kendime yeni bir ben lazım... diyenler ... buyursunlar

benimkinin mesleği değil ama çok sportiftir kendileri aynı sözler biz de de var

aslında haklısın gündüz yemek lazım ama gündüz canım hiiiiçççç istemiyor. bende haftasonu eşim evdeyken gündüz yicem bundan sonra. hem haftaiçi uymuş olurum diyetime

hepimize hayırlı cumalar dostlar.yeni bir güne uyandık yeni umutlarla.dün misafirliğe gittik ama diyetimizi ne ben ne eşim bozmadık.herkes eşimi daha zayıflamış buldu.tabi onu yönlendiren de ben olduğum için sevindim bu duruma.daha önümüzde çok yol var önemli olan azimle sonunu getirmek ben getireceğimize inanıyorum.sabah geç uyandığım için sadece bir dilim kepekli tost ekmeğinin üstüne lor ve domates yedik.ara ögünümü erken yapmam lazım bugün.tabi bol bol su.hadi bismillah 3.bardak devamm

Ben hic spor yapmiyorum nedense birturlu yapamiyorum ayaga kalkiyorum yapayim diye sonra tekrar oturuyorum hic bise yapmadan engelliyo bisse beni

ya ben de yapamıyorum, dün hedef koydum ama ne oldu sadece öğle arası yaptığım yürüyüşle kaldım

Dun bakmadm AMA kiloma yani Bu hafta menulerimi gordunuz almis olamam dimi almismiymdir... Yanima zaten form caylari getrdim bir suru tum hafta aslinda tuzluda yemedm cok moralim bozuldu ya

yok canım dediğim gib almamışsındır, ilk zamanlar güzel kilo verdin en fazla duraklar moralini bozma bugün zorla bol su iç bi de yeşilçay

Dun bakmadm AMA kiloma yani Bu hafta menulerimi gordunuz almis olamam dimi almismiymdir... Yanima zaten form caylari getrdim bir suru tum hafta aslinda tuzluda yemedm cok moralim bozuldu ya
adet dönemin yakınlaştıysa onun etkisi olabilir mi acaba bende bugün yarın olurum herhalde ama kendimi iyi hissediyorum.su iç bol bol tek çaremiz

Yok canim yeni bitti bol su en iyisi aldim sisemi yanima du bakim resm atabiliomuyum Bu arada Bu sabah sandwc ekmegine domates aalatalik peynir yedim AMA hepsini degil biraktim 3 Te 1 ini

Ay bi litre bitti kızlar öğlenden sonra 1.5 daha içmeliym... çok çok su içmeliyim bugün öğlendede basıcam baharatı yemeğe...

Canim bozma moralini iki porsiyon salata yemissin ilk etapta agirligi kilo gibi gorunur ama bugun gider geri o merak etme

Bugunki kahvaltim bir dilim kepek ekmegi brokoli sote yogurt lu tarifini vereyim belki seversiniz ben cok sevdim kahvaltida yeyince cok iyi yag yaktiriyomus brokoli

brokolileri hasliyosunuz dogruyosunuz tavamiza biraz yag koyup domates ve sarimsak dograyip soteliyoz sonra brokolimizi atip hafif kavurup servis ediyoz ustune sarimsakli yogur dokup afiyetle yiyoz toplam kalori yogurtla birlikte en fazla 100

Kizlar oglen yemegimden cok memnun kaldim valla umarim kacirmamisimdir AMA PEK guzeldi...

Saat 12:00 de
1 porsyon sebzeli tavuk fleto
1 ayran 300 ml

Yemegimde 3 tane tavuk fleto vardi ayrica AZ patates,AZ havuc, birde bezelye vardi ... Sularini suzup yedim...

Gunaydin kizlar kizim akilli hep uyuyo dedim bugun hic uyumadi tabi bende hic uyumadim ama bir faydasi olmus 800 grm kilom kitmis cok sevindim

ben bi haftada verirsem şükrediyorum, nası yaa şaka bi yana çok güzel olmuş arkadaşım, kalıcı yağdan vermiş ol inşallah

öğle yemeğinde ete hiç acımıyorum, iyi yapmışsın, süper yapmışsın. bende olsam bende yapardım akşama susuz sebze

yaaaaa ben meğerse ne kadar karışık tüketiyormuşum. dün meyve günüydü, sebzeyi aradım(yedim de zaten) bugün sebze günü şöyle bolca meyve yesem diyorum :) akşama da yerim herhalde

öğlen yarım lahmacun ve bol salata yedim.çorba yoktu o yüzden yiyemedim ama dokundu sanki.alışmışım çorbaya çorbasız olmaz valla. bol su içiyorum gene durmadan ama rahatsız oldum bi daha yemem valla. su içe içe daha eritecem o yarım lahmacunu şimdi biberiyeli çayımı içeyim bari ,güzel bir müzik açayım kafamı boşaltayım

ohhhh bedenin yanında ruhu da arındırmak lazım, iş yerinde olmasam bende açardım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…