kendime yeni bir ben lazım... diyenler ... buyursunlar

çok geçmiş olsun umarım kötü bir şey yoktur en kısa sürede toparlanır.
sen boş ver şimdi annen iyi olsun da diyet her zaman yapılır.

rabbim şifa versin inşallah.

Annene gecmis olsun canim Rabbim sifa versin

Evet canim Günlüğüm geri döndüm
bomba gibi
gecen hafta ipin ucu kacti hemde bayagi bende yatti balık hesabı iyice saldim kesin kilo aldiimmm derkeeennn tartiya bi ciktim ayniyim nasil mutlu oldum anlatamam
67.6 yla tekrar huzurunsayim elhamdilullah
hizlaniyorum aartik insaallah
menume gelince
sabah 1 yumurta yarim kiymali pide
ara 1 elma 3 kasik yogurt
oglen 3 kaşık Noodle
7 kasik nohut
kucuk bir kase yogurt
ara 1 kupa nescafe 3 kuru kayisi ve bir isirik karam gurme (maalesef oda bogazima durdu yavrumun eline sicak süt döküldü yandi yavrumun eli benimde icim)
Aksam 5 kaşık prasa yemegi
6-7 kasik kisir
ara yok

30 dk tempolu yürüyüş
3 litre su

Selam gunlugum
sabah 2 dilim ekmek
1,5 yumurta ve zeytin
ara 1 kucuk kurabiye
3 kuru kayisi
oglen 7-8 kaşık kisir
domates salatalik
ara yok
aksam
Yarim tabak yogurt corbasi
3 kasik kisir
6 kucuk köfte
6 dilim patates kizartma degil sahanda
ara 2 parca cikolata ve bir kupa Nescafe
1,5 saat yürüyüş

Selam gunlugum
canim gunlugum senin sayende tutuyorum bogazimi bunun icin canimsin
yalniz gunlugum bir zamanlar dopdoluyken burasi simdi bombos ne aci
olsun yalniz da olsak yıkılmak pes etmek yoookkkk

Bu hafta guya aksam yemicektim ama yuruyus saati gec oldugu icin yemekte kayiyo yuruyuse kizimi uyutup ciktigim için saatte 4 u buluyo çıkıp gelmem 6 yi buluyo yemek 7 bucugu buluyo maalesef

Ben gun yediklerime gelince
sabah
1 simit
1 yumurta haslanmis
3 dilim sucuk
domates kirmizi biber
ara 1 kaşık puding
oglen 6-7 yemek kasigi prasa
1 mukavva eti form
ara 1 fincan Nescafe
aksam 7-8 kaşık mercimekli bulgur plavi
3 kasik yogurt ve bir bas sogan (off cok güzeldi)

sonsuz_ol cum canım inan gelmek için can atıyorum ama 10 güne çıktı annemin hastanede yatma işi... c.tesiye kadar hastanedeyiz ve sonrası belli değil tahlillere göre artık... bu arada ne kadar dikkat etmek istesem de edemiyorum diyete çok dikkat ama kısmetse annem c.tesi çıkarsa pazartesi itibariyle dukan ekspres yapmaya başlıyorum... yaptınız mı hiç bilmiyorum ama ben yeni duydum... normal de dukan diyeti yapamayan biri olan ben dukan ekspres daha sağlıklı ve kolay geldi... 7 günlük bir program her gün bir yiyecek grubunu ekliyoruz... bakalım en kısa zamanda grubumuza geri döneceğim... sizi çok seviyorum...

Dunnden beri 900 gr vermişim p tesi tartılmıştım 89.2 çıktım bu gun öğlen tartıldm aç karnada değildim 88.3 olmuşum... Umarım böyle devam eder güzel güzel veririm umarım sizde gelirsiniz...

canım günaydın tekrardan... dukan ekspresi iş yerimde 3 gün çalışan bir bayandan öğredim ve annem hastaneden çıktığı gibi başlamaya karar verdim... ben dukan diyeti yapamıyorum normalde çnkü migrenim hemen tutuyor... ama bu bana daha sağlıklı ve yapılabilir geldi... neyse anlatmaya başlıym...

7 günlük bir program ve her gün birşey ekliyoruz gıda çeşitlerinden... 7. gün de kaçamak yapma günümüz...

1. gün saf protein+1.5 yk dan yulaf kepeği ekmeği yada omleti+en az 1.5 lt su+10 dk spor
2.gün saf protein+sebze+1.5 yk dan yulaf kepeği ekm.yada omleti..+1.5 lt su+12 dk spor
3.gün saf protein+sebze+2 meyve(muz kiraz üzüm hariç)+1.5 yk dan yulaf kepeği ekmeği yada omleti+en az 1.5 lt su+14 dk spor
4.gün saf protein+sebze+2 meyve(muz kiraz üzüm hariç)+2 dilim tam buğday ekmeği+1.5 yk dan yulaf kepeği ekmeği yada omleti+en az 1.5 lt su+16 dk spor
5.gün saf protein+sebze+2 meyve(muz kiraz üzüm hariç)+2 dilim tam buğday ekmeği+40 gr yağlı peynir+1.5 yk dan yulaf kepeği ekmeği yada omleti+en az 1.5 lt su+18 dk spor
6.gün saf protein+sebze+2 meyve(muz kiraz üzüm hariç)+2 dilim tam buğday ekmeği+40 gr yağlı peynir+nişastalı gıdalar ve baklagil+1.5 yk dan yulaf kepeği ekmeği yada omleti+en az 1.5 lt su+20 dk spor
7.gün saf protein+sebze+2 meyve(muz kiraz üzüm hariç)+2 dilim tam buğday ekmeği+40 gr yağlı peynir+nişastalı gıdalar ve baklagil+ödül öğünü+1.5 yk dan yulaf kepeği ekmeği yada omleti+en az 1.5 lt su+20 dk spor

7. gün ki ödül öğünü: aperatif ana yemek tatlı ve 1 kadeh şarap diyor burda ama çok abartmaya da gerek yok bence... ve 20 dk yürüyüş

1. gün neler yedim yazayım...

sabah 1 yumurta 2 kk beyaz beynir çok az köy peyniri ekledim... yanında çay

saat 10:30 gibi 1 bardak süt

sonra dışarı çıktık ama akşam 4 e kadar hep dolaştık...

4 te dedim artık bayılcam die közde köfte yedim 4 taneydi yanındada 1 ayran

akşam pişmiş tavuk almıştık akşamı biraz kaçırdım gibi geldi şiştim çnkü yanındada tüm gün yulaf kepeğimi yemedim die yulaf kepeğinden omlet yaptım onu yedim...

2. gün ise

sabah 1 yumurta 1 kk peynir yarım domates yarım kırmızı biber... yanında çay

öğlen

4 sosis yağsız tavada çevrilmiş
biber ve salatalık
yanında yulaf kepeğinden omlet (bu daha kolay ekmek yapımı zor gelio bana)

öğlenden sonra sütle yapılmış nescafe

saat 16:00 civarı 2 ufak çengelköy salatalığından

akşam 2 haşlama baget(ufaklardı) ve haşlama havuç, 2 kaşıkta yoğurt
1 tabakta yağsız acılı kabak havuç ve kırmızı biberden türlü gibi bi yemek haşlama gibi oldular ama biraz salça vardı içinde onu hata yapmış olabilirim emin değilim... ama domateste sebze salçası zarar olmamalı... ne biliyim...

daha da bişi yemedim....

3. gün yani bu sabah

1 kk peynir
yarım domates 1 salatalık
1 tl bozuk para büyüklüğünde yulaf kepeği omleti yanındada çay...

kısmet öğlen e bakalm

öğlen 2 tane baget yedim haşlama yanında 2 dilim havuç vardı
1 kaseden az kırmızı biber salatası yedim
1 ufak kutu da yoğurt yedim 1 su bardağından az...

saat 16:00 da ise

yulaf kepeğinden omletimi yedim...

öğlen yediklerim çok fazla geldiğinden yulaf kepeğim ara öğün oldu bir nevi

Dun yulaf kepeğinden sonra yarım greyfurt ve yarıdan az yeşil elma yedim ...

Akşam eve gidincede 1 kk dan az suzme peynir ve 1 kupa sutlu nescafe içtim o kadar...

Bu sabah ise

2 kk suzme peynir
1 domates ve salatalık
1 dilim tam bugday ekmeği( gerçi birazını arkadaş kopardı ama biz 1 diyelim)

Öğlen 5 6 tane kuşbaşı tavuk
Karışık salata ama benim dalgnlığıma geldi ben kara fasulye vardı içinde azcık yedm normalde yememeliydm onu gunu değil...
Yarım porsyon da yoğurtlu semizotu yedim...

Öğlen tam buğday yicektm olmadı unutmuşm ama ben yoğurt aldm yanıma acıkınca ekmeğimle yerim...

Gerçi az önce ara öğün gibisine 4 5 tane ufak parça sosis yedm burda mangal gibi bişi yapmışlar işyernde de ondan... Sonrada arkadaş starbucks tan sutlu neskafe almış sutlu ve şekersiz olduğndan rahatlıkla içtim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…