Yok canim sosisli degil ,sosisli sandivic ekmekleri varya onlardan.yazinca banada az geldi ama cok siskin hissediyorum alyansimda olmuyor odemim var sanirim.Canım bende çocuk yok ya hiç hesaba katmadım haklısın.. O zaman umarım eşin en kısa zmanda îkna olur.. Yediklerinde sosisli mi fazla geldi acaba sana??? Yoksa bence diğerleri normal.. Yürüyüşü de sevmiyorum ben bu arada çünkü burası hep yokuş merdiven sinir oluyorum nefes nefese ama işte gaza geliyorum bazen
ben akşam da araka yaptık anına pilav.. Yoğurt da yedim. 2 tane de tulumba!! Kızın haklısınız!!! Ama dayanamadım kiiii
Ahh ben de bu yeni başladı yedikten sonra pişman oluyorumbu arada Akbulutj menün güzel bitter de %70 ve üstü ise o kadar zarar gelmez bitter hatta yararlı bak birimiz mantı birimiz tulumba.. Kaçaklar gelsin iyice kaçamak yapmışısız
Yok canim sosisli degil ,sosisli sandivic ekmekleri varya onlardan.yazinca banada az geldi ama cok siskin hissediyorum alyansimda olmuyor odemim var sanirim.
Esimi ikna etcem canim yolu yok
valla nasil yedin cok ayippbak ben ne yedim
1 tabak manti
napimm cok canim cektiiiama pismanimm desem yalann ohh ne guzeldi
Meyve neden yoookkkk??? Ben muz portakal elma bı meyveleri çok severim kışın.. Yazın da meyvesiz duramam kiKizlar cerez konusunda diyetisyen ler veriyor ama 2 ceviz ici mesela az az yani verdikleri ara öğünler. ben gecen 90 gr lik kavrulmuş tuzlu fistik aldim dolu dolu 1 avuc yaapar. 550 cal civari idi 100 gr mi. O gunden beri bir muddet çerezlere ve meyveye de ara verdim. Biran once 79 larda olmak istiyorum
Meyve neden yoookkkk??? Ben muz portakal elma bı meyveleri çok severim kışın.. Yazın da meyvesiz duramam ki
Bunu okurken portakalım ağzımda kaldı 2. Bu! Çiğnesem mi yutsam mı ya ben meyveyi ilaç olarak düşünüyorum. Çünkü ben hemen hasta olurım. Vştamin yerine işteBen de cok seviyorum yemeden de zor duruyorum zaten.ya benim dengem yok meyve ve cerez de yedikçe yiyorum biraz abartiyorum yani yerken. Sekeri de fazlasiyla var meyvelerin yani
Bunu okurken portakalım ağzımda kaldı 2. Bu! Çiğnesem mi yutsam mı ya ben meyveyi ilaç olarak düşünüyorum. Çünkü ben hemen hasta olurım. Vştamin yerine işte
Canim ben onu diyetistenime sormustum cok pahali ve gereksiz bi test oldugunu soylemisti azar azar dengeli bi sekilde herseyden yemrk lazim demistiYa aranızda deneyen var mı bilmiyorum ama bir test varmış hangş yşyecek sana dokunuyor ya da fayda sağlıyor diye.. İmkan olsa ondan yapmak lazım.. Hoş kesin en sevdiğim şeyler bana zarar veriyordur
Tatlitambak arada bize ugra ve fikir verBen tamamen hayatimdan cikaramam zaten canim meyveyi kisa bir sure sonra da sabah erken saatlerde yiyecem diye düşünüyorum.
Rahat ol canim afiyet olsun. Tatli zaten yemiyoruz meyveyi de rahatlikla yiyelim.
Ben bu surede vucudumu tanimaya calisiyorum diyelim yiyeceklere karsi
Afiyet olsun canim iyi yapmissin geldiği gibi gitsin kilo kalori yaga dönüşmesin insaallahYok canim sosisli degil ,sosisli sandivic ekmekleri varya onlardan.yazinca banada az geldi ama cok siskin hissediyorum alyansimda olmuyor odemim var sanirim.
Esimi ikna etcem canim yolu yok
valla nasil yedin cok ayippbak ben ne yedim
1 tabak manti
napimm cok canim cektiiiama pismanimm desem yalann ohh ne guzeldi
Biz seni anladık canım haklısın zaten.. Birbirimize sahip çıkalımSelam kizlar anca girebildim
Birincisi gergin degilim ama kendi aranizda yazisip bana yorum yapilmamasi o an üzdü ve fevri davrandim haklısınız
dry_ik cok hakli birbirimizi daha cok uyarmali sahip cikmali teselli vermeli hadi spora hadi suya demeliyiz
Ikincisi Ben menulere cok yorum yapamıyorum kendim bu kadar çok yerken... imreniyorum sadece menulere ne güzel az yemis diye
Bazen moral bozukluklarina teselli vermek evet elimden geldigince yapmaya çalışıyorum en azindan okudum anlaminda begeni yapıyorum
Evet kizlar daha cok sarilalim birbirimize lutfen uyaralim sevke getirelim ilk olarak ve en basta kendime söylüyorum bunlari
Sizlere soz bundan sonra daha cok bilgi paylasimi yapacagim su ve spor konusunda sizlere destek olacagim
Eveeettt menume gelince
Sabah 1 dilim tam bugday ekmegi
Yarim simit peynir zeytin 2 tatlı kaşığı pekmez
Ara yarim dilim kek
Ara 3 dilim portakal 3 dilim elma
Oglen tavuklu
Bir tabak prasali yogurtlu bi salata cok degisik ve guzel oldu tavsiye ederim
Ara bir kac avuc misir patlagi annemle laflarken yedim
Aksam 7-8 kasik mercimek plavi
1 kupa nescafe
Suyum 2,5 litre olmustur
Spor yapilmadi ama yarindan itibaren yapacagim insaallah çünkü evime döndüm
dry_ik spor konusunda cok haklisin 2 dk dahi olsa yapmaliyiZ ben bazen dislerimi fircalarken bazende corba karıştırirken arkaya dogru kalca kaldirma hareketini yaparim ama ortada bi sonuc yok
Hemmen vereyim canimBu arada pırasalı salata tarifi öğrenebilir miyim?? Yarın pırasa da yapabilirim de.. Belki değişik güzel bir şey olur
Aaa Bugün tavuklu yemek yaptım ama bir dahakine böyle yapıcam çok güzel olcak bence de çok beğendim tarifiHemmen vereyim canim
prasalari cok az yagda azcik salcayla kavuruyosun bi taraftanda tavuk hasliyosun didiyosun tavugu sarimsakli yogurt hazirliyosun ben birazda avokado koydum cok yakisti yogurda
en alta Tavuklar ustune kavurdugumuz pirasa ve en usste sarimsakli yogurt kat kat guzel gorunuyo hem de cok doyurucu ve lezzetli
afiyet olsun
Bende istiyorum ondan ama ozeller yapiyor galiba.Ya aranızda deneyen var mı bilmiyorum ama bir test varmış hangş yşyecek sana dokunuyor ya da fayda sağlıyor diye.. İmkan olsa ondan yapmak lazım.. Hoş kesin en sevdiğim şeyler bana zarar veriyordur
Duygusal aclik bu yasadigim.atlatacagim bunuAfiyet olsun canim iyi yapmissin geldiği gibi gitsin kilo kalori yaga dönüşmesin insaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?