Kendime Yeni Bir Ben Lazım:)

canım günlük açmışın hayırlı olsun artık ben buradayım .eşin adına çok şanslısın bu motive ile daha çok kilolar verirsin sen çok çoooook kolay gelsin...

teeşekkür ederim canım benim sizin ve eşimin desteğiyle vereceğime inanıyorum her zaman uğra günlüğüme ben hep burdayım

günaydın kızlar...
kahvaltımı yaptım saat 8 de şimdide ara öğün olarak 2 tane kuru kayısı yedim

kahvaltıda:
1 tane haşlanmış yumurta
tulum peynir
3 yeşil zeytin
minik bir salatalık
1 dilim buday ekmeği
şekersiz çay

günlüğün hayırlı , azmin daim olsun canım

kararlı olman çok güzel , en kısa zamanda sağlıcakla ideal kilona kavuşursun inşAllahh , bende 105 kilo ile başladım şimdilerde 77-78 civarında geziyorum , darısı başına olsun tatlım , kolay gelsinn

tşekkür ederim canım çook kararlıyım bu sefer canım allah izin verirse zayıflamak istiyorum canım sen ne kadar sürede verdin canım bide sen neler yaptın tecrübelerini dinlemek isterim canım

akşam yemeğimide yedim kızlar

1 kepçe tarhana çorbası(çok severim)
4 yemek kaşığı taze fasülye
yarım dilim buday ekmeği
1 su bardağı yoğurt

Son düzenleme:
tşekkür ederim canım çook kararlıyım bu sefer canım allah izin verirse zayıflamak istiyorum canım sen ne kadar sürede verdin canım bide sen neler yaptın tecrübelerini dinlemek isterim canım

kararını verdiysen gerisi zaten çorap söküğü gibi gelir tatlım , sen yeterki pes etme , bak eşinde ne güzel destekliyor senii

bende eşimin desteğini çok gördüm , sağolsun bana eşlik etti bu süreçte

ben 2011 Aralık ayında başladım canım , 2013ün başlarında bu kiloma ulaşmıştım ,14 ayda 28 kilo oldu ,ortalama aylık 2 kilo , yaklaşık 8-9 aydır koruyorum kilomu , kas kütlem çok fazla olduğu için bu bile yetiyor bana , ama şimdi bebiş düşünmeye başladık ,bebişten önce 73-74 olsam çok iyi olur ,bakalım hayırlısı olsunn

bu süreçte malesef spor yapamadım , hem belim hemde dizimdeki sakatlıklar sebebiyle sporsuz verdim kilolarımı , hazır gıdalardan uzak durdum , şekerliler ve unluları olabildiğince azalttım , anlayacağın ben artık diyet yapmıyorum bu şekilde besleniyorum canım

sende bu istekle başararsın , inanıyorumm :129::129:

Son düzenleme:

öncelikle geçmiş olsun canım çok güzel kilo vermişsin... bende bebiş istiyorum ama önce 70 kilo olmam lazım canım ben hayatımda hiç spor yapmamış insan 2 aydır hergün spor yapıyorum canım inşallah bende birgün başarı hikayemi yazacağım

inşAllah canımm

günaydın kızlar
kahvaltımı yaptım ama canım pek bişey istemedi elma yedim bi

merhaba.oncelikle bu uzun ince yolda guzel yol almissiniz.tebrikler.
eminim bu emin adimlarla hedefinize ulasir ve basari oykunuzu yazarsiniz....
darisi basima benimde vermem gereken 30 kilo ver...
kolay gelsin.iradeli gunler diliyorum...

merhaba.oncelikle bu uzun ince yolda guzel yol almissiniz.tebrikler.
eminim bu emin adimlarla hedefinize ulasir ve basari oykunuzu yazarsiniz....
darisi basima benimde vermem gereken 30 kilo ver...
kolay gelsin.iradeli gunler diliyorum...

teşekkür ederim canım güzel dileklerin için sende bana katılabilirsin zayıflamak için yaptıklarını burada paylaşabilirsin

öğlen yemeğimi de yedim sabah kahvaltıda pek yemediğim için kahvaltı gibi yaptım öğlen yemeğimi

2 yumurtadan omlet
yarım dilim çavdar ekmeği
3 zeytin
yarım domates
1 bardak ayran

çok şükür iyi gidiyor...durmak yok yola devam ... bayrama kadar neler olacak onu merak ediyorum heyecanlaAllah nasib ederse...

hmmm havalardan olabilir...yeşil çay içiyormusun ? çok ödem atıyor hoşuma gitti

çok şükür iyi gidiyor...durmak yok yola devam ... bayrama kadar neler olacak onu merak ediyorum heyecanlaAllah nasib ederse...

hmmm havalardan olabilir...yeşil çay içiyormusun ? çok ödem atıyor hoşuma gitti

evet canım içiyorum ben bide içine biberiyede koyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…