Canim nereye gidiyosun hani pes etmek yoktu hani birbirimize sarilacaktikTebrik ederim sonsuzcumben aynı 61im.. Ama bu hafta veremeZdim zaten. Regl durumları olduğundan.. Ocaktan beri diyette olmak yordu beni. Sonunda da bu kiloyu görmek. Ben biraz oluruna bırakıcam. Sevan ettiğimde burda olursanız görüşürüz öpüldünüüzz
Eeeveeett canim hosgeldinçok geçmiş olsun canım dikkat et kendinee...
bravooo bravooo tebrik ediyorum seni müthiş vermişsin maşallah nazar değmesin...
ben geldim canlarım kiloyu bu sabah tartıldım gene değişmemişim 89.0 yok yok yok değişmiyor bu dönem hafta sonu bozdum evet çnkü nişanlım geldi ama kızlar aranıza öyle bir döndüm ki o en başlardaki deli kararlı kız olarak döndüm...
dün ilk defa gelinllik giydim kızlar... müthiş bir duygu ama tabii canımın sıkıldığıda oldu... koskoccaaaa mağazada bana olabilcek 3 gelinlik 1 i hele hiç bi işe yaramaz... diğerleri çok güzel oldu ama hayallerimi tam manasıyla yansıtmıyor... hayalim daha da bi başka içine girdiğimde heh bu tamam işte oldu demeliyim...şimdiye kadar verdiğim kiloların etkisi işte kızlar 48 gelinlik büyük oldu... gelinliklerin hepsimi böle bilmiyorum ama bu mağazada bedeninden bi beden büyük olan gelinlik oluyor yani normal kıyafette 46 olanı bol geldi...
46 istedik yani normalde 44 olanı oda arkada 2 parmak eninde açık kaldı fermuar... çoğu kapandı yani... ama kadın dediki arkası ipli olanlardan sana 44 beden gelinlik verebilirim dedi yani normalde 42 olanını hem zayıflama payı hemde daraltma olarak düşünürsek bence motive edici birşey ama üzüldüğüm şey neden 2 gelinlik ssadece ve üzerime yakışsada hayalimi tam yansıtmayan bir gelinlik... gerçi ailemin ve nişanlımın bana bakışlarını görmek herşeye değer... hele hele niişanlımın sen gelin olmak için yaratılmışsın demesi uçtum resmen... ama neden daha güzel bir gelinlik olmasın dimi ama... neyse ben geçmiş diyet hatalarımı siliyorum...
bu sabah
2 közlenmiş kırmızı biber
domates salatalık
1 kk kadar kaşar (beyaz peyniri çıkarmak uzun sğürcekti)
1.5 dilim tam buğday ekmeği
şimdiye dek 1.5 litre su
Eeeveeett canim hosgeldin
artik daha kararli daha hirsliyiz seninle ikimiz kaldik zaten artik hep destek tam destek birbirimize
canim gelinlik işine ve nisanlinin sana dediklerine cok sevindim bu herseye deger dedigin gibi butun acliga ve kosturmacaya ki sen daha yolun basindasin fistik gibi bir gelin olacaksin ben sana inanıyorum. Aklinda bir model varsa diktir derim inan cok iyi oluyor
Okuyorum yorumlarınızı zaten:) pes etmek değil de.. Yani sıkıldım biraz kalori hesabı, onu yeme, dikkat et.. Azıcık kendime gelmek istiyorum:)
evet kızlar ben öğlen yemeğimi felan da yedim ve geldim...
12:00 de
yarım kase yayla çorbası
1 porsyon da karalahana yemeği yedim şöle acılı falan...
yanlız üzerine arkadaşın ısrarına dayanamayıp 1 tane saray helvası yedim...
saat 13:30 da sade nescafe içtim 14:45 gibi de çeyrekten az elma yedim...
bazen çok umutsuzluğa düşüyorum ya veremicem sanıyorum bu umutsuzlukla ben napıcam
Canim o umutsuzluk olursa zaten kilo veremezsin. Ne yersen ye pisman olma ve hep seni zayiflattigini düşün canim. Rahat rahat ye yedigin zaman.
Bu durumda sporu azaltman daha mantikli degil miBana bugun spor salonunda hoca, cok fazla spor yaptigimi (haftada en az 5 gun gidiyorum spor salonuna) 3 gunu 45 dakika hizli yuruyorum ya da bisiklet yapiyorum, diger gunler vucut agirligimla calisma yani hareket yapiyorum. Bana yeterli proteini almazsam kaslarimi kaybedecegimi soyledi. Ama soyle bir durum var ben et sevmiyorum,yiyemiyorum pek. Her gun de mercimek yiyemem ki
Canim ingiltere prensesinin gelinlik modeline bakabilirsin cok hos benim basen problemime ragmen ince gostermisti bi goz at derim hem cok maliyetli degilSuan icin kafamda yok bisi kilom oldugu icin prenses modelin yakismadigini gordum Ben o gun A tipi guzel durdu Ama Ben kabarik kabarik istiorm Bu yuzdende zayiflayip birdaha denemem lazm birde bana ustu Dar gelinlkler yakismio yani straplez olsa bile kabarikta olsa ustunun eni genis olmali etekler sonra baslamali ayyy cok kafam karisik...
Canim nasilsin cocuklar nasilCanim o umutsuzluk olursa zaten kilo veremezsin. Ne yersen ye pisman olma ve hep seni zayiflattigini düşün canim. Rahat rahat ye yedigin zaman.
Canim bazen istahimiz bize oyun oynar sanırım oyle bi donemdesin canin abur cubur isteyince bitter cikolata veya yagli olmayan çerezlerle kandir ve bunlari yiyince ekmek yememege calispeki nasıl olucak bu aralar iştahım açık nedense 1 ay önceki o tokluk hissini yaşayamıyorum ya... ndn böyle oldum bilmiyorum ben... ya regl dönemi diye yada insülin direncim gene oyun oynuyor bana... iştahım açıkken nasıl rahat rahat yiyebilirim ki semeriyle götürüyorum o zaman maşallah...
Canim bazen istahimiz bize oyun oynar sanırım oyle bi donemdesin canin abur cubur isteyince bitter cikolata veya yagli olmayan çerezlerle kandir ve bunlari yiyince ekmek yememege calis
bu arada kirmizu bibere devam metabolizmaya ve bagirsaklara ciddi faydasi var
birde hiiicc umitsizlige düşme bak doksan kusurlerden 89a dustun ve daha devam edeceksin benim onerim yürüyüş olur haftada 3 gun 1 saat yurusen seni ciddi hizlandirir canım arkadasim
Canim ingiltere prensesinin gelinlik modeline bakabilirsin cok hos benim basen problemime ragmen ince gostermisti bi goz at derim hem cok maliyetli degil
Bu durumda sporu azaltman daha mantikli degil mi
et yiyemiyosan yogurt süt kefir gibi alternatiflerinde var
spora bu kadar yuklenme fazla kilon yok zaten bu kadar spor kas kaybina degmez bence
Yine de cok iyi yagdan gitmis bak600 gr cik kilo vermisim 1 ayda haha ama 1 kg yag gitmis vucudumdan, cook mutluyum, sonunda 60'li rakamlara gule gule dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?