Yok yemek normal de mideme dokundu.. Tek çeşitten geçtim ya birden.. Yarın kilo bildircez ama ben reglym bananeCanim niye siktin canini bu kadar anormal bisey göremedim ben
Bence baklavaya kadar iyi gitmişsin.. Sarma etli mi pirinçli mi?? Neden sordum hani şehriye pilav ikilisi yapmıycaktık ya.. Ah bu hafta sonları değil mi :) olsun dikkat etmeye devamMenum sabah maaaaalleesseeeffpudingli tatlı yedim iki dilim aksamdan kalmisti aksam kendimi tuttum yemedim ama sabah yedim yani daha rahat yakarim diye
kahvalti 1 dilim ekmek 1 yumurta ve zeytin peynir
oglen yoğurtlu ispanak 7-8 yemek kasigi
ara 1 portakal
iki baklava
aksam 1 tabak sebzeli sehriye çorbası
az bi parca et az patates
4-5 kaşık barbunya
7-8 sarma
bir avuc siirt bir avucta cekirdek
gördüğünuz gibi berbat bi menu ama eskiye gore cok cok cok kisiyorum bi az yiyen halim
Hoşgeldin canım.. Biz de bırakıp gidildik başka gruptaBende gecen sene burda gruptaydim hersey guzel gidiyordu motivasyon ve kilo verem cok iyiydi ama bi anda herkes cikti bende ozel sebeplerden giremedim ve sonuc kilo almaya basladim.suan 73 kiloyum boyum malesef kisa 1.57 .buranin faydasi cok oluyor eger sizlerde kabul ederseniz ben uyum saglarim birakip gitmem
Maalesef pirincli yaa hem hafta sonu hem annemlerin hezimetine ugradimBence baklavaya kadar iyi gitmişsin.. Sarma etli mi pirinçli mi?? Neden sordum hani şehriye pilav ikilisi yapmıycaktık ya.. Ah bu hafta sonları değil mi :) olsun dikkat etmeye devam
Aynen yediklerimizi de yazıyoruz.. Birbirimizi uyarıyoruz aynı zamanda pazarları da kilo bildirimi yapıyoruzSanırım burada kilo takip ediyorsunuz ve birbirinizi cesaretlendiriyorsunuz doğru mu anlamışım acaba?
Napalım.. Dikkat edersin bşr dahakine canım moral bozmak yoookkk :)Maalesef pirincli yaa hem hafta sonu hem annemlerin hezimetine ugradim
Bu çok güzel bi çalışma.bende uzun süredir kilo vermeye çalışıyorum.müsadeniz olursa bende Katılmak istiyorum :)Aynen yediklerimizi de yazıyoruz.. Birbirimizi uyarıyoruz aynı zamanda pazarları da kilo bildirimi yapıyoruz
Tabi ki aramiza hosgeldiiinnnBu çok güzel bi çalışma.bende uzun süredir kilo vermeye çalışıyorum.müsadeniz olursa bende Katılmak istiyorum :)
Aynen canim diyorum ya bu cok iyi halim bi ay oncesi müthiş yiyomusum simdi fark ettim daha da azalacak insaallahNapalım.. Dikkat edersin bşr dahakine canım moral bozmak yoookkk :)
Kızlar sabah kahvaltımdan sonra saat
saat 10:00 da 1 fincan sade nescafe
11:00 de
1 küçük elma yedim bugün nedense acıktım
12:30 öğlen yemeği
1 kase yayla çorbası
1 porsyon salata yağsız tuzsuz limonlu
saat şuan 14:50 ve ben kötü mü yaptım bilmiyorum 2 kare bitter yedim şu ülkerinkinden
öğlen nedense az mı yedim ne acıktım birden bire offf arkadaş çok zorladı valla bişi olmuyomuş valla olmuomuş
6 karelik paketler varya ondan almış ben ama sadece 2 kare yedim paylaştım arkadaşlarla
Kaşar peyniri yerine beyaz peynir tüketirsen belki daha iyi olabilir :)Olur arada öyle tartının yuzunu gprmek istememe duygusu ama geçicek inşallah gün gelecek tartılar bizim en iyi dostumuz olacak bu arada kızlar sizce şubat sonuna kadar 85 86 falan olbilrmiyim bu diyetle hiç bozmadan
Inşallah :))))Tabi ki aramiza hosgeldiiinnn
yeni fistik gibi citirrr kizlar olacagiz hepimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?