Geçmiş olsun canım.. Bu kar bizleri mahvettiKar yağar da ben hasta olmadan durur muyum.. Toparlanmaya çalışıyorum kızlar iki gündür yarına daha iyi olurum umarım ve dönerim aranıza..
Çok sağol canım, aynen öyle...Geçmiş olsun canım.. Bu kar bizleri mahvetti
Kuzum okuyamadım eskileri neden gidicem diyodu?
Kızdı kimse gelmiyor yazmıyor motive olamıyorum ben de gidicem demiştiÇok sağol canım, aynen öyle...
Kuzum okuyamadım eskileri neden gidicem diyodu?
hepimiz zaman zaman kızıyoruz, cozuyoruz ama dönüp dolaşıp buraya geliyoruz.. Küsmesiin...
Kızdı kimse gelmiyor yazmıyor motive olamıyorum ben de gidicem demişti
Hayirdir kuzucuk neyin varKar yağar da ben hasta olmadan durur muyum.. Toparlanmaya çalışıyorum kızlar iki gündür yarına daha iyi olurum umarım ve dönerim aranıza..
Canım klasik grip valla, halsizlik, burun akıntısı, baş ağrısı falan..
tekrar geçmiş olsun canım.kefir mayası gelecek bi yerden bekliyorum.kendimiz yapacağız inşallah.dün akşam yarım kepçe mercimek çobadı ile 5 kaşık et sote yedim bol salata ile.salatam bitti.bu akşam yeşillik doğrama günümOrta kulak iltihabı canım Ya.. Teşekkür ederim.. Bu arada hazır kefir değil kendin mayaladığım kefiri tüketmeye çalış. Benim tanıdığım kanseri kefir sayesinde yendiğini söylüyor. O kadar önemliymiş
Arkadasim bak sana bir tarif vereyim dene ama kendine patatesli elma dilim dogra tuz ve az yağ ile karıştırın teflon Tepside yada kağıttan fırında kızartması sonra çıkan köfteler domates ve biberi üzerlerine diz ayrıca bir küçük tava az Yağ Salça kavurma sıcak su koy kaynatil sos hazırla ve tepsisi üzerinde köfteler dahil gezdirin dok 200 derece fırına ver istersen bir ara çıkarıp köfteler çevir yine fırına ver pişir yağlı kağıdı pateslerin altından çıkarmayı unutmahepimize geçmiş olsun tekrardan canlar bu kar bîze yaraması.. Şimdi akşam bir arkadaş geliyo haftaya nikah tarhi alacak gitcek buralardan.. O izmîr köfteyi çok sver. Ben hep köftelerini kızartır patatesini haşlar sosunu hazırlar öyle veirirm fırına.. Acaba diyorum ki direkt fırına versem lezzetli olır mu? Kilo düşünürken arkadaşıma da kötü bir şey yedirmek istemiyorum
hepimize geçmiş olsun tekrardan canlar bu kar bîze yaraması.. Şimdi akşam bir arkadaş geliyo haftaya nikah tarhi alacak gitcek buralardan.. O izmîr köfteyi çok sver. Ben hep köftelerini kızartır patatesini haşlar sosunu hazırlar öyle veirirm fırına.. Acaba diyorum ki direkt fırına versem lezzetli olır mu? Kilo düşünürken arkadaşıma da kötü bir şey yedirmek istemiyorum
Canımmmm süper oldu çok teşekkür edrim bayıldılaaarrrrArkadasim bak sana bir tarif vereyim dene ama kendine patatesli elma dilim dogra tuz ve az yağ ile karıştırın teflon Tepside yada kağıttan fırında kızartması sonra çıkan köfteler domates ve biberi üzerlerine diz ayrıca bir küçük tava az Yağ Salça kavurma sıcak su koy kaynatil sos hazırla ve tepsisi üzerinde köfteler dahil gezdirin dok 200 derece fırına ver istersen bir ara çıkarıp köfteler çevir yine fırına ver pişir yağlı kağıdı pateslerin altından çıkarmayı unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?