- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
Canim ayda 4 kilo hedef koymussun bu cok guzel ve saglikli
Uzulme canim ya sen hayaline ulaş er ya da gec farketmez Canim ben de sisko bir gelindim. O kadar kafana takma ama sagligin icin zayifla canim. Dogum falan da dusunecek olursan o bakimdan dedim ...
Benim aylik hedeflerim var
1 nisan da 81 di bakalim carsamba gunu yazarim buraya
1 nisan..... 81
1 mayis.....77
1 haziran....73
1 temmuz....69
19 temmuz en gec 1 ağustosta 66 insallah
canim nikah tarihi almana sevindim hayirli olsun
evet kimse kalmadi ama olsun yalnizda olsa yurucem bu yolda hem sen ve tambak arada ugruyosun o bile yeter
bide kendini hic bisey icin üzme degmez insan evlenip bi kac sene geçince bu uzuldugu Şeyler o kadar komik geliyo ki ne kadar cocukmusum diyosun o yüzden en güzel dönemine golge dusurme gelinlige ve zayiflamaya odaklan derim
15 nisanda bomba gibi devam edelim seninle ne dersin
merhaba kızlaar
en son elma çayı içmiştim...
öğlen
1 dilim kepek ekmek
1 kase ezogelin
15:30 da
10 12 tane çiğ badem
17:15 te yani az önce
6 ymk kaşığı kabak yemeği
1 su bardağı yoğurt
yarım dilim esmer ekmek
Bence bu duzende devam edersen gider kilolar canim. Sanki bu menulerin oncekilerine gore daha guzelll....
Bu aksam menusunden sonra eger yemezsen hizla gider kilolar
merhaba kızlaar
en son elma çayı içmiştim...
öğlen
1 dilim kepek ekmek
1 kase ezogelin
15:30 da
10 12 tane çiğ badem
17:15 te yani az önce
6 ymk kaşığı kabak yemeği
1 su bardağı yoğurt
yarım dilim esmer ekmek
yok canım yemiyorum zaten akşam eve gittiğimde sadece
1 kupa ıhlamur ve 1 kupa ılık süt içtim yanında da greyfurt yedim...
sanırım hasta oluyorum o yüzden hem c vitamini hemde ılık birşeyler içmek istedim...
bu sabahta
2 dilim esmer ekmeğin arasına pınar beyaz dan sürdüm ufacık bir domatesinde yarısını 2 dilim olarak koydum arasına
6 tane de yeşil zeytin...
öğlen ne yicem bilmiyorum ama gene çiğ badem getirdim yanımda ayrıca akşam içinde kabak ve yoğurt 1 dilimde ekmek getirdim...
portakal ve greyfurt var yanımda büyük ihtimal greyfurt yerim portakallar tatlı sanırım onu yediğimden dolayı acıkıyorum akşamları...
öğlen yemeğim
yarım kase ezo gelin
yarım porsyon 5 kaşık falan nohut susuz taneleri
1 dilim kepek ekmek
merhaba kızlar ben gene geldim...
saat 15:45 te
10 tane çiğ badem
17:00 de
yarımdan fazla greyfurt (1 sayılır)
Selam kizlar diyemicem ortada kimse kalmadi sevgili canim Günlüğüm ben geldim
isin karacayi gördüm bugun kadin muthis zayiflamis ve harika görünüyo çoook ozendim darisi başıma
bende memlekete geldim insaallah cok yemem
Insaallah canim ama burda da dikkat edicem insaallah kalori hesabi yapcam aksamlari yeşil cay ve kizimi uyutup yürüyüş düşünüyorum bakalim nasil olacakCanim imsallah memlekwtten donunce hizli bir baslangic yaparsin
Selam gunlukcugum insaallah sapitmamisimdir bugun itibariyle menu bildirimine başlıyorum
sabah 1 kucuk pisi
Yarim dilim kepek ekmek
1 yumurta ve iki catal peynir
ara 1 avuc yer fistigi
oglen 3 avcum büyüklüğünde etli ekmek yani bildiginiz kiymali pide
ara yarim elma yarim muz
aksam mzlezgit tava yarim dilim ekmek salata
simdi yesil cay icmeyi planlıyorum
Haklisin canim off gelin olunca boyle zor iste yapılan a karışmıyosunMezgit tava olmasymiş iyiymis
Haklisin canim off gelin olunca boyle zor iste yapılan a karışmıyosun
Bugun yazamicam çünkü cok sacmaladim aile ziyareti yaptik düşün bayram gibi heryerde bişey
selam kızlar kaç gündür hastayım... dikkat edemedim bi kaç gündür ama bu sabah tartıldım 700 gr vermişim...
kaç haftadır sabit 89.0 dım. bu sabah wc ye falan da öle çıkmadım 88.3 çıktım... inşallah devam ederim...
kızlar evden yemek getirme işini yapamıyorum çok zor oluyor... sefer tası aldım ama çok ağır yemek koymadan bile ağır...
elimde poşetler ağır ağır 1 saat otobüslkerde git 1 saat gel... tıklım tıklım otobüste ellerim kesiliyor hep ya... akşam yemek yemek yerine evde 1 kase yoğurt yesem diyorum saat 21:00 de çok olurmu sizce 21:15 falan yada...ay bilmiyorum ama hiç iyi değilim kızlar düşüp bayılasım var o kadar halsizim ve her yerim ağrıyor...
Iselam kızlar kaç gündür hastayım... dikkat edemedim bi kaç gündür ama bu sabah tartıldım 700 gr vermişim...
kaç haftadır sabit 89.0 dım. bu sabah wc ye falan da öle çıkmadım 88.3 çıktım... inşallah devam ederim...
kızlar evden yemek getirme işini yapamıyorum çok zor oluyor... sefer tası aldım ama çok ağır yemek koymadan bile ağır...
elimde poşetler ağır ağır 1 saat otobüslkerde git 1 saat gel... tıklım tıklım otobüste ellerim kesiliyor hep ya... akşam yemek yemek yerine evde 1 kase yoğurt yesem diyorum saat 21:00 de çok olurmu sizce 21:15 falan yada...ay bilmiyorum ama hiç iyi değilim kızlar düşüp bayılasım var o kadar halsizim ve her yerim ağrıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?