kendime yeni bir ben lazım... diyenler ... buyursunlar

Canim nerelerde sin naptun

Canlar bu ara cok ilgilenemedjm sayfamla bu hafta kuzenimin sözü sar haftaya da memleketteyim ordan dönüşte yani yaklasik 15 nisanda yeni bi topik accam ve yeni bi programla devam edecegim o zaman a kadar buradan ara ara yazacağım inşallah iyice yapayalniz kaldim

Selam kizlar kilo bildirimini bugun yapıyorum cunku aksam kacak olabilir
gecen hafta 76.5
Bu hafta 76.4
-100 gram neyse buna da şükür

yesil cay i bol tuketin, vucuttaki odemi aliyor, sagliga cok yararli ve metabolizmayi hizlandiriyor. Ama aktardan gidip alin, sallama olanlari degil

Ben hala ayni kilodayim 82.5 kizlar. Bugunden itibaren tekrar duzene girdim sukur 2 hafta arada kaynadi ama kilo almamis olmakta guzel

Ben hala ayni kilodayim 82.5 kizlar. Bugunden itibaren tekrar duzene girdim sukur 2 hafta arada kaynadi ama kilo almamis olmakta guzel
Tabi ki bazen veremesekte almamak büyük basari sen cok yol katettin maşallah 10 kilo verdin sanirim kaç ay oldu peki

Tabi ki bazen veremesekte almamak büyük basari sen cok yol katettin maşallah 10 kilo verdin sanirim kaç ay oldu peki

Canim hic duzenli diyet yapamadim ama 5 ay da 10 kilo oldu canim. Emzirdigim icin kendimi sıkmadim hic. 3 gun guzel gidiyorsa 3 gun bozuyordum. Emzirme doneminde verebilmek benim icin mucize. Ayni kiloda kalsam bile sevinirim

Bundan sonra sıkı başladım. Bugun itibariyle bakalim 1 ay sonra sonuç ne olacak

Merhaba kızlar çok mahçubum sizlere karşı hele hele sonsuz_ol en çokta sana... ama bi kaç gün çok sıkıntılar yaşadım özellikle psikolojik manada sıkıntılıydım... hiç birşey yapmaya moral gücüm yetmiyordu yani... ardından tam topladım derken nikah tarihi alma telaşı başladı cuma günü yaşadığım sinir ve stres görülmeye değerdi... sağlık ocağındaki kızı bir dövmediğim kaldı... psikolojim çok etkileniyor kızlar bu dönem herşeyden... nedenini de bilemiyorum çözemiyorum...

zaten bu bir kaç gün dikkat edemedim çok fazla diyetime ama bu gün sefer taslarımıda edinmişken daha güçlü olmaya çalışarak geldim aranıza... arkadaşlar lütfen bırakmayın günlüğü... sonsuz_ol biliyorum sayfa sahibi olarak katılımın azalması seni üzdü ki kendimi bu kadar üzgün hissetmemin amacı zaten en son ikimiz kalmıştık bende böyle bir sıkıntıya düştüm bu yüzden seni yarı yolda bıraktım gibi hissediyorum... ama lütfen dağılmayalım... toparlanalım tekrardan... birçoğunuz belki başla günlüklerede katılıyor biliyorum ama ben bir tek bu sayfada takılı kaldım...bu yüzden dağılmak istemiyorum...

bu gelemediğim dönemde dikkat edemediysem bile kilo almadım... çünkü bir yandan yürüyüşlere başladım sanırım onun azda olsa etkisi var...

bu sabah tahlil yaptrmaya gittim o yüzden yemek yemedim saat 10:30 da iş yerine geldim 12:00 de yemeğe çıkıcam diye yanımda getirdiğim domates salatalığı yemedim...

12:00 da 1 kase yayla çorbası içtim...

ardından çay şekersiz...

sabahki kahvaltımda domates salatalık peynir ve 5 yeşil zeytin var hepsini salata sövüş gibi karıştırdım açıkçası... yiyemediğim için diyorum ki öğlenden sonra 15:30 gibi falan acıkırsam yerim diyorum...
bunun yanı sıra akşam yemeği için de yanımda

6 yemek kaşığı kuru fasulye
1 su bardağı kadar yoğurt
1 dilim esmer ekmek getirdim...

ara öğünlerim içinse portakal ve greyfurt var yanımda greyfurttan yanayım tabii ben... portakal bu günlerde şekerli geliyor nedense içimi bayıyor...

kızlar hadi toparlanalım tekrardan... herkes bir silkelensin... neden diyet yapmak istediğimizi bir sorgulayalım... amaçlarımızı hatırlayalım... kızlar hadi hepimiz incecik olucaz...

Benn buralardayim tatlim ugruyorum arada dunden itibaren bende bogazimi kistim biraz yoksa olmuyor. Bir an once 77 78 olmaliyim cunku yeni etek almak istemiyorum. 5 yil onceki sakladigim eteklerim var. 2-3 ay kadar giyip kaldirdigim. Hamile olunca kalkti tabi birdaha da giyemedim 2. Yi dogurdum ama hala o kiloya inemedim bu kadar yaklaşmısken o etekleri giymek ve ustlerine de
Yeni ciculer almak istiyorum.

ne kadar güzel ben eminim o eteklerini en kısa zamanda giyeceksin... bende hayal ettiğim gibi bir gelinlik bulsam içinde kuğu gibi olsam o gelinliğin... ah ahhh ama vermeliyiz ne kadar hayalimiz varsa gerçekleştirmeliyiz...

bu arada şaka maka derken nikah tarihimizi alıyoruz perşembe günü... çok heycanlıyım ne biliyim böyle değişik bir his... gerçi üzüntüm nikah işlem fotoğrafımda kilolu olucam... neyse artık sağlık olsun...

Kolay gelsin canicanim sen 5 ayda muthis vermissin benim metabolizmam cok cok yavas ama yavas da olsa durmak yok benim icin bende 15 nisandan sonra yeni bi duzene başlıyorum o zamana kadar almasam iyi

Uzulme canim ya sen hayaline ulaş er ya da gec farketmez Canim ben de sisko bir gelindim. O kadar kafana takma ama sagligin icin zayifla canim. Dogum falan da dusunecek olursan o bakimdan dedim ...
Benim aylik hedeflerim var
1 nisan da 81 di bakalim carsamba gunu yazarim buraya

Kolay gelsin canicanim sen 5 ayda muthis vermissin benim metabolizmam cok cok yavas ama yavas da olsa durmak yok benim icin bende 15 nisandan sonra yeni bi duzene başlıyorum o zamana kadar almasam iyi

Evet ama nasil verdin de ben de bilmem.

canim nikah tarihi almana sevindim hayirli olsun
evet kimse kalmadi ama olsun yalnizda olsa yurucem bu yolda hem sen ve tambak arada ugruyosun o bile yeter
bide kendini hic bisey icin üzme degmez insan evlenip bi kac sene geçince bu uzuldugu Şeyler o kadar komik geliyo ki ne kadar cocukmusum diyosun o yüzden en güzel dönemine golge dusurme gelinlige ve zayiflamaya odaklan derim
15 nisanda bomba gibi devam edelim seninle ne dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…