- 30 Aralık 2014
- 315
- 248
- 53
- 39
Bunlari oldurmuceksin cin isgencesi yapcaksin nasil bukadar canavarlasiyolar gercekten anlamiyorum insan sokaga cikmaya korkuyo allahim korusun boyle cani boyle irz dusmanlarindanHayir hayir boyle olmamaliydi
Bu ulkede bu vahşetler yasanmamaliydi
Osmanli topraklarinda duyunca midem agzima geldi yüreğim sikisti
Yok yok insanlik disi bile diyemiyorum çünkü hayvanlik bile disi
O pisligi asmadan o ananin acısı diner mi gerci asilsa da diner mi o var
Asacaksin hadim edeceksin boyle serefsizleri o bile az hayvanliklarina
Cehennem in dibini boyle insaallah
hosgeldin tekrardanSağolun kızlar...
aranizdayim artık ama yorgunum hemde çok
bizde seni özledik canımm hos geldiinnnKızlar nihayet geldim anlayışınız için teşekkür ederim.. Ben bu hafta öyle abarttım ki mantılar börekler kebaplar.. Ama sanırım deli gibi de gezdiğimizden hiç kilo almamışım hala 58! Yapıştı bı kilo bana:) bugün zaten sabah 8 de uyuduk 12 de kalktık. Arkadaşın 2 de arabası vardı. Hemen tost yaptım. Kepekli ekmeğe! Ohh be normal hayata dönüş bu olsa gerek:)))) anneme uğradım arkadaşı uğurladıktan sonra. Çok uykusuzum dedim annem de nohut yapmış bi kaba koydu akşam yemekle uğraşma bunu yiyin diye. Sadece 4 yemek kaşığı nohut yiycem?! Bu hafta sürekli hareket etmem ve çok az yemem lazım! Yani kilo almadım ama kendimi rahatsız hissediyorum. Bu da iyi bir şey! Demek midemi terbiye etmişim!! Ayy sizi nasıl özlediysem ne anlattım değil mibu arada ben yokken çok yazmışsınız hepsini okuyamadım.. Bi ara tek tek okuycam ama söz! Kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum ) ayy özlemişim valla sizi alışkanlık gibi oldunuz yaa:)))) kadınlar kulunünün fit insanlar
canım evet onu duymustum ama uygulamadım simdi senin bu guzel hatırlatman üzerine en yakin zamanda denicem insallahCanım ben de bitki çayı sevmem. Ama aktarsan hepsinden 100 gr olmak üzere mate funda yaprağı dağ kekiği yeşil çay biberiye alıyoruz. Bir kapta karıştırıyorum. Her gün 3 bardak içiyorum. Hem tadı güzel bence hem de metabolizmayı hızlandırıyor. Zaten içerkem böyle bir ter basıyor. Ben ilk korkmuştum. Ama aktardaki bey işe yarama belirtisi olduğunu söyledi eşim de onayladı onda da oluyormuş. Bir de ben denemedim ama eşim sporcu benim. İlk evlendiğimizde birden kilo aldı. Onlara kilo yasak. O da sandoroz sakızı aldı. Günde 3 kere yemeklerden yarım saat önce bir su bardağı suya 1 yemek kaşığı sirke döktü ağzına da ondan aldı ikisini yuttu! Ve adam gözümüm önünde eridi. Ama tabi o spor da yapıyordu..paylaşmak istedim..
Canım başın sağolsun.. Arkadaşlar okuduğum kadarına cevap vermek istedim.. Bir dedry_ik evet daha aktif olmalıyız. Bana spor konusunda gaz iyi gelir mesela.. Bi kaç gün burdaki arkadaşları dinleyip yürümüştüm! Bence de gazlayalım birbirimizi! Vee sonsuz_ol canım konu sahibim dün arkadaşımdan öğrendim ve denedim süper bir şey! Türk kahvesi içiyoruz ya.. Kapayıp fallandıktan sonra da olur! Telveyi yıkamıyoruz! Yüzümüze peeling yapıyoruz! O siyah nokta gözenekleri nasıl açılıyor nasıl yumuşacık oluyoruz anlatamam! Maske deyince aklıma geldi
haklısın canım uyarını göz önünde bulundurcamdünkü menümün devamı
100-125 g arası etsiz çiğ köfte
yarım lavaş
ara 1 porsiyon kazandibi
haftasonu çok giremedim kızlarhaftasonları yoğun geçiyor ve kaçamaklı
yok güzelim öyle deme, ama bisküviler bana çok sağlıksız geliyorsüt yoğurt meyve çok az tüketiyorsun, bisküvi yerine bu saydıklarımı tüketmeye zorlasan kendini
Hic yemek yemesek hep atistirsak ne guzel olurduhaklısın canım uyarını göz önünde bulundurcam
evet saglıklı gıdalar cok az bunları hayatıma sokmam lazım ama kızımdan dolayı ayak üstu abur cubur atıstırma kolayıma geliyo ama yakında buna da dikkat edecegim tesekkür ederim
Hayir hayir boyle olmamaliydi
hadım edip hapse atacaksın, hapiste bulması gerekeni bulur senelerce
Biz böyle derken babasının insanlığı özgecan ın babasının dediklerini okuyunca için acıyordu içim kanadıHayir hayir boyle olmamaliydi
Gayet guzel menun .arada degisiklik iyidir ekmek yerine baska karbonhidrat almissin.zayifladiktan sonra hicmi yemicez dolma vs.. onemli olan dengelemek sende guzel dengelemissinÖğlen yemeğinde neler yedim bakalm
12:00
1 parça tavuk pirzola fırınlanmış porsyonun içinde az patates püresi ve biber domates vardı... valla ne yalan diyim yedim... ama yanında ne ekmek ne de başka bişi yemedim...
su ya devam ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?