- 30 Aralık 2014
- 315
- 248
- 53
- 38
tupper kaplarını denesene ben iş yerine onlarla getiriyorum çorba bile getirsen sızdırmıyor. Hem hafif. Microdalga varsa iş yerinde ısıtabiliyorsun da bence dene :)
I
Canim en iyi sen bilirsin kendini nasil rahat hissedeceksen oyle yap ama sakin pes etme
aaa hiç duymamıştım canım denemek lazım bi araştırayım bakayım... microdalga var ısıtılabiliniyorsa oda iyiymiş... bu arada bi sonraki yazında yazmışsın biz bence istediğimizi giymeyi tercih edelim çünkü bisküviler çikolatalar pastalar börekler kaçmıyor... hepsi marketlerde var önce bir zayıflayalım sonra zaten istediğimiz zaman abartmadan yeriz öyle değilmi...
Aynen öyle bu zamana kadar kaç tane çikolata yedin bir düşün bakalım kaç paket 50-100-150 eminim ki 1 tene yememekle hiç bir şey kaybetmeyiz. Aksine çok kazanıcaz.
Bu yaz hepimiz istediğimizi giyeceğiz inşallah.
yok canım pes etmicem hiç birimiz etmicez... yakında inşallah diğer kızlarda gelicek devam edicez hep beraber...
bu arada yeri gelmişken dünkü menümü sayayım...
sabah
kepekli sandwiçe peynir domates salatalık kıvırcık...
ara sade nescafe
öğlen
1 kase ezo gelin
yarım porsyon kapuska
1 kase yoğurt
ara 16:30 greyfurt
ara 19:00
yarım paketten az çubuk kraker
saat 21:30
yumruk kadar bir pepinonun yarısı
2 yuvarlak kadar belki az fazla ananas...
1 bardak ılık süt
bu sabah ise
dikdörtgen kaseler varya salata konur o tabağın içine kıvırcık kırmızı biber salatalık ve 2 ince dilim peynir koydurdum...
50 grlık poşet kepek ekmeğin de yarısını yerim 25 gr yani...
çay
http://www.tupperware.com.tr/ueruenler/seker-kaplar
Günaydın ,
Ben bu linkteki kapları kullanıyorum boyutu çok güzel çorba bile taşıyorum hem de çantamın içinde hiç dökülmeden Salata için biraz daha büyük olanlarını kullanabilirsin.
İş yerinde yemekler çok yağlı oluyor dışarıdan söylesek kalori alıp başını gidiyor
en güzeli yapabildiğimiz kadar evden yapıp getirmek .
çok hoşlar gerçekten ama biraz fiyatları fazla gibi önümzdeki ay anca alabilirim... bu arada bu link verdiğin kaplarda microdalga ya girebiliyormu?
öğlen yemeğimde
1 kase çorba
yarım porsyon (4 kaşık kadar falan bilemedin 5) kıymalı karnabahar
demin kurabiye ikramı geldi ama yemedim... zor oldu ama başardım...
Insaallah canim evet gurbet zor bende gitmistim bi dönemdesene ne guzel gecmiştir. Bu gunlerin tadini abartmadan cikar canim. Gurbette kimsesiz olmak gercektem zor.
Canim sevindim 700 gram hiiiccc de az degilselam kızlar kaç gündür hastayım... dikkat edemedim bi kaç gündür ama bu sabah tartıldım 700 gr vermişim...
kaç haftadır sabit 89.0 dım. bu sabah wc ye falan da öle çıkmadım 88.3 çıktım... inşallah devam ederim...
kızlar evden yemek getirme işini yapamıyorum çok zor oluyor... sefer tası aldım ama çok ağır yemek koymadan bile ağır...
elimde poşetler ağır ağır 1 saat otobüslkerde git 1 saat gel... tıklım tıklım otobüste ellerim kesiliyor hep ya... akşam yemek yemek yerine evde 1 kase yoğurt yesem diyorum saat 21:00 de çok olurmu sizce 21:15 falan yada...ay bilmiyorum ama hiç iyi değilim kızlar düşüp bayılasım var o kadar halsizim ve her yerim ağrıyor...
Evet tuperlrr kesinlikle iyi fikirtupper kaplarını denesene ben iş yerine onlarla getiriyorum çorba bile getirsen sızdırmıyor. Hem hafif. Microdalga varsa iş yerinde ısıtabiliyorsun da bence dene :)
Guzel canim az yiyosun ne guzelevet canım microdalgaya giriyor. eğer çevrende satışını yapanlar varsa kampanyaları takip et o zaman çok daha ucuza alıyorsun. Biraz pahalı ama 1 sefer alıyorsun ben 7 yıllık evliyim çeyizimde aldığım kapları hala kullanıyorum :)
o kapların 3 tanesi 25 tl'ye falan düşüyor takip etmek lazım.
Ben bu sabah 4 tane etiform yedim
öğlen tarhana çorbası ve taze fasulye
az önce şekersiz kahve bir kaç tane çubuk kraker yedim.
Evet kizlar toplasalim haftaya bomba gibi baslayalim inşaallah
Aynen sevdim bunuevet yaza ne kaldı şurada derhal toparlanmalıyız bence sloganımızda
YA İSTEDİĞİMİZİ YERİZ YA DA İSTEDİĞİMİZİ GİYERİZ olmalı
Canı kaçamak isteyen bunu hatırlasınve kedine dur desin
Bu arada kayinvalidem icerde meshuurrr boreginden yapiyo ne yapacagim bilmiyorum
Gel canim gel artik siki siki sarılıyoruz haftayaPazar gunune bomba gibi gelecemmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?