- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
Canim tatli krizin icin kuru kayisi oneririm yada muz iyi oluyoKızlar ben regliyim yaaa nasıl tatlı istiyor canım... Bıgün yarım paket bitter yedim. Sabah notmal kahvaltı yedim akşam da çiğ köfte yedim.. Çok iyi bir gün sayılmazdı.. Ben regliyim ya kilo bildrimini salı mı yaosam diyorum. Regl bitince
Günaydın kızlarrr dün akşam portakal suyundan sonra bizim iş yerinin bahçesinde mangal yapılıyordu... baktım yarım ekmek arası geldi... içinden uzunlamasına ince bir dilim sucuk aldm yedim saat 17:30 du. geri kalanı arkadaşlara verdim...
eve bir giderim kiiiiii... evden mis gibi patlamış mısır kokuları tabak tabak patlak mısırlar... 3 4 kez ikram edildi hayır ddim hayır hayır ve yemedim...
sabah tartıldım ve sonuç 89.0
geçen hafta 90.6 idim bu hafta 89.0 oldum... hatta 88.9 oldu 89.0 oldu 88.9 89.0 derken en son kararını 89.0 dan yana kullandı...
bu sabahki kahvaltım 08:30 da
kepekli tost ekmeğine kaşarlı yağsız tost...
Ben onceki haftaları hatırlamıyorum ama 85.8 im
Kizlar artik hizlanmaliyim kuzenim in yakinda sozu veya nisani olcak hala dogum kilolarim olsun istemiyorum ya istemiyorum
Salep icmedim onun yerine 3 kasik limonlu ve pul biberli yogurt yedimMenum
sabah 2 dilim ekmek
avuc ici kadar omlet
peynir zeytin recel
ara 1 kupa nescafe
yarim dilim armut
oglen 1 kase yogurt corbasi 3 catal patates kavurma
ara bir avuc tuzsuz fistik ve sari leblebi
aksam 1 kase tarhana corbasi
10-12 tane etli sarma bol yogurtlu ve salata
Ara kucuk fincan salep
Kızlar benim de reglim bitti kilom 57.9 şaka gibi 1 gr vermişşm haftalar sonra.. Nihalcim canını sıkma sıkkın olduğumzada duygusal açlık yaşıyoruz bu sebeple tokken yiyoruz ve cup kilo alıyoruz.. Yapma canım o yüzden ağlama da kendini beyazlar içinde prenses olarak hayal et moralin yerine gelsinnn
Aaa konu sahibimiz niye öyle dediiinn.. Olmaz ki sen ki konu sahibisin sen böyle yaparsan olmaz ki.. Gözümüzden mi kaçtı acaba yazdıkların.. Öyle yapma hepimiz üzülürüzSelam arkadaslar herkese cok tesekkurler sanki kendi kendime yazıyorum burda
neyse bundan sonra sadece menu ve kilo bildirimi yapacagim baska seyler yazip bosa yer doldurmayacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?