Cok iyi menun baya kismissin bir yudum kola nasil dayandin ben kola severim ama hic icmiyorum artik bir yudumda kendimi durduramam cunkiakşam yemeğinin yanına 2 kaşık yoğurt+ 1 lokma ekmek+1 yudum kola
ara
1 avuç çekirdek(zor durdurdum kendimi)
1 elma
125 ml yarım yağlı süt
HZLFTH sen misafirinle ilgilen canim haftaya donersin insaallah bomba gibiKızlAr kusura bakmayın bu haftalık böyle gece menü paylaşımı yapıp çıkıyorum.. Sabah kahvaltıda peynir zeytin domates 2 sigara böreği 2 beypazarı kurusu.. Öğlen be ara yok. Akşam hamsi salata az ekmek kepekli. Gece de 1 portakal yedim. 4 bardak yeşil çay içtim..
Maralgozlu inan esinle yapman cok guzel herseyi light ve kafana gore yagsiZ kepekli vs yapabilirsin benim esim zayifta kilolu da degil herseyini guzel yer tatlisini falan ister pilavini ve bana da kizar abartma diye boyle daha zor vallasağol canım.valla iki tombik evli olunca yapacak bişe tek yol diyet yapmkatan geçiyor.bende heyecanlıyım bakalım.97.7 ya da 97.2 idi bir ay önce kilom.tam hatırlamıyorum şuanda.bakalım kaç kilo verdik.75 hedefim.yol uzun ama pes etmek yok.sabah menümde bugun değişiklik yaptım yağsız yumurta kırdım bol naneli,kimyonlu kekiklibol salata yanında ekmeksiz.ara ögünümü yedim.bir küçük ayran yarım elma.şimide öğlen yemegime hazırlanıyorum.kendinizi tok hissediyorsanız bile ögün atlamayın bizi kurtaranlar onlar
Ftm canim sende olmasan ;-) menun de cok guzel valla en cok yiyen benim aranizda bu az yiyo halim nasil bi bunye nasi bi mide varsa artik :-D:-D:-Dakşam yemeğinin yanına 2 kaşık yoğurt+ 1 lokma ekmek+1 yudum kola
ara
1 avuç çekirdek(zor durdurdum kendimi)
1 elma
125 ml yarım yağlı süt
Canim hosgeldin ama hergun bende geldim deyip yazmayanlar var sen devam edersin inşaallahMerhaba :) Ben İrem daha önce buraya katıldım fakat devam etmemiştim, şimdi yeniden kendime söz vermek istiyorum yaza kadar zayıflamaya. 15-20 kilo arası fazlam var ama ilk hedefim 10-15 kilo. 16 yaşındayım lise 2'ye gidiyorum en son tartıldığımda 82 kiloydum yarın sabah tekrar tartılıp buraya yazacağım. Sizlerden biriyle bana destek olacak birisi istiyorum yani mesela whatsapp tan sürekli olarak beni kontrol edecek ne yaptın şu sporu yaptın mı şu kadar yürüdün mü gibi. Çünkü buna çok ihtiyacım var kendimi tutamıyorum özellikle tatlı, abur-cubura karşı. Beni kontrol edecek birisi lazım :) Cevaplarınızı bekliyorum, şimdiden çok teşekkür ederim :)
aynen öyle canım iki kişi yapınca daha güzel oluyor birbirimize destek oluyoruz.ben gün içinde onu arayıp ara ögünlerini unutmaması ve bol su içmesi konusunda ona hatırlatmalar yapıyorum.iki yaşında bir oglum var.onun yemekleri ayrı.ama akşamdan hazırlıyorum ona yapacağımı.zaten babaannesi bakıyor onu alıp eve gidene kadar çoğu zaman akşam yemeğinide yemiş oluyor.sağolsun her konuda destek öz annemden farksız bir kayınvaldem var.o yüzden rahatım.allah başımızdan eksik etmesinMaralgozlu inan esinle yapman cok guzel herseyi light ve kafana gore yagsiZ kepekli vs yapabilirsin benim esim zayifta kilolu da degil herseyini guzel yer tatlisini falan ister pilavini ve bana da kizar abartma diye boyle daha zor valla
Cok iyi menun baya kismissin bir yudum kola nasil dayandin ben kola severim ama hic icmiyorum artik bir yudumda kendimi durduramam cunki
Selam kizlar menum
Sabah (dun aksam esimin komplosuyla bi dilim tatli yedim maalesef yaklasik4 biskuvi ve 3 kasik puding degerinde onun icin ceza verdim kendime)
Bir haşlanmış yumurta ve yarim muz yarim elma yarim mandalin ve bi iki dilim portakal yedim oglene kadar bununla durdum cunku temizlik yaptim
Oglen bir kase musli ve light sut
Ara 3 biskuvi (kizimin kemirip bıraktıkları mecbur yedim misafirlikteydik)
Ara kucuk bir fincan salep (light sut ve sekersiz)
Aksam 7-8 kasik etli nohut ve 5-6 tane cig kofte yesillik cok az da lavas
günaydın canlar.cumanız mübarek olsun.dün akşam yarım kase tarhana çorbası,5 kaşık pırasa ve iki kaşık yogurt yedim.sabahta iki zeytin küçük bir beyaz peynir bol yeşillik yarım salatalık ve bir tost dilimi ekmeği kepek ekmeği yedim.bol su mesaisine başladım.ikinci büyük bardağım bitmek üzereyarın doktor randevumuz var çok heyecanlıyım umarım emeklerimizin karşılığını almışızdır kocamla birlikte
Gunaydjn
Kizimin hastane isleriyle gecti bu haftada.10 gundur diyetime uyamiyorum duzensiz yedim hep.
Bugun basladim dr isimiz 1 ay askida islh
yarim dilim tost ekmegine kucuk peynir koyup cayla yedim.canim bisey istemedi grip oldum
Saol canim islhhCanım çoooookkkkk geçmiş olsun, biran önce atlatın inşallah
Hosgeldinnnnn arkadasim tekrar bulustukmrb kızlar bende geldim zayıflamak tek hedefim topik de neler yapıosunuz
Diyetin adi bu ayda 8 kilo diyetihangisiymiş bakim oben iki ayda 4 kilo verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?