAsil kabul etmiyo kilonu onu anlamadim vermenimi istemiyo benim esim sorun etmiyo zayiflamak istedigimi bildigi icin
Ah erkekler cok biliyo zatenSemiree bendensin abur cubur ve hamurişi yaa.. Dayanması çok zor.. Dokunmayın zeynebime ah bu eşler zaten.. Benim eşim de kilo muhabbetinde sinir ediyor beni:) diyetle olmazmış o işler.. Spor şartmış.. Kendi mesleği tabi
Canim en cok sivilar sut yapar su ve az sekerli kompostolar gibi tatli bi ihtiyac gibi gelio aliskanlik sadece tatli yemeden de sut olur yaniCanim hamur isini kestim aslinda arada pasta yiyorum ama ekmek nerdeyse hic yemiyorum iki uc gune bir bir dilim oda kepekli ekmeksiz yasayabiliyorum kola falan icmiyorum iste tatli bise yiyorum yemesemde olurda kizim ac kalir ozamanda en cok tatli sut yapiyo
Canim hayir yok moral bozmak hemenVe Ben sike yaptim Bu sabah tartiya ciktm ve asil moral bozkligu burda 1kilo fazla ciktim... Dunya yikildi ya pazar a NE kaldi Bu kadar ac geziorm nasil alabildm ya nasil Ben galiba veremicem ya ooooffffffff
icanım kalori olarak kesin geçmemişsindir ama kalorinin kaliteli besinlerden(protein,süt,yoğurt vb) gelmesi lazım diye biliyorum. aynı kaloride olmasına rağmen proteinler metabolizmayı hızlandırırken, şeker ve şekerli besinler yağlandırıyor diye okumuştum . bi de sen bak istersen . gerçi bende çikolataya hiiiiçççç karşı değilim ama bitirme hepsini , o senin yavaş yavaş ye
canım çocuklarda susama duygusu açlık duygusuyla karışıyormuş, çocuklar susamanın ne olduğunu ayırt edemiyorlar, hatta bi çok yetişkinde de aynı bu durum. annem kardeşim için funtik mini su sebili almıştı. tabi başta her yer su oldu(1,5-2 yaşındaydı o zamanlar ) ama oynarken su da içmeyi öğrendi
benimki de çok inatçı yaaaçok kolay alıyorum(kilo kilo) ama gram gram veriyorum
Bugunki kahvaltim bir dilim kepek ekmegi brokoli sote yogurt lu tarifini vereyim belki seversiniz ben cok sevdim kahvaltida yeyince cok iyi yag yaktiriyomus brokoli
brokolileri hasliyosunuz dogruyosunuz tavamiza biraz yag koyup domates ve sarimsak dograyip soteliyoz sonra brokolimizi atip hafif kavurup servis ediyoz ustune sarimsakli yogur dokup afiyetle yiyoz toplam kalori yogurtla birlikte en fazla 100
canim -800 süperGunaydin kizlar kizim akilli hep uyuyo dedim bugun hic uyumadi tabi bende hic uyumadim ama bir faydasi olmus 800 grm kilom kitmis cok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?