kendime yeni bir ben lazım... diyenler ... buyursunlar

Evet kızlar ben bugün en son öğlen yedğimi anlattım size saat 17:30 da 1 sütlü nescafe içtim sütle yapılmış...

saat 18:30 gibi 2 dilim portakal ve ufak sütümden nescafeden kalan süt ü içtim yarım kutudan az fazla...

az öncede bir sade nescafe içtim... daha da birşey yemeye niyetim yok evde yeşilçaylar beni bekler...

Iyi aksamlar kizlar uc gun yapiyorum guzel 60 kilo oluyorum dorduncu gunde devam etsem asagisina inicem biliyorum ama mecbur yemek zorunda kaliyorum dorduncu gun bebisim dorduncu gun ac kaliyo emdigi icin mecbur yiyorum iki gun sonra 61 kilo oluyorum sonra uc gun yemiyorum yine atmis sonra yine ayni b3n dusemicem galiba emzirme isi olmasa sabredebilirim kesinde veririm ama olmuyo kizim icin

Hayir hayir boyle olmamaliydi
Bu ulkede bu vahşetler yasanmamaliydi
Osmanli topraklarinda duyunca midem agzima geldi yüreğim sikisti
Yok yok insanlik disi bile diyemiyorum çünkü hayvanlik bile disi
O pisligi asmadan o ananin acısı diner mi gerci asilsa da diner mi o var
Asacaksin hadim edeceksin boyle serefsizleri o bile az hayvanliklarina
Cehennem in dibini boyle insaallah

Bunlari oldurmuceksin cin isgencesi yapcaksin nasil bukadar canavarlasiyolar gercekten anlamiyorum insan sokaga cikmaya korkuyo allahim korusun boyle cani boyle irz dusmanlarindan

bizde seni özledik canımm hos geldiinnn

canım evet onu duymustum ama uygulamadım simdi senin bu guzel hatırlatman üzerine en yakin zamanda denicem insallah

selam kızlar hayırlı geceler
bu hafta menü paylasmayacagim cünkü cok düzenim yok yatılı misafirim var ve seminere katılacagım bunun için cok duzenli yiyemeyebilirim
ama kacamak yok hepinize söz yakında ayca kayaya baslayacagım insaallah

haklısın canım uyarını göz önünde bulundurcam
evet saglıklı gıdalar cok az bunları hayatıma sokmam lazım ama kızımdan dolayı ayak üstu abur cubur atıstırma kolayıma geliyo ama yakında buna da dikkat edecegim tesekkür ederim

Günaydın kızlar ben dün akşam yazdıklarımdan sonra yemek yemedim ama dün akşam elektriklerimiz gitmiş ev buz gibi donuyoruz evdekiler bitter çikolata yiyo yok ddm yemicem ... dediler bak yersen azcık ısınırsın... yok yemicem... ye ya yee.. falan derken baktım o ara 3 kare gitmiş... birde yatmadan sıcak bir süt içtim kaynamış belki azcık içim ısınır diye... inşallah bugün tamir ederler şu hatları yoksa evde buz kütlesi haline gelicez...bu sabah hala ne yiceime karar vermedim çünkü karanlıkta hiç bşi hazırlayamadım kendime hazır alıcam mecbur...

günaydın arkadaşlar.bu aralar iş yeri çok yoğun gün içinde pek yazmaya vaktim olmadı dün.umarım bu yogunluk bugün biterdiyetime son hızla devam ediyorum.dün su içme işi biraz aksadı ama bugün telafi edeceğim inşallah.size diyet listemin fotosunu atmıştım.bugün yumurta haslayıp minicik bir peynirle ve bol yeşillik iki zeytinle kahvaltımı yaptım.kendimi hafif hissediyorum.etrafımdakiler kilo verdiğimi söyledikçe motive oluyorum.birde yürüyüş yapabilsem herşey o kadar güzel olacak ki inşallah buna da fırsat bulacam havalar biraz ısınınca.umarım herkes diyetine uyuyordur.bence bir sınıf başkanı bulalım kaçamak yapanları tahtaya yazsın

hadım edip hapse atacaksın, hapiste bulması gerekeni bulur senelerce

sabah kahvaltımı yazayım kızlar size

kepekli sandwiç ekmeğine beyaz peynirli yağsız tost yaptırdım yarısını yedim... yanında da şekersiz çay içtim...

saat 10 :30 da da 1 fincan sütle yapılmış nescafe kar yağışını izlerken sıcak sıcak iyi gitti

öğlen e allah kerim... akşam a hava güzel olsada bari yürüsem biraz... daha da çukulata mukulata yok...

Gunaydin
Aksam i yazayim once
4 tane kofte
Salata
1 dilim ç.ekmegi
ayran

Ara
turk kahvesi
1 kare cikolata

sabah
hemen su
1 dilim ç.ekmegi
az peynir
Az sekerli cay

ara
yesil cay iciyorum

Dun sabah tartildigimda 600 gr daha vermistim .bu sabahta geri gelmisdun yesilcay icemedim bide gece 2 bardak su icip yatiyorum sabah baya bol miktarda idrarla atiyodum.sabah cak az ciktim demekki yesil cay odem attiriyomus

Öğlen yemeğinde neler yedim bakalm

12:00
1 parça tavuk pirzola fırınlanmış porsyonun içinde az patates püresi ve biber domates vardı... valla ne yalan diyim yedim... ama yanında ne ekmek ne de başka bişi yemedim...

su ya devam ...

Biz böyle derken babasının insanlığı özgecan ın babasının dediklerini okuyunca için acıyordu içim kanadı

Gayet guzel menun .arada degisiklik iyidir ekmek yerine baska karbonhidrat almissin.zayifladiktan sonra hicmi yemicez dolma vs.. onemli olan dengelemek sende guzel dengelemissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…