kendime yeni bir ben lazım... diyenler ... buyursunlar

Selam kizlar
menum Sabah 2 yumurta az tereyaginda pismis
peynir zeytin ve iki dilim tam bugday ekmegi
ara yarim muz kucuk bir parca bitter
ara bir buyuk kase patlamis misir ne yazikki gayet yagli ve tuzlu
aksam
3-4 kasik?makarna
7-8kasik prasa
Gunu boyle kapatacagim insaallah

Kızlar destekleriniz için çok teşekkürler... zaten kendimi prenses model yani kabarık etek gelinlikle motive edip hırslandırmaya çalışıyorum... o prenses gelinlik alınacak neyse evet kızlar dün en son yazımda evde yoğurt ve leblebi planım vardı aman ben başka şey yaptım... iyimi kötümü bilmiyorum... evde tavuktan yaptığım tavuk suyu çorbam vardı içinde bulyon yok ekstra yağ yok bol tavuk didilmiş ve içinde biraz şehriye var... ablamın zoruyla sadece 1 kepçe kadar tahta derin olmayan kepçelerle 2 kepçe koydum çünkü 1 çorba kepçesi kadar oldu... sadece onu yedim bol limon ve bol baharatlı...
sonrasında 1 buçuk kupa limonlu yeşilçay akşam ı kapattım. sizce çorba kötümü olmuş?

bu sabah ise

şu halk ekmeklerinde satılan ekmekler varya kepekli değil şöle hafif esmer onun 3 te 1 i ne salam kaşar domates roka koyup yedim

3 te 1 i içinde aynı şeyler var tabi koydum kenara öğlenden sonra ara öğün yaparım dedim...bu arada da şimdi ye dek 1 lt su içtim...

Kötü değil canım yoğurt a protein tavukta en azından tavukla daha gün doymuştur.

Öğlen saat 14:00 a kadar birşey yemedim...

14:00 da 1 porsyon tavuk sote
1 porsyon salata

saat 15:30 da ekler ve su üzeri meyveli tatlılar geldi 1 kutu ikramı reddettim yanlız yarım çilek kenara düşmüştü çok hoş geldi azcık krema bulaşmıştı temizleyip yedim pişmanmıyım evet az bişi öleyim ama sadece yarım ve çilek olmuş olması biraz daha içimi rahatlatıyor... ama 2 litre su içtim 3. yü doldurdum ama içip içmemekte kararsızım az az belki yudumlarım çünkü midemi de bulandırmak istemiyorum...

sonsuz_ol çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine.. happy_bride harika bir gelin olacaksın prenses modelde prenses olacaksın kızlar benim menüm bugün de aynı.. Ancak regl oldum şekerim düşüyor.. Belki yarın normal yemek de yerim..

Masaallah canim iyi gidiyosun
aksam ki corba da kotu olmamis eXtra yag yok sonucta

Selam kizlar menum
Sabah 1 yumurt3 dilim ekmek
kaşar zeytim peynir bal
ara 3 kasik puding 2-3 biskuvi
oglen 1kase sehriye corbasi
5-6 kasik sebze yemegi 1-2kasik makarna
ara 1portaka
aksam mercimek corbasi bir tabak da yumurtalı ispanak biraz yogurt
biraz sonra nescafe
bu arada kizlar anneme geldim agrim dan dolayi insaallah ipin ucu kacmaz

Ayca kaya zayiflamak icin ac yatin sabah ac uyanin diyor aksam yemegini erken yiyin ve daha bisey yemeyin e hadi kolay gelsin bize
küçük basenler kucuk mideler dumduuuzzz gobekler diliyorum hepimize

Dün ki menüm e devam edicem arkadaşlar... saat 17 35 te acıktım ve sabahtan kalan ufak parça kaşarli salamlı ekmeğimi yedim... saat 19 00 da ise 2 dilim portakal... inatla biskrem ikram ettiler ama yemedim reddettim kızlar

saat 08 50 de evdeydim 4 kaşık yoğurt ve 1 avuçtan az leblebi attım içine bol baharat ve üzerine de 1 kupa yeşilçay günümü kapattım kızlar... tüm gün 2 250 kadar su içtim bu arada...

bu sabah ise gene kepekli 100 gr lık ekmeğin hemen hemen 60 70 gr kadarını yedim ufak parçayı gene bıraktım... ama içindekiler çok enteresandı...

3 dilim kadar kaşar peynir (biraz torpilli)
3 dilim beyaz turp

hadi bakalm

dokunmayin_zeynebime o omur ağrılarını çok iyi bilirim ağrılardan diyet bile bozdum ama sanırım bu soğuklarda sıcak tutmak lazım sırtımızı belimizi... eczanelerde ısı bantları varmış etkileri nasıl bilmiyorum ama ben denemek istiyorum aslında... HZLFTH çok teşekkür ederim iyi dileklerin için aminnnn diyorum:)

çok zayıf olcaz kızlar çok valla bi hafifleme geldi bana kuşlar gibi hissediyorum vallaha daha şimdiden...

düğünümde de insanların onlara göre eksik olan yönlerimle ki bu en başta kilo uğraşmalarına izin vermicem allahın izniyle...

Kızlar sabah kahvaltımdan sonra saat
saat 10:00 da 1 fincan sade nescafe

11:00 de
1 küçük elma yedim bugün nedense acıktım

12:30 öğlen yemeği
1 kase yayla çorbası
1 porsyon salata yağsız tuzsuz limonlu

saat şuan 14:50 ve ben kötü mü yaptım bilmiyorum 2 kare bitter yedim şu ülkerinkinden

öğlen nedense az mı yedim ne acıktım birden bire offf arkadaş çok zorladı valla bişi olmuyomuş valla olmuomuş

6 karelik paketler varya ondan almış ben ama sadece 2 kare yedim paylaştım arkadaşlarla

Arkadaşın doğru söylemiş canım. Haftada 2 seferi geçmemesi lazım demişti bir zamanlar gittiğim diyetisyen

Bende gecen sene burda gruptaydim hersey guzel gidiyordu motivasyon ve kilo verem cok iyiydi ama bi anda herkes cikti bende ozel sebeplerden giremedim ve sonuc kilo almaya basladim.suan 73 kiloyum boyum malesef kisa 1.57 .buranin faydasi cok oluyor eger sizlerde kabul ederseniz ben uyum saglarim birakip gitmem

Ben bugün normal yemek yedîm Ama midem kötü oldu sabah kahvaltı yaptım peynir ekmek.. Akşam da sebzeli tavuk yedim 4 yemek kaşığı.. Sonra da dayanamadım 3 yemek kaşığı da bulgur pilavı yedim. Yemezolaydım.. Berbat durumdayım ya

Canim teşekkür ederim Allah tum agri cekenlere sifa versin
ama kilolu olmak bi eksiklik degil oyle düşünen lerin kafasi eksik bence lutfen hiiccc canini sikma cok güzel gidiyosun menulerin gayet hafif darisi basima

Tabi ki arkadasim aramiza hosgeldin menu kilo bildirimi ve sağlıklı yasamla ilgili bilgiler paylasirsan seviniriz ayrica gecen sefer nasıl vermistin kilolari biraz tuyo verebilirsin bize

Canim niye siktin canini bu kadar anormal bisey göremedim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…