kendime yeni bir ben lazım... diyenler ... buyursunlar

Bu ara aldim gibi canim 2 cocuk hasta ve sonunda bana da bulasti. Hafta sonu da misafir var canim. Ben saliya kadar tartilmayacam ama diyette yapamiyorum. Yapamam da...
sali süpriz olacak insallah kotu supriz olmaz
Canim bende antibiyotik kullanmayi sevmiyorum antibiyotik siz atlatmak icin bi damla kullanıyorum tavsiye edebilirim cocuklar için

Canim niye yoksun Nerelerdesin kpss nasil gidiyo

Kizlar dun gece cok hastalandim istifra ishal Rabbim sagliktan ayirmasin hicbirimizi ciddden cok zor

Selaamm kizlar
menum
sabah iki dilim tam bugday yagsiz kek
peynir zeytin haslanmis yumurta domates salatalik kirmizi biber
ara 3 kayisi yarim muz
oglen yarim paket eti form mukavva 4 tane cig kofte
ara 3 kayisi
aksam 5-6 kaşık domates soslu makarna
ara yine 2kayisi ve bir avuc leblebi
Allahim inşaallah hepimiz yarin eksileri goruruz amin

Canım kpss çok sıkıntılı ya.. İyice stres oldum bu ara.. Benim klasik hafta sonu misafirim vardı. Yatılı.. Bu sebeple yoktum. Ama dikkat ettim kızlar. Zaten akşam yemeği olduğu için. Çorba, salata, meze yedim. Net hatırlamıyorum..

Sana da geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine

Canim niye yoksun Nerelerdesin kpss nasil gidiyo

Kizlar dun gece cok hastalandim istifra ishal Rabbim sagliktan ayirmasin hicbirimizi ciddden cok zor

Kızlar ben artık çok sıkıldım ya.. Al ver.. Ara versem mi diyorum.. Neyse yarın haber veririm.. Görüşürüz kızlar:)

Selam kizlarr ilk kilo bildirimi benden zaten kimse yok bu hafta
gecen hafta 78.2
Bu hafta 76.5
Gozlerime inanamadim
ama bu hafta ekmek cok cok az tukettim

gecen hafta 78.2
Bu hafta 76.5
Gozlerime inanamadim

Tebrikler canim.
ben taryilmadim cunku salidan beri xok ama cok yiyorum. 7 nisan da memlekete gitme durumum var o zamana kadar 78 olmam lazimmm
cok sıkı bir program yapmam lazim

Tebrikler canim.
ben taryilmadim cunku salidan beri xok ama cok yiyorum. 7 nisan da memlekete gitme durumum var o zamana kadar 78 olmam lazimmm
cok sıkı bir program yapmam lazim
Canim tevafuk bizde nisan basi memelekete gidiyoruz . Bende oraya gidene kadar 75 olmak istiyorum bakalim inşallah ikimizde olurus hedefimizde
memlekette dikkat etmem lazim ya cok yiyorum orda havasindan iştahim iyice aciliyo mubarek

Tebrik ederim sonsuzcum ben aynı 61im.. Ama bu hafta veremeZdim zaten. Regl durumları olduğundan.. Ocaktan beri diyette olmak yordu beni. Sonunda da bu kiloyu görmek. Ben biraz oluruna bırakıcam. Sevan ettiğimde burda olursanız görüşürüz öpüldünüüzz

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendinee...

gecen hafta 78.2
Bu hafta 76.5
Gozlerime inanamadim

bravooo bravooo tebrik ediyorum seni müthiş vermişsin maşallah nazar değmesin...

ben geldim canlarım kiloyu bu sabah tartıldım gene değişmemişim 89.0 yok yok yok değişmiyor bu dönem hafta sonu bozdum evet çnkü nişanlım geldi ama kızlar aranıza öyle bir döndüm ki o en başlardaki deli kararlı kız olarak döndüm...

dün ilk defa gelinllik giydim kızlar... müthiş bir duygu ama tabii canımın sıkıldığıda oldu... koskoccaaaa mağazada bana olabilcek 3 gelinlik 1 i hele hiç bi işe yaramaz... diğerleri çok güzel oldu ama hayallerimi tam manasıyla yansıtmıyor... hayalim daha da bi başka içine girdiğimde heh bu tamam işte oldu demeliyim...şimdiye kadar verdiğim kiloların etkisi işte kızlar 48 gelinlik büyük oldu... gelinliklerin hepsimi böle bilmiyorum ama bu mağazada bedeninden bi beden büyük olan gelinlik oluyor yani normal kıyafette 46 olanı bol geldi...

46 istedik yani normalde 44 olanı oda arkada 2 parmak eninde açık kaldı fermuar... çoğu kapandı yani... ama kadın dediki arkası ipli olanlardan sana 44 beden gelinlik verebilirim dedi yani normalde 42 olanını hem zayıflama payı hemde daraltma olarak düşünürsek bence motive edici birşey ama üzüldüğüm şey neden 2 gelinlik ssadece ve üzerime yakışsada hayalimi tam yansıtmayan bir gelinlik... gerçi ailemin ve nişanlımın bana bakışlarını görmek herşeye değer... hele hele niişanlımın sen gelin olmak için yaratılmışsın demesi uçtum resmen... ama neden daha güzel bir gelinlik olmasın dimi ama... neyse ben geçmiş diyet hatalarımı siliyorum...

bu sabah

2 közlenmiş kırmızı biber
domates salatalık
1 kk kadar kaşar (beyaz peyniri çıkarmak uzun sğürcekti)
1.5 dilim tam buğday ekmeği

şimdiye dek 1.5 litre su

selam kızlar en son yazımdan sonra saat 12:00 de yemeğe çıktım

yarım kase çorba
1 tavuk bonfile yanında fırınlanmış domates ve biber vardı serçe parmağın yarısı kadar da 1 papates attım ağzıma...

saat 14:00 civarı sütlü nescafe

16:30 da 4 adet form bisküvi

yanımda armut portakal ve kalan 5 bisküvim var aslında amacım 1 ufak 200 ml lik yoğurt almak az kraker az meyve ve yoğurt karışımı akşam ı çıkarmak nasıl olur sizce kızlar... bu arada 6 koca kupa bitirdim hepsi takribi 300 ml ki fazlasıda olabilir... ben düz 300 diorum...bi 4 bardak daha içmeye çalışıcam...

saat 18:00 de 3 te 1 portakal ve 3 te 1 armut yedim... yarım saat sonra da 5 adet eti form...

bu arada kızlar eti formları diyetisyenler tavsiye etmiyorlarmış ama wasa denilen kraker var onu tavsiye ediyorlarmış... bilgisi olan varmı bu konuda

Sertap Erener'in bu sarkisina bayilirim. Her yaz baslangici o moddayiz zaten. Bu sene iyi gecmedi diye basliyor, kendime yeni bir ben lazim diye bitiyoruz haha
Ben Hazirana kadar 56 ya dusmeyi hedefliyorum. 62.5 kilo ile basladim suan 61 im. Hadi bakalim.
Ama size benden bir tavsiye gecen sene 49 kiloya kadar dustum, cok da isteyerek olmadi, stress vs insanin yemek yemeye hali kalmiyor, 10 kilo verdim ( birden pat diye vermedim gerci aylarca yemek yiyemedigim icin verdim, kendimi yemek yemeye zorlasamda yiyemiyordum). Sonuc ne mi oldu, vucudumun kendine has olan sekli gitti, cop gibi, insanlarin afrikaliya donmussun tabirine maruz kaldigim bir vucut geldi. Sonra tabi ben itina ile o kilolari geri aldim, almak istedim zaten. Suan vucudumun seklini yapisini bozmadan 56-55'e inmeyi hedefliyorum. Saglikli beslenerek ve spor yaparak. Vucudun yapisindan kastim ise, gogus bel ve kalca orani. 1o kilo vermis halim resmen sopa gibiydi, sifir kivrim. O nedenle hepinize saglikli zayiflamalar diliyorum, yavas yavas olsun saglikli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…