çok saolun kızlar arada geriliyorum falan ama rahatlatıyorsunuz beni gerçekten...
dün akşam işten çıkmadan 1 portakal yedim
eve gidincede pis boaz dayanamadım azcık 2 yk kadar kuzu kulağı var biliomusunuz bilmiyorum ıspanak gibi bişi yumurtalı yapmışlar ondan yedim birde 1 kepçe kadar zeytinyağlı makarna vardı ondan yedim ve pişmanlığın doruklarındaydım tüm gün...
sabah burda 1 tost yedim kepekli yağsız
öğlen yarım kase yayla çorbası ve tavuklu biberli domatesli bir yemek vardı fırında yapılmış ondan yedim yanınada 1 ufacık pide ekmeğinden yuedim...
saat şuan 16:52 nescafe yaptım sütlü onu içiyorum şuanda...yanımda portakal ve form bisküvi var gene akşam yememeliyim ama ya nası bir formül uygulasam akşam yememek için...
canim oglenki bir porsiyon ana yemek cok yoruma acik olmus o hosuma gitmedi. kiz ben tambagin menulerini cok seviyorum cok guzelde kilo veriyor. arkadasimdan aldim demisti bi ona sorsana???
canim menun guzel ama bi kasik ondan bi kasik bundan tadina bakmalar kilo aldiriyor. bende oyle oyle 4 kilo aldim evlenince, aman dikkat. heleki eve gec gidiyorsun o saatte aman dikkat. eve gider gitmez yesil cay veya besi bi yerde icsen istahini azcik keser mi acaba. meyve sekeri tek yendiginde aciktirir. isten cikmadan yedigin meyvenin yanina sut ekle evde de yeme kuzum. ben coktan yemegimi yedim ve baska bisey yemeyecegim yatana kadar
Canim benim bunlari simdiden huicc takma kafanamüthişsin canım tam gaz devam
ah ah burdayım cancağızlarım haftasonu çok youn mu youn geçti büyük konferanslar vardı ve işyerinde net gitti... evde de pc m sorunluydu geçenlerde kahveyle yıkadıydıkta :) ama genede bozmadım... sıkı bir diyette yaptığım söylenemez ama aşırı değildi tek hatam su içmemem oldu...
ah o son dakka kilo vermeler yokmu insanı çok fena gaza getiriyor :)
hahaha güzel bir yöntem böylece kilo verirkende çok sıkmamış oluruz kendimizi dimi du bakm bende deniyim bu yöntemi
evet kızlar iki gün ü yazamayacağım sanırım da çünkü hatırlamıyorum bile yediklerimi... ama pazar sabah tartıldım...geçen hafta 88.6 iken bu hafta 89.0 ım 400 gram almışım... çok üzgünüm kızlar... bu hafta salmıştım kendimi ama 400 gram da kaldığına şükretmem lazm aslında... neyse artık bu hafta arkadaşımın bir diyet listsi var geçen hafta almış o da... bu haftada onnu deniyim dedim... belki arada şaşırtma yapmam iyi olur gerçi bakmadım listeye ama değişiktir muhtemelen...
bu ay sonuna kadar 4 kilo vermeliyim yoksa planlarım alt üst olur 85 olmalıyım... kendime o şekil bir plan çizdim ay ay 5 kilo dedim... ama kızlar kafama takılan bişi var planlarıma göre gidersem eğer mayıs sonu 75 olucam... tabii haziranda gelinlik bakmalara başlıcam hadi gelinliğe başlarken 73 falan olsam o ara ben daha da kilo vermek istiorum sizce çok sıkıntı olurmu beden açısından acaba dikimde yanlışlıklar hatalar oluşurmu?
Super menu canimsabah
1.5 dilim ekmek
1 kk peynir
4zeytin
1 salatalık
1 domates
ara
1 çay bardağı süt lu kahve
oglen
2 dilim ekmek
yumurta
salata
1 kase pulbiberli yoğurt
ara
süt lu kahve
10 cubuk kraker
aksam
2 kase cacik
1 tabak tavuk sote yag koymayi unutmuşum
30 dk kondisyon bisikleti
4 lt de su
Tabi ki canim hosgeldinSelam kizlar,33 yaşında iki cocuk annesiyim.Defalarca kilo alıp verdim puff.Biktim artik bu kisir donguden...Baslik coook hosuma gitti gunluk bildirim yapmak istiyorum.Kendi basligimida actim.
Ben de burdayım artik tabi kabul ederseniz
Bence guzel.bi menu gayet doyurucu hatta bazi seyler fazla bilebu arada kızlar bu msjı ayrı yazıyorum ki karışmasın bahsetmiştim ya arkadaşım bana liste vericek diye... o listeyi getirdi ama sizlerle paylaşayım dedim ... belki yanlış birşeyler vardır diyette ne bileyim... bu arkadaşıma doktor 18 kilo fazlan var demiş ve ona göre vermiş bu listeyi...
sabah 08:30
2 kk peynir (4gün) yada 1 tane haşlama yumurta (3 gün)
5 zeytin,çeri domates, yeşillik
2 dilim tam buğday veya çavdar
öğle 12:00
1 kase çorba
1 porsyon ana yemek
1 kase salata
1 wasa ( ne olduğunu bilmiodum ama şu içi peynirli paprikalı falan krakerler var ondanmış wasa adı yani)
ara 15:30
15 tuzsuz badem veya fındık veya 5 ceviz+1meyve
akşam 19:30
1 kase yoğurt
1 wasa , salata
6 kaşık zeytinyağlı sebze yemeği
veya 200 gr tavuk göğsü veya 4 köfte
not: 2-3 litre su
1 fincan türk kahvesi
öğlen menüsü çokmu sizce ya kızlar yada nasıl br menü sizce
Ben de akşam menemen yedim. Yanında da şekersiz çayama regl olduğum için tatlı istiyorum sürekli. Muz yerim belki.. Aslında o da kesmiyor ama olsun:) Bı arada happycim ben de öğleni biraz fazla buldum listede. Bence de tambakın listesi hoş. Ben de pazartesi ona başlayacaktım ama tam yapamadım bu hafta misafirdi regldi derken.. Haftaya paZARTESİ başlıycam ama liste çok güzel:)
canim menun guzel ama bi kasik ondan bi kasik bundan tadina bakmalar kilo aldiriyor. bende oyle oyle 4 kilo aldim evlenince, aman dikkat. heleki eve gec gidiyorsun o saatte aman dikkat. eve gider gitmez yesil cay veya besi bi yerde icsen istahini azcik keser mi acaba. meyve sekeri tek yendiginde aciktirir. isten cikmadan yedigin meyvenin yanina sut ekle evde de yeme kuzum. ben coktan yemegimi yedim ve baska bisey yemeyecegim yatana kadar
Canim o listeyi 1 hafta uaptim simdi 2. Bir listem var onu da 2 hafta uygulayacagim. Ama haftasonu sehirdisindan misafirim var o gittikten sonra başlarım.
Pazartesi olacak insallah
Anladm o yüzden evde acıkıyorum ben... Ya şu akşam ı çözemedim ben bi evden getireym diorum ama ekmek arası olmaz sulu bişeyde olmaz nası yapsamki ya ... İlk haftalarda bilosnz sabahtan kalan ekmeğimi yiyodm ama hep kuru kuru olmazmı o da... Evde yemiodum bi daha...
Yeni listeni paylaşır mısın benimle tambakcım... Kilolarımız yakındı die hatrlıorm sanki belki işe yarar bendede ne bileym...
Canim yari yazabilirim ancak. Şimdi bebisi uyutuyorum da
Canım benim geçmiş olsunSelam kizlar aksam esim az tuzlu yagsiz misir patlatti ondan biraz atistirinca bas agrim düzeldi sukur gerçi muhatap alan olmamis
neyse iyi geceler herkes e
Selam kizlar dun internet problemi yuzunden giremedim menumu tam hatırlamıyorum onun icin yazamicam ama kotu bisey yok cok sukur
bugun ki menum
bugun çorba gunuydu
Sabah 1 kase yesil corba 1 dilim findikli ekmek
ara 1 muz
Öğlen 1 kase yesil corba 1 form etimek
ara 4 tane citir misir patlagi (su yuvarlak olanlar var ya işte ondan)
aksam bi kac kasik yesil çorba
iki kepçe etli nohut yemeği
basim.agriyo kizlar yaa
Anladm o yüzden evde acıkıyorum ben... Ya şu akşam ı çözemedim ben bi evden getireym diorum ama ekmek arası olmaz sulu bişeyde olmaz nası yapsamki ya ... İlk haftalarda bilosnz sabahtan kalan ekmeğimi yiyodm ama hep kuru kuru olmazmı o da... Evde yemiodum bi daha...
Yeni listeni paylaşır mısın benimle tambakcım... Kilolarımız yakındı die hatrlıorm sanki belki işe yarar bendede ne bileym...
Selam kizlar aksam esim az tuzlu yagsiz misir patlatti ondan biraz atistirinca bas agrim düzeldi sukur gerçi muhatap alan olmamis
neyse iyi geceler herkes e
Canım benim geçmiş olsunöyle deme.. Toplu okuyoruz ya arada kaynamış. Şekerin düşmüş olabilir. Bu sebeple ağrımıştıe atıştırınca geçtiyse
canlarim ben sizleri seviyorum alinganlik degil baskalarina yazılıp bana yazilmayinca üzülüyorumcanım yanında haşlanmış sebze götürsen, bi kase yoğurtla yesen??? herşeyden daha güzel olur aslında
canım benim sinüzitim var, sende de mi var? bu havalar mahvediyor, ben kronik baş ağrısı çektiğim için bana çok normal gelmiş olabilir. kusura bakma güzelim, alınganlıkta yapma bakimaktif ol biraz burda, bak burası senin günlüğün. ben mümkün olduğunca menülerini yorumlamaya çalışıorum. mesela nohutu yemeden önce yazmış olsan derdim aman dikkat kalorisi çok yüksek derdim. kızlar siz kalori sayamıyorsanız yemeyi planladığınız şeyleri yazın ben bakar söylerim size ya da yorum yaparım. ayrıca mısır patlatmasının çok kalorisi yok hemde tok tutuyor ama yatmadan enaz iki saat önce yeme işini bitirmeye çalış canım
Canim nohut konusunda haklusin ama bende dikkat ettim etini yemedim suyunuda yemedim sadece taneleri bide iki kepce iki kase kadar degildi ancak 5-6 kasik en fazla odacanım akşamki iki kepçe etli nohut keşke bi kepçe olsaymış. biliosun ben kalori sayıyorum, etli nohutun bi kasesi 430 kalori. ben günde 1000 kalori civarında alıyorum, iki kepçe nohut 860 kalori yapıo aklında bulunsun canım. kuru baklagillerde 4 yemek kaşığı(servis kaşığı değil) geçmemeye çalış, bende kalori saymaya başlayınca barbunyayı görünce şok olmuştum. gözlerimböle açık kaldı. hakkaten seyridi de inanamadım kalorisine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?