Soz atmistik bilenler bilir acilar,hastaliklar ve en son ogrendigim ihanet bana dedi ki kalk ve aynaya bak.ben cok kilo almistim bu ayrilik doneminde hizla verdim cogunu sonra baktim ki saclarim cok siradan bununda degismesi lazim.kalin kas modasida coktan gecti biraz inceltilmeli giyim desen daha karar veremedim.ben simdi sizden yardim istiyorum.ben 22 yasinda bugday tenli siyah kasli 1.65 boylarinda balik etli bir hatunum.oncelikle sac rengi belirlemek istiyorum sonrasinda bana onerebileceginiz herseyi yazmanizi istiyorum desteginize ihtiyacim var sonra bir tarz belirlemek istiyorum mesela bakimli kadinlar ne giyer? nasil hazirlanir?
Hangi renkleri tercih etmeliyim.ve birde garibinize gidicek belki ama bana guclu kadin nasil olur ogretebilir misiniz? Ben suan ozguvenini kaybetmis 18 yasinda ki bir kiza degisilmis bir adamda 4 yilini ve herseyden onemli hayallerini birakmis sadece 22 yasinda bir kadinim aslinda yasadiklarima ragmen guclu bir kadin.
Akliniza o adam icin yapiyor gibi bir dusuncede asla gelmesin ben o defteri kapattim artik cunku.ben kendim olmak istiyorum,kendimi bulmak istiyorum.resimlerle cevaplamanizi isterim soyle giyin,soyle boya,soyle tak,sunu giy gibi...ben size on calismami yolluyim boya konusunda soyle fikirlerim var mesela simdiden cok cok cok tesekkurler hadi KK beni bastan yarat coz su derdimi 🙏😆❤
Eki Görüntüle 1164326
Eki Görüntüle 1164326
Eki Görüntüle 1164326
Eki Görüntüle 1164327
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.