kendime yeni bir ben lazım... diyenler ... buyursunlar

hatanı bulmussun işte cnm bır lokmalardan bırsey olmaz sanıyoruz ama o bır lokmalar bıze kalorı olarakk gerı dönüyor hedefıne ulasman dılegıyle

Selam sevgili arkadaslarim
menum
sabah bir dilimdsn tost
peynir zeytin recel
ara bir portakal yarim muz
oglen iki kase yesil corba
ara 5 kasik nesfit yarim bardak süt
ara sutlu tatli az sekerli
aksam yesil corba 4-5 kaşık prasa
kucuk bir lavas yesillik ve cigkofte

Artik kendime olan saygimi kazanacagim
verrcegim kilolarimi iradesiz olmayacagim
az yiyip az konusup az uyuyacagim
kitabimi okuyacagim hergun
sporumu yapacagim hergun
kendim icin bakimli olacağım
Kizimla coookk oynayacagim
asla ona sinirlenmeyecegim
esime ufak tefek seyler icin kizmayacagim
insan gibi insan olacagim

Öğlen akşam ara öğün 1 bardak greyfurt karışık meyve suyu bol limonlu
Aksam ogleden kalan 2 kasik tavuk sote yarım yumurta haşlamasi 1 bardak çay
Birde akşam kaçamağım var serçe parmak büyüklüğünde bitter çikolata

Ben bugün sabah katı yumurta 1 dilim peynir ve 4 tane zeytim yedim. Öğlen ve akşam mercimek çorbası içtim yine.. Off taze ekmek istiyor canım ya.. Bir de bugün 20 20 plates lastiği ile kalça hareketi yaptım. Kızlar koltuğun ucuna oturuyorsunuz Dizinize lastiği bağlayıp syağınızı açıp kapıyorsunuz. Ama ilk açabildiğiniz kadar açın az az kapayın.. Çok iyi geliyor gerçekten.. Tavsiye ediyorum gerçekten özellikle benim gibi basen sorununuz varsa

Arkadaşım bu söyledikleri şaşırttı beni sanki benim kafamda dönüp dolaşan şeyleri aynen siralamissin bukadar olur az önce küçük bir şeyi okadar buyuttumki eşimidee üzdum hep aynı sözleri bende veriyorum sonra unutuyorum ama ne yapmam lazım bilemiyorum daimi olmasi icin

Inşallah canım Allah Dualarını kabul etsin
eşlerimiz ve çocuklarımız baş tacimiz ailemin bizim cennetimiz. ..
hep huzurlu mutlu olun inşallah

Günaydın kızlar 2 gündür izinliydim ve evdeki net arızası devam ettiğinden ister istemez yazamadım... geleceğini umut ettim ama olmadı malesef... neyse bugün işe geldim ve burdayım... bu 2 gün çok parlak geçmedi zaten ama benm için güzel olan şey evdekilerle anlaşma yapmam oldu artık abur cuburları eve sokmak yok akşamları onlar az yiyecek öyle niyet bozacak yiyecekler yok ben ise akşam yoğurtla geçiştiricem... bu kararları almaya en büyük etken de şu oldu salı günü dışarda arkadaşımla görüştüm veeee gelinlik mağazasından bir gelinlik gördüm bittimmm gelinliğe... ama en fazla 40 beden varmış ki 38 beden e ancak olur... isterseniz diktirebiliriz üstünüze göre dedi ama ben deneyemedikten sonra ne anlamı varki sonrasında evde mahsun mahsun anlatınca herkes anladı işin ciddiyetini artık yardımcı olacaklar...

neyse kahvaltımdan başlayayım...

sabah 1 kepekli sandwiç arasına domates salatalık peynir ve marul koydurdum...

hadi bakalm öğlen ne yicem

Saat 11:00 de 1 fincan sütlü nescafe yanlız yarısını sade içtim yarısından sonra soğuk süt ekledim:)

saat 12:00

1 porsyon tavuk sote salçasız az yağlı haşlama gibi
1 porsyon yeşillikli salata
(ekmek yemedim yanında zira çok hırslandım bu kilolar kısa zamanda gidecek zaten bi süre sonra duracak bari başta biraz motive olayım dimi)

öğlenden sonrası için portakal getirdim yanımda onu yemek planım hadi bakalm kızlar...

Canım düğünün varsa zaten zayıflarsın o stresle.. Biz geçen sene ekim başı aralıkta düğün yapalım dedik. 38 bedenle başlandı gelinlik dikilmeye 2 ayda 36 beden oldu o:) sıkıntı yapma canım benim.. Tabi diyet yap ama dert yapma :) ben bugün kayınvalidemi yolladım sabah koşturmayla kahvaltı edemedim. Öğlen de 1 tane simit yedim.. Bayılacaktım artık terminalde akşam da mercimek çorbası yine kızlar:) hem tok kalıyorum hem mutlu oluyorum çünkü midem küçülüyor

Sabah 1 tane form bisküvi
Öğle Arası 1 form çay
Öğle 1 kase çorba 3 kasik yogurt 4 kaşık plav yeşillik
Birazdan 1 greyfurt suyu içip 1 saat koşu bandinda yürüyüş yapacağım

Evet öğlenden sonra yediklerim içtiklerim...

saat 14:30 1 kutudan biraz az süt

saat 15:30 gibi yarıdan az fazla armut ve 2 dilim portakal

bu arada 1 lire net su içtim fazlası var ama 1 buçuk yoktur... biliyorum bir gün için az bir miktar ama çalıştığım iş yerinde wc ye gitme sorunum var... güvenlik görevlisi olduğum için görev alanımı hep bırakamıyorum birileri olmadımmıda allaaah düşünün halimi... neyse eve gittiğimde bir kase yoğurt içine leblebi yada galeta gibi miğde bulanmasını engelleyecek şeyler koyarak yemek planım ve günü kapatıcam yarın yazarım uydum planıma diye :)

Plates lastigim var canim denicem bunu insaallah
tavsiyen icin tesekkurler

Bende ayniyim ne yazikki arkadasim esimi cok seviyorum cok incelik bekliyorum hakkim olanından fazlasini... oda probleme sebep oluyo

O gelinlige gireceksin canim prensesler gibi olacaksin insaallah bbizde ellerimiz patlayana kadar seni alkislayacagiz

happy_bride
evdekilerden yardim alman da cok iyi olmus tek basina olmuyo nasil olsa bilmiyorlar deyip bozuyosun ama bilenler olunca iradesiz durumuna düşmemek icin daha cok mucadele ediyosun

Son düzenleme:
Benimde midem kuculsun yaaa:''(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…