Semiree bendensin abur cubur ve hamurişi yaa.. Dayanması çok zor.. Dokunmayın zeynebime ah bu eşler zaten.. Benim eşim de kilo muhabbetinde sinir ediyor beni:) diyetle olmazmış o işler.. Spor şartmış.. Kendi mesleği tabi
Bazen bir paket cikolata bazen kek pasta ne olursa ama erken yiyorum en gec birde boyle kilo almiyorum verdimde baya uc ayda on kilo verdim tabi onlari aksam yedigimde aliyodum en iyisi sabah hatta cok sevdigim seyleri kahvaltida yiyorum kremali pasta gibi
Ben hic spor yapmiyorum nedense birturlu yapamiyorum ayaga kalkiyorum yapayim diye sonra tekrar oturuyorum hic bise yapmadan engelliyo bisse beni
Dun bakmadm AMA kiloma yani Bu hafta menulerimi gordunuz almis olamam dimi almismiymdir... Yanima zaten form caylari getrdim bir suru tum hafta aslinda tuzluda yemedm cok moralim bozuldu ya
adet dönemin yakınlaştıysa onun etkisi olabilir mi acaba bende bugün yarın olurum herhalde ama kendimi iyi hissediyorum.su iç bol bol tek çaremizDun bakmadm AMA kiloma yani Bu hafta menulerimi gordunuz almis olamam dimi almismiymdir... Yanima zaten form caylari getrdim bir suru tum hafta aslinda tuzluda yemedm cok moralim bozuldu ya
Ay bi litre bitti kızlar öğlenden sonra 1.5 daha içmeliym... çok çok su içmeliyim bugün öğlendede basıcam baharatı yemeğe...
Canim bozma moralini iki porsiyon salata yemissin ilk etapta agirligi kilo gibi gorunur ama bugun gider geri o merak etmeDun bakmadm AMA kiloma yani Bu hafta menulerimi gordunuz almis olamam dimi almismiymdir... Yanima zaten form caylari getrdim bir suru tum hafta aslinda tuzluda yemedm cok moralim bozuldu ya
Gunaydin kizlar kizim akilli hep uyuyo dedim bugun hic uyumadi tabi bende hic uyumadim ama bir faydasi olmus 800 grm kilom kitmis cok sevindim
Kizlar oglen yemegimden cok memnun kaldim valla umarim kacirmamisimdir AMA PEK guzeldi...
Saat 12:00 de
1 porsyon sebzeli tavuk fleto
1 ayran 300 ml
Yemegimde 3 tane tavuk fleto vardi ayrica AZ patates,AZ havuc, birde bezelye vardi ... Sularini suzup yedim...
unutma tuz yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?