canlarim ben sizleri seviyorum alinganlik degil baskalarina yazılıp bana yazilmayinca üzülüyorum
canlarim ben sizleri seviyorum alinganlik degil baskalarina yazılıp bana yazilmayinca üzülüyorum
Selam kizlar
menumu yazayim cikayim disarda isimiz var
sabah 2 form etimek
1dilim esmer ekmek
1kasik lor peyniri
5 zeytin
domates salatalik kirmizi biber
ara 1 elma 5 badem
oglen 5-6 kasik pirasa yemegi
2 kasik ispanak kavurma
bir kase semizotlu yogurt
Yarim simit yarim dilim findikli ekmek
ara 1 hurma
aksam bir kase yogurt corbasi
4-5 kasik yagsiz makarna
Herhalde bana dedin canim. Bu aralar cidden zor gunler geciyor benim icin oglum ve kizim hasta ozellikle oglum kucuk oldugu icin kiyamiyorum. Ve antibiyotik kullanmadan atlatmaya caliştigimi icin bu sureç daha zorlu oluyor haliyle. 5 aydir takip ettigim topige bile xok az ugradim...
hatta dun yazdiklarini okudum ama yazmaya firsat olmadi oğlumdan dolayi.
neyse uzatmayayim iyi aksamlar
canım yanında haşlanmış sebze götürsen, bi kase yoğurtla yesen??? herşeyden daha güzel olur aslında
canım benim sinüzitim var, sende de mi var? bu havalar mahvediyor, ben kronik baş ağrısı çektiğim için bana çok normal gelmiş olabilir. kusura bakma güzelim, alınganlıkta yapma bakimaktif ol biraz burda, bak burası senin günlüğün. ben mümkün olduğunca menülerini yorumlamaya çalışıorum. mesela nohutu yemeden önce yazmış olsan derdim aman dikkat kalorisi çok yüksek derdim. kızlar siz kalori sayamıyorsanız yemeyi planladığınız şeyleri yazın ben bakar söylerim size ya da yorum yaparım. ayrıca mısır patlatmasının çok kalorisi yok hemde tok tutuyor ama yatmadan enaz iki saat önce yeme işini bitirmeye çalış canım
Herhalde bana dedin canim. Bu aralar cidden zor gunler geciyor benim icin oglum ve kizim hasta ozellikle oglum kucuk oldugu icin kiyamiyorum. Ve antibiyotik kullanmadan atlatmaya caliştigimi icin bu sureç daha zorlu oluyor haliyle. 5 aydir takip ettigim topige bile xok az ugradim...
bi tek simit ve fındıklı ekmek gözüme battı ama erken saatte yemişsin o yüzden laf yok. menün genel olarak güzel geldi bana
canıııımmmm çoooooooooooooooooookkkkkk geçmiş olsun bebişine, ufak çocukların hastalanmasına hiç dayanamıyorum. inşallah çabucak iyileşir
haklısın canım onu da düşündüm ama yanımda getirmek zor olabiliyor ... ama denicem onu da denicem... ftm cim ddn ya bana yazın ne yiceğinizi ben hesapliyim die arada yazsam 900 1000 kal. geçmek istemiyorum aslında ama bu ay ilacımı kullanmadım diye krizlerim başladı bu aralar akşamları kaçıyor ister istemez... ama tekrar başladım dün akşam inşallah toparlıcam gene... birde evdekileri kandırıp spor salonuna gitsem... ya diyorlarki yürüyüş yapalım ama yürüdüğümüz yer 5000 adım anca yapıyor yürüme yolu... birde ben gelmeden çoğu kez çıkıyorlar ben kalıyorum bir yaptırım olmadığı için de yeri geliyor aman yorgunum diorum...
canım çok geçmiş olsun... umarım çok ciddi bir şey yoktur...
kızlar az sonra dün ne yediğimi sayıcam ama şimdi bir kaç işim var... hadi by by
dikkat et canım yine domuz gribi çıktı gibi söylentiler dolanıyo. iyi bakın kendinizeBen de oyle dayanamıyorum ama napalim cekiyorlar iste. Ve bugun de bana bulasti. Ben de hastayim simdi
dikkat et canım yine domuz gribi çıktı gibi söylentiler dolanıyo. iyi bakın kendinize
evet canim allah korusun. bizde esimle hastalanir gibi olunca(normalde ilac baslamam hemen) korkudan ilaca basladik hemenAy Allah korusun canim ya...
cnmm mrb nasılsınnAy Allah korusun canim ya...
cnmm mrb nasılsınn
kaç oldu kilo durumun ?
geçmiş olsun cnm ben hastayken daha çok veriyorum yiyemiyorum çünküBu ara aldim gibi canim 2 cocuk hasta ve sonunda bana da bulasti. Hafta sonu da misafir var canim. Ben saliya kadar tartilmayacam ama diyette yapamiyorum. Yapamam da...
sali süpriz olacak insallah kotu supriz olmaz
Canim gecmis olsun simdi nasillar ahh yavrucaklar ya çocuklara hic dayanamiyorumHerhalde bana dedin canim. Bu aralar cidden zor gunler geciyor benim icin oglum ve kizim hasta ozellikle oglum kucuk oldugu icin kiyamiyorum. Ve antibiyotik kullanmadan atlatmaya caliştigimi icin bu sureç daha zorlu oluyor haliyle. 5 aydir takip ettigim topige bile xok az ugradim...
Evet bu ara felaket salgin var Rabbim korusun domuz gribinden hepimizi kizlarevet canim allah korusun. bizde esimle hastalanir gibi olunca(normalde ilac baslamam hemen) korkudan ilaca basladik hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?