kendime yeni bir ben lazım... diyenler ... buyursunlar

Yumurta gitti demek e peyniri neden yenedin?? Peynir ekmek mis:) canım balık iyidir evet geç ama senin iş çıkış saatin yüzünden öyle oluyor.. 12 den erken yatmazsan sindirmek için vaktin olur. Bir de yatmadan önce azcık spor ohh miss:)) Akşam yemek yememezlik yerine hafif ye bence tatlım. ÇÜnkü evlendikten sonra akşam yemeği yiyeceksin eşinle.. Bu sefer düzenin değişceği için kilo alıcaksın.. Yani geleceğe yatırım olarak akşam yemelisin bence hafif olarak

Ben sabah tost yaptım kendime.. Off eşimde saç kıran çıktı! Aslında iyileşmişti geçen sene bu sene tekrar çıktı.. Morali bozuk sarımsak falan denemiştik hiç işe yaramamıştı.. Bildiğiniz bir karışım ya da doktor var mı?? Hangi ilde olduğu önemli değil Gideriz yeter ki kurtulsun..

Kızlar akşam da fırınd köfte ve patataes yapmıştım 2 tane köfte 4 ince yuvarlak dilim de patates yedim. Yanında da 1 dilim tahıllı ekmek

Gecmis olsun canim maalesef bir bilgim yok

Dunden sonra bugun iyi toparlandm.
sabah
1 kk peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
domates salatlik havuc
5 zeytin

ara
2 yk tarçınlı yoğurt

Oglen
1 tabak aci soso dökülmüş karnabahar
1 dilim ekmek
yarim kase yoğurt
2 catal yumurta

ara
yeşilçay + 3 gun kurusu kayisi

ara
1 bardak ayran + 2 adet ceviziçi

aksam
tavuk haslama avuc icinden azcik fazla
salata bol bol
1 bardak ayran

ara
yeşilçay + kivi

bende öyle aldım

hiç bilmiyorum canım

bugün paso poğaça yedim
sabah
2 yumurta
1,5 kk beyaz peynir
1,5 kk kaşar
2 ceviz
1 dilim tam buğday ekmeği(incecik)
4 yeşil zeytin
1 portakal

öğle
dereotlu poğaça
2 kk kaşar

ara
2 dilim elma

akşam
peynirli poğaça
2 kk kaşar
1 bardak süt
çok saçma oldu bugün... canım hiç yemek yemek istemedi

Sağol tambak:) bu arada ben senin menülerini beğeniyorum:)) aynen ftmcim ben de öyle kilo aldım bu arada yemişsin poğaçaları afiyet olsun!:) spor yapman lazım şekerimmnn

Sağol tambak:) bu arada ben senin menülerini beğeniyorum:)) aynen ftmcim ben de öyle kilo aldım bu arada yemişsin poğaçaları afiyet olsun!:) spor yapman lazım şekerimmnn

Teşekkür ederim canım elimden geldigince dikkat etmeye basladim.. yerimde saymaktan sıkıldım. Bu menüler iyo gelir insallah bana

Evet canim ben dokunmayin zeynebime cok uzundu o isimm ama bana kisaca zeynep de diyebilirsiniz

Ah canim benimde hic bilgim yok ama biseyler ogrenirssm soylerim inşaallah Allah sifa versin

Canim bu hafta menulerin cok iyiydi inşallah guzel rakamlar gorup daha da motive olursun ve hep boyle devam edersin darisi başıma olsun

Afiyet olsun canim evet Gulit_me ye katılıyorum spora davetlisin

Selam kizlar dün o kadar yogun bir gundu ki anlatamam ve size yazmak icin girdim gece 1: 30 gibi ama elimde uyumusum
dunki menum
sabah 3 minik muska borek
Bi kucuk tabak patatesli omlet peynir
ara yok
oglen 1 kucuk muska börek
1 kase kuskus salata
2 dilim mozaik pasta
1 kupa capicino
ara yok
aksam 4-5 kaşık kuru fasulye ve salata 2 kasik patates salatası
Biliyorum cok ama yazdim yine de kizabilirsiniz bana
ama aksam ogrenciler dogum gunu yapmislar ve yas pasta almislar asla ve kata yemediiimmmm canim bile istemedi

Afiyet olsun canim evet Gulit_me ye katılıyorum spora davetlisin

kızlar kedim kocamın dikkatsizliği yüzünden balkondan düştü, ameliyat oldu. değil spor yapmak hiçbişey yapmak içimden gelmiyor.normalde böyle beslenmiyorum zaten o iyileşene kadar değil diyet dünya umrumda değil, zaten yiyemiyorum midem bulanıo. hala kahvaltı yapamadım

Aslında çok depil de karbonhidrat ağırlıklı olmuş.. Buna da ödül de bari.. Bir kaç gün ekstra dikkat et canım o zman dengelersin.. Doğum günün kutlu olsun bu arad:))) nice sağlıklı zayıf yaşlara:)
Canıımmmm var ya okuyunca için gitti.. Benim de zaafım vardır.. Aayyy çok geçmiş olsun.. Ama eşim yüzünden deme onun da içi gitmiştir vicdan yapmıştır.. Çok geçmiş olsun tatlım.. Şimdi nasıl?? Ayy benim de kuşum var ona bir şey olsa ben de hastalanıyorum seni çok iyi anlıyorum canım...

Sabah beyaz peynir domates zeytin ve tam tahıllı ekmek 2 dilim yedim. Şimdi arkadaşım gelcek onu bekliyorum.. O da diyette o yüzden çok şanslıyım:)

canım ağrıları var, henüz ayağa kalkamıyor. bi hafta kadar antibiyotik+ vitamin vereceğim. dikişler iyileşince rahatlar diyor. bi bi hafta sıkıntımız var yani ama düne göre daha iyi

canım ağrıları var, henüz ayağa kalkamıyor. bi hafta kadar antibiyotik+ vitamin vereceğim. dikişler iyileşince rahatlar diyor. bi bi hafta sıkıntımız var yani ama düne göre daha iyi

Gecmis olsun canim. Ben de cok seveeim kedileri.. cins bir kedi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…