kendime yeni bir ben lazım... diyenler ... buyursunlar

Oradan değişiyor canım:)) moralini de hiç bozma öyle gereksiz insanlar için.. Pasta böreğe dayanılmıyor malesef.. En güzeli myle yapmak oluyor. Çok sevindim moralin bozuktu kilo konusunda motive olmuştur bu sana:)

evet evet oldu canım sağoll artık adım sonsuz
ayrıca evet motıve acısısndan ıyı oldu umarım hep bu gazla devam ederim

senin enerjini seviyorum ya pozitif sempatik.. kuzenim var ona benzetiyorum onunla konusuyo gibi oluyorum yazılarını okurken galib a kadınlar kulubunun en buyuk kazandırdıgı sey burda ki dostluklar
Ayyy çok teşekkür ederüm:))) aynen bence de çok güzel oluyor burdaki dostluklar.. Hiç görmediğin birine güveniyorsun içini açıyorsun.. Farklı bir şey.. Ben de seni ve gruptaki arkadaşlarımızı çok seviyorum:)) iyi ki açmışsın bu topiği yaa

ya evet buraya yazcam yemiyim diyorum mesela
menümü begendi arkadaslar deyip gaza geliyorum
yada sunu öğrendim bizim kızlarada söyleyim diyorum
evet ya iyi ki acmısız bende seviyorum burdaki herkesi
iyi geceler canım

aynen kızım 7 de dikilir ayaga oyle uyuma imkanımda yok ama sallayan kim ama işleri bititrince birazda kendime vakit ayırıyorum
Aaa ben uyuyorum.. Zaten ders çalışıyorum gece de.. Birazdan çalışıcam yine mesela.. 5 gibi yatıyorum. 11 den etken de kalkmıyorum

İnsanlar saygısız hadsiz kendini bilmezler... onların karşılarında bizler kafamız dik yürüyeceğiz... bu arada sonsuz ol sen dokunmayın zeynebime sin dimi gulıt_me yi kaçırdım galiba... bende değiştirmek istiyorum çok aceleyle almıştım ben ismimi bole kaldı...

bu arada dün akşam eti form dan sonra 3 te 1 elma 3 te 1 portakal yedim ama eve gidince ablamlar baktım balık yapmış fırında somon... 3 parça kadar ondan yedim 7 8 çatalda salata... biraz geç saatteydi 9 gibi falan sonradan pişman oldum ama neyse bugün akşam yemicem...

bu sabah ise

yulaf kepekli ekmek
1 haşlanmış yumurta
ince bir dilim peynir yicem az sonra...

ben çok salağım yaaa...

haşlanmış yumurtamı düşürdüm ühühüüü...

1 yulaf kepeği ekmeği
1 ayran

saçma bir menü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…