kendime yeni bir ben lazım... diyenler ... buyursunlar

Oglen
5 kofte(aslinda 3 yada 4 yemeliydim kacti )
1dilim ç.ekmegi
Ayran

ara yesil cay 6 tane cubuk kraker,portakal

Aslinda tost,ayran ve portakal vardi listemde ama oglen 2 kofte fazla yiyince dengeledim

aksamda
1 tabak kurufasulye

Hayat kadinin 2 yasindaki cocuguna dostu tecavuz etmisti ve ic organlari parcalanmisti.cok uzun zaman yogun bakimda yatmisti

3 tane cocuk seker toplamaya gittikleri evde tecavuze ugramis ve oldurmeyi bile beceremeyen piskopat tarafindan dehsetle can vermislerdi

6 yasindaki kiza aileden intikam almak icin tecavuz edilip yakilmisti
Bunlar aklimda kalanlar
Ve son olay
Kufuru bassam burda nolur?duygularimi yazsam nolur?bu yazdiklarimin hepsi 2 gunde unutuldu buda oyle olcak dahaaa cokk sey duyacagiz yada duyulmadan gececek
Baskada bj konuyla ilgili bisey yazmak istemiyorum

Kızlar sabah tost yedim. Kepek ekmekli. Öğlen 1 adet portakal. Akşam da 1 adet fırında but. 2 dilim de fırın patates. 3 yemek kaşığı da pırasa. Annemdeyim. Çayın yanına sade kek yapmış. Çok ısrar etti.. 1 dilim yedim.

Ben baya bi saldım kendimi. Yaz gelir senelerdir olduğu gibi yine hayıflanırım, hayalimdeki vücut bilmem ne diye. Yaptığım sporlar da heba oluyor.Hep başa dönüyorum, 2 hafta da bir böyle bi yazı. Nerde dur diyeceğim acaba. Neyse battı balık yan gider demeyeceğim en azından. Bildiğimi uygulamanın, irademi göstermenin zamanı geldi artık diye düşünüyorum.

Hepimize kolay gelsin kızlar.

Menülerimi de düzenli paylaşmaya çalışacağım..

Gitme dry_ik Ben hemen menümü yazayım sabah tost yedim kepekli. Dün geceden beri kulağım ağrıyo ve akıyo doktora gittim. Orta kulak iltihabı olmuşumben kulak ağrısı çocuklarda olur diye düşünüyordum ama öyle olmuyormuş.. Neyse bu sebeple öğlen de bir şey yemedim. Eve geldim uyumuşum. Akşam da 3 adet ızgara köfte öncesinden de 2 kepçe tarhana çorbası içtim. Sizler naptınız. Bu arada bana önerisi olan var mı!?? Antibiyotiğe başladık, damla ve ağrı kesici verdi. Ama bildiğiniz bir şey varsa uygularım

Kizlar selam
nerdesiniz gerci bende yoktum
dün cok yoruldum kizimdan once uyudum giremedim buraya da

Canim cok gecmis olsun
iyi bi doktora gitmeni oneririm ablaminda agrisi olmustu ve kaybedecekti nerdeyse kulağını ALLAH korusun

Kızlar o kadar ağrım vardı ki sabah 6da ancak yattım. Eşim işe giderken poğaça almış. Ondan yiyorum şimdi. Çünkü antibiyotik saatim geliyor..

merhabalarr. herkes karın etkisiyle kayıplara mı karıştı yoksa diyeti bıraktınız mı ben tam gaz devam ediyorum. herşey yolunda çok şükür.sabah bir yumurtayla kahvaltımızı yaptık.ara öğünümde 5 kaşık yoğurt ,3 tatlı kaşığı yulaf ekleyip yedim.bol bol su içmeye de devam ediyorum.bide kefire alışabilirsem herşey daha iyi olacak.

geçmiş olsun neyin var.allah şifalar versin
Orta kulak iltihabı canım Ya.. Teşekkür ederim.. Bu arada hazır kefir değil kendin mayaladığım kefiri tüketmeye çalış. Benim tanıdığım kanseri kefir sayesinde yendiğini söylüyor. O kadar önemliymiş

Geçmiş olsun canım

Senin listen guzel masaallah
evet hersey guzel olacak katiliyorum
ben bu hafta cok dikkaat edememdim ama cok kacak da yapmamaya dikkat ettim

Kızlar ben de akşam 2 kepçe çorba, 4 yemek kaşığı patates yemeği yedim. Yanında da 2 dilim tam buğday ekmeği.. 1 saat sonra da meyve yerim ilaç saatim geliyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…