YaLezzet açısındn tabi ki kizartma daha lezzetli ben ce arkadasina bildigin gibi yap kendine baska zaman firinda denersin canim. 3 kofte yerine 2 tane yersin sende olur biter
Afiyet olsun benim evde sık sık yaptığım yemeklerden biridir hem fazla yağ içermez hemde herkes çok begenirCanımmmm süper oldu çok teşekkür edrim bayıldılaaarrrr
Selam kizlae bu miaafirler beni batirdi bu hafta kilo bildirimi yapamicam
Günaydın kızlar... kar yağışından çarşamba günü işten eve gönderdiler ve elektirik kesintileri yaşadık en son dün de migren atağı yaşadım ve yataktan çıkmadım kızlar affedin nolur
diyetimi bpzmadım zaten evdeyken iki öğün birde ara öğün gibi yaptım ama nedense kalorisi düşük yesemde kendimi hep şiş hissettim... sanırım souktan dolayı pek su içemedim diye olabilir... bugün suya abanmam lazım... dün akşam yanlız birazcık yer fıstığı yedim itiraf ediyorum... onun dışında 3 gün de sabah ekmek yedim akşam ekmek yok öğlenden sonrada leblebi ile ara öğün yapıodum...
yanlız varya gözlerim çok fena yanıo ve kafamın içinde kocaman bir boşluk var migren atağından sonra kendimi savaştan çıkmış gibi hissediyorum...
bu sabah yediklerime gelince
1 kepekli sandwiçe peynir domates ve salatalık
09:00 da ise 1 fncan sütlü nescafe...
Gecmis olsun canim yarin tarti gunu heyecanliyim ama yine de cok kilo kaybim olmadi gibi. Hos onceki kilo mu da hatirlamiyorum ama cenazedwn dolayi memlekete gidince kilo aldım orada anca onlari versim
Dogru soyluyosun canim tesekkur ederim burdayım insaallahYok canim oyle moral bozup kilo bildirimi yapacağım demek. Kilo alsan da versen de burada ol canim
Dogru soyluyosun canim tesekkur ederim burdayım insaallahYok canim oyle moral bozup kilo bildirimi yapacağım demek. Kilo alsan da versen de burada ol canim
Nihl azmine hayranim 89 u gormen super gerçektenOlsun geçmiş tabloda yazar geçen hafta yazdıysan yazmadıysanda bu haftadan devam edrsn yaz genede kilonu bak benim iki hafta hiç oynamadı kilom bu hafta olması için dua ediyorum... Bi ara tartıldm bu izin gunmde ama 89 çıktm umarm odem toplamamışmdır...
Nihl azmine hayranim 89 u gormen super gerçekten
başarılarının devamını görürüz insaallah
Canim menulerin güzel ya ben mumkun degil doyamiyorum az yeyince yasaat 17:10 da 1 su bardağından az taze sıkılma portakal suyu içtim... saolsun arkadaş ısmarladı
Canim bende hep firinda yaparim ama sade az ysg ve baharatla bu güzel ve değişik deneyecegim insaallahArkadasim bak sana bir tarif vereyim dene ama kendine patatesli elma dilim dogra tuz ve az yağ ile karıştırın teflon Tepside yada kağıttan fırında kızartması sonra çıkan köfteler domates ve biberi üzerlerine diz ayrıca bir küçük tava az Yağ Salça kavurma sıcak su koy kaynatil sos hazırla ve tepsisi üzerinde köfteler dahil gezdirin dok 200 derece fırına ver istersen bir ara çıkarıp köfteler çevir yine fırına ver pişir yağlı kağıdı pateslerin altından çıkarmayı unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?