kendime yeni bir ben lazım... diyenler ... buyursunlar

Kızlar dün yazamadım. Eve gelince ıyıya kalmışım. Dîz gezicez diye 4 5 saat dolandık. Yediklerimi hatırlayamadım ama öyle problemli şeyler değildi. Bugün kahvaltıda yumurtalı ekmek yedim. 2 dîlim. Öğlen gezmekten aklıma yemek gelmdi.şuan da mantıcıfayız. Yarın porsiyon yiycem..

Gelde motive ol peh

Neyse yazim yinede
Ayca kayanin diyetinde ikindide esmer ekmekle domatesli tost ,ayran ve portakal vardi.ayran uyku yapar diye icmedim cayla tost yedim.meyvede elma vardi evde yemedim

Aksam
1 dilim ekmek
3 kasik pirasa(5 kasik olcakti )
3 kasik kiymali yumurta
1 bardak ayran

L GÜZEL

Ahh canim haklisin da yavas yavas iste azaltıyor um

Gunaydjn
Kizimin hastane isleriyle gecti bu haftada.10 gundur diyetime uyamiyorum duzensiz yedim hep.
Bugun basladim dr isimiz 1 ay askida islh

yarim dilim tost ekmegine kucuk peynir koyup cayla yedim.canim bisey istemedi grip oldum
Kizin
Gunaydjn
Kizimin hastane isleriyle gecti bu haftada.10 gundur diyetime uyamiyorum duzensiz yedim hep.
Bugun basladim dr isimiz 1 ay askida islh

yarim dilim tost ekmegine kucuk peynir koyup cayla yedim.canim bisey istemedi grip oldum
canım gecmıs olsun simdi nasıl kızın

selam kızlar
yorucu birgündü özel dersim vardı
sabah 2 dilim ekmek den kasarlı tost peynir zeytin recel
ara 4 kuru kayısı ve cay
öglen 8-9 mercimek koftesi ve marül 2 lokmacık ekmek
ara bir elma
aksam 2-3 kasık nohut ve kücük bi tabak haslanmıs brokoli bol sarımsalı yogurtlu yagsız
aksam ara 4 buskivi ve iki kasık puding

kızlar biraz dagıldık sanki bugun
neyse diyorum ki kendime yeni bir ben lazım dedik ya madem öyle sadece diyet degil bakim önerileri maske vs de paylasalım gelin

kızlar biraz dagıldık sanki bugun
neyse diyorum ki kendime yeni bir ben lazım dedik ya madem öyle sadece diyet degil bakim önerileri maske vs de paylasalım gelin

Kizim iyi gecmeyen kanli iltehapli ishali var.hersey temiz cikti fakat sebebi yok .ilac verdiler tekrar toparladi baya

Forum cok bos gercekten.bizim eski sayfamizda heran birbirimizle yazisiyoduk tepki veriyoduk yememeliydin vs diye korkudan yemiyorduk.hatta baskulun ve ogunlerimizin resimlerini paylasiyoduk.bu sekilde ben motive olamiyorum .spor yapasim da gelmiyor eskiden gunde 1 kere leslie 2 kerede egzersiz yapardim.ozenirdim yazan olunca durmazdim.eger amacimiz zayiflamaksa birazdaha caba gosterelim kizlar .tek basina olmuyor gercekten.hepimizin istedigi bu hedefler farklida olsa zayiflamak .benim evim yeni bina internet baglancak altyapi yok henuz .telefonuma sirf burasi icin aylik paket aliyorum sizin evinizde illaki vardir

Kahvaltim
Bugun biz cocuklarla erken kalktik ama esim dinlensin diye kahvaltiyi anca yaptik.gece kizim cok huysuzdu o bakti kacta yatti bilmiyorum

kahvalti oglenle bir oldu yine
2 kup seker kadar b.peynir
Yarim simit
1 cay kasigi aciko
1 cay kasigi cilek receli

ekmek yerine simit ex. Olarakta recel ve aciko yedim.oglen yemeyecegim icin rahat davrandim.

Ben tekrar 73.1 olmustum haftaici.doktor hastane isleri dengemi bozdu bide adet oldum bugun umarim yarina kadar odem gider.

kizlar bide basima bisey geldi cok tiksindim ama sebebini ogrenmek istiyorum umarim etkilenmezsiniz

yumurta kirdim kaseye ve sok yumurtanin ak kismi tamamen taze kipkirmizi kan sadece sarisi gozukuyo nedir bu cok kotu oldummm civciv midir .gorunce hemen cigli bastim bakamadim daha fazla esimde oyle bakamadi atti poaete koyup.civciv gibi bise yoktu.hastalik falanmidir

Iyi geceler kizlar
Gunaydin merak etme normal bise o bazen oluyo yumurtalarda nokta kadar kan bende gordum bi kac kere

Gunaydin kizlar dun yazamadim bugunki menum sabah melemem iki dilim kpekli ekmek

ara elma aksam tavuk haslama salta bu sekilde olcak umarim birde sutlu kahve

60 kilo olmusum bu ara bir ciktim bir indim derken bir tulu 59u goremiyorum

Iyi geceler kizlar

Gunaydin merak etme normal bise o bazen oluyo yumurtalarda nokta kadar kan bende gordum bi kac kere
Ay nokta kadar mi keskee
Kan icindeydi sanki visnesuyunun icine yumurta sarisi koymuslar.1 cay bardagina yakindi kan

Selam canim oncelikle o yumurta tam.civciv olacakmis ama olamamis demekki gormen kotu olmus insan tiksinir gercekten
hafta sonu bizde gec kahvalti yaparız esim biraz dinleniyo bende kizimla vakit geciriyorum
diger konu dada haklisin bende aktif olmasini isterdim topigimizin ama ne yazikki boyle
benim telefon da problem oluyo yazamıyorum anca bilgisayara oturmam gerekiyo oda kizim ayaktayyken olmuyo ancak uyumasi lazim oda gececyi buluyo gecede kimse olmuyo bende cok istiyorum her dk yazisalim uyaralim die

Kizlar slm
ben de malum esimle disardayim
bugun menu kacti, o yuzden paylasmiyorum. kendinize iyi bakin, benim gibi kacamak yapmayin

Ikindi menum
cavdar ekmekli domatesli tost+ayran
portakalda var listemde yiyemedim

az once yesil cayimi ictim

aksam yemegide pisiyor
1 baget
1 dilim ekmek
ayran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…