kendime yeni bir ben lazım... diyenler ... buyursunlar

Öncelikle tambak ve sonsuz menüleriniz çok güzel tebrik ederim. Bu kararlılığınız bu hafta hep gitsin inşallah ben akşam 2 tane fırında köfte yedim. Öncesinde çorba içtim. Başka da bşr şey yemedim. Ama bugün çok az yemiş oldum ya.. Aç hissediyorum şuna kendimi.

ikinizinde menüsü süperrrr

Gecen hafta 84.1 olmam lazimdi canim
müthişsin canım tam gaz devam

Gulit- më, happy bride nerdesiniz canlarrr

ah ah burdayım cancağızlarım haftasonu çok youn mu youn geçti büyük konferanslar vardı ve işyerinde net gitti... evde de pc m sorunluydu geçenlerde kahveyle yıkadıydıkta :) ama genede bozmadım... sıkı bir diyette yaptığım söylenemez ama aşırı değildi tek hatam su içmemem oldu...

iyi geceler kızlarrrr
iki hafta sonra kuzenimin sözü var ve ben o zamana kadar yemicem yemicem ve yemiceeemmmm

ah o son dakka kilo vermeler yokmu insanı çok fena gaza getiriyor :)

Ay ben de onu gecen gun gördüm ama hiç yememistim hosuma gitti diye aldim eşime yedirdim. Ben kilo verirken ona da aldiriyorum... canimin istediklerini ona yediriyorum

hahaha güzel bir yöntem böylece kilo verirkende çok sıkmamış oluruz kendimizi dimi du bakm bende deniyim bu yöntemi

evet kızlar iki gün ü yazamayacağım sanırım da çünkü hatırlamıyorum bile yediklerimi... ama pazar sabah tartıldım... geçen hafta 88.6 iken bu hafta 89.0 ım 400 gram almışım... çok üzgünüm kızlar... bu hafta salmıştım kendimi ama 400 gram da kaldığına şükretmem lazm aslında... neyse artık bu hafta arkadaşımın bir diyet listsi var geçen hafta almış o da... bu haftada onnu deniyim dedim... belki arada şaşırtma yapmam iyi olur gerçi bakmadım listeye ama değişiktir muhtemelen...

bu ay sonuna kadar 4 kilo vermeliyim yoksa planlarım alt üst olur 85 olmalıyım... kendime o şekil bir plan çizdim ay ay 5 kilo dedim... ama kızlar kafama takılan bişi var planlarıma göre gidersem eğer mayıs sonu 75 olucam... tabii haziranda gelinlik bakmalara başlıcam hadi gelinliğe başlarken 73 falan olsam o ara ben daha da kilo vermek istiorum sizce çok sıkıntı olurmu beden açısından acaba dikimde yanlışlıklar hatalar oluşurmu?

bu sabah 1 kepekli tost en yağsızından

saat 10:00 da sade nescafe

saat 12:00 da 1 kase ezo gelin, 1 kase kadar salata, 2 minik parça pide iki ısırımlık kadar çok pofidik duruolardı dayanamadm...

canım benim gelinlikçim düğünden bir hafta önce son bi prova yaptırıyor, çünkü stresle kilo değişebiliyormuş. ben bi haftada 2-3 kilo arası bişey vermiştim de son provoda toparlamıştı adam. eğer hazır alacaksan da arkası ipli olanlara bak onları istediğin gibi daraltabiliyorsun

Canım hiç bilmiyorum nasıl olacak hazırmı diktirmemi. Sans a bakalım ama 73 gibi gelinlik begenip başlasam diktirmeye atıyorum 10 kilo daha verdğimi düşünüyorum ki dileğim amacım 60 la gelin olmak o 10 kilo sıkıntıya sokarmı acaba sonuçta belli bi kumaşla başlancak gelinliğin şekli şemali kaymasın duzeltirken çok geriliorum bole şeyler dusundukçe

canım diktireceksen zaten düğünden bi hafta önce son bi prova muhakkak iste unutma, bazı gelinlikçiler baştan savabiliyor. satın alacaksan ve kararlıysan da arka ipleri gerer bir şekilde alırsın sonra kilo verince normal olur. arkası ipli gelinlikler 1-2 beden değişebiliyor
sen şimdiden strese girme, sıkı rejim, spor,su ve muhakkak yeşilçay iç. özellikle yatmadan önce iç bi tane ertesi gün acayip idrar söktürüyor

Akşamları içiyorum gun içinde imknım olmuyo ama su ve diyet birde spor salonu açılmş bzm oraya zorluyorm aslnda başlasam die bzmkilere bakalm
canım benim akrabam 3 ayda 17 kilo verdi, ama tabi ki çok zorlandı ağladı fakat düğününde istediği gelinliği giydi. biraz da bize bağlı sanırım. insanlar yapabiliyorsa bizde yapabiliriz. bu bi hafta bende bozmamaya çalışıcam bakalım ne olacak

sabah
1.5 dilim ekmek
1 kk peynir
4zeytin
1 salatalık
1 domates

ara
1 çay bardağı süt lu kahve

oglen
2 dilim ekmek
yumurta
salata
1 kase pulbiberli yoğurt

ara
süt lu kahve
10 cubuk kraker

aksam
2 kase cacik
1 tabak tavuk sote yag koymayi unutmuşum

30 dk kondisyon bisikleti
4 lt de su

wuhuuuu artik yag koymayi unutuyorsun, masallah arkadasim yeme tarzin degisti tebrikler

Hoşgeldin neyusa:) kızlar dÜn giremedim dün misafirim vardı yine:)) ben bir süre şey yapmıştım ama kendim sadece rus salatası yedim. Misafirlerim 6 da gitti zaten aklam da biraz beyaz peynir ve kepek ekmeği yedim. Atıştırdım. Sabah tost yedim. Tahıllı ekmeğe:) benden böyle kızlar..

Bu arada happy_bride ben aralıkta evlendim. Eylülde karar verdik evlenmeye. Ekimde başladım gelinliğini diktirmeye.. Hiç sıkıntı yapma. Benimki de ftmnin dediği gibi ipliydi arkası. Ama zaten 1 gün önce son prova oluyor. Sıkma canını:)

çok saolun kızlar arada geriliyorum falan ama rahatlatıyorsunuz beni gerçekten...

dün akşam işten çıkmadan 1 portakal yedim

eve gidincede pis boaz dayanamadım azcık 2 yk kadar kuzu kulağı var biliomusunuz bilmiyorum ıspanak gibi bişi yumurtalı yapmışlar ondan yedim birde 1 kepçe kadar zeytinyağlı makarna vardı ondan yedim ve pişmanlığın doruklarındaydım tüm gün...

sabah burda 1 tost yedim kepekli yağsız

öğlen yarım kase yayla çorbası ve tavuklu biberli domatesli bir yemek vardı fırında yapılmış ondan yedim yanınada 1 ufacık pide ekmeğinden yuedim...

saat şuan 16:52 nescafe yaptım sütlü onu içiyorum şuanda...yanımda portakal ve form bisküvi var gene akşam yememeliyim ama ya nası bir formül uygulasam akşam yememek için...

bu arada kızlar bu msjı ayrı yazıyorum ki karışmasın bahsetmiştim ya arkadaşım bana liste vericek diye... o listeyi getirdi ama sizlerle paylaşayım dedim ... belki yanlış birşeyler vardır diyette ne bileyim... bu arkadaşıma doktor 18 kilo fazlan var demiş ve ona göre vermiş bu listeyi...

sabah 08:30

2 kk peynir (4gün) yada 1 tane haşlama yumurta (3 gün)
5 zeytin,çeri domates, yeşillik
2 dilim tam buğday veya çavdar

öğle 12:00
1 kase çorba
1 porsyon ana yemek
1 kase salata
1 wasa ( ne olduğunu bilmiodum ama şu içi peynirli paprikalı falan krakerler var ondanmış wasa adı yani)

ara 15:30

15 tuzsuz badem veya fındık veya 5 ceviz+1meyve

akşam 19:30
1 kase yoğurt
1 wasa , salata
6 kaşık zeytinyağlı sebze yemeği
veya 200 gr tavuk göğsü veya 4 köfte

not: 2-3 litre su
1 fincan türk kahvesi

öğlen menüsü çokmu sizce ya kızlar yada nasıl br menü sizce

acaba nasıl verdi nası bi diyet yaptı biliyorumusun canım 3 ayda 17 güzelmiş... ben daha 10 u tamamlayamadım...

canim oglenki bir porsiyon ana yemek cok yoruma acik olmus o hosuma gitmedi. kiz ben tambagin menulerini cok seviyorum cok guzelde kilo veriyor. arkadasimdan aldim demisti bi ona sorsana???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…