kendime yeni bir ben lazım... diyenler ... buyursunlar

Bugun ku menum
sabah esime kahvalti hazirlarken bir dilime yakin ekmek yedim
sabah 2 dilim koy ekmegi
1 haşlanmış yumurta zeytin recel
ara bir fincan kahve
yarim kase muhallebi
oglen bir tabak yogurt lu makarna
ara 1 kase dereotlu yogurt
aksam bi kase mercimek corbasi
5 kucuk kofte 5 kasik patates piyazi
ara 1 elma

Kar yağar da ben hasta olmadan durur muyum.. Toparlanmaya çalışıyorum kızlar iki gündür yarına daha iyi olurum umarım ve dönerim aranıza..

Kar yağar da ben hasta olmadan durur muyum.. Toparlanmaya çalışıyorum kızlar iki gündür yarına daha iyi olurum umarım ve dönerim aranıza..
Hayirdir kuzucuk neyin var
Allah sifa versin dön insaallah biran once aramiza
bu hafta hepimiz koptuk NIHL bile gelmedi toplanip bi duzen olusturalim insaallah
benim bu hafta ki hedefim kilo almamis olmak valla
bu arada
@NIHL
hepfit
S semiree nerdeleerrrr

Canım klasik grip valla, halsizlik, burun akıntısı, baş ağrısı falan..

Herkes toparlanır bir an önce umarım..

Kizlar iyi geceler yarin yatili yemekli misafir im var ve bende tatli yaptim simdi insaallah yemem

tekrar geçmiş olsun canım.kefir mayası gelecek bi yerden bekliyorum.kendimiz yapacağız inşallah.dün akşam yarım kepçe mercimek çobadı ile 5 kaşık et sote yedim bol salata ile.salatam bitti.bu akşam yeşillik doğrama günüm su içmeye başladım ilk bardak bitti.hadi herkes su içmeye

Günaydıııınnn ben kepekli tostumu yedim sabah:) ohh şimdiden 6 bardak suyunu içtîm.. Ben suyu çok seviyorum

Slmm
Gecmise baktimda kustugumu kizdigimi yazmissiniz.
O sitemdi yazmiyosunuz diye..oglum evde kar tatili malum.birbirlerini yiyip duruyolar kardesiyle.birinde tv birinde tablet arada saklambac,korebe ,resim,lego bunjn yaninda yemek utu ve surekli dagilan oyincaklar bozulan ev duzeni.kizimi yediriyorum oglum acikiyor onlari doyuruyorum ben acikiyorum.herkese ayri yemekkk ayyy okullar acilsinnn ya duzen muzen kalmadii daha koltuga oturup ohh isim bitti demeye firsatim yok.ustune ikiside gece uyaniyor beraber yatiyoruz.kizim gece 11 de uyuyup gunduz zor bazen uyutabiliyorum ve sabah 5 te kalkiyor tv seyretcem oyun oynayacam diye agliyor mecbur kalkiyorum.dun degil onceki aksam 9 da uyumusum.hatirlamiyorum nasil uyudugumu.esimde cocuklara bakmis acidi halime
Cokmu yazfim napim tek basina butun gun konuscak kimse yok offf bi kahve sohbeti ne iyi olurdu ama apartmandakiler yabani napimm

2 gunu yazmiyim zaten kacamagim oldu ama telafi ettim
Bugun
1 parca peynir
1 dilimden az ç.ekmegi
Cay

Ara yesilcay
300 adim twist bindim
10 dk egzersiz yaptim
Bol su ictim

Hadi hayirlisi azim var islh 70 e duserim bu hafta

kızlar diyeti bırakmadım, önce moral bozukluğu şimdi de hastalık derken zaten iştah falan da kalmadı
boğazım çok acıyo yaaaaa :'(

hepimize geçmiş olsun tekrardan canlar bu kar bîze yaraması.. Şimdi akşam bir arkadaş geliyo haftaya nikah tarhi alacak gitcek buralardan.. O izmîr köfteyi çok sver. Ben hep köftelerini kızartır patatesini haşlar sosunu hazırlar öyle veirirm fırına.. Acaba diyorum ki direkt fırına versem lezzetli olır mu? Kilo düşünürken arkadaşıma da kötü bir şey yedirmek istemiyorum

Arkadasim bak sana bir tarif vereyim dene ama kendine patatesli elma dilim dogra tuz ve az yağ ile karıştırın teflon Tepside yada kağıttan fırında kızartması sonra çıkan köfteler domates ve biberi üzerlerine diz ayrıca bir küçük tava az Yağ Salça kavurma sıcak su koy kaynatil sos hazırla ve tepsisi üzerinde köfteler dahil gezdirin dok 200 derece fırına ver istersen bir ara çıkarıp köfteler çevir yine fırına ver pişir yağlı kağıdı pateslerin altından çıkarmayı unutma

Lezzet açısındn tabi ki kizartma daha lezzetli ben ce arkadasina bildigin gibi yap kendine baska zaman firinda denersin canim. 3 kofte yerine 2 tane yersin sende olur biter

Canımmmm süper oldu çok teşekkür edrim bayıldılaaarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…