Canim bende antibiyotik kullanmayi sevmiyorum antibiyotik siz atlatmak icin bi damla kullanıyorum tavsiye edebilirim cocuklar içinBu ara aldim gibi canim 2 cocuk hasta ve sonunda bana da bulasti. Hafta sonu da misafir var canim. Ben saliya kadar tartilmayacam ama diyette yapamiyorum. Yapamam da...
sali süpriz olacak insallah kotu supriz olmaz
Canim niye yoksun Nerelerdesin kpss nasil gidiyoSana da geçmiş olsun tambakçım.. Sonsuzcum senin öğlen fazla geldi bugün bana.. Ben de akşam yapsız makarna yedim 3 yk. Yorgunum bugn ondan iştahsızım. Yarın ve cumartesi yokum ben. Öpüldünüz kızlar
Canim bende antibiyotik kullanmayi sevmiyorum antibiyotik siz atlatmak icin bi damla kullanıyorum tavsiye edebilirim cocuklar için
Canim umca damla var bide imunol surup bunlar hastalık döneminde biraz koruyoNe acaba canim. Ven hem hastliktan hem de hfta sonu misafirimden dolayi diyet yapamayacagim kızlar
Kizlar dun gece cok hastalandim istifra ishal Rabbim sagliktan ayirmasin hicbirimizi ciddden cok zor
Canim zaten iki cocuk var niye yordun o kadar kendiniAmin. Geçmiş olsun. Bende dun yorgunluktan uyuyamadim 5 e kadar.3 e kadar temizlik yapinca
Canim niye yoksun Nerelerdesin kpss nasil gidiyo
Kizlar dun gece cok hastalandim istifra ishal Rabbim sagliktan ayirmasin hicbirimizi ciddden cok zor
Canim zaten iki cocuk var niye yordun o kadar kendini
simdi nasilsin cocuklar nasil
Selam kizlarr ilk kilo bildirimi benden zaten kimse yok bu hafta
gecen hafta 78.2
Bu hafta 76.5
Gozlerime inanamadim
ama bu hafta ekmek cok cok az tukettim
Canim tevafuk bizde nisan basi memelekete gidiyoruz . Bende oraya gidene kadar 75 olmak istiyorum bakalim inşallah ikimizde olurus hedefimizdeTebrikler canim.
ben taryilmadim cunku salidan beri xok ama cok yiyorum. 7 nisan da memlekete gitme durumum var o zamana kadar 78 olmam lazimmm
cok sıkı bir program yapmam lazim
Selam kizlarr ilk kilo bildirimi benden zaten kimse yok bu hafta
gecen hafta 78.2
Bu hafta 76.5
Gozlerime inanamadim
ama bu hafta ekmek cok cok az tukettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?