L GÜZELbir aylık diyet serüvenimizde yemek yapma şeklimde ki değişikleri sizinle paylaşmak istiyorum.öncelikle en büyük yardımcım döküm tava.hayatımı kurtardı.eti,balığı,tavugu hep onunla pişirip yiyoruz.biber,kabak,pirasa, gibi doğranabilir sebzeleride etlerin pişmesine yakın tavaya koyup közlenmiş tatlarıyla beraber tüketiyoruz.beyaz lahana da ikinci kurtarıcım.marulu pek sevmem ama salatalarda beyaz lahanayla beraber daha güzel şekilde bir lezzet elde ettim.havuç şekerli olduğu için pek tercih etmiyorum. karnıbahar,brokoli ile beraber haslayıp sarmısaklı limonlu sos yaparak afiyetle yiyoruz.yağ hiç yok ya da iki yemek kaşığı zeytin yağı kullanıyorum sebze yemekleri pişirirken.karadenizli olduğum için et ürünlerinden çok otlara daha düşkünüm.kara lahanayı çiğ bile tüketebilirimo sebeple kara lahana yemeklerinide ayrıca yağsız yapıp yiyoruz.tabi bu aralar mıısr ekmeğine ara verdik kalorısinden dolayı.o ihtiyacımızı da lahana yemeklerini pişirirken içine birkaç kaşık koyarak nefsimizi terbiye ediyoruz.umarım faydalı bilgiler vermişimdir
Ahh canim haklisin da yavas yavas iste azaltıyor umkuzum sevseydim bende durduramazdım kendimi, şöyle söyleyim diyet yapmıyorken bile benim bardağımın yarısını kocam içerdi. çok nadirdir bi bardağı bitirdiğim(içiyor halim yarım bardak). ondan bi yudum yoksaaaaa dün dayanamayıp çekirdeğe devam ettim
canım şu hamurlardan bi kurtulabilsen fıstık gibi olucan, diğer yediklerin çok güzel çünkü
emeklerinizin karşılığını almışsınızdır canım, maşallah diyim çok güzel besleniyosunuz
KizinGunaydjn
Kizimin hastane isleriyle gecti bu haftada.10 gundur diyetime uyamiyorum duzensiz yedim hep.
Bugun basladim dr isimiz 1 ay askida islh
yarim dilim tost ekmegine kucuk peynir koyup cayla yedim.canim bisey istemedi grip oldum
canım gecmıs olsun simdi nasıl kızınGunaydjn
Kizimin hastane isleriyle gecti bu haftada.10 gundur diyetime uyamiyorum duzensiz yedim hep.
Bugun basladim dr isimiz 1 ay askida islh
yarim dilim tost ekmegine kucuk peynir koyup cayla yedim.canim bisey istemedi grip oldum
kızlar biraz dagıldık sanki bugun
neyse diyorum ki kendime yeni bir ben lazım dedik ya madem öyle sadece diyet degil bakim önerileri maske vs de paylasalım gelin
Dun ilk kez 10 bardak ictim.yazin 10 litre su 1 gunde bitiyor kisinda hic icemiyorum.kızlar bgun spor ve suyuma dikkat edemedim ne yazıkki
Gunaydin merak etme normal bise o bazen oluyo yumurtalarda nokta kadar kan bende gordum bi kac kereKahvaltim
Bugun biz cocuklarla erken kalktik ama esim dinlensin diye kahvaltiyi anca yaptik.gece kizim cok huysuzdu o bakti kacta yatti bilmiyorum
kahvalti oglenle bir oldu yine
2 kup seker kadar b.peynir
Yarim simit
1 cay kasigi aciko
1 cay kasigi cilek receli
ekmek yerine simit ex. Olarakta recel ve aciko yedim.oglen yemeyecegim icin rahat davrandim.
Ben tekrar 73.1 olmustum haftaici.doktor hastane isleri dengemi bozdu bide adet oldum bugun umarim yarina kadar odem gider.
kizlar bide basima bisey geldi cok tiksindim ama sebebini ogrenmek istiyorum umarim etkilenmezsiniz
yumurta kirdim kaseye ve sokyumurtanin ak kismi tamamen taze kipkirmizi kan sadece sarisi gozukuyo nedir bu cok kotu oldummm civciv midir .gorunce hemen cigli bastim bakamadim daha fazla esimde oyle bakamadi atti poaete koyup.civciv gibi bise yoktu.hastalik falanmidir
Ay nokta kadar mi keskeeIyi geceler kizlar
Gunaydin merak etme normal bise o bazen oluyo yumurtalarda nokta kadar kan bende gordum bi kac kere
Selam canim oncelikle o yumurta tam.civciv olacakmis ama olamamis demekki gormen kotu olmus insan tiksinir gercektenKahvaltim
Bugun biz cocuklarla erken kalktik ama esim dinlensin diye kahvaltiyi anca yaptik.gece kizim cok huysuzdu o bakti kacta yatti bilmiyorum
kahvalti oglenle bir oldu yine
2 kup seker kadar b.peynir
Yarim simit
1 cay kasigi aciko
1 cay kasigi cilek receli
ekmek yerine simit ex. Olarakta recel ve aciko yedim.oglen yemeyecegim icin rahat davrandim.
Ben tekrar 73.1 olmustum haftaici.doktor hastane isleri dengemi bozdu bide adet oldum bugun umarim yarina kadar odem gider.
kizlar bide basima bisey geldi cok tiksindim ama sebebini ogrenmek istiyorum umarim etkilenmezsiniz
yumurta kirdim kaseye ve sokyumurtanin ak kismi tamamen taze kipkirmizi kan sadece sarisi gozukuyo nedir bu cok kotu oldummm civciv midir .gorunce hemen cigli bastim bakamadim daha fazla esimde oyle bakamadi atti poaete koyup.civciv gibi bise yoktu.hastalik falanmidir
Kizlar slm
ben de malum esimle disardayim
bugun menu kacti, o yuzden paylasmiyorum. kendinize iyi bakin, benim gibi kacamak yapmayin
Yok co az bile doydunmuCok
Cok olmamistir islh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?