kendime yeni bir ben lazım... diyenler ... buyursunlar

akşam yemeğinin yanına 2 kaşık yoğurt+ 1 lokma ekmek+1 yudum kola

ara
1 avuç çekirdek(zor durdurdum kendimi)
1 elma
125 ml yarım yağlı süt
Cok iyi menun baya kismissin bir yudum kola nasil dayandin ben kola severim ama hic icmiyorum artik bir yudumda kendimi durduramam cunki

HZLFTH sen misafirinle ilgilen canim haftaya donersin insaallah bomba gibi

Maralgozlu inan esinle yapman cok guzel herseyi light ve kafana gore yagsiZ kepekli vs yapabilirsin benim esim zayifta kilolu da degil herseyini guzel yer tatlisini falan ister pilavini ve bana da kizar abartma diye boyle daha zor valla

akşam yemeğinin yanına 2 kaşık yoğurt+ 1 lokma ekmek+1 yudum kola

ara
1 avuç çekirdek(zor durdurdum kendimi)
1 elma
125 ml yarım yağlı süt
Ftm canim sende olmasan ;-) menun de cok guzel valla en cok yiyen benim aranizda bu az yiyo halim nasil bi bunye nasi bi mide varsa artik :-D:-D:-D

Canim hosgeldin ama hergun bende geldim deyip yazmayanlar var sen devam edersin inşaallah

@NIHL canim cok az yiyosun masaallah bu hafta netice alirsin umarim baklavayada hayir demissin supe

Selam kizlar menum
Sabah (dun aksam esimin komplosuyla bi dilim tatli yedim maalesef yaklasik4 biskuvi ve 3 kasik puding degerinde onun icin ceza verdim kendime)
Bir haşlanmış yumurta ve yarim muz yarim elma yarim mandalin ve bi iki dilim portakal yedim oglene kadar bununla durdum cunku temizlik yaptim
Oglen bir kase musli ve light sut
Ara 3 biskuvi (kizimin kemirip bıraktıkları mecbur yedim misafirlikteydik)
Ara kucuk bir fincan salep (light sut ve sekersiz)
Aksam 7-8 kasik etli nohut ve 5-6 tane cig kofte yesillik cok az da lavas

günaydın canlar.cumanız mübarek olsun.dün akşam yarım kase tarhana çorbası,5 kaşık pırasa ve iki kaşık yogurt yedim.sabahta iki zeytin küçük bir beyaz peynir bol yeşillik yarım salatalık ve bir tost dilimi ekmeği kepek ekmeği yedim.bol su mesaisine başladım.ikinci büyük bardağım bitmek üzere yarın doktor randevumuz var çok heyecanlıyım umarım emeklerimizin karşılığını almışızdır kocamla birlikte

Maralgozlu inan esinle yapman cok guzel herseyi light ve kafana gore yagsiZ kepekli vs yapabilirsin benim esim zayifta kilolu da degil herseyini guzel yer tatlisini falan ister pilavini ve bana da kizar abartma diye boyle daha zor valla
aynen öyle canım iki kişi yapınca daha güzel oluyor birbirimize destek oluyoruz.ben gün içinde onu arayıp ara ögünlerini unutmaması ve bol su içmesi konusunda ona hatırlatmalar yapıyorum.iki yaşında bir oglum var.onun yemekleri ayrı.ama akşamdan hazırlıyorum ona yapacağımı.zaten babaannesi bakıyor onu alıp eve gidene kadar çoğu zaman akşam yemeğinide yemiş oluyor.sağolsun her konuda destek öz annemden farksız bir kayınvaldem var.o yüzden rahatım.allah başımızdan eksik etmesin

bir aylık diyet serüvenimizde yemek yapma şeklimde ki değişikleri sizinle paylaşmak istiyorum.öncelikle en büyük yardımcım döküm tava.hayatımı kurtardı.eti,balığı,tavugu hep onunla pişirip yiyoruz.biber,kabak,pirasa, gibi doğranabilir sebzeleride etlerin pişmesine yakın tavaya koyup közlenmiş tatlarıyla beraber tüketiyoruz.beyaz lahana da ikinci kurtarıcım.marulu pek sevmem ama salatalarda beyaz lahanayla beraber daha güzel şekilde bir lezzet elde ettim.havuç şekerli olduğu için pek tercih etmiyorum. karnıbahar,brokoli ile beraber haslayıp sarmısaklı limonlu sos yaparak afiyetle yiyoruz.yağ hiç yok ya da iki yemek kaşığı zeytin yağı kullanıyorum sebze yemekleri pişirirken.karadenizli olduğum için et ürünlerinden çok otlara daha düşkünüm.kara lahanayı çiğ bile tüketebilirim o sebeple kara lahana yemeklerinide ayrıca yağsız yapıp yiyoruz.tabi bu aralar mıısr ekmeğine ara verdik kalorısinden dolayı.o ihtiyacımızı da lahana yemeklerini pişirirken içine birkaç kaşık koyarak nefsimizi terbiye ediyoruz.umarım faydalı bilgiler vermişimdir

Cok iyi menun baya kismissin bir yudum kola nasil dayandin ben kola severim ama hic icmiyorum artik bir yudumda kendimi durduramam cunki

kuzum sevseydim bende durduramazdım kendimi, şöyle söyleyim diyet yapmıyorken bile benim bardağımın yarısını kocam içerdi. çok nadirdir bi bardağı bitirdiğim(içiyor halim yarım bardak ). ondan bi yudum yoksaaaaa dün dayanamayıp çekirdeğe devam ettim

canım şu hamurlardan bi kurtulabilsen fıstık gibi olucan, diğer yediklerin çok güzel çünkü

emeklerinizin karşılığını almışsınızdır canım, maşallah diyim çok güzel besleniyosunuz

Gunaydjn
Kizimin hastane isleriyle gecti bu haftada.10 gundur diyetime uyamiyorum duzensiz yedim hep.
Bugun basladim dr isimiz 1 ay askida islh

yarim dilim tost ekmegine kucuk peynir koyup cayla yedim.canim bisey istemedi grip oldum

Gunaydjn
Kizimin hastane isleriyle gecti bu haftada.10 gundur diyetime uyamiyorum duzensiz yedim hep.
Bugun basladim dr isimiz 1 ay askida islh

yarim dilim tost ekmegine kucuk peynir koyup cayla yedim.canim bisey istemedi grip oldum

Canım çoooookkkkk geçmiş olsun, biran önce atlatın inşallah

Bu arada ben ayca kayanin ayda 8 kilo verdiren diyeti var ona basladim .yapanlar vermis gercekten.islh uyabilirim .ayda 8 cok gerci ben 4 e raziyim

hangisiymiş bakim o ben iki ayda 4 kilo verdim

Ben gelince kimse olmuyor
Arada yesil cay ictim
Oglen
3 parmak kadar tavuk gogusunu yagsiz pisirdim.
Yagsiz gobek salata
Yogurt
1 dilim cavdar ekmegi

bügün çok yogun bir gün iş yerinde ama diyete devam.pes etmek yok bitki çayı içiyorum yarım elma ve leblebi ile
artık ara ögünsüz yapamadığımı anladım çünkü gerçekten bizi ayakta tutan oherkese iyi hafta sonları.fırsatım olursa girip kilomu söyliyecem inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…