kendime yeni bir ben lazım... diyenler ... buyursunlar

Lezzet açısındn tabi ki kizartma daha lezzetli ben ce arkadasina bildigin gibi yap kendine baska zaman firinda denersin canim. 3 kofte yerine 2 tane yersin sende olur biter
Ya Akbulutj un dediği gibi yaptım süper oldu valla herkese öyle yaptım. Heem ağır da gelmedi tavsiye ederim sizlere de

Selam kizlae bu miaafirler beni batirdi bu hafta kilo bildirimi yapamicam

Günaydın kızlar... kar yağışından çarşamba günü işten eve gönderdiler ve elektirik kesintileri yaşadık en son dün de migren atağı yaşadım ve yataktan çıkmadım kızlar affedin nolur

diyetimi bpzmadım zaten evdeyken iki öğün birde ara öğün gibi yaptım ama nedense kalorisi düşük yesemde kendimi hep şiş hissettim... sanırım souktan dolayı pek su içemedim diye olabilir... bugün suya abanmam lazım... dün akşam yanlız birazcık yer fıstığı yedim itiraf ediyorum... onun dışında 3 gün de sabah ekmek yedim akşam ekmek yok öğlenden sonrada leblebi ile ara öğün yapıodum...

yanlız varya gözlerim çok fena yanıo ve kafamın içinde kocaman bir boşluk var migren atağından sonra kendimi savaştan çıkmış gibi hissediyorum...

bu sabah yediklerime gelince

1 kepekli sandwiçe peynir domates ve salatalık

09:00 da ise 1 fncan sütlü nescafe...

Gecmis olsun canim yarin tarti gunu heyecanliyim ama yine de cok kilo kaybim olmadi gibi. Hos onceki kilo mu da hatirlamiyorum ama cenazedwn dolayi memlekete gidince kilo aldım orada anca onlari versim

Gecmis olsun canim yarin tarti gunu heyecanliyim ama yine de cok kilo kaybim olmadi gibi. Hos onceki kilo mu da hatirlamiyorum ama cenazedwn dolayi memlekete gidince kilo aldım orada anca onlari versim

Olsun geçmiş tabloda yazar geçen hafta yazdıysan yazmadıysanda bu haftadan devam edrsn yaz genede kilonu bak benim iki hafta hiç oynamadı kilom bu hafta olması için dua ediyorum... Bi ara tartıldm bu izin gunmde ama 89 çıktm umarm odem toplamamışmdır...

Nihl azmine hayranim 89 u gormen super gerçekten
başarılarının devamını görürüz insaallah

Nihl azmine hayranim 89 u gormen super gerçekten
başarılarının devamını görürüz insaallah

Çok saol canım iki hafta sabitliğin üstüne artık gitmesini istiorum ya aksi takdirde iyice düşücek motivasyonum... ama ne hikmetse kendimi çok şiş hissettim bu izin günlerimde.. mesela sabah kahvaltı yapıodum menü şöle

1 yumurta
parmağın yarısı kadar kesilmiş peynirden 2 tane
aynı oranda 3 tane falanda kaşar peynir
acı jalopone biber 1 yemek kaşığı falan
2 dlilim de kepek yada tam buğday ekmeği

bunu yedikten sonra nescafe dahi içemiyordum sonrasında...

bu arada öğlen yemeğim biraz zamanını geçti sabah kahvaltımdan sonra saat 12:00 de yemeğe çıkamadım 12:30 da 5 adet form bisküvi yedim...

saat 14:30 da öğlen yemeği
yarım kase 1 kepçe yani mercimek çorbası
yarım porsyon mantarlı tavuk 2 ufak parça pirzola gibi tavuk vardı. içinden de 3 4 tane mantar yedim
1 koparımlıkta beyaz undan yapılma pide ama çok ufak...

Menum
sabah 1 dilim tam bugdayli ekmek az menemen bir iki zeytin
ara 1paket pirinc patlakli form
oglen 4-5 cig kofte ceyrek lavas
ara 1 kupa nescafe
aksam 1kase yogurt corbasi
4-5 kasik et sote
Yarim dilim ekmek
brokoli salatasi
ara 1 kucuk gofret bir kupa sutsuz nescafe

Canim bende hep firinda yaparim ama sade az ysg ve baharatla bu güzel ve değişik deneyecegim insaallah

Kızlar ben regliyim yaaa nasıl tatlı istiyor canım... Bıgün yarım paket bitter yedim. Sabah notmal kahvaltı yedim akşam da çiğ köfte yedim.. Çok iyi bir gün sayılmazdı.. Ben regliyim ya kilo bildrimini salı mı yaosam diyorum. Regl bitince

Günaydın kızlarrr dün akşam portakal suyundan sonra bizim iş yerinin bahçesinde mangal yapılıyordu... baktım yarım ekmek arası geldi... içinden uzunlamasına ince bir dilim sucuk aldm yedim saat 17:30 du. geri kalanı arkadaşlara verdim...

eve bir giderim kiiiiii... evden mis gibi patlamış mısır kokuları tabak tabak patlak mısırlar... 3 4 kez ikram edildi hayır ddim hayır hayır ve yemedim...

sabah tartıldım ve sonuç 89.0

geçen hafta 90.6 idim bu hafta 89.0 oldum... hatta 88.9 oldu 89.0 oldu 88.9 89.0 derken en son kararını 89.0 dan yana kullandı...

bu sabahki kahvaltım 08:30 da
kepekli tost ekmeğine kaşarlı yağsız tost...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…