kendime yeni bir ben lazım... diyenler ... buyursunlar

Canim tatli krizin icin kuru kayisi oneririm yada muz iyi oluyo
sen bildirimi haftaya yaparsin artik

tebrik ederim happy_bride SÜPERSİN
ben 53,0 oldum, çok veremiyorum. iyice sinir oldum kendime

Ben onceki haftaları hatırlamıyorum ama 85.8 im

Hepinizi tebrik ederim canlarim
herkes - ben yerinde sayanlari oynuyorum resmen

kızlar dün kvalideme geldim burda kaldık tartı yok akşm yazarım

Merhaba kızlar herkesi tebrik ederim sonuçta kimimiz yavaş kimimiz hızlı veriyoruz ben ilk hafta 3 kiloyla tosladım iki hafta saydım yerimde haftaya 85 olma hayallerim vardı oysa benim...

neyse bunada şükür...

kahvaltıdan sonra yemek yemedim öğlen 12:00 de

1 kase ezo gelin çorbası
yarım porsyon ıspanak 3 yemek kaşığı falan...

öğlenden snra saat kaçtı hatırlamıorum

1 sütlü nescafe

saat 16:00 da
4 tane form bisküvi

saat 18:10 da
200 ml yoğurt

18:45 te 1 su bardağından az süt

Yok kizlar yok olmuyo yilbasindan beri uğraşıyorum ama bi arpa boyu yol alamadim cok moralim bozuk

Menum
sabah 2 dilim ekmek
avuc ici kadar omlet
peynir zeytin recel
ara 1 kupa nescafe
yarim dilim armut
oglen 1 kase yogurt corbasi 3 catal patates kavurma
ara bir avuc tuzsuz fistik ve sari leblebi
aksam 1 kase tarhana corbasi
10-12 tane etli sarma bol yogurtlu ve salata
Ara kucuk fincan salep

Salep icmedim onun yerine 3 kasik limonlu ve pul biberli yogurt yedim

merhabalar.yeni bir haftaya kocaman günaydınlar.kilo bildirimleri yapılıyor gördüğüm kadarıyla ama ben tartılmadığım için diyetisyen randevusundan sonra yazacağım kilomu.herşey yerinde çok şükür. diyete ve su içmeye devam.benim öncelikli hedefim 85 kalıcı hedefim 75 yani önümde vermem gereken yaklaşık 17 kilo var.ama yapacağım bu yıl kafaya koydum.bu iş bitecek

Gunaydin
Evdeyim kilo bildirimi yapayim bu haftada ayniyim aslinda 71 e kadar inmistim ama ufak bi kacamak geri getirmis
Durum stebil yani 71.7

Kahvalti
2 damla siviyag ile kizarmis yumurta
1 dilim ç ekmegi
Cay

Simdide sporrr

Canlarım bugün sıkıtılı birgün geçiriyorum iş yerinde ağlasam yeridir hatta... diyete dikkat tabiiki ama bildirimi akşam yada yarın yapıcam yanlız su içemiyorum ona sinir oldum bi... o kadar gergin bir günki sıkıntıdan yerimden kalkıp su içemedim yani o kadar daraltıcı... neyse öptüm kızlar görüşürz sonra...

Kızlar benim de reglim bitti kilom 57.9 şaka gibi 1 gr vermişşm haftalar sonra.. Nihalcim canını sıkma sıkkın olduğumzada duygusal açlık yaşıyoruz bu sebeple tokken yiyoruz ve cup kilo alıyoruz.. Yapma canım o yüzden ağlama da kendini beyazlar içinde prenses olarak hayal et moralin yerine gelsinnn

Canım çok saol yok bozmuyorum zaten diyeti tek su içemiyorum o kadar...

Selam arkadaslar herkese cok tesekkurler sanki kendi kendime yazıyorum burda
neyse bundan sonra sadece menu ve kilo bildirimi yapacagim baska seyler yazip bosa yer doldurmayacagim

Menum
sabah 1 dilim kek 1 dilim borek
ara 5-6 tane sarma
oglen prasa kavurma yogurt
ara 1 kupa salep
aksam bir kepce tarhana corbasi
8-9 kasik sogus tavuk ve
yogurtlu avokado
ayrıca yogurt kuru yapıyorum

Selam arkadaslar herkese cok tesekkurler sanki kendi kendime yazıyorum burda
neyse bundan sonra sadece menu ve kilo bildirimi yapacagim baska seyler yazip bosa yer doldurmayacagim
Aaa konu sahibimiz niye öyle dediiinn.. Olmaz ki sen ki konu sahibisin sen böyle yaparsan olmaz ki.. Gözümüzden mi kaçtı acaba yazdıkların.. Öyle yapma hepimiz üzülürüz

Ben de menümü yazayım. Sabah kepekli tosTumu yedim fix. Sonra bşr temizliğe başladım 16:30 a kadar!! Akşam da babamın doğum günüydü dışardaydık. Ben kÜçük patates yedim. E tabi bir de 1 dilim pasta. Ama eve gelirken eşimle yürüyüş yaptık. Bir de 2 bardak yeşil çay içti

sonsuz_ol Şimdi okudum canın sıkkınmış moral bozmak yok lütfen.. Ben de veremiyorum kaç zamandır. Hem de ben ne doğum yaptım ne bir şey.. Biz birbirimze destek oluyoruz.. Üzülmek yok kızlar hepimizi azimliyiiiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…