Oradan değişiyor canım:)) moralini de hiç bozma öyle gereksiz insanlar için.. Pasta böreğe dayanılmıyor malesef.. En güzeli myle yapmak oluyor. Çok sevindim moralin bozuktu kilo konusunda motive olmuştur bu sana:)ya sorma canim bugun moralim.bozuktu bu olaydan oturu neyse
cok tesekkurler bakiyim degisir umarim
bu arada evet yarina dogru diyosun gunduz onunla yersem akşam sadece meyve yerim
bu ucgun az yeme isi bana yaradi ya acliga direncim kirildi çok şükür yoksa doydugumu hissetmiyodum valla
saçlarımı çok severimmmEn güzel saç yarışması çok yakında !
casaçlarımı çok severimmm
Bilmem ki anlamadım ki yarışmayı bir de fotoda yüz gözülürse katılmam.. Ama ben seviyorum öyle şeyleri sevgililer gününde de yarışma vardı ilgiyle takip ettim:)))ca
Katilacak misin
evet evet oldu canım sağoll artık adım sonsuzOradan değişiyor canım:)) moralini de hiç bozma öyle gereksiz insanlar için.. Pasta böreğe dayanılmıyor malesef.. En güzeli myle yapmak oluyor. Çok sevindim moralin bozuktu kilo konusunda motive olmuştur bu sana:)
Edersin canım bence:))) tartıda eksileri görünce heleevet evet oldu canım sağoll artık adım sonsuz
ayrıca evet motıve acısısndan ıyı oldu umarım hep bu gazla devam ederim
bu saatte bi ikimiz ayaktayız heraldeEdersin canım bence:))) tartıda eksileri görünce hele
senin enerjini seviyorum ya pozitif sempatik.. kuzenim var ona benzetiyorum onunla konusuyo gibi oluyorum yazılarını okurken galib a kadınlar kulubunun en buyuk kazandırdıgı sey burda ki dostluklarEdersin canım bence:))) tartıda eksileri görünce hele
Aynen:)) ben gece kuşuyumdur:) sen de öylesinbu saatte bi ikimiz ayaktayız heralde
Ayyy çok teşekkür ederüm:))) aynen bence de çok güzel oluyor burdaki dostluklar.. Hiç görmediğin birine güveniyorsun içini açıyorsun.. Farklı bir şey.. Ben de seni ve gruptaki arkadaşlarımızı çok seviyorum:)) iyi ki açmışsın bu topiği yaasenin enerjini seviyorum ya pozitif sempatik.. kuzenim var ona benzetiyorum onunla konusuyo gibi oluyorum yazılarını okurken galib a kadınlar kulubunun en buyuk kazandırdıgı sey burda ki dostluklar
aynen kızım 7 de dikilir ayaga oyle uyuma imkanımda yok ama sallayan kimAynen:)) ben gece kuşuyumdur:) sen de öylesin
ya evet buraya yazcam yemiyim diyorum meselaAyyy çok teşekkür ederüm:))) aynen bence de çok güzel oluyor burdaki dostluklar.. Hiç görmediğin birine güveniyorsun içini açıyorsun.. Farklı bir şey.. Ben de seni ve gruptaki arkadaşlarımızı çok seviyorum:)) iyi ki açmışsın bu topiği yaa
Aaa ben uyuyorum.. Zaten ders çalışıyorum gece de.. Birazdan çalışıcam yine mesela.. 5 gibi yatıyorum. 11 den etken de kalkmıyorumaynen kızım 7 de dikilir ayaga oyle uyuma imkanımda yok ama sallayan kimama işleri bititrince birazda kendime vakit ayırıyorum
Canim ya cok üzüldüm nasil insanlar var anlamıyorum ki insanin kalbi dis goruntusuyle mi ruhun ruh guzelligi bu insanlar bunu hic bi zaman anlamicaklar
bugun benim de benzer bi olay basima geldi hazımsız hanfendinin biri dis giyimimden oturu bana markette olmayacak terbiyesizlik ler yapti ama aldi agzinin payini
Canim ictenlikle söylüyorum moralini bozma degmez çünkü
sen gelinligini düşün prensesler gibi olacagini düşün ha 55 kilo olmazsinda 65 70 olursun ne olmuş o boyla gelinlik gayeet guzel olur sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?