- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
Gecmis olsun canim. Ben de cok seveeim kedileri.. cins bir kedi mi
Ve kızlar menüm
sabah 8de
1kk peynir
Salatalık marol havuc
5 zeytin
1 dilim ekmek
maalesef yagda yumurta esimle yaptik kahvaltiyi bugun ondan.
ara
1 bardak tarçınlı süt
Öğlen 12.30
1 tabaktan az yoğurtlu karnabahar haşlama
ara
yeşilçay + 3 gun kurusu kayisi
aksam 17 de bitti
1 dilim ekmek
melemen
1 kepçe yoğurt
2 yk da kuru biber kavurmasi
ara
yesilcay
kivi
Yarim elma
AH canım ya gecmiş olsun hic kıyamam ya insaallah hemen iyilesir insan cocuklara ihtiyarlara bide böyle evcil hayvanlara kıyamıyo ya
bunun azcık daha grisi canım, asıl fotoğrafı yüklemeyi beceremedimcinsi silver chinchilla persian
nhl tebrik ederim canım super yagünaydın kızlar dün giremedim siteye ah ah başıma geleni bir bilseniz... dün zaten yoğun bir gündü iş yerinde giremedim... akşam eve gidince girerim dedim yolda tramvay bozulmazmı.. birde üstüne kavga çıktı içerde eve gidiş 10:00 valla o yorgunlukla nasıl uyudum onu bile bilmiyorum...
dün mecburiyetten pek dikkat edemedim diyete
sabah kepekli yağsız tost
öğlen pide ekmeklerinde tombik tavuk döner ve çay
akşam artık midem bulanmıştı çok köfte varmış evde 4 5 tane ondan yedim 2 3 tane de biber kızartması yedim
aralarda 2 bardak nescafem de var süt tozulu ama
bu sabahta şimdi gene bir kepekli yağsız tost söyledim kendime...
evettttt konu geldi en önemli yere... bu haftadan hiç umutlu değildim hatta almışımdır diyordum kızlar ne yalan söliyim... ama tartıldm ve gözlerime inananmadm 400 gr gitmiş...
geöen hafta 89.0
bu hafta 88.6
bunun azcık daha grisi canım, asıl fotoğrafı yüklemeyi beceremedimcinsi silver chinchilla persian
dünkü menüm tam bir felaketti
sabah bir sigara böregi ve bir kaç catal patates kızartması
ara bir avuc leblebi tuzsuz fıstık kuru üzüm karısımı
öglen bir kase kuskus salata bir tabak omlet
ara bir kupa nescafe 2 tane petibör
aksam mezgit tava bol salata ceyrek lavas
kızlar selam
galiba cok mutluyum yaa
gecen hafta 78.9
bu hafta 78.0
giden -900gr
AH canım ya gecmiş olsun hic kıyamam ya insaallah hemen iyilesir insan cocuklara ihtiyarlara bide böyle evcil hayvanlara kıyamıyo ya
Kızlar dün arkadaş geç gitti ben de uyuya kalmışım. Dün ıspanak ve domates çorbası yoğurttı menüm. Bu akşam eşimle yemeğe gitcez hu sebeple sabah sadece peynir donates yedim 3 gibi de 1 tane galeta yedim. Ama akşam yiyebilirimbenim tartımın pili bitti yarın pil alıp tartılcam şekerler:) buarada nihal zeynep ve tambakçım çok çok tebrik ederim. Darısı başımıza:) bir dee ftm o ne tatlı bir şey umarım daha iyidir şuan.. Veeeee 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günümüz kutlu olsuuunn
tesekkür ederiz canımAyyy inşallah ben de vermişimdir.. Ama ben geçen haftaya göre kilolu çıkıcamçünkü o hastalık tartılmasıydı.. Neyse.. Akşam yediğim kötü şey patates kızartması ve ekmekti ızgara yedim ondan sıkıntı yok da.. Öyle işte:)) kilo verenleri tekrardan tebrik ediyorum:)
canım fırında kabagı nasıl yaptınBen de menümü yazayım
sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynir
5 zeytin
1 domates
1 salatalık
ara 1 bardak tarçınlı süt
oglen
firinda kabak yemegi bayildim. Tam benlik
1 bardak ayran
1 dilim ekmek
1 ck çikolata esim verdi onu da
ara
yeşilçay + 3 gun kurusu kayisi
ara
1 bardak ayran + 3 ceviz içi
aksam
istavrit firinda
salata
ara
yeşilçay + elma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?