kendime yeni bir ben lazım... diyenler ... buyursunlar

Ve kızlar menüm
sabah 8de
1kk peynir
Salatalık marol havuc
5 zeytin
1 dilim ekmek
maalesef yagda yumurta esimle yaptik kahvaltiyi bugun ondan.

ara
1 bardak tarçınlı süt

Öğlen 12.30
1 tabaktan az yoğurtlu karnabahar haşlama

ara
yeşilçay + 3 gun kurusu kayisi

aksam 17 de bitti
1 dilim ekmek
melemen
1 kepçe yoğurt
2 yk da kuru biber kavurmasi

ara
yesilcay
kivi

Yarim elma

günaydın kızlar dün giremedim siteye ah ah başıma geleni bir bilseniz... dün zaten yoğun bir gündü iş yerinde giremedim... akşam eve gidince girerim dedim yolda tramvay bozulmazmı.. birde üstüne kavga çıktı içerde eve gidiş 10:00 valla o yorgunlukla nasıl uyudum onu bile bilmiyorum...

dün mecburiyetten pek dikkat edemedim diyete

sabah kepekli yağsız tost
öğlen pide ekmeklerinde tombik tavuk döner ve çay
akşam artık midem bulanmıştı çok köfte varmış evde 4 5 tane ondan yedim 2 3 tane de biber kızartması yedim

aralarda 2 bardak nescafem de var süt tozulu ama

bu sabahta şimdi gene bir kepekli yağsız tost söyledim kendime...

evettttt konu geldi en önemli yere... bu haftadan hiç umutlu değildim hatta almışımdır diyordum kızlar ne yalan söliyim... ama tartıldm ve gözlerime inananmadm 400 gr gitmiş...

geöen hafta 89.0
bu hafta 88.6

menün çok hoş canım... :)

nhl tebrik ederim canım super ya

dünkü menüm tam bir felaketti
sabah bir sigara böregi ve bir kaç catal patates kızartması
ara bir avuc leblebi tuzsuz fıstık kuru üzüm karısımı
öglen bir kase kuskus salata bir tabak omlet
ara bir kupa nescafe 2 tane petibör
aksam mezgit tava bol salata ceyrek lavas

Gercekten felaket gibi demek daha dikkatli olsan 77 lerde bile olacaktin canım. Ama 900 gr bile super sonuç

Gecen haftayi hatirlamiyorum ama 84.7 olmasi lazim di
bu hafta 84.1
fark ozaman 600 gr
aslinda carsamba gunu 84.1 idim ama persembe oruç olunca kendimi kaybettim ve 2 gun de anca onlari telafi etmiş oldum.
Haftaya kadar kacamak yok insallah.
Ve daha guzel bir sonuç istiyorum

Kızlar dün arkadaş geç gitti ben de uyuya kalmışım. Dün ıspanak ve domates çorbası yoğurttı menüm. Bu akşam eşimle yemeğe gitcez hu sebeple sabah sadece peynir donates yedim 3 gibi de 1 tane galeta yedim. Ama akşam yiyebilirim benim tartımın pili bitti yarın pil alıp tartılcam şekerler:) buarada nihal zeynep ve tambakçım çok çok tebrik ederim. Darısı başımıza:) bir dee ftm o ne tatlı bir şey umarım daha iyidir şuan.. Veeeee 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günümüz kutlu olsuuunn

Ben de menümü yazayım
sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynir
5 zeytin
1 domates
1 salatalık

ara 1 bardak tarçınlı süt

oglen
firinda kabak yemegi bayildim. Tam benlik
1 bardak ayran
1 dilim ekmek
1 ck çikolata esim verdi onu da

ara
yeşilçay + 3 gun kurusu kayisi

ara
1 bardak ayran + 3 ceviz içi

aksam
istavrit firinda
salata

ara
yeşilçay + elma

AH canım ya gecmiş olsun hic kıyamam ya insaallah hemen iyilesir insan cocuklara ihtiyarlara bide böyle evcil hayvanlara kıyamıyo ya

sagol canim

daha iyi canim suanda, istahi acildi benimde keyfim yerine geldi :)

Ayyy inşallah ben de vermişimdir.. Ama ben geçen haftaya göre kilolu çıkıcam çünkü o hastalık tartılmasıydı.. Neyse.. Akşam yediğim kötü şey patates kızartması ve ekmekti ızgara yedim ondan sıkıntı yok da.. Öyle işte:)) kilo verenleri tekrardan tebrik ediyorum:)

tesekkür ederiz canım
seni hastalık öncesi kilonda sayarız merak etme

canım fırında kabagı nasıl yaptın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…