Valla bende ayni seyi dusunuyorum.kendi kendime yaziyorum.sohbet hic yokta bana yorumda yapilmiyor onu yemeseydin yada menun iyi gibi.zaten dun esimle tartistik sonuc gece gece 1000 kal aldim sanirim.su ana kadar 2 kere diyet yaptim ve cok azimliydim basariyodum.bu sefer ne azim var ne kayip moralim cokk bozukkkSelam arkadaslar herkese cok tesekkurler sanki kendi kendime yazıyorum burda
neyse bundan sonra sadece menu ve kilo bildirimi yapacagim baska seyler yazip bosa yer doldurmayacagim
Canım ben genelde bunu yemeseydin gibi yorumlar yapıyorum. Sanırım çoğumuz öyle düşündük.. O zaman şöyle bir toparlanalım. Kendimize gelelim.. Bu arada ben de moralim bozuk olunca ya da eşimle tartışınca hemen bir şeyler yiyorum. Dün akşam not kapıtlarına "duygusal açlık düşmanın" "kilo verince çok güzel oluyorsun" "abur cubura hayır" yazıp buzdolabına astım!! Bence işe yarayacak.. Sen de dene istersenValla bende ayni seyi dusunuyorum.kendi kendime yaziyorum.sohbet hic yokta bana yorumda yapilmiyor onu yemeseydin yada menun iyi gibi.zaten dun esimle tartistik sonuc gece gece 1000 kal aldim sanirim.su ana kadar 2 kere diyet yaptim ve cok azimliydim basariyodum.bu sefer ne azim var ne kayip moralim cokk bozukkk
Canım ben genelde bunu yemeseydin gibi yorumlar yapıyorum. Sanırım çoğumuz öyle düşündük.. O zaman şöyle bir toparlanalım. Kendimize gelelim.. Bu arada ben de moralim bozuk olunca ya da eşimle tartışınca hemen bir şeyler yiyorum. Dün akşam not kapıtlarına "duygusal açlık düşmanın" "kilo verince çok güzel oluyorsun" "abur cubura hayır" yazıp buzdolabına astım!! Bence işe yarayacak.. Sen de dene istersen
Aksam oyle bir hale geldimki ne bulduysam yedim.not yazsam onlarida yiyecek haldeydim
Ufak bi sebepti ama iste adetinde etkisi var.bide hep diyorum cok yalniz kaldim tasindigimiz yerde.sosyal bi hayatim varken tam asosyal oldum.apartmanda kimse yok.cocuklari birakirdim kvalideme saolsun hic bise demezdi gez toz derdi aksine.burda bakkala giderken bile 5 dk birakacagim guvenilcek kimse yok.onlarda sıkiliyor butun gun aksam esim gelsin diye bekliyorum.diyete motive olamiyorum yalnizliktan yiyesim geliyor.dikkat ediyorum acliktan napacahimi sasiriyorum ama bide tartilinca gr oynamadigini gorunce butun şevk gidiyor.buradada yalniziz .bazen giriyorum yazmadan cikiyorum.kacgundur yazdiklarimida yazmiyorum birazda kacamaktan dolayi.
Bildirim tablomuz var mi bu arada benmi goremiyorum
1-Beni elestirin lutfennnnn her turlu yerden yerede vurabilirsiniz yeterki toparlanayim
2-hicbirimiz spor yapmiyor bizim eski arkadaslardan calisanlar vardi onlar wc ye gidip 5_6dk da olsa ayakta egzersiz yapiyolardi acayip iyiydik bu konuda.nekadar az yesekte sporsuz gitmiyo yaglar ve vucut sıkılasmiyor.bence haftada 2 yada 3 gun spor sartimiz olsun
3_gun icinde firsatim yok giremiyorjm diyosanizda aksamlari alintilar yapip dahil olalim
Benden nacizane ricaaalar
Selam arkadaslar herkese cok tesekkurler sanki kendi kendime yazıyorum burda
neyse bundan sonra sadece menu ve kilo bildirimi yapacagim baska seyler yazip bosa yer doldurmayacagim
Canım çerez de ne vardı bilmiyorum ama işte fındık badem ceviz bunlar diyetlerde ara öĞün olarak veriyorlar zatenevet bu arada dün yediklerim falan aslında çokta fazla değildi ama akşamki çerez bozdu...
sabah kahvaltımda
200 ml yoğurt
5 adet altınbaşak bisküvi
öğlen 1 tabak salata
3 kaşık kapuska
1 kepçe çorba
2 yemek kaşığı yoğurt
akşam saat 18:00 da 5 adet kalan altınbaşak
eve gidince 1 kepçeden az mercimek çorbası ve sonrasında çerez kaçamağı
Canım çerez de ne vardı bilmiyorum ama işte fındık badem ceviz bunlar diyetlerde ara öĞün olarak veriyorlar zaten
Bilmem ki yani ben diyette ara öğünde fındık falan yenir diye biliyorum. Bi kaju ama kaju candır ya.. Neyse bugn dikkat edersin canımfındık badem tuzsuz fıstık yer fıstığı yani birde kaju vardı ama kaju az dı birde çiğ olmadıkları için valla bi kase yedim...
ah canimm kizim 2.5 yasinda oglumda 7.oglum okula gidince kizimla kaliyoruz.kizimi anaokuluna vermeme en az 1.5 sene var.bu surede birsey yapamayacagim kesin.imkanim olsa calismayi cok istiyorum ben sinemaya bile gidemiyorum yerimde duramiyorum.yoruldum diye sikayet ederim esimde kpederimde dalga gecer sanki sen otur desek oturacaksin.bos durmayi sevmiyorum cocuk olana kadar calistim hep en cokta manevi olarak ihtiyacim var.esimi ikna edemiyorum bi ikna olsa tasinsak eski cevremize yakin en azindan bi dolmusla falan gidebilirim.okadar uzaga geldikki gitmek istedigim en yakin yer annem bile 70 lira yaziyor anla nekadar uzak.Haklısın canım.. ben de küçük şehîrdeyim ama benim şansım annemler burada bşr de burda okudum Ünîversiteye kadar. Yine de ankaradan gelince bocaladım. Bir de tüm arkadaşlarım ankarada kaldı. Çalıştığım yerde arkadaşım vardı ama ayrılınca eskisi gibi olamıyor malesef..ben de sınava hazırlanıyorum. Kpss. Şimdi arkadaşlarıma da haksııLık etmiyim çok şükür evim mîsafirsiz kalmaz. Ama tm gün evde yalnızım ya. Kpss çalışıyorum. Böyle bi hedefin varsa bunu değerlendir.. Ya da yaşadığım şehirde halk eğitim kursları varsa katıl. Bak benim 50 yaşındaki annem halk eğitimde aşçılık kursun gidiyor.. Amaç hem mğrenmek hem de vakit geçirmek.. Tabi en doğru kararı kwndin veririsimgelelîimm fikirlerine.. Ya bence oturup konuşmak lazım. Kim nasıl istiyor. Spor şartı koyarsak benîm gibi spordan nefret edenler yürüyüş yaoar. Bu arada bu haftanın tablosunu ben de görmedim ama her hafta catlaw paylaşıyor. Bu arada ben de akşam giren tayfadayım ben sadece yanlış bulduklarıma yorum yapıyordum ama artık herkese yapıcam yoruuumm
canim sen yanlis anladin ben kimseye gerginlikle bisey yazmadim.zamanimiz bosa gidiyor daha cok sahiplenelim birbirimizi diyorum.tabiki herkesin sartlari uymaz birbirine ama ben buraya geleli 20 gunu gecti sanirim yazdiklarima cvp yazan yada okudugunu belli eden 2 kisi oldu genelde.kacamak konusunda kendim icin diyeyim hiccc cekinme istersen 1 pasta ye sonra bana kiz memnun olurum.Merhaba kızlar... görüyorum ki forum da bir gerginlik hakim... öncelikle derin nefes alalımmmm ve sakin olalım... bunlar çok normal... vücut direnç göstermeye başladıkça kilo verimleri düşüyor gramlar hatta sabit kalmalar başlıyor buda insan da gerginlik ve stres yaratıyor... sonucunda aile ortamında, iş ortamında ya da şuan en yakın olarak birbirimizi görüyoruz birbirimize patlamalar yaşayabiliriz... yada duygusal çöküntü hissedip kendi kendimizden hırsımızı çıkarmak isteyebiliriz.. çok normal bunlar... ama bunun yerine sakin olalım ve düşünelim... herkesin her an birşeyleri olabilir ve giremeyebilir siteye... misal ben dün iş yerinde o kadar gergindim ki genel merkeze alındım dün için iş yardımına ve tüm gün müdürlerle birebir çalıştım nasıl bir gerginlik düşünün... siteye ona rağmen girdim iki cümlede olsa yazıp çıktım akşam ise eve gidişim zaten pert ti... tam kendime zaman ayırayım derken başka başka aksilikler çıktı ve gene bilgisayara el süremedim... bu tarz aksilikler çıkabiliyor malesef... onun dışında evet birbirmize belki çoğumuz yorum yapamıyoruz çünkü hepimiz aynı durumdayız... hangimiz kaçamak yapmıyorki misal ben dün tüm gün dikkat ettim akşam yemekte yemedim ama sanırım regl dönemine yakın olduğum için dün dayanamadım ufak bir kase karışık çerez yedim... dün ki kaçamağımı ben utana sıkıla sizlere anlatırken nasıl diyebilirim ki senin listende şu fazla olmuş diye... tabii ki de demeliyiz ama her birimiz kendimizi mahçup hissediyoruz bu konuda... spor konusu ise başlı başına birşey zaten ben görüyorum durumu el verenler spor yapıyorlar... ya olmayanlar napsın.. iş yerinde tuvalete kaçılıp yapılır tabiiki ama iş yerinde müsaitse olur bu... benim sorumlularım gibi tuvalet dakkanı tutanlar yoksa tabii... gün içinde su içmeye bile korkar durumdayım... en fazla yürüyüş yapabilirim onda da hava muhalefetleri malum... ayrıca burda sadece yediğimizi içtiğimizi yazmıyoruz yeri geliyor sıkıntımızı stresimizi mutluluklarımızı da yazıyoruz... neyse yani uzun lafın kısası bu dedikleriniz imkanlar dahilinde olmadımmı olmayabiliyor... bu sebeple gerilmeyelim... evet dediğiniz gibi haftalık tablolarımıza dikkat edip daha fazla yorum yazmaya çalışalım ama yazılamaması demek hepimizin bişiyleri bıraktığı anlamına gelmiyor... çünkü emin olun ben her yemeğimde hatta yaptığım kaçamaklarımda bile sizlere yapacağım bildirimleri düşünerek yiyorum... üzülüp morallerimizi bozmayalım. sizleri seviyorum kızlar ...
1 kase cok olmus sankifındık badem tuzsuz fıstık yer fıstığı yani birde kaju vardı ama kaju az dı birde çiğ olmadıkları için valla bi kase yedim...
Hiç önemli değil telafiyet edersin bir süre çerez tuketme zaten almışsin kendini önüne bak kafaya takma ve iyice Salma yeterfındık badem tuzsuz fıstık yer fıstığı yani birde kaju vardı ama kaju az dı birde çiğ olmadıkları için valla bi kase yedim...
ben akşam da araka yaptık anına pilav.. Yoğurt da yedim. 2 tane de tulumba!! Kızın haklısınız!!! Ama dayanamadım kiiiiah canimm kizim 2.5 yasinda oglumda 7.oglum okula gidince kizimla kaliyoruz.kizimi anaokuluna vermeme en az 1.5 sene var.bu surede birsey yapamayacagim kesin.imkanim olsa calismayi cok istiyorum ben sinemaya bile gidemiyorum yerimde duramiyorum.yoruldum diye sikayet ederim esimde kpederimde dalga gecer sanki sen otur desek oturacaksin.bos durmayi sevmiyorum cocuk olana kadar calistim hep en cokta manevi olarak ihtiyacim var.esimi ikna edemiyorum bi ikna olsa tasinsak eski cevremize yakin en azindan bi dolmusla falan gidebilirim.okadar uzaga geldikki gitmek istedigim en yakin yer annem bile 70 lira yaziyor anla nekadar uzak.
iyice depresyona girecem bu gidisle esim ozaman ikna olacak.
bugun cokmu yedim icim rahat degil ve 1 kilo fazla geliyorum moralim 0
once yediklerimi yazmadan spor konusuna degineyim.bende sevmiyorum ama yapan olunca gaza geliyor insan.yuruyus en guzeli ben video acip yaparken sıkıliyorum yoksa leslie super aslinda.kizim bebrk arabasini sevmedi hic birde astimi var korkuyorum burnu akacak useyecek cigerine iniyo hemen yoksa hergun cikarim..
yediklerim ise
sabah
1 dilim ç.ekmegi
az sekerli cay
hafif yagda kizarmis yumurta
oglen
nescafe
1 kase corba
yarim sosisli ekmegi(esmer ekmek bayatlatmisti)
1 ince dilim kasar
Ara
listemde tost vardi ama ben beyaz ekmekle yaptim sosisli ekmegi yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?