kendime yeni bir ben lazım... diyenler ... buyursunlar

canim menun guzel ama bi kasik ondan bi kasik bundan tadina bakmalar kilo aldiriyor. bende oyle oyle 4 kilo aldim evlenince, aman dikkat. heleki eve gec gidiyorsun o saatte aman dikkat. eve gider gitmez yesil cay veya besi bi yerde icsen istahini azcik keser mi acaba. meyve sekeri tek yendiginde aciktirir. isten cikmadan yedigin meyvenin yanina sut ekle evde de yeme kuzum. ben coktan yemegimi yedim ve baska bisey yemeyecegim yatana kadar

canim oglenki bir porsiyon ana yemek cok yoruma acik olmus o hosuma gitmedi. kiz ben tambagin menulerini cok seviyorum cok guzelde kilo veriyor. arkadasimdan aldim demisti bi ona sorsana???

Canim o listeyi 1 hafta uaptim simdi 2. Bir listem var onu da 2 hafta uygulayacagim. Ama haftasonu sehirdisindan misafirim var o gittikten sonra başlarım.
Pazartesi olacak insallah

Ben de saat 6 da bitirdim yeme isini canim. Erken yemenin cidden farki var....

Selam kizlar dun internet problemi yuzunden giremedim menumu tam hatırlamıyorum onun icin yazamicam ama kotu bisey yok cok sukur
bugun ki menum
bugun çorba gunuydu
Sabah 1 kase yesil corba 1 dilim findikli ekmek
ara 1 muz
Öğlen 1 kase yesil corba 1 form etimek
ara 4 tane citir misir patlagi (su yuvarlak olanlar var ya işte ondan)
aksam bi kac kasik yesil çorba
iki kepçe etli nohut yemeği
basim.agriyo kizlar yaa

Canim benim bunlari simdiden huicc takma kafana
ben kesinlikle diktirmeni oneririm cunku son dakika bile olsa duzeltiyolar. Hazir alirsan bu sansin olmayabilir
bende yaklasik bes kilo vermiştim ilk prova ve son prova arasi ve kadin hemen duzeltmisti
son bir ayda bile hallediyor sen kilo vermeye bak

Super menu canim

Selam kizlar,33 yaşında iki cocuk annesiyim.Defalarca kilo alıp verdim puff.Biktim artik bu kisir donguden...Baslik coook hosuma gitti gunluk bildirim yapmak istiyorum.Kendi basligimida actim.

Ben de burdayım artik tabi kabul ederseniz
Tabi ki canim hosgeldin
kac kilosun hikayen nedir

Bence guzel.bi menu gayet doyurucu hatta bazi seyler fazla bile

Ben de akşam menemen yedim. Yanında da şekersiz çay ama regl olduğum için tatlı istiyorum sürekli. Muz yerim belki.. Aslında o da kesmiyor ama olsun:) Bı arada happycim ben de öğleni biraz fazla buldum listede. Bence de tambakın listesi hoş. Ben de pazartesi ona başlayacaktım ama tam yapamadım bu hafta misafirdi regldi derken.. Haftaya paZARTESİ başlıycam ama liste çok güzel:)

Ben de pazartesi 2. Listeme baslayacam 2 hafta surecek ama bozmadan devam edecem.

bugun menu paylasmayayim.. cidden buyuk patlama yasadimm

Anladm o yüzden evde acıkıyorum ben... Ya şu akşam ı çözemedim ben bi evden getireym diorum ama ekmek arası olmaz sulu bişeyde olmaz nası yapsamki ya ... İlk haftalarda bilosnz sabahtan kalan ekmeğimi yiyodm ama hep kuru kuru olmazmı o da... Evde yemiodum bi daha...

Canim o listeyi 1 hafta uaptim simdi 2. Bir listem var onu da 2 hafta uygulayacagim. Ama haftasonu sehirdisindan misafirim var o gittikten sonra başlarım.
Pazartesi olacak insallah

Yeni listeni paylaşır mısın benimle tambakcım... Kilolarımız yakındı die hatrlıorm sanki belki işe yarar bendede ne bileym...

Tamam canim

Selam kizlar aksam esim az tuzlu yagsiz misir patlatti ondan biraz atistirinca bas agrim düzeldi sukur gerçi muhatap alan olmamis
neyse iyi geceler herkes e

Selam kizlar aksam esim az tuzlu yagsiz misir patlatti ondan biraz atistirinca bas agrim düzeldi sukur gerçi muhatap alan olmamis
Canım benim geçmiş olsun öyle deme.. Toplu okuyoruz ya arada kaynamış. Şekerin düşmüş olabilir. Bu sebeple ağrımıştıe atıştırınca geçtiyse

canım akşamki iki kepçe etli nohut keşke bi kepçe olsaymış. biliosun ben kalori sayıyorum, etli nohutun bi kasesi 430 kalori. ben günde 1000 kalori civarında alıyorum, iki kepçe nohut 860 kalori yapıo aklında bulunsun canım. kuru baklagillerde 4 yemek kaşığı(servis kaşığı değil) geçmemeye çalış, bende kalori saymaya başlayınca barbunyayı görünce şok olmuştum. gözlerim böle açık kaldı. hakkaten seyridi de inanamadım kalorisine

canım yanında haşlanmış sebze götürsen, bi kase yoğurtla yesen??? herşeyden daha güzel olur aslında

canım benim sinüzitim var, sende de mi var? bu havalar mahvediyor, ben kronik baş ağrısı çektiğim için bana çok normal gelmiş olabilir. kusura bakma güzelim, alınganlıkta yapma bakim aktif ol biraz burda, bak burası senin günlüğün. ben mümkün olduğunca menülerini yorumlamaya çalışıorum. mesela nohutu yemeden önce yazmış olsan derdim aman dikkat kalorisi çok yüksek derdim. kızlar siz kalori sayamıyorsanız yemeyi planladığınız şeyleri yazın ben bakar söylerim size ya da yorum yaparım. ayrıca mısır patlatmasının çok kalorisi yok hemde tok tutuyor ama yatmadan enaz iki saat önce yeme işini bitirmeye çalış canım

Canım benim geçmiş olsun öyle deme.. Toplu okuyoruz ya arada kaynamış. Şekerin düşmüş olabilir. Bu sebeple ağrımıştıe atıştırınca geçtiyse

canlarim ben sizleri seviyorum alinganlik degil baskalarina yazılıp bana yazilmayinca üzülüyorum

Canim nohut konusunda haklusin ama bende dikkat ettim etini yemedim suyunuda yemedim sadece taneleri bide iki kepce iki kase kadar degildi ancak 5-6 kasik en fazla oda
kalori sayimi da yapiyorum program var senin burda onerdigin ama bazen günlük giriyorum bazen sadece yedigim şeyin kalorisine bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…