kendime yeni bir ben lazım... diyenler ... buyursunlar

Selam kizlar
menumu yazayim cikayim disarda isimiz var
sabah 2 form etimek
1dilim esmer ekmek
1kasik lor peyniri
5 zeytin
domates salatalik kirmizi biber
ara 1 elma 5 badem
oglen 5-6 kasik pirasa yemegi
2 kasik ispanak kavurma
bir kase semizotlu yogurt
Yarim simit yarim dilim findikli ekmek
ara 1 hurma
aksam bir kase yogurt corbasi
4-5 kasik yagsiz makarna

canlarim ben sizleri seviyorum alinganlik degil baskalarina yazılıp bana yazilmayinca üzülüyorum

Herhalde bana dedin canim. Bu aralar cidden zor gunler geciyor benim icin oglum ve kizim hasta ozellikle oglum kucuk oldugu icin kiyamiyorum. Ve antibiyotik kullanmadan atlatmaya caliştigimi icin bu sureç daha zorlu oluyor haliyle. 5 aydir takip ettigim topige bile xok az ugradim...
hatta dun yazdiklarini okudum ama yazmaya firsat olmadi oğlumdan dolayi.

neyse uzatmayayim iyi aksamlar

canlarim ben sizleri seviyorum alinganlik degil baskalarina yazılıp bana yazilmayinca üzülüyorum

bendeburdaki herkesi çoookkk seviyorum üzülme lütfen yorumlayacak bişey bulamadıysam yazmamışımdır. mesela gulit_me den de çok alıntı yapmıyorum çünkü gözüme batan bişey olmuyo genelde

bi tek simit ve fındıklı ekmek gözüme battı ama erken saatte yemişsin o yüzden laf yok. menün genel olarak güzel geldi bana

canıııımmmm çoooooooooooooooooookkkkkk geçmiş olsun bebişine, ufak çocukların hastalanmasına hiç dayanamıyorum. inşallah çabucak iyileşir

Günaydıın evde tahıllı ekmek kalmamış. Üşendim çıkmaya. Beyaz ekmeğin içini çıkardım. Öyle 3 dilim yedim. Yanında da beyaz peynir. 3 tane zeytin. Yanında da süt içtim

haklısın canım onu da düşündüm ama yanımda getirmek zor olabiliyor ... ama denicem onu da denicem... ftm cim ddn ya bana yazın ne yiceğinizi ben hesapliyim die arada yazsam 900 1000 kal. geçmek istemiyorum aslında ama bu ay ilacımı kullanmadım diye krizlerim başladı bu aralar akşamları kaçıyor ister istemez... ama tekrar başladım dün akşam inşallah toparlıcam gene... birde evdekileri kandırıp spor salonuna gitsem... ya diyorlarki yürüyüş yapalım ama yürüdüğümüz yer 5000 adım anca yapıyor yürüme yolu... birde ben gelmeden çoğu kez çıkıyorlar ben kalıyorum bir yaptırım olmadığı için de yeri geliyor aman yorgunum diorum...

canım çok geçmiş olsun... umarım çok ciddi bir şey yoktur...

kızlar az sonra dün ne yediğimi sayıcam ama şimdi bir kaç işim var... hadi by by

Ben de oyle dayanamıyorum ama napalim cekiyorlar iste. Ve bugun de bana bulasti. Ben de hastayim simdi

olur canım ama ben sabahları girebiliyorum onu da aklında tutmak kaydıyla seve seve hesaplarım

evet kızlar ben geldim dün ki listemi yazayım size...

sabah 09:00 da tam buğday sandwiç ekmeğine tost

öğlen

yarım kase yayla
yarım porsyon 8 tane falan kuşbaşı tavuk
yarım porsyon yoğurtlu semizotu

öğlenden sonra 1 nescafe

ara 6 tane form bisküvi

saat 18:30 gibi kalan eti form

eve gidince balığa dayanamadım yarım tava kadar yedim birde salata

bu sabah ki menüm

kel simit aldım normal simitten çok daha ufak yarısı kadardır belki daha az ve susamsız kıtır oluyo... 1 tane ondan yedim yanında da beyaz peynir ufak paketler varya onlardan...

öğlen 1 kase yayla çorbası
yarım porsyon tavuk saç kavurma 7 8 tane ufak ufak tavuklar vardı
açıkçası doymadım ve çay içerken kepekli tarçınlı üzümlü kurabiye gördüm aldım ve yedim çayın yanında...

kendimi dünyaları yesem doymam gibi hissederken aynı zamanda çok şiş hissediyorum...napcam bilmiyorum yani sanırım regl olduğumdan dolayı böyleyim...

cnmm mrb nasılsınn
kaç oldu kilo durumun ?

Bu ara aldim gibi canim 2 cocuk hasta ve sonunda bana da bulasti. Hafta sonu da misafir var canim. Ben saliya kadar tartilmayacam ama diyette yapamiyorum. Yapamam da...
sali süpriz olacak insallah kotu supriz olmaz

Bu ara aldim gibi canim 2 cocuk hasta ve sonunda bana da bulasti. Hafta sonu da misafir var canim. Ben saliya kadar tartilmayacam ama diyette yapamiyorum. Yapamam da...
sali süpriz olacak insallah kotu supriz olmaz
geçmiş olsun cnm ben hastayken daha çok veriyorum yiyemiyorum çünkü
inşallah güzel sonuçlar çıkar

Canim gecmis olsun simdi nasillar ahh yavrucaklar ya çocuklara hic dayanamiyorum

Selam kizlar bugunde kosturmacali
menum
sabah 3 dilim ekmek kadar kek (ama kendim yaptim tam bugday unundan yagsiz.
peynir zeytin dereotlu)
yaninda domates salatalik kirmizi biber
ara yok
oglen bir kupa sutlu kahve 3 kare çikolata 1cay bardagi sari leblebi ve kucuk bir kase muhallebi (canim cok tatli istedi kizlar bugun)
ara yok
aksam bir kase Yoğurtlu corba bir kase avakadolu yogurt
bir kase haşlanmış brokoli ve karnibahar yemegi planlıyorum kızlar inşallah bu hafta guzel sonuclar aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…