Canim cok gecmis olsunGitmedry_ik Ben hemen menümü yazayım sabah tost yedim kepekli. Dün geceden beri kulağım ağrıyo ve akıyo doktora gittim. Orta kulak iltihabı olmuşum ben kulak ağrısı çocuklarda olur diye düşünüyordum ama öyle olmuyormuş.. Neyse bu sebeple öğlen de bir şey yemedim. Eve geldim uyumuşum. Akşam da 3 adet ızgara köfte öncesinden de 2 kepçe tarhana çorbası içtim. Sizler naptınız. Bu arada bana önerisi olan var mı!?? Antibiyotiğe başladık, damla ve ağrı kesici verdi. Ama bildiğiniz bir şey varsa uygularım
gerçekten mi yaa korktum şimdi.. Nasıldı ki ablanın ağrısıCanim cok gecmis olsun
iyi bi doktora gitmeni oneririm ablaminda agrisi olmustu ve kaybedecekti nerdeyse kulağını ALLAH korusun
geçmiş olsun neyin var.allah şifalar versinKızlar o kadar ağrım vardı ki sabah 6da ancak yattım. Eşim işe giderken poğaça almış. Ondan yiyorum şimdi. Çünkü antibiyotik saatim geliyor..
Orta kulak iltihabı canım Ya.. Teşekkür ederim.. Bu arada hazır kefir değil kendin mayaladığım kefiri tüketmeye çalış. Benim tanıdığım kanseri kefir sayesinde yendiğini söylüyor. O kadar önemliymişgeçmiş olsun neyin var.allah şifalar versin
Orta kulak iltihabı canım Ya.. Teşekkür ederim.. Bu arada hazır kefir değil kendin mayaladığım kefiri tüketmeye çalış. Benim tanıdığım kanseri kefir sayesinde yendiğini söylüyor. O kadar önemliymiş
teşekkür edeimGeçmiş olsun canım
Cok fazlaymis canim ugultu ve tıkanıklık seklindeİ
gerçekten mi yaa korktum şimdi.. Nasıldı ki ablanın ağrısı
Senin listen guzel masaallahmerhabalarr. herkes karın etkisiyle kayıplara mı karıştı yoksa diyeti bıraktınız mıben tam gaz devam ediyorum. herşey yolunda çok şükür.sabah bir yumurtayla kahvaltımızı yaptık.ara öğünümde 5 kaşık yoğurt ,3 tatlı kaşığı yulaf ekleyip yedim.bol bol su içmeye de devam ediyorum.bide kefire alışabilirsem herşey daha iyi olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?