kendime yeni bir ben lazım... diyenler ... buyursunlar

Menum sabah maaaaalleesseeeff pudingli tatlı yedim iki dilim aksamdan kalmisti aksam kendimi tuttum yemedim ama sabah yedim yani daha rahat yakarim diye
kahvalti 1 dilim ekmek 1 yumurta ve zeytin peynir
oglen yoğurtlu ispanak 7-8 yemek kasigi
ara 1 portakal
iki baklava
aksam 1 tabak sebzeli sehriye çorbası
az bi parca et az patates
4-5 kaşık barbunya
7-8 sarma
bir avuc siirt bir avucta cekirdek
gördüğünuz gibi berbat bi menu ama eskiye gore cok cok cok kisiyorum bi az yiyen halim

Bence baklavaya kadar iyi gitmişsin.. Sarma etli mi pirinçli mi?? Neden sordum hani şehriye pilav ikilisi yapmıycaktık ya.. Ah bu hafta sonları değil mi :) olsun dikkat etmeye devam

Hoşgeldin canım.. Biz de bırakıp gidildik başka grupta sonsuz_ol topladı tekrardan bizi sağolsun :) en kısa zamanda ideal kilolarımıza ulaşmamız dileğiyle

Bence baklavaya kadar iyi gitmişsin.. Sarma etli mi pirinçli mi?? Neden sordum hani şehriye pilav ikilisi yapmıycaktık ya.. Ah bu hafta sonları değil mi :) olsun dikkat etmeye devam
Maalesef pirincli yaa hem hafta sonu hem annemlerin hezimetine ugradim

Sanırım burada kilo takip ediyorsunuz ve birbirinizi cesaretlendiriyorsunuz doğru mu anlamışım acaba?
Aynen yediklerimizi de yazıyoruz.. Birbirimizi uyarıyoruz aynı zamanda pazarları da kilo bildirimi yapıyoruz

Napalım.. Dikkat edersin bşr dahakine canım moral bozmak yoookkk :)
Aynen canim diyorum ya bu cok iyi halim bi ay oncesi müthiş yiyomusum simdi fark ettim daha da azalacak insaallah
yavas yavas
cunku ogrendim ki cok yiyen bir bunye birden cok düşük kalorilı bir diyet yada daha oncekine gore dusuk kalorili diyet uygularsa tatli ve yeme krizi gelebiliyomus onun icin yavaş yavas
simdilik börek pilav makarna beyaz ekmek yok

Günaydın arkadaşlar öncelikle yeni gelen arkadaşlara hoş geldiniz diyorum... arada bir kaçamaklar yapsakta yılmadan inatla devam edicez... :)

dün bu yazdıklarımdan sonra saat 17:00 da sabahtan kalan ufak ekmeğimi yedim...

eve gittiğimde açla tok arasıydım ama canım birşey yemek istemediğinden 2 3 dilim kaşar peyniri kestim ve yeşilçayla onu tırtıkladım başkada bişi yemedim akşam...

bu sabah ise henüz kahvaltı yapmadım ama yanımda domates biber 1 kibrit kutusu kadar kaşar peynir 5 adet zeytin getirdim... yanında kepekli 50 gramlık ekmeklerden alıp ısıtıp yicem :)

bu arada kızlarrrrrrr bu sabah tartıldım...

4 gün önce 2 günlük iznimde baya abarttım karnım marnım şişmişti ama cesaret edip tartılamamıştım.. buraya başlarken ki kilom üzerinden devam edelim ama eminim daha çok vermişimdir çünkü baya hafifledim kızlar kilooooommmmmm...

94.00

Ben bir müddet tartılmaya ara vermistim kızlar beni de aynı kabul edin
87.5

Olur arada öyle tartının yuzunu gprmek istememe duygusu ama geçicek inşallah gün gelecek tartılar bizim en iyi dostumuz olacak bu arada kızlar sizce şubat sonuna kadar 85 86 falan olbilrmiyim bu diyetle hiç bozmadan

Bende bu sabah katıldım aranıza :) ama ben yaklaşık bir Yıldır yediklerime dikkat ediyorum ve kiloda verdim.vermeyede devam etmek istiyorum.Fakat biraz bıkkınlık gelir gibi oldu.buradaki samimiyeti görünce bana yardımcı olacağını düşündüm.ve bu sabah tartıldıldım 72.3 . Gerçi yaklaşık iki buçuk aydır aynı kilodayım.inşallah 60 Ları kısa zamanda tartıda görürüm :)

Olur arada öyle tartının yuzunu gprmek istememe duygusu ama geçicek inşallah gün gelecek tartılar bizim en iyi dostumuz olacak bu arada kızlar sizce şubat sonuna kadar 85 86 falan olbilrmiyim bu diyetle hiç bozmadan
Kaşar peyniri yerine beyaz peynir tüketirsen belki daha iyi olabilir :)

Tabi ki aramiza hosgeldiiinnn
yeni fistik gibi citirrr kizlar olacagiz hepimiz
Inşallah :))))
Ama en Güzeli giydiklerimiz yakışacak üzerimize.kıyafet alırken Olanları değil beğendiklerimizi alacağız.ve bu beni Zayıf gösterdi mi derdinden kurtulacağız.ve kabine girdiğimizde denediğimiz şey olmadığında bi büyüğünü değil bi küçüğünü istemek çok daha güzel olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…