kendime yeni bir ben lazım... diyenler ... buyursunlar

Canim ayda 4 kilo hedef koymussun bu cok guzel ve saglikli

Evet canim iatesem belki daha fazlasini da veririm ama yavaş yavaş oturarak gitsin kilolar... birde emziriyorum kiyamiyorum bebise. Bazen aşırı derecede tatli cikolata krizlerim oluyor. Eve almadigim icin evde yok.Komsuya ssoruyorum hemen yoksa disardan illaki gelecek daha da yoksa hemen puding. Bunu da daha adet olmamama ve emziriyor olmama bağliyorum. Insallah adet olunca gecer bu istekler. Emzirme bitince bu istekte gidiyor o da ayri tabi.
hadi kizlar hep beraber incecik olacağız.

evet canım en önce sağlık zaten... her bir hastalığın sıkıntının ardından kilo çıkıyor... demir eksikliğim var kilom yüzünden tedavimi bile olmaya korkuyorum... ilaçlar şişiriyor falan... ama fıstık gibi olucaz...

1 nisan..... 81
1 mayis.....77
1 haziran....73
1 temmuz....69
19 temmuz en gec 1 ağustosta 66 insallah

süper bir tablo canım inşallah hedeflerimize ulaşırız...

teşekkürler kızlar herşey için tabiiki de devam edelim sabırsızlıkla bekliyorum...

ben dün öğlen yemeğimden sonra yarım dilim ekmek attım ağzıma... akşam 19:00 da

6 kaşık kuru fasulye
1.5 dilim esmer ekmek
1 su bardağı yoğurt...

gece saat 10:30 11:00 civarıda 1 su bardağı ılık süt ün içine azcık nescafe attım içtim... dünki menüm bölelikle bitti...

bu sabah ise
1, 1.5 kadar domates
1.5 dilim esmer ekmek
5 yeşil zeytin
1 yumurta...

şimdi sallama elma çayı içiyorum...

merhaba kızlaar

en son elma çayı içmiştim...

öğlen
1 dilim kepek ekmek
1 kase ezogelin

15:30 da

10 12 tane çiğ badem

17:15 te yani az önce

6 ymk kaşığı kabak yemeği
1 su bardağı yoğurt
yarım dilim esmer ekmek

Bence bu duzende devam edersen gider kilolar canim. Sanki bu menulerin oncekilerine gore daha guzelll....
Bu aksam menusunden sonra eger yemezsen hizla gider kilolar

Bence bu duzende devam edersen gider kilolar canim. Sanki bu menulerin oncekilerine gore daha guzelll....
Bu aksam menusunden sonra eger yemezsen hizla gider kilolar

yok canım yemiyorum zaten akşam eve gittiğimde sadece
1 kupa ıhlamur ve 1 kupa ılık süt içtim yanında da greyfurt yedim...

sanırım hasta oluyorum o yüzden hem c vitamini hemde ılık birşeyler içmek istedim...

bu sabahta
2 dilim esmer ekmeğin arasına pınar beyaz dan sürdüm ufacık bir domatesinde yarısını 2 dilim olarak koydum arasına
6 tane de yeşil zeytin...

öğlen ne yicem bilmiyorum ama gene çiğ badem getirdim yanımda ayrıca akşam içinde kabak ve yoğurt 1 dilimde ekmek getirdim...

portakal ve greyfurt var yanımda büyük ihtimal greyfurt yerim portakallar tatlı sanırım onu yediğimden dolayı acıkıyorum akşamları...

öğlen yemeğim

yarım kase ezo gelin
yarım porsyon 5 kaşık falan nohut susuz taneleri
1 dilim kepek ekmek

merhaba bende epeydir yazamadım iş ev çocuklar şuanda 69 kiloyum daha öncesinde verilmiş bir 10 kilom var :)

bu sabah çekirdekli simit yedim 250 kalori
öğlen taze bakla yemeği evden getirdim iş yerine buda yaklaşık 130 kalori yanındaki eti formu sayarsak 200 de o sabahtan beri toplam 450 kalori arada ufak badem falan yiyorum ve yeşil çay tabi ki de günde 900-maksimum 1000 kaloriyi geçmiyorum.

Hedef 60 ............

Kalori hesabı yapınca çok daha çabuk gidiyor kilolar ben 10 kiloyu böyle vermiştim.

öğlen yemeğim

yarım kase ezo gelin
yarım porsyon 5 kaşık falan nohut susuz taneleri
1 dilim kepek ekmek

merhaba kızlar ben gene geldim...

saat 15:45 te

10 tane çiğ badem

17:00 de
yarımdan fazla greyfurt (1 sayılır)

Canim menulerin cok guzel bu gidisle bu hafta güzel bi rakam gorceksin
bende hic giremedim kusura bakma
kizlar bu hafta cok yogundu kuzenimin sözü vardi
yarinda memlekete gidiyoruz
cok yemedim ama duzensiz oldu
insaallah arti olmaz

Selam kizlar diyemicem ortada kimse kalmadi sevgili canim Günlüğüm ben geldim
isin karacayi gördüm bugun kadin muthis zayiflamis ve harika görünüyo çoook ozendim darisi başıma
bende memlekete geldim insaallah cok yemem

Canim imsallah memlekwtten donunce hizli bir baslangic yaparsin

Selam gunlukcugum insaallah sapitmamisimdir bugun itibariyle menu bildirimine başlıyorum
sabah 1 kucuk pisi
Yarim dilim kepek ekmek
1 yumurta ve iki catal peynir
ara 1 avuc yer fistigi
oglen 3 avcum büyüklüğünde etli ekmek yani bildiginiz kiymali pide
ara yarim elma yarim muz
aksam mzlezgit tava yarim dilim ekmek salata
simdi yesil cay icmeyi planlıyorum

Mezgit tava olmasymiş iyiymis

Haklisin canim off gelin olunca boyle zor iste yapılan a karışmıyosun

Bugun yazamicam çünkü cok sacmaladim aile ziyareti yaptik düşün bayram gibi heryerde bişey

desene ne guzel gecmiştir. Bu gunlerin tadini abartmadan cikar canim. Gurbette kimsesiz olmak gercektem zor.

selam kızlar kaç gündür hastayım... dikkat edemedim bi kaç gündür ama bu sabah tartıldım 700 gr vermişim...

kaç haftadır sabit 89.0 dım. bu sabah wc ye falan da öle çıkmadım 88.3 çıktım... inşallah devam ederim...

kızlar evden yemek getirme işini yapamıyorum çok zor oluyor... sefer tası aldım ama çok ağır yemek koymadan bile ağır...

elimde poşetler ağır ağır 1 saat otobüslkerde git 1 saat gel... tıklım tıklım otobüste ellerim kesiliyor hep ya... akşam yemek yemek yerine evde 1 kase yoğurt yesem diyorum saat 21:00 de çok olurmu sizce 21:15 falan yada...ay bilmiyorum ama hiç iyi değilim kızlar düşüp bayılasım var o kadar halsizim ve her yerim ağrıyor...

tupper kaplarını denesene ben iş yerine onlarla getiriyorum çorba bile getirsen sızdırmıyor. Hem hafif. Microdalga varsa iş yerinde ısıtabiliyorsun da bence dene :)

ben bugün sabah 4 adet etiform yedim
öğlen evden çorba ve havuç salatası getirdim onu yedim.
Arada bir paket çubuk kraker küçük boy tabi yedim 4 çayında bu biraz kötü oldu ama yarın olmayacak inşallah.

akşamda kendimi tutup hafif atlatırsam sıkıntı yok sanırım bugünlük.
Pes etmek yok

YA İSTEDİĞİMİZİ YERİZ YA DA İSTEDİĞİMİZİ GİYERİZ

seçim bizim elimizde :)

I
Canim en iyi sen bilirsin kendini nasil rahat hissedeceksen oyle yap ama sakin pes etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…